Yakapınarlı
07.11.2005, 23:44
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Mazlum çimen Yakapınarlı 07.11.2005, 23:44 ************************************************** ********* Yakapınarlı 08.11.2005, 00:01 ************************* Yakapınarlı 08.11.2005, 00:03 *********************************** Yakapınarlı 08.11.2005, 00:09 ************************************ izmirksk 08.11.2005, 11:56 bende mazlum çimen'i çok severim.ali haydar levendiz'in(emekçi) ''feryadı isyanım'' şiirinide çok severim.ikisi birleşince mükemmel bir şey ortaya çıkmış.bayılırım bu esere Yakapınarlı 08.11.2005, 15:51 ********************************** izmirksk 08.11.2005, 18:35 son kasetindeki şiirde çok güzeldi Yakapınarlı 08.11.2005, 20:53 son kasetindeki şiirde çok güzeldi kimin emekçinin mi mazlum çimeninmi Lamekan 23.11.2005, 17:19 mazlum çineni bende severim ama bu aralar ne görüyorum ne de duyuyorum... hadi görmemiz normal diyelim bu tv lerden farklı bişey beklenmezde radyoda da duymuyorum... arada feryadı isyanım çalardı radyolarda bu aralar onuda duymuyorumm..... garip kasetmi çıkardı mazlum çimen bunuda bilmiyorum.. dostca kalın izmirksk 23.11.2005, 23:29 kimin emekçinin mi mazlum çimeninmi yani feryadı isyanım için demiştim.ikinci mesajım biraz gereksiz olmuş.yani aynısını yukarıda yazmışım.ama mazlum çimen -emekçi ittifakı yani müzik+şiir çok güzek ikili oluşturmuş Yakapınarlı 25.11.2005, 14:04 yani feryadı isyanım için demiştim.ikinci mesajım biraz gereksiz olmuş.yani aynısını yukarıda yazmışım.ama mazlum çimen -emekçi ittifakı yani müzik+şiir çok güzek ikili oluşturmuş hıım evet evde sürekli dinlediğim insanlardan biridir mazlum çimen ama bende hiç emekçinin cd yok.ama severim emekçiyi.emekçinin ilk duyduğum türküsünde bir şiir vardı hiç unutmam. oyy baboo rezalato umut bağlamış fato ya alamanya ya toto Yakapınarlı 14.01.2006, 16:37 uffff adamim mazlum cimen üstte sözleri yazilimis olan iki parcayida cook dinlerim yani dönüp dönüp ayni parcayi, öyle anlamli sözleri varki öyle icten.... bide hakan yesilyurt dinleyeniz var mi?? Aciya gülmek Öpüyorsam ayrılığı gözünden Söküyorsam yüreğimi göğsümden Geciyorsam gözlerinin icinden Sana olan sevdamdandır bilesin Geciyorsam bir çiçeğin özünden Sana olan sevdamdandır bilesin. Meğer ne yanlızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sesziz solmuşsak Yeri gelmiş acıyda gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin -Biliyorum sen yine parmak uclarında üşüyorsun. Aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat Ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını Ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. Sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta Ve cırılcıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda.. Apansız pencerende gülümsüyor güneş ne güzel. Bütün parmakların tıkır tıkır işliyor İştahla gülüyorsun yaşamaktır aşk Geceyle gündüzün sesziz gecişimidir bir uyku boyunda. Delice bir yangın parmaklarının buzulunda Ah şahrut her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli. Karşılıksız sevebilmekse sevda Gercek seven küle dönmüş her cağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Sevdunayım gebermişsem kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin. tesadüf oldu galiba tamda bu türküyü dinliyodum burayı okurken çok mükemmel bir türkü Derya 44 14.01.2006, 18:08 evet ya bayiliyorum bu parcaya hatta hakan yesil yurttun bütün parcalarina serkanbaki 24.09.2006, 02:51 Feryadi isyan ve ekmek sarap tek geciyorum... dierleride cok guzel ve anlamli ama bu ikisi ozellikle cok hos gonul teline dokunur derler ya o turden benim icin... gercekten inanilmaz guclu yorum... musik adina zor bulunur ve bulunacak bir isim... --------------------------------------------------- 1- mustim ozarslanim, nurettin amca (rencber) 2- mazlum cimen, ali asker 3- zulfu livaneli, ahmet kaya, selda bagcan....... bu liste boyle uzar gider :) ablacım bence gözlerinin esiriyim ve değilmisin.biraz da bunları dinleyelim değil mi:)feryadı isyanım ve ekmek şarap sen ve beni çok dinledik.onlar da harika ama bu iki şarkı daha iyi gider:)saygılar... MetinK 01.10.2006, 20:39 http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=8846 Mesajlar editlendigi icin konu kaydirilmistir.Linkta bu konu ile görüslerinizi bildirebilirsiniz... |