Orijinalini görmek için tıklayınız : yardıma muhtaç bi arkadaşımız..!!!
alevi_murat24 27.09.2006, 12:13 bu gün benim mail adresime gelen bir yardım kampanyasının mesajını okudum ve çok üzüldüm en azından bu arkadaşa madi yardım yapamasak bilen maoral olarak mesaj yolaya biliriz diye düşündüm. bu topige yorum yazmak yerine o arkadaşın wap adresinw mesaj atmanızı diliyorum. saygılarımla ... bana gelen mesajı aynen aşagıya yazıyorum...
"Evet arkadaşlar biraz önce başka bir site admininden aldığım bi pm sayesinde bu mesaja ulaştım Şafak Güzeller adındaki arkadaşımız Kanser gibi kötü bir hastalığa yakalanmış...kendisi gazetelerde de yer almakta Hastalığına Dair Resmi Belgelerde sitesinde mevcuttur http://www.safakguzeller.com sizleri şafak için maddi ve manevi birlikteliğe davet ediyorum ziyaretçi defterine bir geçmiş olsun mesajı bile yazsanız onun için bir moral kaynağı ve çok büyük bir mutluluk olacaktır..."
tesekkürler can
umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur , kendisine mesaj yazdım
alevi_murat24 27.09.2006, 15:21 teşekkür ler olgun anlayışın için aslında bende bugün ögrendim ama cok tanıyormuşum gibi üzüldüm . insanı düşünen bir inanca mensup olan isnanlar olarak biraz moral verip destek olmak tı inşallah arkdaşa bir moral vermişizdir..
Duyarliligin icin tesekkürler.Server da problem oldugu icin kendisine mesaj gönderemedim.:(
Umarim en yakin zamanda sagligina kavusur.
alevi_murat24 27.09.2006, 15:36 duyarlılıgın için teşekkür. inşallah bütün hastelıkla boguşan insanların saglıgına kavuşması dilegiyle tekrar teşekkür
aysun_05 27.09.2006, 15:59 saolasın murat kardeş umarım sonu kazım abime benzemez biran evvel iyleşir ahhh elimde olsaydıda maddi yardımda bulunabilseydim ama tüm iyi dileklerim onula
kendisine geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum alevi murat arkadaşımızada teşekkür ediyorum duyarlılıgından ötürü...
alevi_murat24 27.09.2006, 16:43 arkadaşlar dünceniz için teşekkürler
nesslimm 27.09.2006, 18:40 bize ulaştırdığın için teşekkürler
en yakın zaman da iileşir inşallah...
alevi_murat24 27.09.2006, 18:42 o arkadaşı kendim veya tanıdık birnin yerine koydum. bu genç yerinde herkes olabilirdi . allah yardımcısı olsun.. düşüncen için teşekkür
alevi_murat24 28.09.2006, 12:51 26 saat içinde 75 kişi ziyaret etmiş bu konuyu burayı ziyaret edn ve şafagın sitesine moral için mesaj yazanlardan allaha razı olsun ben de hergün bir mesaj yolayacagım taki tedavisi son verene kadar .. tekrar teşekkürler anlayışınızdan dolayı...:106:
alevi_murat24 29.09.2006, 01:31 tekrar siz forum üylerimizin ikatini buraya cekmek istiyorum. bir insana moral vermek için bu konu yu açtık .ilk gün iyi bir ilgi vardı sizin de buna katılacagınızı umuyorum... saygılarımla106: :106: :36_1_39::
biraz önce siteyi ziyaret ettim çok üzüldüm
konuyu açan arkadaşa duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederim.
alevi_murat24 30.09.2006, 01:11 [QUOTE=anibal]biraz önce siteyi ziyaret ettim çok üzüldüm
düşüncen için cok sagol gerçekten üzcü ama ona moral vereek bir nevze yardımcı olabildikse ne mutlu...teşekkür:106:
ercandost 30.09.2006, 02:15 Duyarlılığınız için size ve diğer tüm canlara teşekkür ederim alevi murat24 dost,bize yakışan gibi davranan tüm canlar sağolsun.Bende bir mesaj yazdım en azından yüreğimizle yanında olduğumuzu bilmesi adına.Şafak arkadaşımıza umarım Allah acil şifa verir, hızır yardımcısı olsun.Umarım kimse kötü ve amansız hastalıklar dertler çekmez canlar herşeyin iyisini güzelini diliyorum hepimiz için Allah'tan saygılarımla.
alevi_murat24 30.09.2006, 11:49 işte şafak arkadaşımız için yapılan çok anlamlı bir kampanya daha bu gün internetden okudugum bir haber beni çok sevindirdi . sahada ve türübünde ezeli rekabet içindeki iki kulüp taraftarı insanlık adına bir araya gelip şafak arkadaşımız iiçin yardım kampanyası başlatmışlar . bu kampanya ile ilgili haberleri bu konuda yaınlamak istedim saygılarımla
Ultraslan ve Antu elele !
