Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Japonlar SÜper

Canan58
04.10.2006, 22:36
7804
7805
7806
7807
7808
7809
7810

Gerçekten muhteşem bu adamların zekasına hayranım...

PirO_62
04.10.2006, 23:32
evet ablam daha once ıkı resım verılmıstı sen daha fazla vermıssın

super ler bunlar cok akıllı adamlar ya helal

Paylaşım için teşekkürler

Canan58
05.10.2006, 00:10
Saol be kardeş aradım ama görmedim neyse ben bu kadar görmemiştim bana yaradı ...
Ama bendeki resim daha fazla 7 tane resim eklemişim tamamen aynı değil :garibbak: :garibbak: :garibbak:

Senden de kaçış yok zaten konularıma yazmaya gelince yoksun anca kazana at
Nankör kardeş:uhhm: :uhhm: :uhhm:

izmirksk
05.10.2006, 02:48
biz japonlardan daha zekiyiz:)bakma imkanımızıyok millet olarak:)

cem1507
05.10.2006, 04:04
Slm Canlar

Oldu adamlar yapmislar helal ama bana göre sacma.
200 metre ilersinde deniz var, adamlar "sahte" deniz yapiyorlar.
Sifir denize baglasana mimari,olmazmi???

Herseyin kopyasi var,denizinde oldu.
Yakinda suyun yerine baska bi madde icersek hic sasmam.
Veya günesin yerine biseyler...

Ask Ile

güldestim
05.10.2006, 10:38
Muhteşem yapmışlar bence.Bu Japonların zekasına hayranım.Paylaşım için teşekkürler Canan Abla.

özgürf
05.10.2006, 11:02
ablam onlardaki zekaya hayran olmamak eldemi. paylaştığın için teşekkürler.

hatice keleş
05.10.2006, 13:25
japonlar gerçekten zeki insanlar

ibo_eren_27
05.10.2006, 14:02
bunların doğar doğmaz zekaları gelisiyor mu ne

selva
05.10.2006, 14:10
adamlar sürekli çalışıyor bizdeki gibi beyinlerini boş şeylere yoracak zamanları yok onun içinde böyle güzel şeylere imzalarını atıyorlar.gerçi bizim zekalarımızıda küçümsememek lazım bakın nerde bir üç kağıtçılık altında bir türkün imzası varmı diye mutlaka bakıyorum. kim askere gitmemek için mesela uçak kaçırmayı düşünebilir tabiki bizden biri:p

zeynep C.
05.10.2006, 17:52
Japonlar gerçekten çok zekiler bu zeki olmalarınıda sürekli çalışmaya borçlular.
Japonlar üretici
Biz Türkler tüketici
Japonlar araştırır
Biz Türkler hazıra konarız
eeee tabiki adamlar zeki olmasınlarda ne olsunlar...

türkü_nehri
05.10.2006, 17:55
Adamlar zeki ona bişey demiyorum.Biz türklerde zekiyiz ama bizim insanlarımız zekalarını faydalı yada yararlı şeylerde değil genelde üçkağıtçılıkda ve bu tür halka rahatsızlık verecek olaylarda kullanıyoruz.

BiR gÖnÜlE aŞk GiRiNcE aTeŞe YaNmIşA bEnZeR

crewchif
05.10.2006, 19:43
Slm Canlar

Ask Ile
katılıyorum sana aynı şeyi düşünmüştüm

Seyduna
05.10.2006, 19:49
Ama ben genis kirlarda, upuzun sahillerde islak kumlara bata cika kosmayi ozgurce kosmayi tercih ederdim. Binbir cesit haywanati haserati gorup kovalamak sonra yorulunca kendimi birakmak.

Bir gun mutlaka yapacam herseyden uzaklasip o ayri :-)

Canan58
05.10.2006, 19:55
Slm Canlar

Ask Ile
Orda deniz olabilir olmayabilir sonuca bakalım adamlar boşunamı kafa patlatmışlar..Üretmişler kafalarını kullanmışlar.Olaya bu gözle bakmak gerekir diye düşünüyorum..
Artı dikkatli bakarsan üstü açılıp kapanıyor yağmurlu ve soğuk havalarda da burası sıcak olabiliyor ve kullanıma açık bildiğim kadarı ile..Özellikle soğuk havalar için tasarlanmış diye düşünüyorum..

