Lamekan
26.09.2006, 16:49
Sessizlikleri türkülerle sese çevirme zamanı....
Dostca türkü tadında kalın..
Dostca türkü tadında kalın..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 26 eylül Radyo Yayını Lamekan 26.09.2006, 16:49 Sessizlikleri türkülerle sese çevirme zamanı.... Dostca türkü tadında kalın.. ErDaL24 26.09.2006, 17:05 iyi yayınlar ali can çok degerli her zamanki gibi bize ayırdıgın içi teşk... senden zaza ca bi ezgi istiyorum seçimi sana bırakıyorum.. kolay gelsin... seyhunbey 26.09.2006, 17:09 merhaba ali abi hoş geldin gülcihan koçtan yıkıl gurbet adli parcayi çalarsan çok sevinirim saygilar.. Lamekan 26.09.2006, 17:24 iyi yayınlar ali can çok degerli her zamanki gibi bize ayırdıgın içi teşk... senden zaza ca bi ezgi istiyorum seçimi sana bırakıyorum.. kolay gelsin... Zele Mele Wastiya rastiye gelsin Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) merhaba ali abi hoş geldin gülcihan koçtan yıkıl gurbet adli parcayi çalarsan çok sevinirim saygilar.. İsteğin mevcut değil ayrılık derdinin dermanı nı çalacağım senin içinn.. Tabiki sonrada sewdam için çalacağımmm Ahmet arslan susarak özlüyorum ve Lilith Meso Aze 26.09.2006, 17:26 merhaba sewdam senden parçamızı çalmanı istiyorum iyiki varsın seni çok seviyorum Lamekan 26.09.2006, 17:28 merhaba sewdam senden parçamızı çalmanı istiyorum iyiki varsın seni çok seviyorum Sırada canımm sewdamm bu güzel parçadan sonra çalacak... Seni sewen sewdandan sana gelsin .. Benden sana ve tüm surarak özleynlere.. Aydın. 26.09.2006, 17:29 Tüh be ben isteyecektim nazo benden önce davranmıs:( benle sewdamada gelsin abi o türkü:) türkü_nehri 26.09.2006, 17:32 İyi yayınlar Lamekan,bende sevdiğim için bir parça isteyebilirmiyim o şuan duymuycak ama ben onun yerinede kendi yerimede dinliycem.Onur Akından seviyorum Seni Erkan Sevgi 26.09.2006, 17:33 Selam Lamekan dost; Yaşamın içinden gelen bu sıcacık türküler için teşekkürler sana... Canımın can yüreğimin dostu Sevgi için, Başımın tatlı cimcimesi kızımız Türkü Ve bahçemizin güzel renkleri siz dostlar için Mutlu bir aşk türküsü senin aracılığın ile gelsin... Lamekan 26.09.2006, 17:45 İyi yayınlar Lamekan,bende sevdiğim için bir parça isteyebilirmiyim o şuan duymuycak ama ben onun yerinede kendi yerimede dinliycem.Onur Akından seviyorum Seni sesinizi isteğinizi duyamaya bilir pek sorun değil.. sevginizi ona hissettirin bundan güzeli olamaz zaten... isteğiniz sırada... dilek001 26.09.2006, 17:46 Meraba, ben senden mazlum çimen'den ekmek şarap sen ve ben parçasını istiyorum. İyi yayınlar. Türkülerle kalmanız dileğiyle..... Lamekan 26.09.2006, 17:59 Yayın saati olarak ibo can kardeşimizin yayın saati başlamış oluyor... eğer kendisi gelemesse ben devam ederim ..Biraz bekleme zamanı .. Saygılar.. Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Selam Lamekan dost; Yaşamın içinden gelen bu sıcacık türküler için teşekkürler sana... Canımın can yüreğimin dostu Sevgi için, Başımın tatlı cimcimesi kızımız Türkü Ve bahçemizin güzel renkleri siz dostlar için Mutlu bir aşk türküsü senin aracılığın ile gelsin... Bu güzel dilekleriniz için çok teşekürler abim... Teknik sorunlardan yayında düzensizlik olduğu için biraz geç kaldım... Tayfun talipoğlundan güzel bir şiir armağan etmek isterim size ve o güzel ailenize... Sonra türkü nehri ve dilek arkadaşın istekleriyle devam edeceğizzz... ayvaz58 26.09.2006, 18:26 Ali aibim iyi yayınlar elinde varsa Musa eroğlundan Ramazanı Sele verdimde Geldim diye bi parçası varya.Parçanın adı "İlme Değer verdim" sanırım.tüm bizi dinleyen canlara gelsin.iyi yayınlar Lamekan 26.09.2006, 18:28 Ali aibim iyi yayınlar elinde varsa Musa eroğlundan Ramazanı Sele verdimde Geldim diye bi parçası varya.Parçanın adı "İlme Değer verdim" sanırım.tüm bizi dinleyen canlara gelsin.iyi yayınlar İlme değer verdim senin çin gelsin kardeş..... Bir Zeynep 26.09.2006, 18:35 yüregine saglik hemso can. hic dinlemedigim türküleri dinliyorum senin sayende, "tüm zincirleri kidimda geldim" ne güzel sözler bunlar, sagol hemsocan. benden tüm canlara gelsin. saygilar. Lamekan 26.09.2006, 18:39 yüregine saglik hemso can. hic dinlemedigim türküleri dinliyorum senin sayende, "tüm zincirleri kidimda geldim" ne güzel sözler bunlar, sagol hemsocan. benden tüm canlara gelsin. saygilar. benden de tüm dostlara gelsin.. Zeynep kardeşin sesinden farklı bir nazlı yarim yorumu... Teşekürler yüreğine sağlık hemşo.. Aydın. 26.09.2006, 18:39 Selam ali abim bütün dostlar icin armut agacı dermiyiz şimdiden tesekürler iyi yayınlar.... Lamekan 26.09.2006, 18:41 Selam ali abim bütün dostlar icin armut agacı dermiyiz şimdiden tesekürler iyi yayınlar.... deriz kardeşşş senimi kıracazzz.... seyhunbey 26.09.2006, 18:44 merhaba abi supersin yaa oğuz aksaçtan çicekli bahari çalarmisin saygilar... Lamekan 26.09.2006, 18:45 merhaba abi supersin yaa oğuz aksaçtan çicekli bahari çalarmisin saygilar... Oguz aksaçdan çiçekli yaz da senin için gelsin......... seyhunbey 26.09.2006, 18:48 eyvallah abi çok saol.... Aydın. 26.09.2006, 18:48 Abiciğim bir istek daha istiyim senden bu parcalar benden sewdama gitsin cok seviyo butürküşleri calarsan sevinirim servet kocakayadan dogum günü veya nurettin recberden ezoo türkülerini calarsan sevinirim canım abim seni cok seviyorum iyi yayınlar... ayvaz58 26.09.2006, 19:05 sağol abi bu güzel parçalar için.eğer çok oldun demezsen nurettin rencberden eski yarayı istiyorum ali abi iyi yayınlar ZülfüKakul 26.09.2006, 19:07 İyi akşamlar Ali Abi, senden İsmail Hakkı Demircioğlu'nun seslendirdiği Eşref Bey Ağıdını istiyorum mümkünse:sas Lamekan 26.09.2006, 19:07 sağol abi bu güzel parçalar için.eğer çok oldun demezsen nurettin rencberden eski yarayı istiyorum ali abi iyi yayınlar Ezo albümün kayıplarda olduğundan isteğini çalamıyorum.. Ben sana son albümünden Uzakta parçasını çalayım Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) İyi