Orijinalini görmek için tıklayınız : atatürk sirozdan mı öldü

Yakapınarlı
10.11.2005, 20:22
biraz önce star tv ana haber bülteninde bir başlıktı bu atatürk sirozdan mı öldü yoksa öldürüldü mü diye bence ortalık bu konuyla gene bayağı karışacak.özellikle böyle bir konunun 10 kasımda ortaya çıkması da ilgi çekici medyanın reiting kavgası olarak düşünebiliriz belkide.belli dönmelerde turgut özalın öldürüldüğü söylentileride yaygındı sıra atatürkemi geldi.

Ceyhun
10.11.2005, 22:09
Bayatladı artık bence bu numaralar. Reyting için herşeyi yapıyor bunlar.

izmirksk
10.11.2005, 22:15
evet, barış manço öldü mü öldürüldü mü
kemal sunal öldü mü öldürül mü her ölnede bir şey aramalar
sansasyonun ne kadar önemli olduğunu biliyorlar
sansasyon yaratmaya çalışıyorlar

gulizar
10.11.2005, 22:40
bende haber´lerde duydum sok oldum neler oluyor bu insanlara herkesi gerizekalimi zannediyorlar?.
vallahi sökmez bu nr.lar,herseyi deniyorlar,ilgi cekmek icin.

Yakapınarlı
10.11.2005, 22:43
evet ilgi çekmek için yapamıyacakları yok maalesef

gencoalevi
11.11.2005, 00:05
saçmalık bence reytink ugruna bunların yapılmaması lazım

özgüreren
11.11.2005, 18:00
dostlar inanılmaz gerçekler yakında çıkacak ATATÜRK aslında sirozdan ölmemiş olabilir elimde çok önemli bilgiler var ama tam anlamıyla kanıt yok onun için ve bu araştırmayı yapan arkadaşımın izni olmadan yayınlayamıyorum..izin alıırsam sizlerle paylaşacam..

Yakapınarlı
13.11.2005, 18:49
dostlar inanılmaz gerçekler yakında çıkacak ATATÜRK aslında sirozdan ölmemiş olabilir elimde çok önemli bilgiler var ama tam anlamıyla kanıt yok onun için ve bu araştırmayı yapan arkadaşımın izni olmadan yayınlayamıyorum..izin alıırsam sizlerle paylaşacam..
bu araştırmalar ne zamandır sürüyor peki?

özgüreren
14.11.2005, 03:41
araştırmalar en az bildiğim kadarıyla 2 senedir sürmekte eksik olan noktalar olduğundan dolayı dostum ara vermek zorunda kaldı araştırmalar son safhasında eğer kısmet olursa sizlerle paylaşacam..

Yakapınarlı
14.11.2005, 17:12
araştırmalar en az bildiğim kadarıyla 2 senedir sürmekte eksik olan noktalar olduğundan dolayı dostum ara vermek zorunda kaldı araştırmalar son safhasında eğer kısmet olursa sizlerle paylaşacam..
böyle birşeyi sırf medyanın reyting kavgası olarak adlandırabiliyorum.atatürk öleli yııllar olmuş neden şimdi böyle bir araştırma yapılıyor.yada daha önce böyle bir araştırma yapılmış yada vazgeçilmişmi.neyse arkadaşının çalışmasını bizlerle paylaşırsan sevinirim

sessizfırtına
17.11.2005, 12:37
işte tipik bir türkiye manzarası ATARÜRK öleli kaç yıl olmuş kendini bilmez reyting için yapmayacak işlere baş vuranlar,kalkıp başka bir nedenden öldüğünü idda ediyorlar.Bence büyük bir saçmalık.........saygılar.......

