Orijinalini görmek için tıklayınız : 25 Eylül Radyo Yayınımız...

Lamekan
25.09.2006, 18:50
Lamekandan Seçmler ve isteklerinizle sessizliklere ses olmaya başladık bu günlükde...

Tüm dostlar türkü tadında kalmanız dileğiyle....

ayvaz58
25.09.2006, 19:00
ali abiii iyi yayınlar kolay gelsin.geçen öaldığın bir parça vardı Ali kızıltuğun.piçe bak piçe.eğer sakıncası yoksa çalar mısın tekar.iyi yayınlar

Aydın.
25.09.2006, 19:03
selam abim iyi yayınlar bende kıvırsık aliden bir uzun hava isteye bilirmiyim bütün canlara gelsin şimdiden tesekürler...

Lamekan
25.09.2006, 19:06
ali abiii iyi yayınlar kolay gelsin.geçen öaldığın bir parça vardı Ali kızıltuğun.piçe bak piçe.eğer sakıncası yoksa çalar mısın tekar.iyi yayınlar

Bence bir sakıncası yok kardeş.. Tabiki çalarızz...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
selam abim iyi yayınlar bende kıvırsık aliden bir uzun hava isteye bilirmiyim bütün canlara gelsin şimdiden tesekürler... olur kardeş..

Kartopu86
25.09.2006, 19:06
Merhabaaa bende Mazlum Çimen'in çok sevdiğim ''ekmek şarap sen ve ben'' şiirini rica edebilir miyim?? Hem bugün benim doğum günüm kırmassınız dimi:wink:

İyi çalışmalar

Zehra

Lamekan
25.09.2006, 19:09
Merhabaaa bende Mazlum Çimen'in çok sevdiğim ''ekmek şarap sen ve ben'' şiirini rica edebilir miyim?? Hem bugün benim doğum günüm kırmassınız dimi:wink:

İyi çalışmalar

Zehra

Kırmayız kardeş...

Bir adet ekmek şarap ekledim ama umarım istediğiniz mazlum çimen parçasıdır... doğum gününüz kutlu olsun bu arada

ZülfüKakul
25.09.2006, 19:10
Merhabalar Ali Abi.. İyi yayınlar.. Tv'de Mustafa Ozarslan vardı anca gelebildim :sas
Sabahat Akkiraz'dan Kerbela ya da Seyran'ı isteyeceğim mümkünse..
Yüreğinde sevda saklayan herkese gelsin :sas
Teşekkürler

Lamekan
25.09.2006, 19:17
Merhabalar Ali Abi.. İyi yayınlar.. Tv'de Mustafa Ozarslan vardı anca gelebildim :sas
Sabahat Akkiraz'dan Kerbela ya da Seyran'ı isteyeceğim mümkünse..
Yüreğinde sevda saklayan herkese gelsin :sas
Teşekkürler

kerbelayla başlayalım... ilerdede seyran ı çalarız... kadeş....

YoLdAsMg
25.09.2006, 19:19
merhaba yayın çok güzel
ferhat tunçtan bir parça çalarmısın
saygılar sevgiler.

opis-01
25.09.2006, 19:23
iyi yayınlar eğer mümkünse cem karacadan 33 kurşunu çalabilirmisin yada grup yorumdan şarkışla türküsü hangisi uygunsa abi...

Lamekan
25.09.2006, 19:23
merhaba yayın çok güzel
ferhat tunçtan bir parça çalarmısın
saygılar sevgiler.

Deyin dersim yıkılmasın ateş olup yakılmasın....

Bu türkü çalmak isterim ferhat tunçdan...

iyi yayınlar eğer mümkünse cem karacadan 33 kurşunu çalabilirmisin yada grup yorumdan şarkışla türküsü hangisi uygunsa abi...

Dostum ikisine istediğin sanatçılardan bulamadım... Sana 33 kurşun onur akında çalacam...

