Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyo ekibine

Alevimen
29.09.2006, 13:35
Sevgili dj'ler

Çok güzel yayınlar yapıyorsunuz, aldığım farklı konularla ilgili emaillerde çoğu ziyaretçilerde öyle söylüyorlar. Emeği geçen herkese tekrardan sevgiler. :)

Saygılar
Alevimen

ErDaL24
29.09.2006, 14:28
bende teşekkür ediyorum dj leremize bizlere degerli zamanlarını ayırdıkları için.
ben sürekli bir yayın olmamasından şikayetçiyim otmatik bir yayın yapılabilir mi 24 saat...

ilknur_23
29.09.2006, 14:57
.............

izmirksk
29.09.2006, 16:04
bende herkese teşekkürlerimi sunuyorum..forumdaki en etkili ve akılcı çalışmalar arasında zirvede sayılabilecek bir çalışma..

Zahir
29.09.2006, 16:16
Bende bütün dj lere teşekkürlerimi sunuyorum. ÇOk harika vede güzel programlar yapıyorlar. Özellikle Lamekana ayrıca teşekkür ediyorum. Beni ağlattın ya hiç unutmuyorum ... İnsan bu kadar seçici ve duygulara hitap eden bu kadar güzel parçalar seçer...

Türkülerle bütünleşmiş biri...

Sevgilerimle Lamekan...

zeynep C.
29.09.2006, 16:21
Bende bütün dj lere teşekkür ederim.
Güzel yüreklerinize sağlık.

Ali abim sana özellikle teşekkür ediyorum...Beni kırmayıp tüm isteklerimi çaldığın için...

Azrail
29.09.2006, 16:52
başta Ali Abi olmak üzere emegi gecen tüm canlara tesekkür ediyorum

Nesimi
29.09.2006, 18:24
Tüm emeği geçen canlara sevgiler.

Dahada gelişecek umarım yeni arkadaşlarında katılımıyla daha uzun süreli yayınlar olabilir. Sevindirici bir aktivite.

Siya Saperen
29.09.2006, 19:52
Kimi zaman güzel bir radyo arıyorum türküler, semahlar, deyişler yayımlanan gün boyu. Önceleri devamlı dinlediğim bir radyo vardı. Baskıcı tutumun dayatmaları sonucunda önce bir kaç kez kapatıldı. Ardından tarzını değiştirmek zorunda kaldı. Şimdilerde ise aynı tadı Aleviradyo'da forum sayesinde alabiliyorum. Uğraş veren bütün arkadaşları kutluyorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık...

Ezo
29.09.2006, 20:07
Dun okuladan dinledim geç kaldim eve:)) çok hos yayinlar yapiyorsunuz tsk'ler bize verdiginiz bu guzel tat icin....

saygilar
ezo

rinda
29.09.2006, 20:09
Bende radyoya emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
sağolsunlar Yüreğimizin sesi oldular…

FaLLeN
29.09.2006, 20:25
Bazen yolda,herhangi bir radyoda,aradabada hep yarısına denk geldiğim yahut adını bilmediğim,ama insanı sürükleyen güzel ezgilere rast gelirdim..neydi sözleri diye bocalanırken,yada tekrar duymak istediğim ezgileri duyuyorum

çok saolun arkadaşlar...teşekkür ederim hepinize

Aydın.
29.09.2006, 21:21
bende tesekür ederim gercekten harikalar emeği gecen herkese cok tesekürler ve sevgiler...

eylüleren
29.09.2006, 22:25
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.büyük bir zevkle dinliyorum.....

mescitlibo
30.09.2006, 12:18
merhaba canlar hafta içi her akşam 2 saat süreyle sizlerle olabiliyorum (geçtiğimiz hafta hariç )bunun dışındaki zamanlarda çoğunlukla lamekan ve alevican ezgilerin sesi oluyorlar ikiside büyük emekler sonucu zamanlarını ayırıyorlar ikisinede çok tşk ederim uzun süredir sesi soluğu çıkmasada bunun yanında bana, sizlere ortak yayın vasıtasıyla seslenme imkanını sağlayan naz ve alevimen ikisinede tşkler