EŞİTLİK PARTİSİ
17.11.2005, 22:38
EŞİTLİK PARTİSİNDEN

Sevgili FATMA KOPARAN...
Aslında çok önemli bir konuyu gündeme getirmenizden ötürü sizi kutlarım,bu konuyu ilgisiz başka alanlara çekmeye çalışanlar,gayri ciddi yaklaşımla '' önemsiz dir '' aşılamaya çalışanlar neyi anlatmaya çalışıyorlar acaba...? dersiniz,ATATÜRK'ün,evrenselliğini unutturmak,canım ne var yani,Anadoludaki KÜÇÜK BURJUVA ANALAYIŞINA uygun olarak,Milli Demokratik Devrimi gerçekleştirdi,bu anlayış asla DEVRİMCİ anlayış olamaz dendi...ne diyelim bu arkadsaşlara,Hegel'in düşünüp,Marks'ın yazdığı,Lenin'in uyguladığı,tarihi aşamalarının,İLKEL TOPLUM,KOMİNAL TOPLUM,FEODAL TOPLUM,KAPITAL TOPLUM,EMPERYALİST TOPLUM,SOSYALİST TOPLUM,KOMİNİST TOPLUM olduğu,bu aşamaları en iyi TAHLİLLE tespit eden ATATÜRK'ün,ülkemizin o zamanki üretim ilişkilerine en uygun DEVRİMİ yapmıştır ve onu ogün olduğu gibi,bugün de ''ciddiye'' almayan anlayışa sunu soralım,
-Peki Marks'ın ilk devrim yapılacak ülke ALMANYA,İNGİLTERE,FRANSA diye öngörmesine rağman neden bu ülkelerde devrim başlamamıştır,bura da hitlerin payı ne kadardır ve bu cani kimler tarafından desteklenerek DEVRİM öngörüsünü engellemiştir,YENİ FİDELERİ çıkan SOVYET DEVRİMİNİN RAYDAN ÇIKMASINA NASIL ETKİLİ OLMUŞTUR...
Tekraren taktiri size bırakıyor,saygılar sunuyorum.

Bektaş ÇELEBİ

sessizfırtına
19.11.2005, 13:23
bencede çok saçma kendini bilmez insanların ne yapacağı hiç belli olmuyor.............

Oli
04.01.2006, 16:35
Onu bunu boşverin. Ata Türk'ü kim öldürdü acaba? :yamukgul: ("atatürk" değil ha "ata türk" aman karışmasın.)

Hüseyin69
04.01.2006, 17:53
Onu bunu boşverin. Ata Türk'ü kim öldürdü acaba? :yamukgul: ("atatürk" değil ha "ata türk" aman karışmasın.)

hehe sanirim bunlar ata türk ile atatürk ü bir birine karistirdilar
:3D_NG (4)

EŞİTLİK PARTİSİ
04.01.2006, 22:38
Bakın beyler...

Kendine ben ALEVİYİM diyenin temel alacağı ÇAĞDAŞ ölçütlerden biri ve en önemlisi ATATÜRK'E ve onun anısına saygılı davranamktır,PKK ve MHP özentisi içinde olanların yeri ise asla ALEVİLERİN yanı değildir,birileri bu özentisini devam ettirmek istiyorsa,BİZ ONLARI PENTAGONA SIĞINSA DAHİ ONU BULUR VE GEREKLİ DERSİ VERİRİZ,BİZ TEHDİT ETMEYİZ,SÖYLER VE YAPARIZ.

BEKTAŞ ÇELEBİ

Hüseyin69
04.01.2006, 23:56
Bakın beyler...

Kendine ben ALEVİYİM diyenin temel alacağı ÇAĞDAŞ ölçütlerden biri ve en önemlisi ATATÜRK'E ve onun anısına saygılı davranamktır,PKK ve MHP özentisi içinde olanların yeri ise asla ALEVİLERİN yanı değildir,birileri bu özentisini devam ettirmek istiyorsa,BİZ ONLARI PENTAGONA SIĞINSA DAHİ ONU BULUR VE GEREKLİ DERSİ VERİRİZ,BİZ TEHDİT ETMEYİZ,SÖYLER VE YAPARIZ.

