Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevi Birlikteliği Sağlanmıştır...

EŞİTLİK PARTİSİ
03.10.2006, 00:20
Değerli Canlar...

Türkiye'nin,hatta tüm bölgenin dahası tüm dünyanın geleceğine yön verecek bir seçime yaklaşmaktayız...
Ama onurla ve gururla belirteyim ki Aleviler bu seçimi belirleyecek gücü dünden çok daha bliniçlice ellerinde tutyorlar...
Nerden çıkarıyorsunuz derseniz, dikkat edin tüm siyasi partiler öyle saldırıyorlar ki dayanmak gerçekten yürek istiyor...
Buda gösteriyor ki Aleviler birlikteliği sağlamış durumdalar...
Birilerini meşur etmenin bir anlamı yok...sürekli konuşursak onlarda kendilerini adam yerine koyacak...artık kim ne derse desin bu iş böyle...hiiiç telaşlanmay gerekte yok...
Eğer ben Alevi halkını tanıyorsam olumlu anlamda ve T.C.Tarihinde üçüncü kez tavrını belirliyecektir...
Ha kimden yana,nasıl orası ayrı konu...
Eğer bu ABD'den başlayan,AB ile devam eden Türkiye'de tezgahlanan uyuna Aleviler olumsuz cevap vermezse zaten yandığımızın resmidir ki,ben kesinlikle böyle düşünmüyorum...
Peki neden Aleviler...
Değerli Canlar...
Hesaplıyorlar,topluyorlar, çıkartıyorlar olmuyor...
O oraya gitmiş,bu şunu söylemiş,filan derneğin şu kadar üyesi var bunlar hikaye...
Gerçekten bazı kişilere üzülüyorum...
Hangi Alevi ilkesinde yazıyor Alevileri af edersiniz bön sanmak...
Aleviler adamın bir sözüne göre tüm benliğini tahlil eder...
Efendim ben Aleviyim,işte şöyle böyle...bu işler bitti artık...
Birileri hala anlamıyor...
Bırakın insanların yakasını, özgür bırakın...kime kara verirse versin...kendinize güveniyorsanız oturun bekleyin...yok illa sanki tüm Alevilerin yetkisini noterden almış gibi beyanat verecek...
Alevilikte sürü kültürü varmı...
Ha siz gerçekten Alevilere saygılıysanız,programnızı açıklayın,ne hizmet vereceğinizi söyleyin...kararı Alevilere bırakın...
Biz böyle düşünüyoruz...
Saygı ve sevgilerimle...

Bektaş ÇELEBİ

hatice81666
03.10.2006, 13:08
secim öncesi yapılan vaatlere hep gülmüsümdür.zira inanmadıklarını söyler bizim siyasiler.gecen günlerde aleviler bir araya gelip semah döndü.oy pesindeki siyasilerde oradaydılar...ne kadarda acı bir görüntüydü inanmadıkları,elestirdikleri bir ortamda olmaları.hepsi secim bitene kadar....

selva
03.10.2006, 13:30
sizde bir parti adıyla formda bulunuyorsunuz değilmi? yani alevi kitlesinin oylarına aday bir insansınız

EŞİTLİK PARTİSİ
03.10.2006, 20:30
Sevgili hatice81666

Siyasileri elbette eleştireceğiz ama farklılıkları da göreceğiz diye düşünüyoruz...
Yada neden siyaset bu hale gelmiştir onuda irdeleyeceğiz, eleştirdiğiniz yanlışa devam edenleri sorgulayacağız, ama şunuda bileceğiz ki insanlığın tüm sorunları yine siyasetle çözülecek, gelecek yine siyasetle belirlebecek...
Siyasi kurum temsilcilerinin, ben herkesten daha iyiyim sözünden ziyade eylem-söylem birlilğini tam uyguluyormu ona da bakacağız diye düşünüyor,
Sevgiler sunuyoruz...

Sevgili silva...
İşte halkla yüzyüze ve iç içe olmanın en doğru yanı...siz sorgulayacaksınız bizler cevap vereceğiz ve sonuçta taktir sizin olacak...
Biz hep çağrı yapıyoruz diğer siyasi partilere...bu gün kanaat oluşturma alanları artık sanal ortamda olmaktadır, bu ortamın forumlarında halka yüz yüze olup yine kendi elinizden çıkan belgeli yazılarla sizi en iyi değerlendiren halkın önüne çıkın diyoruz...
Tabi hiç kimsenin çalışma yöntemine karışmak gibi bir hakkımız olamaz, diyelim bizim yaptığımız gibi en yetkili ve bağlayıcı açıklamaları yapmakla kanunen belirelnmiş yetkililer gelsin, sanırım ALEVİFORUM yetkililerimiz her halde bir düzenleme yapar ve tüm sorulara verilen bağlayıcı cevapları da siz değerli insanlarımız değerlendirir.
Biz Türkiye'de ilk kez açık isim ve tanımla bu çalışmayı yapıyoruz...taktir sizlerin, başlık konumuzu açmamızda ki neden sizlerin değerlendirmesini görmek...
Sevgiler sunuyoruz...

Bektaş ÇELEBİ