YoLdAsMg
25.09.2006, 19:25
Deyin dersim yıkılmasın ateş olup yakılmasın....

Bu türkü çalmak isterim ferhat tunçdan...

çok tşkler

zeynep C.
25.09.2006, 19:31
Abim yine dertlendim bana şöyle damardan bir türkü çalarmısın sana bırakıyom...

Lamekan
25.09.2006, 19:35
Abim yine dertlendim bana şöyle damardan bir türkü çalarmısın sana bırakıyom...

Sırada erdal erzincandan bir uzun hava kardeş.. Hal böyle böyle git derdim diyor yare söyle.....

Daha dertlenecek yaşta değilsin umutlanma yaşındasın.. Yaşını yansıt kardeş...

opis-01
25.09.2006, 19:38
abi 33 kurşunu ilk defa onur akından dinliyorum saolasın baya güzel yorumlamış

Lamekan
25.09.2006, 19:42
abi 33 kurşunu ilk defa onur akından dinliyorum saolasın baya güzel yorumlamış

Bende cem karaca yorumunu merak ettim şimdi... Ben onur akın sadece söylüyor biliyordum... Ahmet arif şiiri dışında...

Beğendiğine sevindim...

YoLdAsMg
25.09.2006, 19:46
Üstat çok güzel helal olsunnnnn....

ZülfüKakul
25.09.2006, 19:48
Grup Yorum-Özlem için teşekkürler:001_wub:

Aydın.
25.09.2006, 19:48
Selam canım abim mümkünse Ahmey aslandan susrak özlüyorum seni türküsünü nesrin anlam ve sewdası sen ve sewdan ben ve sewdam icin calarsan sevinirim benden sizlere gelsin şimdiden tesekürler iyi yayınlar abiciğim

ayvaz58
25.09.2006, 19:51
ali abi elide varsa erdal erzincandan şeytan bunun neresinde parçasını çalarsan sevinirim.herkese gelsin benden.iyi yayınlar

Kartopu86
25.09.2006, 19:52
Kırmayız kardeş...

Bir adet ekmek şarap ekledim ama umarım istediğiniz mazlum çimen parçasıdır... doğum gününüz kutlu olsun bu arada

teşekkür ederim dinledimm çok güseldi saolunn:)

Lamekan
25.09.2006, 19:58
Selam canım abim mümkünse Ahmey aslandan susrak özlüyorum seni türküsünü nesrin anlam ve sewdası sen ve sewdan ben ve sewdam icin calarsan sevinirim benden sizlere gelsin şimdiden tesekürler iyi yayınlar abiciğim

Olur çalarız.. Gerçi milleti bıktırdım bu parçayı çalarak ama sewdalık böle bişey işte...

zeynep C.
25.09.2006, 19:59
Abim öss yi kazanmayana kadar ben hep dertlenecem tek derdim öss
Mikail Aslan Hal Yamano
Onur Akın Geceyi Sana Yazdım
Arzu Sor Beni
Mustafa Özaslan Erzurumdan Erzincana Yol gider ( Nesrin Ablama )

Baya çok aldu ama olanları çalabilirsen sevinirim bak abim keyfim yerine geldi listeyi dizdim.

Lamekan
25.09.2006, 20:00
ali abi elide varsa erdal erzincandan şeytan bunun neresinde parçasını çalarsan sevinirim.herkese gelsin benden.iyi yayınlar

Çalarız kardeş...