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabet sadece sahada yaşanmaz. 30 Eylül 2006 11:35
İki kulüp sahada sporcusuyla yaşadığı rekabetle yetinmez; medyada yöneticisiyle, sokakta taraftarıyla çekişir durur.
Bir asırlık kulüplerimiz arasındaki rekabet çoğu zaman gerginliğe bürünür, suçlamalar, hakaretler hatta kavgalar gündemi değiştirir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın her hücresi bu rekabetten nasibini aldığı için, son yılların öne çıkan iki taraftar oluşumu Antu ve Ultraslan da sık sık karşıya gelir. Her iki platformun da bir çok üyesi kendi sitelerini takip ettiği kadar karşı tarafı da takip eder; sokakta, okulda, evde, iş yerinde yaşanan atışmalar sanal alemde de sürer. Futbolcusu, yöneticisi ve "taraf" olan basın mensuplarının körüklediği gerginlikler; bu ortamlara da taşınır.
Ancak bir yere kadar.
O yer, insanlığın başladığı yer.
Gencecik bir fidanımızın solmaması için başlatılan mücadeleye kadar.
Şafak Güzeller: Herkesin kardeşi..
Şafak, genç yaşta lenf kanserine yakalanan sıkı bir ultrAslan. Uzun süredir bu hastalığa karşı direniyor. Şafak, 3 yıldır verdiği hayatta kalma mücadelesini ABD'de sürdürecek.
Bu gencin tedavi masrafları da başta sevenlerinin, ardından da yardımseverlerin çabasıyla karşılanacak.
Şafak için başlatılan kampanyaya, sıkı bir üyesi olduğu ultrAslan'dan destek geldi. Galatasaraylılar, forumlarda, tribünlerde, sokaklarda gösterdiği birliktelikten, Şafak kardeşleri için bir sinerji yaratmaya çalıştı.
"Ebedi Dostluk" lafta kalmadı..
ultrAslan'ın internet sitesinde duyurulan yardım kampanyasına bir destek de ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin taraftarlarının kalesi sayılan Antu.com'dan geldi.
Antu yönetimi, ultrAslan'ın futbolseverler arasında başlattığı destek kampanyasına şu sözlerle destek verdi:
Kalbimiz, Dualarımız seninle Şafak...
Bir başkadır ezeli rekabet. Kimi zaman gelir kızdırırız kimi zaman gelir kızarız. 100 yılı aşkın bir süredir devam eden ezeli rekabeti bazen belkide gereksiz yere abartarak yaşıyoruz. Ezeli rakibimiz Galatasaray`lı bir taraftarın amansız bir hastalığa yakalandığını bugün öğrendik. Galatasaray`lı dostlarımız Sevgili Şafak için bir yardım kampanyası başlatmışlar. Keşke bu yardım kampanyasını daha önce sizlere duyurabilseydik. Ancak geç de kalınmış değil. Fenerbahçe taraftarları olarak bu yardım kampanyasında bizlerde katkıda bulunmak istiyoruz.
Geçmiş olsun Şafak...Dualarımız, kalbimiz seninle...
Şafak Güzeller'in yaşam mücadelesi böylece, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında unutulmaya yüz tutan "Ebedi Dostluk" duygusuna da hayat vermiş oldu.
O'na hayat verebilirsiniz..
Ligtv.com.tr ekibi olarak Şafak kardeşimize acil şifalar diliyor ve imkan sahibi ziyaretçilerimizi bu gencin yaşam mücadelesine destek vermeye çağırıyoruz.
"İnşallah sizlerin de yardımıyla olacağım tedavi sonrasında yepyeni sağlıklı bir hayata kavuşacağım. Şimdiden teşekkür ederim…" diyen Şafak Güzeller'i yakından tanımak isterseniz www.safakguzeller.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
kayan: haber3.com
not: forum kurallarında bu kopyala yapıştır olayının fazla olmaması için çok uyarı yazıldıgı halde ben bunu bu konu için yapacagım kusuruma bakmayın...
hasta kardeşimize allahtan şifa diliyorum
candost_20 30.09.2006, 12:06 Duyarlılığına teşekürler can.Umarım en kısa zamanda atlatır saglıgına kavuşur.Attıgımız mesajlarda biraz olsun mutlu etmiştir inşallah kardeşmizi.Allah acil şifalar versin.
