Orijinalini görmek için tıklayınız : rüya gibi tatil isterseniz bakın
Yakapınarlı 09.11.2005, 21:14 arkadaşlar bu yaz öyle biryerde tatil yaptım ki sizinle paylaşmak istedim.kışın nereden aklına geldi diye sorarsanız akşam rüyamda oradaydım.işte site adresi www.sultancamp.com (http://www.sultancamp.com) inceleyin pişman olmazsınız kim bilir belki önümüzdeki yaz orada karşılaşabiliriz.hayal gibi bir ortam gerçek anlamda tatil yapmak isteyenler mutlaka incelesin
Yakapınarlı 09.11.2005, 22:29 bu arada kış kış canınızı istettiğim için özür:)))
offffffff simdi yaz olcakti...
özgüreren 09.11.2005, 23:28 siteyi ziyaret ettim ama denizin sesleri kesilmedi:(((sayfaya kapadım yine sesler devam ediyor bu ne acayip bişey ya peşimi bırakmadı site.)))
Yakapınarlı 10.11.2005, 15:11 siteyi ziyaret ettim ama denizin sesleri kesilmedi:(((sayfaya kapadım yine sesler devam ediyor bu ne acayip bişey ya peşimi bırakmadı site.)))
oraya seni çekene kadar kesilmez o sesler
özgüreren 10.11.2005, 15:43 pc kapandıktan sonra kesildi ama naberrrr:)))şaka yapmıyorum ya dün siteye gittim video var ona tıkladım.biraz baktım sayfayı kapadım ya bi yerden ses geliyor ama nerden şaşırdım sesde kısarım devam haşır huşur sus sesi dedim deliriyorum heralde:)))yada pcnin başında çok kaldım meğerse site benle bağlantıyı koparmamış senin dediğin gibi beni çekmek istiyorlar oraya:))
Yakapınarlı 10.11.2005, 15:44 pc kapandıktan sonra kesildi ama naberrrr:)))şaka yapmıyorum ya dün siteye gittim video var ona tıkladım.biraz baktım sayfayı kapadım ya bi yerden ses geliyor ama nerden şaşırdım sesde kısarım devam haşır huşur sus sesi dedim deliriyorum heralde:)))yada pcnin başında çok kaldım meğerse site benle bağlantıyı koparmamış senin dediğin gibi beni çekmek istiyorlar oraya:))
benorayı çok özledim hala arada siteyi açar bakarım sanki gel geeeelll der gibi.bende bekle beni yaza ordayım diyorum
özgüreren 10.11.2005, 16:21 Allah kavuştursun o zaman gerçekten hoş bir yer..belki ilerde tatli yapma şansımız olur..bu şekil yazılara imreniyorum valla tatil nedir bilemedik şimdiye kadar çok şükür:))kıskanıyorum yani kısacası...nasip işte
Yakapınarlı 10.11.2005, 16:23 Allah kavuştursun o zaman gerçekten hoş bir yer..belki ilerde tatli yapma şansımız olur..bu şekil yazılara imreniyorum valla tatil nedir bilemedik şimdiye kadar çok şükür:))kıskanıyorum yani kısacası...nasip işte
valla bende ilk bu sene tam anlamıyla bir tatil yaptım bakalım seneye para bulursam oradayım gene
özgüreren 10.11.2005, 16:46 umarım yaparsın insan tatilde ancak bazı şeylerden uzak durunca ferahlıyor ve kafasını dinliyor..herşey gönlünce olsun can
Yakapınarlı 10.11.2005, 16:50 umarım yaparsın insan tatilde ancak bazı şeylerden uzak durunca ferahlıyor ve kafasını dinliyor..herşey gönlünce olsun can
teşekkürler kardeş seninde öyle herşey gönlünce olsun...
çok güzel bir siteydi
dalgaların sesi muhteşemdi.dalgaların ve kuş seslerinin eşliğinde tatil yerini gezmek muhteşem birşeydi. teşekkürler.......
daha tatile cok war ya simdiden hayallare dalmayalim
Yakapınarlı 23.11.2005, 14:15 daha tatile cok war ya simdiden hayallare dalmayalim
olsun hayallerde olmasa bu kış nasıl geçerr:3D_NG (6)
eerkan82 23.11.2005, 14:41 hakikatten güzel bir yer ama bu kış mevsiminde oldumu şimdi.canımız çeti valla:))))))
seyredıp hayalini kurmak bile içimi ısıttı kendimi kumsalda buldum ( bedava tatil yaniii) sağol kardeş
Yakapınarlı 02.01.2006, 20:48 sizler sağolun tatil diyince işte burası tüm gürültüden uzak doğayla başbaşa olmak kadar güzel bir şey düşünemiyorum
|