Grup Yorum-Özlem için teşekkürler

ben teşekür ederim bir kaç gündür çalıyorum.. İsteye isteye özlem parçasını bulup buldurduğunuz için :)

Rose
25.09.2006, 20:00
abi ben ahmet kayadan doğum gününü istiyorum zehra için gelsin

ZülfüKakul
25.09.2006, 20:01
Zülfü Livaneli_Karlı Kayın Ormanı varmı acaba:sas
Bekliyorum bağıra bağıra söylemek için:whistling

Lamekan
25.09.2006, 20:02
Abim öss yi kazanmayana kadar ben hep dertlenecem tek derdim öss
Mikail Aslan Hal Yamano
Onur Akın Geceyi Sana Yazdım
Arzu Sor Beni
Mustafa Özaslan Erzurumdan Erzincana Yol gider ( Nesrin Ablama )

Baya çok aldu ama olanları çalabilirsen sevinirim bak abim keyfim yerine geldi listeyi dizdim.

Hepsi var kardeş.... İstek durumuna göre hepsini çalmaya çalışırım ama araya başka istekler mutlaka girecektir...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
abi ben ahmet kayadan doğum gününü istiyorum zehra için gelsin
Sırada kardeş...

Zülfü Livaneli_Karlı Kayın Ormanı varmı acaba
Bekliyorum bağıra bağıra söylemek için

Sırada kardeş sen deminki isteğin daha sırada oda bekliyor... oda çalacak..

Aydın.
25.09.2006, 20:13
Olur çalarız.. Gerçi milleti bıktırdım bu parçayı çalarak ama sewdalık böle bişey işte...
Ne bıkması abi herkesin bir sewdası vardır onlarda mutlu oluyordur bu türküde eminim tesekürler abim sewda cekmek zor imiş:)
Abi bu son isteğim olsun ondan sonra cıkacam:) bide armut ağacı dersek mutluluktan ucarım :) şimdiden tesekürler abicim...

zeynep C.
25.09.2006, 20:20
Abim istekler için sağol.Bak yaşını yansıt dedin tekrar cadılığıma döndüm daha çok istek isterim...

dilek001
25.09.2006, 20:21
İyi akşamlar,
eğer hilmi yarayıcıdan al beni yar türküsün çalarsanız çok sevinirim. Türkülerle kalmanız dileğiyle.....

Lamekan
25.09.2006, 20:22
Abim istekler için sağol.Bak yaşını yansıt dedin tekrar cadılığıma döndüm daha çok istek isterim...

Dört isteğini çalmam zaten bir yarım saat alır ufaklık.... Daha dur sırada üç parçn var onlar bi birsin hele..:)

Aydın.
25.09.2006, 20:24
seni seviyorum canım abim birtanesin sen cok tesekkür ederim herkese iyi aksamlar canlar görüsmek üzere türkü tadıyla kalın...

Lamekan
25.09.2006, 20:25
İyi akşamlar,
eğer hilmi yarayıcıdan al beni yar türküsün çalarsanız çok sevinirim. Türkülerle kalmanız dileğiyle.....

Hilmi yarayıcının albüm olarak sadece salkım söğüt de söyldiğialbüm bende var bildiğim kadar da bu parça orada yok malesef...

O albümden erzurumdan çevirdiler yolumu isterseniz çalabilirim ...

tokatlı önder
25.09.2006, 20:29
SLM DOST bugün doğum günü olan zehra arkadaşımız için ahmet kayadan doğumgünü parçasını istiyorum çalarsan sevinirim saygılarımla tokatlı önder

dilek001
25.09.2006, 20:32
yinede teşekkürler abicm. O zaman ferhat tunç'tan özlemin dili olsaydı parçasını çalarsınız sevinirim.
Teşekkürler

Lamekan
25.09.2006, 20:35
SLM DOST bugün doğum günü olan zehra arkadaşımız için ahmet kayadan doğumgünü parçasını istiyorum çalarsan sevinirim saygılarımla tokatlı önder

Zehra için ahmet kayadan doğum gününü çaldık.. Senden tarafda servet koca kayadan doğum günü nü çalalım zehra için....

Amma seveni varmış arkadaşında ne güzel....

yinede teşekkürler abicm. O zaman ferhat tunç'tan özlemin dili olsaydı parçasını çalarsınız sevinirim.
Teşekkürler

Sizin istediğiniz parçayı çalalım ok ii dinlemeler..