Radyo programlarımız ilk zamanlara oranla çok daha işlevsel günde sadece 18-20 arası yayın olduğu dönemleride biliyorum o günlerden şuan ortalama 8 saat yayın olması ayrı bir güzellik

seyhunbey
30.09.2006, 13:18
türküleri bizimle paylaştiginiz için çok çok saolun ne mutluki türküler var türküler bizi anlatiyo türküler bizim yaşam kaynağimiz türküler bizim dert ordagımız türküler biziz hepimiz bir türküyüz..

alevi_can35
30.09.2006, 17:13
sevgili canlar eger türkülerimizle birazcıkda olsa yüreginiz oluyosak ne mutlu bizlere mescitlibo ve lamekan ikisinin yüreklerine sağlık tüm yorumlar için tşklermizi sonuyorz türkülerle kalın saygılarımla

Lamekan
30.09.2006, 18:47
Ben şahsen kendi adıma bir emek harcadığı düşünmüyorum... Zaten nette oldugum sürenin çoğunu forumda geçirdiğim için radyoda bulunmak ek bir emek değil gibime geliyor... Türküler ise gece gündüz çalıyor zaten bende.. Bunları dostlarla paylaşmak ayrı bir güzellik...

Emek konusunda özellikle kurulum aşamasında Naz ve Erhan çok işler düştüğünü günlerini harcadıklarını biliyorum.. Onun için onlara gerçekden eşekürler.. Ve mescitlibo ''ortak yayın yapıyorum'' diyip sıyrılmaya çalışsada gerçekden dj olarak birşeyler üretmeye paylaşmaya çalışan Naz ve mescidlibo kardeşlere teşekür borçluyuz... bence...

Siya Saperen
30.09.2006, 18:57
Emek konusunda özellikle kurulum aşamasında Naz ve Erhan çok işler düştüğünü günlerini harcadıklarını biliyorum.. Onun için onlara gerçekden teşekürler..

Evet Ali abi özellikle Naz ın yaptıgı yayınların tadı hala damağımızda. Umarım o güzel sesi ve seçimlerinden bizi daha fazla mahrum etmez...

insanlar kardeş
06.10.2006, 17:17
emekleriniz için teşekkürler.repertuarınızı dahada genişletmek dileklerimi sunarken her renk ve telden duygulara yer vereceğinize eminim.

Bir Zeynep
06.10.2006, 18:04
bende radyo yayinlarinda emegi gecen tüm canlara cani gönüden bir merhaba ve tseskkür demek istiyorum. cogu zaman buraya ugrayisimda, bazen kisada olsa, dostlarin varligini onlarin sicakligini hissediyorum, djlerimiz sagolsunlar. birbirinden güzel türküleri, deyisleri bize yüreklerinin güzelligi ile sunuyorlar bize, her zaman yeniden, her zaman üsenmeden. yürekciginiz dert görmesin canlar.
sagolun varolun.

sevgilar saygilar.

dnz_che
08.10.2006, 01:25
arkadaşlar bende teşekkür ederim tüm dj lere ama şanslı değilmişim ben en çok istediğim kendi insanlarıma dj lik yapmaktı nasip değilmiş.Bir çok yerde yaptık ama olsun yine kaçırdım fırsatımı.tekrardan başarılar.türkülerle türkiyem

YoRuM78
13.10.2006, 19:12
emegi gecen tüm can dostlarına sevgiler bende eskiden yerel bir radyoda dj lik yapmısıtım mukenmel bir sey yaa bunu nasıl bir sey oldugunu cok iyi biliyorum

tubişimm
13.10.2006, 19:34
bende emeği geçen tüm dj arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu foruma dahil

olduğum kısa süre içersinde burada çalan müziklerden inanılmaz keyif

aldım.hatta dinlemediğim türküler de oldu.