akşamlar Ali Abi, senden İsmail Hakkı Demircioğlu'nun seslendirdiği Eşref Bey Ağıdını istiyorum mümkünse:sas Sıraya ekledim kardeş... Bir arada kesik türkü benden olsun... ZülfüKakul 26.09.2006, 19:11 O kesik türkü muhteşem zaten :) Kesik türküyüde isteyecektim çok olmayım dedim sen söyledin şimdi :) bekliyorum:D ayvaz58 26.09.2006, 19:18 olsun abi o da güzel parçaydı sağol ufak bi paylaşım http://rapidshare.de/files/34527640/Nurettin_Ren_ber__Eski_Yara.mp3 ben buldum şimdi eski yarayı iyi yayınlar YoLdAsMg 26.09.2006, 19:24 Üstad gönlünden kopan bir ferhat tunç parçası çalarmısın saygılar sevgiler seyhunbey 26.09.2006, 19:34 abi mustafa özarslandan '' dostum dostum '' parcasini çalarmsiin tum dostlara gelsin efkar bastida abi :) Lamekan 26.09.2006, 19:38 Üstad gönlünden kopan bir ferhat tunç parçası çalarmısın saygılar sevgiler ferhat tunç Adımız isyan bizim.. ilk aklıma gelen bu akşam... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) abi mustafa özarslandan '' dostum dostum '' parcasini çalarmsiin tum dostlara gelsin efkar bastida abi :) Sırada bir dostum var grup çığdan bakalım sizin istek mi... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) olsun abi o da güzel parçaydı sağol ufak bi paylaşım http://rapidshare.de/files/34527640/Nurettin_Ren_ber__Eski_Yara.mp3 ben buldum şimdi eski yarayı iyi yayınlar Ayvaz zahmet etmiş bizde indirip onun için çalalım... Sağol........ opis-01 26.09.2006, 19:53 abi iyi yayınlar senden yine iki türkü isteyeceğim ahmet kaya mahsuni şerifin ben beni adlı türküsünü çok güzel yorumluyor onu çalbilirsen sevinirm yada dünkü onur akından 33 kurşun çok hoşuma gitmişti onu çalarsan sevinirm iyi yayınlar Lamekan 26.09.2006, 19:58 Ahmet kaya ben beniile başlayalım ...Daha sonrada arya 33 kurşunu koyarız... Ahmet arifin şiiri ve yanılmıyorsam kızılırmak yorumu olsun bu akşamda... Bu arada bu eski yara türküsünü bende bayağı özlemişim.. Teşekürler tekrardan kardeş... Aydın. 26.09.2006, 20:02 yabiciğim yasatıgın güzellikler icin cok tesekürler ya seni cok seviyorummmmmm... Siya Saperen 26.09.2006, 20:02 Merhaba abi; Bir süre ayrı kaldığım dostlarım ve yarim adına Metin Kemal Kahraman dan güzel bir parça çalarsan memnun olurum. Cansın... Kolay gelsin... turnam 26.09.2006, 20:03 Merhaba , Hüseyin ve Ali Rıza Albayrak'ın söylediği muhabbet bağı Grup munzur'dan xozato Grup Yorum vasiyet yada sivas İlkay Akkaya bir şehri düşlemek Umut Altınçağ'dan yitirilen istediklerim şimdilik bu kadar :whistling İyi yayınlar. opis-01 26.09.2006, 20:06 çooookkkkk saol abi benikendimden alıyor bu yürkü hele bide ahmet kayaaa Lamekan 26.09.2006, 20:13 Merhaba abi; Bir süre ayrı kaldığım dostlarım ve yarim adına Metin Kemal Kahraman dan güzel bir parça çalarsan memnun olurum. Cansın... Kolay gelsin... hoş geldin kardeş tekrardan aramıza o zaman... İlk önce Zele meleden Wastiye Rastiye sonrada metin kemalden Meyman Usare gelsin senin için.. dostca kal.. Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Merhaba , Hüseyin ve Ali Rıza Albayrak'ın söylediği muhabbet bağı Grup munzur'dan xozato Grup Yorum vasiyet yada sivas İlkay Akkaya bir şehri düşlemek Umut Altınçağ'dan yitirilen istediklerim şimdilik bu kadar :whistling İyi yayınlar. Azmış maşallah... Bir iki tanesini çalacağım diğerlerini diğer isteklerin arasına yayarım... Toplu istek bu olsa gerek .. Bir Zeynep 26.09.2006, 20:23 benden de tüm dostlara gelsin.. Zeynep kardeşin sesinden farklı bir nazlı yarim yorumu... Teşekürler yüreğine sağlık hemşo.. ben tsk ederim hemso. cansin.. Rose 26.09.2006, 20:34 ali abi iyi yayınlar ben seyfi yerli kayadan seni düşünürümü istiyorum çalarsan çok mutlu olurum Lamekan 26.09.2006, 20:37 ali abi iyi yayınlar ben seyfi yerli kayadan seni düşünürümü istiyorum çalarsan çok mutlu olurum Latife eraslandan sonra çalacak.. Sıraya eklendi.... özgürf 26.09.2006, 20:40 ali abi iyi yayınlar ahmet aslandan tanımadığım teni çalabilirmisin. saygılar. opis-01 26.09.2006, 20:43 abi tekrar iyi akşamlar selda bağcandan unutursun mihribanımı çalarsan sevinirm Lamekan 26.09.2006, 20:45 ali abi iyi yayınlar ahmet aslandan tanımadığım teni çalabilirmisin. saygılar. Sıraya ekledim kardeş... abi tekrar iyi akşamlar selda bağcandan unutursun mihribanımı çalarsan sevinirm Sıraya ekledim ... özgürf 26.09.2006, 20:46 saol ali abi. adarr 26.09.2006, 20:54 ali ali ali onurakından seviyorum seni yi çalarmısın :) Lamekan 26.09.2006, 20:57 ali ali ali onurakından seviyorum seni yi çalarmısın :) çalarız neden çalmayalım.. Yanıda promosyon veriyoruz Onur akın isteyenlere.. tayfun Talipoğlu.. parça süpriz olsun.. Yada şiir... Lekan 26.09.2006, 21:10 mawe her...bugün iyi değilim bıra derd kordo zereme... selda bağcan'dan beni unutma...yüreğime...yüreğinden gelsin selamlar... özgürf 26.09.2006, 21:11 ali abi bi istekde daha bulunucam ama. edip akbayramdan sen benden gittin gideli çalabilirmisin. iyi yayınlar. zeynep C. 26.09.2006, 21:11 Abim... Kızılırmak Aze ( Aze Ablama incitaneme ) Selda Bağcan herhangi bir türküsü ( Nesrin Ablama ) Erdal Erzincan Herhangi bir Türküsü ( Leyla Ablama ) gelsin.... Lamekan 26.09.2006, 21:14 ali abi bi istekde daha bulunucam ama. edip akbayramdan sen benden gittin gideli çalabilirmisin. iyi yayınlar. Bulabilirsem çalarım.. Olduğunu biliyorum ama yerini bulmam lazım... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Abim... Kızılırmak Aze ( Aze Ablama incitaneme ) Selda Bağcan herhangi bir türküsü ( Nesrin Ablama ) Erdal Erzincan Herhangi bir Türküsü ( Leyla Ablama ) gelsin.... Aze ile başlayalımm erdal erzincanla devammm araya bir yerede selda bağcan sıkıştıracazz... zeynep C. 26.09.2006, 21:16 Tamam teşekkür ederim abim ... Nesimi 26.09.2006, 21:20 Meraba Diyar dan - way dinyaye parçası varsa çok sevinirim kolay gelsin Aydın. 