LaDY
25.09.2006, 20:40
bende istekte bulanayım ali abim. mustafa özarslandan sen giderken
çalarsan sevinirim ali abi
zeynom şarkı sana gelsin:)

direnis
25.09.2006, 20:41
iyi yayınlar lâmekân abi.bir ezgi de ben isteyecektim.nurettin rençber'den yürürüm isimli ezgi.teşekkür ederim...

Lamekan
25.09.2006, 20:41
bende istekte bulanayım ali abim. mustafa özarslandan sen giderken
çalarsan sevinirim ali abi
zeynom şarkı sana gelsin:)

Çalarız kardeş... Üstünede benden gelsin Nurettin Rençberden Leyla...

zeynep C.
25.09.2006, 20:42
Abim haklısın ben daha istemeyeyim üçtanesini çaldın sağol yeter valla cadılığım tutunca kendimi kaybettim istekleri dizmişim pordon yav.

adarr
25.09.2006, 20:42
selda bagcandan herangi bi türkü çalarmısn kardeş

LaDY
25.09.2006, 20:49
Çalarız kardeş... Üstünede benden gelsin Nurettin Rençberden Leyla...

yüreği güzel abim sağol

gulsum_58
25.09.2006, 20:50
iiii yayınlar lamekan yıne yaın süper şiire gazele yı calrmısın

Lamekan
25.09.2006, 20:50
iyi yayınlar lâmekân abi.bir ezgi de ben isteyecektim.nurettin rençber'den yürürüm isimli ezgi.teşekkür ederim...

Nurettin rençber yürürüm demişsin kardeş de benim bildiğim yürürüm Haluk bilginerin söylediği hacıva ile karagöz flim müziği var.. Heralde onuda istemedin.. nurettin rençberden Leyla senin içinde gelsin...

selda bagcandan herangi bi türkü çalarmısn kardeş

en sewdiğim istek türü:)

Tabiki çalarım ne demek.. Ne olsa serde akrabalıkda var dimi ... :)
iiii yayınlar lamekan yıne yaın süper şiire gazele yı calrmısın

ekledim sıraraya... Sçimler güzel olunca güzel şeyler çıkıyor ortaya

direnis
25.09.2006, 20:53
nurettin rençber'in ezo kasetinde yürürüm diye geçiyor ama neyse leyla da olur

Lekan
25.09.2006, 20:54
iyi yayınlar tüm dostlara canlara gelsin...nurettin rençberden karagül parçasını çalarmısınız...
herkes nurettin rençberden istemiş yeni farkettim.teslim almış olmayalım dostları.

tokatlı önder
25.09.2006, 20:57
slm dost bide senden grup kızılırmaktan puştabelş bağlama isimli türküyü isteyecem ama umarım çok olmuyorumdur çalarsan sevinirim saygılarımla tokatlı önder

privacy
25.09.2006, 20:59
bu gün dogum günü olan canım dostum (emotion) için mümkünse haluk levent'ten bi parca calarmısın? herhangi bi parcası da olur..
şimdi teşekkürler....

dilek001
25.09.2006, 20:59
iyi akşamlar,
abicm mazlum çimenden ekmek şarap sen ve ben'i çalır mısın??
teşekkürler

Lamekan
25.09.2006, 21:00
iyi yayınlar tüm dostlara canlara gelsin...nurettin rençberden karagül parçasını çalarmısınız...
herkes nurettin rençberden istemiş yeni farkettim.teslim almış olmayalım dostları.

evet bir nurettin rencber sıraya alayım dedim herkes isteyi verdi... şimdilik bu çaldığımla idare edin ben ilerde gene çalarım sewdiğim bir sanatcıdır...