Emeğe geçenlere tekrar teşekkürü bir borç biliyorum.

baran62
24.10.2006, 14:43
[QUOTE=Lamekan;249549]Ben şahsen kendi adıma bir emek harcadığı düşünmüyorum... Zaten nette oldugum sürenin çoğunu forumda geçirdiğim için radyoda bulunmak ek bir emek değil gibime geliyor... Türküler ise gece gündüz çalıyor zaten bende.. Bunları dostlarla paylaşmak ayrı bir güzellik...

mutevaziliğine de teşkkür ederim. ve diğer bütün arkadaşların çabası ve çalışmaları için hepinizin ellerine sağlık emeğiniz içinde teşekkür edrim

can85
24.10.2006, 18:01
foruma her girdiğimde değişik türküleri dinleyişimde ve yayınlanan türküler için emeği geçenlere teşekkürler..

ozgurgunler
24.10.2006, 21:32
emeği geçen herkese teşekkürler. ezgilerin türkülerin en güzellerini seçip bize dinlettikleri için

dilan_HB
10.12.2006, 23:49
artik hep türkü dinlerim burdan cok tskler ederim bütün ekibe
canlar elerinize saglik

sunam
11.12.2006, 03:21
çok şey geçiyor içimden yazmak için kelimelere dökmek bazen o kadar da kolay olmuyor birde benim gibi yazım konusunda zayıf biri için tek kelimeyle harika bir radyo bilgisayarından başından kalkamıyorum beni alıp götürüyor .her türküde ezgide kendimden birşeylwer buluyorum .emegi geçen herkese binlerce teşekkürler.

sibbara
11.12.2006, 03:26
bende ayrıca teşekkür etmek istiyorum.bazen çileden çıkarıyorum isteklerimle ama olsun onlar bana kızmıyorlardır.emekleriniz için tekrar teşekürler canlar sevğiyle kalın.

araknafobia
11.12.2006, 23:20
emeği geçen tüm canlara en içten dileklerimle teşekkurler...

ama bişey sorabilrmiyim.
--forumda canlı yayın yapılıyo bilmiyorum...eğer yapılıyorsa herkes katılıyomu bu yayına...
eğer yoksa canlı yayında mic alıp konuşup kendi istedğimiz de bir türkü çalsak olabilrmi....

saygılarımla...

Lamekan
11.12.2006, 23:55
emeği geçen tüm canlara en içten dileklerimle teşekkurler...

ama bişey sorabilrmiyim.
--forumda canlı yayın yapılıyo bilmiyorum...eğer yapılıyorsa herkes katılıyomu bu yayına...
eğer yoksa canlı yayında mic alıp konuşup kendi istedğimiz de bir türkü çalsak olabilrmi....

saygılarımla...

Forumda yayınlar 3-4 arkadaş tarafından aypılıyor.. Yayında istekler bir topinkde toplyan istekleri cevaplayan arkadaşların isteğine göre anonslu yada tıpinge direk cevap vererek parçalar çalınıyor..

yayın bir kişi tarafından yapılır.. Aynı anda yayında bir arkadaş olabildiği için elinde microfon olan her arkadaşın yayın yapması gibi bir durum söz konusu değil..
Sizin dediğiniz gibi olabilmesi için yayının sizin tarafınızdan yapılması gerekir.. Dediğim gibi bizde yayın 3-4 arkadaş arasıda dönüşümlü olarak yapılıyor.. bu ekipden birisi olursanız yayında sizde çalabilirsiniz tabiki..

slush
12.12.2006, 00:17
her 10 dakikada bilmem ne cafe yada bilmem ne türkü barı diye reklam anonsu duymadan dinlenebilen türkü yayini yapan radyo :)

istek icin bilmem ne servisine sms yollamaniz bilmem kac tane köntör harcamaniza gerek yok Foruma üye olmaniz yeterli... hatta begendigniz türkülerde yayin yapanlar tarafindan upload edilip download sansi verilmekte

Radyo media player den yabanci müzik dinlemedigim zaman aciktir...Yayin yapan arkadaslara tesekkürler

cagdascetin
13.12.2006, 11:28
her 10 dakikada bilmem ne cafe yada bilmem ne türkü barı diye reklam anonsu duymadan dinlenebilen türkü yayini yapan radyo :)

istek icin bilmem ne servisine sms yollamaniz bilmem kac tane köntör harcamaniza gerek yok Foruma üye olmaniz yeterli... hatta begendigniz türkülerde yayin yapanlar tarafindan upload edilip download sansi verilmekte

Radyo media player den yabanci müzik dinlemedigim zaman aciktir...Yayin yapan arkadaslara tesekkürler

Hee bak bu iyi bir fikir.Sn.Alevimen güzel bir Sms sistemi kuralım mı????Anonslu yayınada başladık zaten birde reklam alırsak tam olur. :):):)

Şakar bir yana teşekürederiz.

