Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya Hekimhan

divrigili
08.11.2005, 21:44
Arkadaşlar benim bi arkadaşım var Malatya hekimhan lı kendisi. Kız arkadaşım . fakat ben sormaya çekiniyorum. acaba hekimhan ın hangi köyleri alevi ?

herkese şimdiden teşekkür ederim...

İyi günler

özgüreren
10.11.2005, 02:01
al bakalım umarım işine yarar>Malatya-Hekimhan’da: Kozdere, Üğürcük, Çanakpınar, Karaköcek(bir bölümü), Mihail, Köylü, Merzirme, İğdir, Saz(bir sülâle)

divrigili
20.12.2005, 22:46
Çok teşekkür ederim...

seyyah1978
04.01.2006, 14:01
başkınık-özbaşak (basak)-köylüköyü-akmagra-darıyer-hasançelebi-

iyidost69
25.01.2006, 16:30
Slm Can. KÖyÜnÜ SÖyleyİn, Sİze SÖylİyelİm..bende Hekİmhanliyim.

deb
24.02.2006, 21:02
culhalı köyü de alevidir,

ufuk44
24.02.2006, 23:35
ya arkadaş alevisi kim sünnisi kim yada başka bir dinde olması ne yapacan
sen insana insan olduğu için değer vermeyi öğren

Yaren44
25.02.2006, 17:10
malesef biz insanlara insan olduğu için değer veriyoruz ama onlar öyle düşünmüyor erkekler için pek sorun yokta biz kızlar evlenirsek çok problem yaşarız bunu çevremizden çok açık görüyoruz. önceleri böyle düşünmediklerini söyleyip aydın görüşlü olduklarını söylerler sonrada ailelerinden ne gördülerse onları uygulamaya başlarlar. ben bir alevi olarak buna dikkat ederim evleneceğim kişi kendi inancımdan olmasını tercih ederim.

ufuk44
25.02.2006, 23:18
kesinlikle beni yanlış anlama
evet kızlar konusunda bu ileride evlilikte sorun yaşanır.ama erkekler açısından da aynı sorunlar yaşanıyor.

orhan ŞİMŞEK
26.02.2006, 00:26
selam arkadaşlar bu siteyi yapanlar ve emegi gecenlere teşekur ederim duşunceler ne olursa olsun bilimsel ve cagdaş samimi ve durust olmazsa sorunları cözmek mumkun olamaz diye duşunuyorum ben selamlar

yolali
28.02.2006, 17:49
Arkadaşlar gerçekten bu alevi-sünni evlilikleri ve yaşanan sorunlar sabit bir forumu olmayı hak ediyor.Benim gördüğüm kadarıyla çoğu sorun aileler nedeniyle çıkıyor.Ayrıca bunu aşmayı başarabilmiş birçok alevi ve sünni aile de tanıyorum.

doliche
24.03.2006, 19:52
malesef biz insanlara insan olduğu için değer veriyoruz ama onlar öyle düşünmüyor erkekler için pek sorun yokta biz kızlar evlenirsek çok problem yaşarız bunu çevremizden çok açık görüyoruz. önceleri böyle düşünmediklerini söyleyip aydın görüşlü olduklarını söylerler sonrada ailelerinden ne gördülerse onları uygulamaya başlarlar. ben bir alevi olarak buna dikkat ederim evleneceğim kişi kendi inancımdan olmasını tercih ederim.
yaren44 arkadaşıma saygılarımla....gördüğüm kadarıyla bu bayanlarda da aynısı var hatta bayanlar din konusunda daha bağnaz oluyorlar iş ciddiye bindiginde ...bencede kişi evleneceği kişinin kendi inancından olmasına dikkat etmelidir.ileride problemlerle karşılaşmaması için.....

deniz
25.03.2006, 21:23
bunu kız arkadasınada sorabılırsın neden cekınıyorsunkı hayatın bır gercegı bu türkiyede hem sünnü hemde alevilik var belkı oda senı merak edıyordur bence hersey rahatlıkla konusulmalıve enbasında konusmanız daha ıyı olur sonradan sartlar dahada zorlasıyor

divrigili
19.04.2006, 21:38
Arkadaşlar hepiniz haklısın ve sünni olduğunu öğrendim.Herkese teşekkür ederim.Ayrıca bence de bayanlar biraz daha seçici olmalıdırlar.Çünkü bir gün pazar da iki pazarcının konuşmasına kulak misafiri oldum ve diyorlardı ki :

" -ya aslında en eyisi alevi bi kızla evlenmek".

diğeri de diyodu ki :
"-Evet ya aslında alevi bi kızla evleniceksin ki boşanması kolay olsun".
Ben bunu duyunca kan beynime sıçradı.Ne kadar iğrenç bir düşüncedir bu.Ama bilmiyorlar ki insan hayatının sadece dünya ile sınırlı olmadığını...

esmeray27
13.03.2007, 00:49
Seyyah1978,sana çok teşekkür ederim.Atatürk hakkında yazdıklarını çok beğendim ,bir çoğunu bilmiyordum.Kitap okumayı çok seviyorum ama dini,siyasi ve hayat hikayelerinin anlatıldığı kitapları sevmediğim için Atatürk'ümüzünde hakkında anca tarih kitaplarında yazdığı kadarını biliyorum,ama sayende bi şeyi farkettim,Atatürk'ün yaşamı,nelerden hoşlanıp,hoşlanmadığı hakkında bilgi edinmek harika bi duygu ve sırf ATAMIZ için bu huyumdan vaz geçip,onu anlatan kitapları alıp okuyacağım.Tekrar teşekkürlerimi iletirim sana, sağol.

locked
10.06.2007, 12:25
Merhaba ArkadaŞlar..
Bende Malatya Hekİmhan HasanÇelebİlİyİm.
TÜm ArkadaŞlara Saygi Ve Selamlar..