Orijinalini görmek için tıklayınız : Varsayılan Dilenci Bile Eleman Arıyor...

Blue_Love
22.09.2006, 23:18
arkadaşlar bir sitede görmüştüm

http://img158.imageshack.us/img158/5458/imagesearchwr6.jpg

Diyarbakır'da bir dilencinin, tekerlekli sandalyesinin arkasına astığı "eleman aranıyor" ilanı dikkat çekti.

Tekerlekli sandalyesiyle dilencilik yapan, ismini söylemek istemeyen bir vatandaş, kendisini gezdirecek birini bulmak için sandalyesinin arka kısmına "eleman aranıyor" ilanı astı. Kenti gece geç saatlere kadar gezen dilenci, günde 5 YTL karşılığında adam aradığını ifade ederek, kimsenin kendisine şahsen başvurmadığını söyledi.

saheser
23.09.2006, 21:33
Dilencilerin geliri iyi niye olmasin zarari olmaz.Ben dilencilere para vermem cok aciyacagim gercekten icimden gelene nadir veririm.Sadece satis yapanlar mendil sakiz gibi seyler satanlara ekmek parasini kazanmak icin emek verene yardim ederim elindekileri satin alirim. Bence kimse para vermesin dilencilere gercek fakir insanlar dilenmez gururlu insanlardir.Gercekten muhtac insani görüp yardim etmek istiyorsaniz onlara yapin.
Dostca kalin.

alevi_kiz
28.09.2006, 15:53
Dilencilerin geliri iyi niye olmasin zarari olmaz.Ben dilencilere para vermem cok aciyacagim gercekten icimden gelene nadir veririm.Sadece satis yapanlar mendil sakiz gibi seyler satanlara ekmek parasini kazanmak icin emek verene yardim ederim elindekileri satin alirim. Bence kimse para vermesin dilencilere gercek fakir insanlar dilenmez gururlu insanlardir.Gercekten muhtac insani görüp yardim etmek istiyorsaniz onlara yapin.
Dostca kalin.
evet canim cok dogru dilenciler benden cok para kazaniyor bende mi baslasam ne etsem hahahahah

ErDaL24
28.09.2006, 16:00
muhasebesinde ben tutarım adam işleri büyütmüş valla