Önder haklı olabilirsin bende ezo albüm olarak olmadığı tam bişey söyleyemiyorum...

slm dost bide senden grup kızılırmaktan puştabelş bağlama isimli türküyü isteyecem ama umarım çok olmuyorumdur çalarsan sevinirim saygılarımla tokatlı önder

Yok olmuyon kardeşşş.. vardı alayım sıraya..

bu gün dogum günü olan canım dostum (emotion) için mümkünse haluk levent'ten bi parca calarmısın? herhangi bi parcası da olur..
şimdi teşekkürler....

Tüm parçalar zehraya geldin.. haluk leventden formata uyan bişeyler bulursam çalarım ...
iyi akşamlar,
abicm mazlum çimenden ekmek şarap sen ve ben'i çalır mısın??
teşekkürler

bu gün ikinci kez isteniyor arada çalacağımm...

puduhepa
25.09.2006, 21:06
iyi yayınlar arkadaşım.Arzu'dan ' Dostum Dostum'u'istiyorum.mümkünse tabii.dostluğun içini boşaltmadan yaşayanlara...
sevgiler...

Lamekan
25.09.2006, 21:12
Öndercim istediğin parça var ama nerede bulamıyorum... Kızılırmakdan Yoruldum yorgunum gelsin sana.. :)
iyi yayınlar arkadaşım.Arzu'dan ' Dostum Dostum'u'istiyorum.mümkünse tabii.dostluğun içini boşaltmadan yaşayanlara...
sevgiler...

Güzel ve anlamlı isteğinizi yerine getiremiyorum.. Umarım aynı güzel duygularla güzel bir parça bulabiliriz sizin için...

Rose
25.09.2006, 21:17
ali abi sarıl kendineyi yayınladığın için sağol diğer parçalar gibi buda bir harika zevkle dinliyorum yayınını

Lekan
25.09.2006, 21:20
cok saol lamekan...

Lamekan
25.09.2006, 21:20
şimdi teşekkürler....

Haluuk Leven Kızılcıklar oldumu

sizden gelsin...

Sonrada bir yaşar kurt çalmak geliyor içimden...

Hadi Baba

Aydın.
25.09.2006, 21:32
Selam canım abim gene ben geldim:) busefer istek istemiyom gönlünden gecen bir türküyü benim icin calarsan sevinirim abim...

DrmdrM
25.09.2006, 21:32
ya bide kamyonlar kavun taşır,çok mu olur...yaşar kurt.

Lamekan
25.09.2006, 21:38
ya bide kamyonlar kavun taşır,çok mu olur...yaşar kurt.

Var olmaz olurmu... Ama şimdi çalamam proğramın formatını pek dağıtmak istemediğim için...

Ayrıca Haydi erkekler savaşa tercihimdir :)

Kaan tüm parçalar senin için ve tüm dost olanlara gelsin kardeş...

dilek001
25.09.2006, 21:46
iyi akşamlar,
biras çok olcak ama mustafa özarslan'dan ahu bakışlımı çalarsanız çok mutlu olurum. sevgiyle kalmanız dileğiyle..
teşekkürler

Lamekan
25.09.2006, 21:48
Zele Mele den Wastiya Rastiye hüsayin abinin tavsiyesiyle dinliyoruz... Bu parçayı ulaştırdığı için teşekürler... Gerçi herğün bir iki defa çalıyorum ama ...

Gerçekden güzel tınısı var..

Hissedebilene :)
iyi akşamlar,
biras çok olcak ama mustafa özarslan'dan ahu bakışlımı çalarsanız çok mutlu olurum. sevgiyle kalmanız dileğiyle..
teşekkürler

Çalarızz

ZülfüKakul
25.09.2006, 22:20
Merhaba Ali Abi, yine ben :sas
Cengiz Özkan_Male'yi isteyeceğim..
Bir de elinde varsa Cem Karaca_Sende Başını Alıp Gitme..
Eğer elinde yoksa almanı tavsiye ederim çok güzel bi şarkı..