26.09.2006, 21:23 Selam abim edip akbayramdan bir türküye yer verirsen sevinirim şimdediden tesekürler iyi yayınlar... Lamekan 26.09.2006, 21:26 Meraba Diyar dan - way dinyaye parçası varsa çok sevinirim kolay gelsin Bir adet diyar parçası bulunmuyor malesef kardeş... Demek liste eksik benim... :( Zele meleden Munzuro gelsin benden sana .... Selam abim edip akbayramdan bir türküye yer verirsen sevinirim şimdediden tesekürler iyi yayınlar... edip akbayramdan aradığım türküyü bulamadım. Bir güzel edip akbayram çalayım... Lekan 26.09.2006, 21:31 şimdiden saol lamekan.tüm canlarada gelsin. Nesimi 26.09.2006, 21:33 teşekkürler. olmazsa ben diyar arşivimi paylaşırım aleviforum için meymane_usari 26.09.2006, 21:37 Ali abi senden Hasan Erdoğan dan "Sen OLmazsan Bizim Eller Yıkılır" türküsünü çalarsan beni çok mutlu edersin abi sana ve bütün forum canlarına gelsin Lamekan 26.09.2006, 21:42 teşekkürler. olmazsa ben diyar arşivimi paylaşırım aleviforum için teşekkürler. olmazsa ben diyar arşivimi paylaşırım aleviforum için Bana uyar.. sewdiğin parçalardan bir demet diyar parçaları iyi olur.. Tüm arşiv olmasa daha ii olur.. Ali abi senden Hasan Erdoğan dan "Sen OLmazsan Bizim Eller Yıkılır" türküsünü çalarsan beni çok mutlu edersin abi sana ve bütün forum canlarına gelsin Olmayanları iyi buluyorsunuz... Başka varmı .:) meymane_usari 26.09.2006, 21:53 hehe Ahmet Kaya "Katlime Ferman" varsa onu çalarmısın abi ? Lamekan 26.09.2006, 22:03 mawe her...bugün iyi değilim bıra derd kordo zereme... selda bağcan'dan beni unutma...yüreğime...yüreğinden gelsin selamlar... Kusura bakmayın geride arada kalmışş... Görmediğim için pardon.. İsteğinizi bulamadım ama size selda bağcandan güzeel bir parça armağan edebilirim.. adarr 26.09.2006, 22:12 yaa nerdesin ali kardeş onlıne olda görek ZülfüKakul 26.09.2006, 22:15 Ali Abi merhaba :) :001_wub: Ali Rıza :001_wub: ve Hüseyin Albayrak'tan Merhaba isimli deyişi istiyorum.. Piro'ma Olgun'uma ve Esen'ime gelsin.. Aydın. 26.09.2006, 22:20 Selam canım abim güler dumandan bende bu dünyaya geldim giderim türküsü varsa yayınlarsan sevinirim bütün canlara gelsin.. seyhunbey 26.09.2006, 22:38 merhaba abi mustafa küçükten '' duymamiş'' adli parcayi çalarsan çok seviriz k i b saygilar.. Lamekan 26.09.2006, 22:59 Geldimm.... iştee.. özlemm merhaba diyelimm Seyhunn mustafa küçük yokkkk... ZülfüKakul 26.09.2006, 23:07 Madem öyle baktım buralarda kimseler yokken bi talan yapalım:) İsmail Hakkı Demircioğlu Yad Eller duymadan ya da Arpa orağa geldi.. Erkan Oğur_Pınar başından bulanır Bide Kızılırmak Eğlen Yolcum.. :) Lekan 26.09.2006, 23:50 lamekan bıra bir parca daha isteyebilirmiyim.zülfü livaneli'den (nefesim nefesine). bide cok olmazsa efkan şeşen'den (birde ay düşse) teşekkürler. DrmdrM 27.09.2006, 00:05 yaşar kurt,uyar sanki şimdi,haydi erkekler savaşa olsun istersen... Lamekan 27.09.2006, 00:19 yaşar kurt,uyar sanki şimdi,haydi erkekler savaşa olsun istersen... Zamanıdırr gibi... Dostça türkü tadında kalın canlar...... |