Orijinalini görmek için tıklayınız : rüya gibi tatil isterseniz bakın

Yakapınarlı
09.11.2005, 21:14
arkadaşlar bu yaz öyle biryerde tatil yaptım ki sizinle paylaşmak istedim.kışın nereden aklına geldi diye sorarsanız akşam rüyamda oradaydım.işte site adresi www.sultancamp.com (http://www.sultancamp.com) inceleyin pişman olmazsınız kim bilir belki önümüzdeki yaz orada karşılaşabiliriz.hayal gibi bir ortam gerçek anlamda tatil yapmak isteyenler mutlaka incelesin

Yakapınarlı
09.11.2005, 22:29
bu arada kış kış canınızı istettiğim için özür:)))

Erki
09.11.2005, 23:09
offffffff simdi yaz olcakti...

özgüreren
09.11.2005, 23:28
siteyi ziyaret ettim ama denizin sesleri kesilmedi:(((sayfaya kapadım yine sesler devam ediyor bu ne acayip bişey ya peşimi bırakmadı site.)))

Yakapınarlı
10.11.2005, 15:11
siteyi ziyaret ettim ama denizin sesleri kesilmedi:(((sayfaya kapadım yine sesler devam ediyor bu ne acayip bişey ya peşimi bırakmadı site.)))
oraya seni çekene kadar kesilmez o sesler

özgüreren
10.11.2005, 15:43
pc kapandıktan sonra kesildi ama naberrrr:)))şaka yapmıyorum ya dün siteye gittim video var ona tıkladım.biraz baktım sayfayı kapadım ya bi yerden ses geliyor ama nerden şaşırdım sesde kısarım devam haşır huşur sus sesi dedim deliriyorum heralde:)))yada pcnin başında çok kaldım meğerse site benle bağlantıyı koparmamış senin dediğin gibi beni çekmek istiyorlar oraya:))

Yakapınarlı
10.11.2005, 15:44
pc kapandıktan sonra kesildi ama naberrrr:)))şaka yapmıyorum ya dün siteye gittim video var ona tıkladım.biraz baktım sayfayı kapadım ya bi yerden ses geliyor ama nerden şaşırdım sesde kısarım devam haşır huşur sus sesi dedim deliriyorum heralde:)))yada pcnin başında çok kaldım meğerse site benle bağlantıyı koparmamış senin dediğin gibi beni çekmek istiyorlar oraya:))
benorayı çok özledim hala arada siteyi açar bakarım sanki gel geeeelll der gibi.bende bekle beni yaza ordayım diyorum

özgüreren
10.11.2005, 16:21
Allah kavuştursun o zaman gerçekten hoş bir yer..belki ilerde tatli yapma şansımız olur..bu şekil yazılara imreniyorum valla tatil nedir bilemedik şimdiye kadar çok şükür:))kıskanıyorum yani kısacası...nasip işte

Yakapınarlı
10.11.2005, 16:23
Allah kavuştursun o zaman gerçekten hoş bir yer..belki ilerde tatli yapma şansımız olur..bu şekil yazılara imreniyorum valla tatil nedir bilemedik şimdiye kadar çok şükür:))kıskanıyorum yani kısacası...nasip işte
valla bende ilk bu sene tam anlamıyla bir tatil yaptım bakalım seneye para bulursam oradayım gene

özgüreren
10.11.2005, 16:46
umarım yaparsın insan tatilde ancak bazı şeylerden uzak durunca ferahlıyor ve kafasını dinliyor..herşey gönlünce olsun can

Yakapınarlı
10.11.2005, 16:50
umarım yaparsın insan tatilde ancak bazı şeylerden uzak durunca ferahlıyor ve kafasını dinliyor..herşey gönlünce olsun can
teşekkürler kardeş seninde öyle herşey gönlünce olsun...

papatya
18.11.2005, 21:26
çok güzel bir siteydi
dalgaların sesi muhteşemdi.dalgaların ve kuş seslerinin eşliğinde tatil yerini gezmek muhteşem birşeydi. teşekkürler.......

candost
20.11.2005, 20:04
daha tatile cok war ya simdiden hayallare dalmayalim

Yakapınarlı
23.11.2005, 14:15
daha tatile cok war ya simdiden hayallare dalmayalim
olsun hayallerde olmasa bu kış nasıl geçerr:3D_NG (6)

eerkan82
23.11.2005, 14:41
hakikatten güzel bir yer ama bu kış mevsiminde oldumu şimdi.canımız çeti valla:))))))

Dogan24
02.01.2006, 18:06
seyredıp hayalini kurmak bile içimi ısıttı kendimi kumsalda buldum ( bedava tatil yaniii) sağol kardeş

Yakapınarlı
02.01.2006, 20:48
sizler sağolun tatil diyince işte burası tüm gürültüden uzak doğayla başbaşa olmak kadar güzel bir şey düşünemiyorum