BEKTAŞ ÇELEBİ

arkadasim ben aleviyim temel alacagim CAGDAS ölcüt biri ve en önemlisi
PIR SULTAN ABDAL I örnek alip onun anisi önünde
saygi ile sevgi ile edeb ile erkan ile egilmektir
atatürkün gecmisi 100 senedir pir sultan abdalin gecmisi isie asirlara dayaniyor
biliyorum simdi ayni klasik ve tedavülden kalkmis banknot paralari gibi
yine diyeceksinki atatürk olmasaydi böyle olurdu söyle olurdu vsvs
bir baslikta hersyi atatürke mal etmek yanlistir demistim sözüm burdada gecerlidir
PKK SOL VEYA SAG ÖRGÜT MHP YADA DINCI ÖRGÜTLER
asla alevileri sevmemistir
ne kadar deselerki aleviler kardesimiz et tirnak gibiyz vs palavradan ötee gitmez bu söylemleri.
konuyu dagitmak istemiyorum.
ben sadece benim gibi özü alevi olanlara sempati duyarim disarida bir iki kitap okumus bir seyler ögrenmis lerle benim isim olmaz
ben aleviyim kocam sunni yada ben sunniyim sevdigim kiz alevi sarlatanliklarinada gelmem
senin
bu sloganinmi tehdidinmi herneyse siyaha özeelikle boyadigim yazini
bugüne kadar özünde alevi olan alevi felsefesi inanci edebi saygi sevgisi hosgörüsü olan hic bir insandan duymadim

EŞİTLİK PARTİSİ
05.01.2006, 11:25
BAKIN...

Biz edep ve irfan dersi almayız,edep ve irfan dersi veririz,hala ATATÜRK'LE PİR SULTANIN amacının aynı olduğunu bilmez gözükerek ve mesajımızı da üstünüze alınarak zaten her şeyi,ne olduğunuzu açıklıyorsunuz...
ÇAĞDAŞ tarife gelince,yaşanılan zamana en yakın zamandır ve bu gün,PİRSULTANLARIN yeni versiyonu da ATATÜRK'tür...
Yine PİRSULTANIN,

BİLMEYENLER BİLSİN BENİ
BEN ALİYİM,ALİ BENİM...

Dediğinin ne anlama geldiğini anlamadan,bilesinizki üç beş söz tekrarlayarak,ALEVİ ANA-BABADAN doğup,ama gerçek ALEVİ eğitimi alınmadan bile ALEVİ olunmuyor,bırakın ANASININ yada BABASININ ALEVİ olmasına...peki PİRSULTAN bunu dedği için Hz.ALİ EFENDİMİZMİ olmuştur,elbette...
Yine tekrarlayalım ki,emperyalizmin SİLAH-UYUŞTURUCU kaçakçılığın BATI ASYADAKİ adı,her gün adını değiştirselerde,PKK dır,bunların KÜRT halkıyla da uzaktan yakından alakası yokturdur,AKP nin MÜSLÜMANLIKLA,MHP nin TÜRKLÜKLE,fetullahçı CHP ve DSP nin solculukla,ANAP ve DYP nin sağcılıkla alakası olmadığı gibi...
Evet biz İKTİDAR mücadelesi veriyoruz...KÖRÜN FİLİ TARİF ETTĞİNE benzer tariflere itibar etmediğimiz gibi,artık gerçek ALEVİLERDE buna inanmıyor...ve tekraren söylüyoruz ki,bu günlerde sitemiz gibi,DEVRİMCİ,DEMOKRAT VE YURTSEVERLERİN bulunduğu sitelere,değişik nicklerle yüzlerini örterek ''ALEVİYİM'',''DEVRİMCİYİM'' deyip,ALEVİLİKLE,DEVRİMCİLİKLE alkası olmayan,yurt içinde ve yurt dışında,PKK,MHP,TALİBAN,HİZİBULLAH bu versiyondaki ve CIA tarafından kurulan örgütlerin kampında eğitilip,ALEVİLİKLE ve DEVRİMCİLİKLE ilgili yazı ''dizisi'' yazan,bilmemezlik ve öğreneceğim kisfesiyle değişik pozlara bürünerek,bizim ALENİ duruşumuzu kendinin bulunduğu İLLEGAL durumla karıştıranları TERMONOLOJİLERİNDEN tanıyoruz...
ALEVİ CANLARA SAYGILARIMLA.

Bektaş ÇELEBİ

Oli
05.01.2006, 11:33
Bakın beyler...

