ben sadece bilgi sahibi olmak istedim.bu gibi soruların başının sonunun olmadıgını biliyorum tabiki.sadece neden ramazan orucu tutlumuyor bunu bilmek istedim ama yanlış anlaşıldım forumun kurallarına uymadıgımı sanmıyorum teşekkürler tekrar eger bu forum bilgi sahibi olmak ve bilgi alışverişi yapmak içinse konuyu kapatmamış olmanızı dilerdim.
ayrıca aynı sayfada aleviler niçin camiye gitmezler gibi bi soru daha var onu nçin kapatmadınız?
son bir anekdot daha:bende aleviyim zaten.bu kızgınlık neden anlayamadım.siz öyle biz böyle gibi bir mesaj atmamıştım,tam tersine ailemde buna yanıt verebilecek biri yok o yüzden sormuştum.
TheGodfather
09.11.2005, 11:35
son bir anekdot daha:bende aleviyim zaten.bu kızgınlık neden anlayamadım.siz öyle biz böyle gibi bir mesaj atmamıştım,tam tersine ailemde buna yanıt verebilecek biri yok o yüzden sormuştum.
Sebze can bak bu sorduğun sorunun yanıtları zaten nette mevcut..Daha önce tartıştığımız konular...Ama ben yiende bir daha cevap vermek istedim sana o açmış olduğun başlıkta...Biraz araştırırsan cevabını bulabilirsin..Çok tartıştık daha önceden senin sormuş olduğun soruyu..:3D_NG: Genelde bir çok alevi bu sorunun cevabınıbilmez araştırmak güzel ama bende bunun cevabını bilmiyordum..Kendim araştırdım yanii...Şöylede düşünebiliriz...Sunniler neden cemevine gitmezler diye sorsak buda saçma bir soru olur değilmi?
Alevimen
09.11.2005, 12:10
bu forum diğer forumlardan farklı, farklı olduğu içinde kurallarıda değişik. mesela başlığı 'önemli.' olarak belirlemişsiniz. böyle bir başlık seçmek yasaktır, bu forumda bazı normlar vardır bu topik başlıkları içinde geçirlidir. ayrıntılar için forum kurallarını okuyun, konu kilitlenmiştir.