dostdiyari
22.09.2006, 00:52
selam canlar,
ben almanyadayim, babam adanali, misis nacarli köyünden, bu köyün ismi degisti sanirim, kaslica oldu yanilmiyorsam, ama bizler nacarli olarak biliriz, bildigime göre burda sünnilerde yasarlar alevilerde (bizimkiler gibi) daha baska bilgisi olan varsa aranizda, yazarsa sevinirim,
saygilarimla
kizildereli
26.12.2006, 19:14
selamlar can ben kizildere koyunden hakan bir arkadasim vardi ali koc isminde nacarlikoyunden bir kizla evlen di yilardir gorusemiyoruz nacarlida akraba larin vardir bir sorustur bende yurt disindayim norwecteyim ben can
aliscan01
01.01.2007, 13:28
slm canlar ben nacarlı(kaşlıca) köyündenim aktif olarak köyüme gider gelirim tabiki insanın köyü huzur mutluluk verir nacarlıda benim için huzur bulabileceğim stresimi atabileceğim çok hoş bir yer dağın eteğinde doğaya yakın sıcak küçük şirin bir köy köyümüzün hemen hemen hepsi alevi ve köylümüzün en büyük niteliği biz alevilerin dostluğunu insanlığını en iyi şekilde anlatmaları olarak görüyorum
aywaro01
04.01.2007, 10:00
mrhblar can ben eray bağlama ustası müzisyen kızıldere köyundenım bende nacarlı köyu yakındır cok tanıdıklarım vardır ordan sevgiler saygılar dılıyorum sana
zehra5297106
05.01.2007, 12:53
:biggrin: Merhaba ben de Kızıldere Köyündenim.Bu sitede bi köylümün de olması beni mutlu etti.Adın Eray Yayar ama ben tanımıyorum seni.Zaten köyde çok kalmıyorum.Ben Zehra Koç.Veli Koç un kızıyım.Eskişehir de üniversitede okuyorum.Sevgiyle kal....:rolleyes: :rolleyes: :thumbup:
aliscan01
05.01.2007, 13:34
selam dostlar iki köy birbirine yakın ve dost köyler olduğunu biliriz hepimizde çoğumuzun arkadaşları dostları çoğumuzun akrabaları var bu köylerde ama çok güzel bağlar kurulduğuna inanıyorum eray seni tanıyıp bağlamanı dinlemeyi çok isterdim ve zehra sen ali koçun akrabasısın sanırım senin aileni ben tanımam ama ailem tanır
merhaba benimde annem nacarlı (kaşlıca ) köyünden .yılda 2-3 defa giderim köye ve çokta mutlu olurum .
kevok7913
05.11.2007, 12:16
ben kızıldereliyim nacarlı köyü bizim köye oldukça yakın.Kızıldereliler ve nacarlılar arasında yıllardır kız alıp veriliyor birbirleriyle oldukça samimiler.nacarlı köyüne çok gittim nacarlı canlar tanışmak isterseniz memnun olurum.
dj_vagrant
09.05.2008, 11:35
ben kızılderedenim adım yusuf nacarlılı olan bir engem var sanırsam kızlık soyadı yavak abileri nacarlıda oturuyor. birde hüseyin diye bir arkadaşım var.adı hüseyin çıraklıkta okuyordu buyıl bitmek üzere. herkese slm ikinci kardeş köyümüz nacarlı öbürü durhasandede....