(butonlada teşekürettim,mesajlada teşekürediyorum.sebebi konuya abone olmak isteğimdir.)

mmum
13.12.2006, 11:50
bende forumda emeği geçen...radyodada emekli olan tüm emekçilere...

emeklerinize sağlık...:)

Lamekan
15.12.2006, 21:45
Hee bak bu iyi bir fikir.Sn.Alevimen güzel bir Sms sistemi kuralım mı????Anonslu yayınada başladık zaten birde reklam alırsak tam olur.

Evet kardeş.. Faliyete tam olarak geçirdiğimizde Radyomuz (www.aleviradyo.com) kendi domeyni ile birlikte sms sistemi ile forum kullanıcılarımızın hizmetinde olacak.. Bunun yanında anonslu yayın konusunda ise dah önceden çalışmalar olmuştu.. Bu konuda ise söylemek istediğim ''Herşey güzel olacak''....

cagdascetin
15.12.2006, 22:04
Evet kardeş.. Faliyete tam olarak geçirdiğimizde Radyomuz (www.aleviradyo.com) kendi domeyni ile birlikte sms sistemi ile forum kullanıcılarımızın hizmetinde olacak.. Bunun yanında anonslu yayın konusunda ise dah önceden çalışmalar olmuştu.. Bu konuda ise söylemek istediğim ''Herşey güzel olacak''....

Bu konuda bir duyuru yapayım.

Normalde Anonslu yayındayım.Yakında bu Radyo çapında olacak.Ama şu sıra Türk Telekom'un gazabına uğradık.İnternetlerin yavaşlığından dolayı sürekli yayın kesiliyor.

Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz.Ama bu konuda üyelerimizden anlayış bekliyoruz.

Teşekürederim...

Radyo Bizlerin elinde daha da ileriye gidecektir.

Saygılar...

mmum
16.12.2006, 08:43
bende forumda emeği geçen...radyodada emekli olan tüm emekçilere...

emeklerinize sağlık...:)

"ima etmek yerine isim verseydiniz keşke...
benim tanıdığım emeği gerçekden geçen sadece Naz var çünki...
Gerisi emek vermek yerine basak niyetine basıp geçmeyi planlayındır..."

şu yukarıda yazdığım yoruma bu olumsuz tepki gelmiştir...:sook

kusura bakmayın ama çok garibime gitti..:garibbak:

ben forumda emeği geçenleri tümünü kastetmiştim....emeğin küçüğü büyüğü olmaz-tüm emek sahiplerini...kastım..

peki isim vereyim...
Forumun yetkilileri ve ismini bilmediğim diğer emeği geçenleri...

Radyoda rastladığım Syın Lady-Çağdasettin-Lamekan

ben bu arkadaşlara rastladım...bunu dışında başkalarıda olabalilr...
ama bilmiyorum...

bu olumsuz yorumu yazan arkadaşımı anlayamdım...

bu arkadaş benim ne demek istediğimi anlamamış...bişiler ima ettiğimimi düşünmüş...ne ima edebilirim...onuda anlayamdım....

ama anlaığım şuki bu yazıyı değerlendirmeme yazan şahıs çok sinirlenmiş...:sook

tuncerbio
16.12.2006, 14:35
...nitelikli ve kaliteli bir radyo bulmak zor bunu başardığınız için yayınlarda emeği geçen herkese teşekkürler...