BEKTAŞ ÇELEBİ[/QUOTE]

Tansu Hanımı hatırladım birden. Vatan için kurşun atanda yiyende şereflidir ya!
Kurtlar Vadisinde hissettim kendimi. "Tehdit etmeyiz, söyler ve yaparız" BRAVO!

Alevilerin temel alacağı çağdaş ölçüt neden Atatürk olsun ki? Atatürk aleviler için ne yaptı ki? sonrada Pir Sultana eşitliyorsun. Alevilerin Atatürkü sevmesinin yegane sebebi Osmanlının yerine laik cumhuriyet kurmasıydı. Onuda Alevileri düşünüp yapmamıştı. Desteklerini almıştı ama işi bitince kenara atmasınıda bilmişti. O dönem için bu Aleviler için bir umuttu, hatta o yüzden Atatürk Bektaşidir lafları bile ortada dolaşır oldu.Sırf hiçbir hakkı olmayan Alevileri Devrimin yanında tutmak için.

Yine sınıflandırmalar başladı. Sovyetlerin Atatürke destek verdiğini bilmeyen yok. Demek ki Osmanlının ya da İngilterenin başına Atatürk belasını Sovyetler açtı mı demeli? Pentagonu öne sürmenizin sebebi emperyalizm olmalı diye bunu diyorum.

EŞİTLİK PARTİSİ
05.01.2006, 17:26
Sevgili CANLAR...

Evet ALEVİ toplumu önemli testlerden geçiyor,ama ALEVİLİĞİ bilmeyenlerin bilmediği bir konu varki,ALEVİLİĞİN hiç bir şeye ihtiyacı yok,bilakis ondan medet bekleyenlere dün olduğu gibi bu günde,yarında yardım edecektir,insanlık var oldu olalı da bu böyle olmuştur...
Fakat kavram kargaşası yaparak,KUZUYU KURDA teslim etmek isteyenlere şunu hatırlatırız ki,ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU,YERİNE CAM BARDAKLAR icat ettik...
Evet ALEVİLİĞİN her anlamda ki karşıtlarına şunu da hatırlatırız,sizin CIA istihbaratınız varsa,bizim HALK istihbaratımız var...
Kurtlar vadisine gelince,yeni filiz veren fidanımız ERDAL EREN'i idam eden Kenan EVEREN,gerçek sahibi bizlerin olduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN en önemli kurumu,M.İ.T. in dış istihbarat dairesi duruken,her kurumu yozlaştırdıkları gibi,bu kurumumuzu da yozlaştırmak,üç beş mafya üyesi üzerinden örtülü ödenekte aşırmak için,( Devletimizi yıkmakla uğraşırken,sırf bunu saklamak için,ucuz ''kahramanlığa'' soyundurulan,Devleti biz koruyoruz palavrası atanlar...nasıl korudukları sterlin valizleri ortaya koydu...) olmayan senaryolar üreterek ve bu seneryolarını bilen rahmetli Hüseyin KOCADAĞ'I da ''trafik'' kazasında şehit ederek saçmalanan bir dizidir...bazı sözlerimizi bu ''dizide''kullanmaları,O SÖZÜN KÖTÜ OLACAĞI ANLAMINA GELMEZ...biz her zaman bu sözümüzü yerine ve zamanına göre tekrarlarız.
Bektaş ÇELEBİ ile ABD vatandaşı Tansu ÇİLLERİ bir tutmak başlı başına bir hezeyan belirtisi...
S.S.C.B.nin o dönemdeki gizli ve açık tüm belegeleri açıklandığına göre,bu belgelerde böyle bir ''yardıma '' ratlanmadığına göre palavraları sıralamak TARİH değildir.
Esası,Cemalettin ÇELEBİ efendimiz tarafından yapılan yardımlarla,Afgan ve İran halkı tarafından yapılan yardımlarla,Sovyetlerden BU PARALARIMIZ karşılığındaki BİRE BEŞ ödenerek alınan silahlar nasıl ''yardım oluyor anlamadım...( KANIT:T.B.M.M.gizli oturum tutanakları...).
EVET birileri EŞİTLİK PARTİSİNDEN rahatsız,CHP rahatsız,AZERİ vatandaşları,yavuz zamanında dağlara püskürtülen TÜRKMENLERİ,liderleri RUM ( gerçek RUM kökenli,açıkça ve gizlemeden ben RUMUM DİYEN vatandaşlarımızı tenzih ederim...) devşirmesi aracılığıyla ve İnönü yardımıyla ''bloke'' eden MHP rahatsız,dahası kendi ''ülkesinde'' ajanlığını kendi uydurma mahkemelerinde tesçil ettiren ve 30 yıl hapis cezasına çarptırılan gazeteciyi görmezden gelen aşiret reisleri rahatsız,uyuşturucu ve silah kaçakçılığı örgütü PKK rahatsız,ortadoğuda ABD nin en büyük danışmanı,ÜÇ FİDANIMIZIN VE BUTTONUN idamının baş sorumlusu ''halkçı
ecevit'' rahatsız,SİVAS ve BAŞBAĞLAR katliamının baş sorumlusu Erdal İNÖNÜ rahatsız,fetullahçılar,talibancılar,hizbullahçılar ...( izmirksk biliyorum senin hoşuna gitmiyor ama,bu şekilde tekrarlanır...) velhasıl bunların iç ve dış uzantıları rahatsız,ÜLKEMİZDEKİ ÜNİTER DEVLET YAPIMIZA helal getirmeden,kendilerini farklı şekilde izah edenler ve her şeye rağmen rahat ve güvenle geleceğe bakan HALKIMIZ ise rahatsız değil...buda yeter bize.
BİZİ TAKİP EDENLER BİLİR Kİ,EŞİTLİK PARTİSİ HER TÜRLÜ ENGELE RAĞMEN TÜRK HALKI NEZDİNDE SAMİMİYET TESTİNİ ÇOKTAN GEÇMİŞTİR...SEVGİLİ CANLARA SAYGILAR SUNARIM.

