Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendinizi ne kadar şanslı hissediyorsunuz bilmem ama bunlar kadarını görmedim:)

ercandost
03.10.2006, 01:28
Ben kendimi zaman zaman şanslı bulurum zaman zaman şanssız fakat bunlar kadar şanslılarını bir arada görmedim daha önce:)Sizin fikriniz ne olacak bu konuda hiç bu kadar şanslı oldunuz mu dostlar,ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgi böyle olsa gerek:)http://www.metacafe.com/watch/242161/lucky_to_be_alive_compilation/

£LİF
03.10.2006, 11:39
hayatın insanLara nerden ne getireceği beLLİ değiL ercandost..Evet onLar kadar şanLı yok gibi gözüküyor ama bende kendimi o kadar ŞanLı hissediyorum..İstanbuL'da yaşıyorum ve öLümle yaşam arasında gidip geLdim bir kere ama benim yayınLacağım vidio çaLışman yok :)) o anda çekmek isterdim asLında :)) bu da hayat işte..payLaşımın için tşk.ederimmm

ercandost
04.10.2006, 01:39
Ben teşekkür ederim dost,ben de zaman zaman bu gün yaşadığım için çok şanslıyım diyorum ama benim de yayınlayacağım bir video çalışmam olmadıbu şekilde :):) en büyük şansım ise bu güzel muhteşem inançtır Alevi olmak ve bu inanca gönül vermiş olmaktır bence.

£LİF
04.10.2006, 11:42
evet asLında bu konuda hakLısın aLevi oLmak ayrıcaLıktır..Bundan gurur duyuyorum..

tanocan_
04.10.2006, 11:53
gerçekten şanslı insanlarmışş..