HoZaTLi_62
13.10.2006, 12:19
zeki ve çalışkan insanlar caponlar:)

zohre-35
13.10.2006, 13:19
akıllı ve zeki insanlar.paylaşım teşekkürler.

devrim_75
14.10.2006, 15:14
güzel çalışma saol

birdal can
14.10.2006, 16:22
çok zeki insanlar.enson motorsiklete hava yastığını koymuşlardı.

meymane_usari
14.10.2006, 17:46
japonlar değişik insanlardır evlenmeden önce sıcak davranıyorlar evlendikten sonra soğuyorlar birbirinden eşler sonra harakiri ve daha bir çok şey..

japonlar hiroşima felaketini geçirdiler dünya da 1 numara oalcaklar neredeyse biz de kurtuluş savaşı,çanakkale savaşı var biz tarihimizden ders almıyoruz bunlar acı verici şeylerdir.

cem1507
14.10.2006, 17:51
Orda deniz olabilir olmayabilir sonuca bakalım adamlar boşunamı kafa patlatmışlar..Üretmişler kafalarını kullanmışlar.Olaya bu gözle bakmak gerekir diye düşünüyorum..
Artı dikkatli bakarsan üstü açılıp kapanıyor yağmurlu ve soğuk havalarda da burası sıcak olabiliyor ve kullanıma açık bildiğim kadarı ile..Özellikle soğuk havalar için tasarlanmış diye düşünüyorum..

Sen isin sonucuna bakiyorsun, ben ise isin gelecekteki vahimiyetine.
Insani dogadan kopariyor. Ben bunu dogru bulmuyorum.
Kentlesmekle basladi bunlar asirlar önce. Dinine, Diline, Kültürüne kopuk oluyor insanlar...

...ve en vahimi Dogaya! Insanin Robot olmasinin emin adimlari.

Ben hayatimda hic kopya sevmedim.
Onun icin gercek tabiata taparim. Fiksiyon degil.
Ordaki projeye kac milyar vermislerdir. Niye? Yanliz insanin zevki icin.
Ne bilim bana sacma geliyor.

kafalari yormak esittir iyi bisey yapmak degildir !!!
Misal hitlerde baya kafa yordu ama yaptigi seyler hat safa...
Onun icin kafa yormak yeterli degildir benim icin, NE ICIN KAFA YORMAK önemli.

hem ben japonyaya gittim. Bildiginiz gibi zeki degiller, o eskidendi.
Bi Tokyoya ugrayin görün.
Amerika esinlenmesi sade. Eski kültür pek kalmadi.

Ask Ile

Canan58
14.10.2006, 18:05
Sen isin sonucuna bakiyorsun, ben ise isin gelecekteki vahimiyetine.
Insani dogadan kopariyor. Ben bunu dogru bulmuyorum.
Kentlesmekle basladi bunlar asirlar önce. Dinine, Diline, Kültürüne kopuk oluyor insanlar...

...ve en vahimi Dogaya! Ben hayatimda hic kopya sevmedim.
Onun icin gercek tabiata taparim. Fiksiyon degil.
Ordaki projeye kac milyar vermislerdir. Niye? Yanliz insanin zevki icin.
Ne bilim bana sacma geliyor

hem ben japonyaya gittim. Bildiginiz gibi zeki degiller, o eskidendi, Bi tokyoya ugrayin görün.
Amerika esinlenmesi sade. Eski kültür pek kalmadi.

Ask Ile
[B]Sizin düşüncelerinizede saygı duyuyorum farklı açılardan bakıyoruz kendinizce haklısınız ...
Türkiyeden bir çıkarsam uğrarım Tokyoya :) Hayert birşeysin Cem sanki bakkala gidin der gibi rahatlıkla söylemişsin hahahah :) :) :)

cem1507
14.10.2006, 18:35
[B]Sizin düşüncelerinizede saygı duyuyorum farklı açılardan bakıyoruz kendinizce haklısınız ...
Türkiyeden bir çıkarsam uğrarım Tokyoya :) Hayert birşeysin Cem sanki bakkala gidin der gibi rahatlıkla söylemişsin hahahah :) :) :)

hadi sonunu tatliya bagladikya :) yani pek yakin degil kabul ama gitmek lazim yaniii :)

Ask Ile

Canan58
14.10.2006, 18:40
hadi sonunu tatliya bagladikya :) yani pek yakin degil kabul ama gitmek lazim yaniii :)

Ask Ile

Offf yakın olsa nerelere gidicem ya işte fırsat yok hele bir sorsana Türkiye nin heryerini gezebildinmi ???? diye nerdee..!!! çok gezerim ama daha görmediğim bir sürü yer daha var...

karakartal
14.10.2006, 19:36

Evet ilk başta bende çok saçma diye düşündüm. Sonra sizin yorumunuzu okuduktan sonra "yok lan saçma değilmiş" dedim. evet soğuk havalarda mükemmel bir yaratıcılık. Ama neden deniz kenarı onu anlamış değilim. Mesela insanların denize gidemedikleri noktalarda, metrolpolis şehrinin tam ortasına yapıldığını düşünün. Daha işlevsel olurdu.

Galiba oradaki deniz suyundan faydalanıyorlar.

Dünya haklarında Almanlar gibi disiplin ve verimli çalışanını, Japonlar gibi araştırmacı ve yaratıcı çalışanını görmedim.