paylasımın icin tesekürler can böyle insanlara dediğin gibi madi olmasda manavi yönden birseyler vermemiz lazım...
alevi_murat24 01.10.2006, 01:30 :106: ilgi gösterern tüm arkadaşlara teşekkür...
alevi_murat24 03.10.2006, 19:16 bu konuyu duyarlılık gösterip ziyaret edip en azından moral mesajı yazan tüm canlara birkez daha teşekkür ediyorum . ev diyer arkadaşlarında konuya yorum degil şafak arkadaşımızın sitesine en azından mesaj yoluyla moral vermelerini rica ediyoruz... saygılar
alevi_murat24 04.10.2006, 15:57 Şafak arkadaşımıza yarımlar bir bir artıyor bütün yardımların insanlık adına yapılması insana bir haz veriyor . yardım edenlar arasına Fenerbahçe spor kulübüde katıldın bu katkılarından dolayı teşekürler ...
F.Bahçe yönetiminden Şafak'a destek
Galatasaray taraftarı Şafak Güzeler'in yakalandığı lenf kanserinin tedavisi için gereken paranın toplanması amacıyla açılan kampanyaya Fenerbahçe yönetiminden destek geldi. Fenerbahçe Mali İşler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin, özellikle Fenerbahçeli taraftarların da destek verdiği Galatasaraylı Şafak'ın hesabına 10 bin YTL'nin bugün yatırıldığını bildirdi. Kuşin, "Şafak'ın tedavisinin bir an önce tamamlanması ve tribünlerdeki yerini almasını içtenlikle diliyoruz" dedi.
Kaynak: DHA
alevi_murat24 09.10.2006, 23:35 son mesajımdan buyanan 5 gün geçmesine ragmen konturol edip frumdaki arkadaşlara hatırlatmayı bir borç bilir . en azından moral içn arkadaşlar lütven. 13 gün içinde 285 kişi ziyaret temiş. buna ilgi gösteren arkadaşlara çok teşekkürler.:106:http://www.safakguzeller.com
crewchif 10.10.2006, 18:19 son mesajımdan buyanan 5 gün geçmesine ragmen konturol edip frumdaki arkadaşlara hatırlatmayı bir borç bilir . en azından moral içn arkadaşlar lütven. 13 gün içinde 285 kişi ziyaret temiş. buna ilgi gösteren arkadaşlara çok teşekkürler.:106:http://www.safakguzeller.com
aradım arkadaşım bu duyarlılığın için teşekkürler
insanlar kardeş 12.10.2006, 01:07 sevgili canlar öncelikle duyarlılığınızn için hepinize kardeş sıcaklığında sevgiyle selamlıyorum.
negariptirki yurtdışında ve ülkemizdeki alevi derneğimi cemiyetmi her neise tuncelideki yaşlı ve bakıma muhtaç insanlar için bir huzur evi gibi birşeyle inşa edecekler. bir araya gelmiş ve memlekete hizmet etmek için güzel . ama garip olan bişey .hayretle izledim tv de.nerde toplanmışlar bilirmisiniz.ÇIRAĞAN sarayında.acaba kaç para ödemişler merak ediyorum.Bu kanser olan kardeşimizin yarasına merhem olabilecek bi para varsa Çırağan Sarayının loş,şatafatlı ekzotik yapının tenini yalayan serin dalgaların koynuna bırakmak,akıl karımı.aleviliğin felsefesinde yeri varmı?
hadi canlar.bi soralım kendimize.sonrada çırağan toplantısında olan canlarımıza.
saygılarımla.
alevi_murat24 17.10.2006, 23:38 duyarlılıgınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. çok sagolun ...insanlık öyle günlerde belli olur...
alevi_murat24 08.11.2006, 00:08 bu konunun hemen listenin sonlarına dogru kayıp unutulmaması için bir kez daha mesaj yazmak istedim. bu konuya ilgi gösteren tüm canlara çok ama çok teşekkür ediyorum.. http://www.safakguzeller.com
alevi_murat24 08.02.2007, 17:46 BEKLENEN MÜJDE GELDİ: ŞAFAK İYİLEŞTİ !..
İki büyük kulübümüzün öncülüğünde bir çok yardımsever taraftarın sürdürdüğü yardım kampanyası çerçevesinde ABD'de tedavi gören Şafak Güzeller'in kanseri yendiği ve yarın Türkiye'de olacağı açıklandı.
şafak arkadaş iyileştigine göre artık bu topige gerek kalmadı yönetici arkadaşların kapatılmasını istiyorum..
|