izmirksk
10.11.2005, 16:57
yıllar önce okumuştum yaşanmış diye geçiyortabiki ben bilmiyoum.o zaman okumuştum.paylaşmak istedim.tarihi aklımda değil.sanırım abd-kanada sularına yakın bir yerde.
amerikan donanması ileride yanıp sönen bir ışık görür.çarpışmamaları için birileri rotayı değiştirmelidir ve hemen karşı tarafta bağlantıya geçmeye çalışır.
-çabuk rotanızı değiştirin.
karşı taraftan yanıt gelir.
-hayır,siz rotanızı değiştirin
bu diyalog bir kaç defa geçer.(amerikan donanması artık çok yaklaştıklarının farkındadır)sonunda amerikan donanması sert şekilde uyarır.
-biz amerikan donanmasıyız.rotanızı değişitirin.şu anda havalanmaya ve sizi batırmaya hazır uçaklarımız var(uçaklarının ve silahlarının özelliklerinden bahsederler.)son kez uyarıyoruz rotanızı değiştirin aksi takdirde vuracağız sizi.rotanızı değiştirin yoksa vuracağız sizi
bunun üzerine karşı taraftan yanıt gelir
-siz bilirsiniz ama biz kanada deniz feneriyiz siz değiştirseniz iyi olur
amerikan donanması ileride yanıp sönen bir ışık görür.çarpışmamaları için birileri rotayı değiştirmelidir ve hemen karşı tarafta bağlantıya geçmeye çalışır.
-çabuk rotanızı değiştirin.
karşı taraftan yanıt gelir.
-hayır,siz rotanızı değiştirin
bu diyalog bir kaç defa geçer.(amerikan donanması artık çok yaklaştıklarının farkındadır)sonunda amerikan donanması sert şekilde uyarır.
-biz amerikan donanmasıyız.rotanızı değişitirin.şu anda havalanmaya ve sizi batırmaya hazır uçaklarımız var(uçaklarının ve silahlarının özelliklerinden bahsederler.)son kez uyarıyoruz rotanızı değiştirin aksi takdirde vuracağız sizi.rotanızı değiştirin yoksa vuracağız sizi
bunun üzerine karşı taraftan yanıt gelir
-siz bilirsiniz ama biz kanada deniz feneriyiz siz değiştirseniz iyi olur