Erkan Sevgi
16.12.2006, 15:08
Merhabalar,
Bir türküsever olarak çalışırken sürekli türkü dinlerim.Fakat başka radyo dinlemek yerine forumda türkülerin tadını paylaşmak ayrı bir keyif.Bu nedenle radyonun bize harika ezgileri ulaştırmasında tüm emek harcayan herkese teşekkür ediyorum ve onlara türkülerimizin sıcaklığı ile sevgilerimi gönderiyorum.

ONU®
16.12.2006, 16:14
5 dk. müzik,15 dk. reklam yapan diğer radyoların aksine nitelikli yayınıyla takdirimi kazanmış radyomuzda emeği geçen herkesi kutluyorum.

deli gönül
16.12.2006, 16:50
Ruhlarımızı doyuran ,bize güzel müzik ziyafeti çeken canlar hepinize teşekkürler.Emeğinize sağlık.Sizler bir numarasınız:thumbup1:

Lazoşa_62
16.12.2006, 16:58
Akşam PC sırası bize gelirse radyomuzu dinleyebiliyoruz.Özellikle yazı yazmaktan öte müzikle dinlenmeye çalışıyorum.Bu konuda emegi geçen tüm canlara yürekten teşekkür ediyorum.

lamekan bawo
14.01.2007, 01:53
Saygın bır sıtenın, saygın ve degerli olan radyo ekibine...
Mükemmelsiniz...

usLanmaz62
14.01.2007, 10:42
Yüzyıllardır çalınan türkülerimiz... Hepsi harika...
Bulamadığımız bir çok türküyü siz dj arkadaşlar sayesinde dinliyor ve temin ediyoruz.Hepinize teşekkürler...

betüş
14.01.2007, 14:24
]Siteye girince çıkamamın sebeplerinden biri de radyo gerçekten çok güzel eserler çalıyosunuz teşekkürler..:[/FONT]:

suyunsesi
14.01.2007, 18:11
Elit bir formada böyle bir radyo yakışır...
Emeği geçen tüm arkadaşların emeğine sağlık diyorum.

ÇaKıL
16.10.2007, 21:35
Neye hayret ettim.Ben biriyle yazısından dolayı takışıp olayı kişiselleştirsem imkansız isteklerine cevap vermem gözüyle bakıyorum.Ama bakıyorum da canlarım sizlerden hiç birinin ya dalaştığı kimse yok yada allahtan ben gibi deve kinli değilsiniz(doğrusu aklı başında saygılısınız) ki istekleri bulabilmek ve o isteği çalabilmek için büyük bir çabanız var.Hepinize emeklerinden, çabalarından ve saygınızdan, size ve foruma yakışır davranışlarınızdan dolayı dolayı tebrik ve teşekkür ederim.

Okan22
16.10.2007, 21:45
Neye hayret ettim.Ben biriyle yazısından dolayı takışıp olayı kişiselleştirsem imkansız isteklerine cevap vermem gözüyle bakıyorum.Ama bakıyorum da canlarım sizlerden hiç birinin ya dalaştığı kimse yok yada allahtan ben gibi deve kinli değilsiniz(doğrusu aklı başında saygılısınız) ki istekleri bulabilmek ve o isteği çalabilmek için büyük bir çabanız var.Hepinize emeklerinden, çabalarından ve saygınızdan, size ve foruma yakışır davranışlarınızdan dolayı dolayı tebrik ve teşekkür ederim.

sanki kim çekiyor senin kahrını ben:mad: neden bütün radyoya ithaf ediyorsun:hmmm benim kahrımıda erdal abi :blushing:

freelens
16.10.2007, 22:25
Merhabalar..!

Inanin bende böyle bir forumda, böyle bir radyo kadrosunda dj oldugum icin gercekten kendi adima cok seviniyorum. ben inaniyorum ki radyo bünyesinde görevli arkadaslarin hepsi birbirinden degerli insanlar, ve sizlerdne gelen bu tesekkürler bizler icin bir ödül ve bu ödülleri cogaltmak icin daha cok var olan gücümüzü ortaya koyacagiz..!

ben buradan basta Erhan ve Lady olmak uzere emegi gecen herkese tesekkür ediyorum..!