Lamekan
25.09.2006, 22:24
Merhaba Ali Abi, yine ben :sas
Cengiz Özkan_Male'yi isteyeceğim..
Bir de elinde varsa Cem Karaca_Sende Başını Alıp Gitme..
Eğer elinde yoksa almanı tavsiye ederim çok güzel bi şarkı..

Cem karacalar bende bir doluydu hangi cdye yedeklediysem bulamıyomm elimde kalanlarda isteğin mevcut değil.. Male sırada kardeş..

dilek001
25.09.2006, 22:31
iyi akşamlar,
efkan şeşenden yüreğim yangınlarda parçasını çalar mısın? türkülerle kalmanız dileğiyle....

Aydın.
25.09.2006, 22:36
Öncelikle bize yasattıgın türkü ziyafeti icin tesekürler abim bende bi istek yapam bari:D Güler dumandan bu devran türküsü varsa calarsan sevinirim yoksa baska türküsde ola bilir iyi yayınlar şimdiden Tesekürler abiciğim...

Lamekan
25.09.2006, 22:47
iyi akşamlar,
efkan şeşenden yüreğim yangınlarda parçasını çalar mısın? türkülerle kalmanız dileğiyle....

Yavuz bingölden mevcutt... İstediğiniz parça..

ardahanli
25.09.2006, 23:11
iyi aksamlar.bu güzel parcalar icin öncelikle tsk.ederim.benim icin de ahmet aslan dan tanimadigim ten adli parcayi calarsan sevinirim.o parca yoksa ahmet aslanin baska parcasida olabilir.simdiden tsk. bütün canlara gelsin

ZülfüKakul
25.09.2006, 23:26
Abim ya harikasın İsmail Hakkı Demircioğlunun Sende albümü varmı....
Valla yok diye istemiyodum :):)

Yad eller duymadan mümkünse :)

eylüleren
25.09.2006, 23:31
merhaba ''zele mele'den zerazenge'' çalarsan sevinirim.iyi yayınlar....

Lamekan
25.09.2006, 23:31
Abim ya harikasın İsmail Hakkı Demircioğlunun Sende albümü varmı....
Valla yok diye istemiyodum :):)

Yad eller duymadan mümkünse :)

Ben yayını devrettim kardeşş artık bir sonraki sefere... Dostca türkü tadında kalın...

alevi_can35
25.09.2006, 23:33
slm türkü dostlar türkülerle yolculugumuz devam ediyor lamekana gzl yayını için tşkler

Rose
26.09.2006, 00:41
can benim şarkıyı çalsana seni düşünürüm biraz ağlayayım bugün çok doluyum

alevi_can35
26.09.2006, 00:48
can benim şarkıyı çalsana seni düşünürüm biraz ağlayayım bugün çok doluyum

senin parçan sen istemeden önce sıradaydı rose türkülerle kal candost

Rose
26.09.2006, 00:57
can ya damardan bi parça daha girsene hasretlikle özlemle ilgili

cagdascetin
26.09.2006, 01:00
Sevgili Dj'miz Ayrılık vakti'ni çalarmısın Nurettin Rençber'den.

kreşmir
26.09.2006, 01:21
ya dostum zülfü livaneli den neylersini çalarmısın

ardahanli
26.09.2006, 01:34
yeninur adanin derdin yardenmidir adli parcasini calarmisin can.
lütfen.

PirO_62
26.09.2006, 02:04
Sevgili Alevi can Nurettin rençber Eski Yarayı caldın biliyorum Ama sonuna yetişdim Eger calma ımkanın varsa calarsan beni cok mutlu edersın

Teşekkürler İyi yayınlar

siliye
26.09.2006, 02:12
bende eğer istek yapabiliyorsak Mazlum Çimen den Gözlerinin Esiriyim parçasını isteyebilirmiyim. Çalınırsa şimdiden teşekkürler .