ZülfüKakul
14.10.2006, 21:33
Evet güzel bi çalışma olabilir ama şu da var ki.. Az ilerde doğal deniz var :p

Canan58
14.10.2006, 21:35
Evet güzel bi çalışma olabilir ama şu da var ki.. Az ilerde doğal deniz var :p

Kız sus sabahtan beri ne için yapıldığını anlatmaya çalışırken dilim tükenti birde sen başlama :)))

ZülfüKakul
14.10.2006, 21:38
Kız sus sabahtan beri ne için yapıldığını anlatmaya çalışırken dilim tükenti birde sen başlama :)))

Yani yağmurlu havada denize girmek için mi yapılmış? Eee havuz ne güne duruyor:)
Eğer doğaya aykırı birşey yapıyor isen o zaman doğanın ürünlerini de kullanma derim..Ağaç, gökyüzü resmi, kum ..vs :)

Canan58
14.10.2006, 21:42
Yani yağmurlu havada denize girmek için mi yapılmış? Eee havuz ne güne duruyor:)
Eğer doğaya aykırı birşey yapıyor isen o zaman doğanın ürünlerini de kullanma derim..Ağaç, gökyüzü resmi, kum ..vs :)

Oldu canım onu bana değil onlara anlat :p :p :p Ben sana sorarım dur sennn :garibbak:

ZülfüKakul
14.10.2006, 21:46
Oldu canım onu bana değil onlara anlat :p :p :p Ben sana sorarım dur sennn :garibbak:

Ben anlamam arkadaş cevabımı istiyorum :)

Şaka bi yana Canan abla olaya birde öbür açıdan bakmak lazım bence..
Böyle makyaj yapıp sunmak bilmem yani yapay sonuçta..

Nasıl ki ahşap görünümlü plastik pencereler(örn.pimapen) gerçek ahşap pencerenin yerini tutmazsa bu da öyle bişey...

Doğaya aykırı bir şey yapıyor iseniz doğanın ürünlerini kullanmayın sayın japonlar...

Canan58
14.10.2006, 22:01
Ben anlamam arkadaş cevabımı istiyorum :)

Şaka bi yana Canan abla olaya birde öbür açıdan bakmak lazım bence..
Böyle makyaj yapıp sunmak bilmem yani yapay sonuçta..

Nasıl ki ahşap görünümlü plastik pencereler(örn.pimapen) gerçek ahşap pencerenin yerini tutmazsa bu da öyle bişey...

Doğaya aykırı bir şey yapıyor iseniz doğanın ürünlerini kullanmayın sayın japonlar...

Tabiki yapay canım.Bende herzaman doğal olandan yanayım...
hayır ben bu yaptıkları projeden yapay olduğu için kim zevk alır almaz bilmem ama benim demek istediğim kafaları çalışyor ne olursa olsun...Üretiyorlar ve zekiler birçok proje bu adamlardan çıkıyor...

ZülfüKakul
14.10.2006, 22:09
Tabiki yapay canım.Bende herzaman doğal olandan yanayım...
hayır ben bu yaptıkları projeden yapay olduğu için kim zevk alır almaz bilmem ama benim demek istediğim kafaları çalışyor ne olursa olsun...Üretiyorlar ve zekiler birçok proje bu adamlardan çıkıyor...

Ben de diyorum ki zaten doğal bi güzellik var zekalarını başka bir iş için kullansalardı :p

Türkiye de eminim daha güzel uygulamalar için bir çok öneri bir çok proje sunulmuştur yetkililere ama korkarım ki hepsi o ya da bu nedenle durdurulmuştur....

Umarım gün gelir bizde bu projeler için savaş veririz...

Güzel sanatlar hocam zamanında boğaz köprüsünün yapımı sırasında olması lazım demir yolununda geçmesi için öneride bulunmuşlar.. Ya da benzeri bir olay tam hatırlamıyorum... Adam 3 gün hapiste yatmış :) Kim bilir hangi gerekçe ile..

Demem o ki çoğu insanlar tarafından BİZ ANCAK ŞUNU YAPARIZ demek değil herşey işin aslı daha başkadır... Muhakkak önlenen bir çok proje vardır..

Canan58
16.10.2006, 02:45
Güzel sanatlar hocam zamanında boğaz köprüsünün yapımı sırasında olması lazım demir yolununda geçmesi için öneride bulunmuşlar.. Ya da benzeri bir olay tam hatırlamıyorum... Adam 3 gün hapiste yatmış :) Kim bilir hangi gerekçe ile..

Demem o ki çoğu insanlar tarafından BİZ ANCAK ŞUNU YAPARIZ demek değil herşey işin aslı daha başkadır... Muhakkak önlenen bir çok proje vardır..

Bu anlattıklarına istinaden sana katılıyorum arkadaşım ...Önüne geçilen belki kaç proje var bu şekilde bizimde kendimi görstermemize engel ...
teşekkür ederim yorumların için...

vitamin
24.10.2006, 22:34
ancak adamlar zekı derız bız bıselyerı dusunup ıcat etmeyız en buyuk ıcadımız kacak elektrık

ZülfüKakul
24.10.2006, 22:35
ancak adamlar zekı derız bız bıselyerı dusunup ıcat etmeyız en buyuk ıcadımız kacak elektrık

Bence yanlış bir bakış açısı.. Bakın bi önceki sayfada neler konuştuk..