BEKTAŞ ÇELEBİ

Oli
05.01.2006, 17:46
Sevgili CANLAR...

Evet ALEVİ toplumu önemli testlerden geçiyor,ama ALEVİLİĞİ bilmeyenlerin bilmediği bir konu varki,ALEVİLİĞİN hiç bir şeye ihtiyacı yok,bilakis ondan medet bekleyenlere dün olduğu gibi bu günde,yarında yardım edecektir,insanlık var oldu olalı da bu böyle olmuştur...
Fakat kavram kargaşası yaparak,KUZUYU KURDA teslim etmek isteyenlere şunu hatırlatırız ki,ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU,YERİNE CAM BARDAKLAR icat ettik...
Evet ALEVİLİĞİN her anlamda ki karşıtlarına şunu da hatırlatırız,sizin CIA istihbaratınız varsa,bizim HALK istihbaratımız var...
Kurtlar vadisine gelince,yeni filiz veren fidanımız ERDAL EREN'i idam eden Kenan EVEREN,gerçek sahibi bizlerin olduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN en önemli kurumu,M.İ.T. in dış istihbarat dairesi duruken,her kurumu yozlaştırdıkları gibi,bu kurumumuzu da yozlaştırmak,üç beş mafya üyesi üzerinden örtülü ödenekte aşırmak için,( Devletimizi yıkmakla uğraşırken,sırf bunu saklamak için,ucuz ''kahramanlığa'' soyundurulan,Devleti biz koruyoruz palavrası atanlar...nasıl korudukları sterlin valizleri ortaya koydu...) olmayan senaryolar üreterek ve bu seneryolarını bilen rahmetli Hüseyin KOCADAĞ'I da ''trafik'' kazasında şehit ederek saçmalanan bir dizidir...bazı sözlerimizi bu ''dizide''kullanmaları,O SÖZÜN KÖTÜ OLACAĞI ANLAMINA GELMEZ...biz her zaman bu sözümüzü yerine ve zamanına göre tekrarlarız.
Bektaş ÇELEBİ ile ABD vatandaşı Tansu ÇİLLERİ bir tutmak başlı başına bir hezeyan belirtisi...
S.S.C.B.nin o dönemdeki gizli ve açık tüm belegeleri açıklandığına göre,bu belgelerde böyle bir ''yardıma '' ratlanmadığına göre palavraları sıralamak TARİH değildir.
Esası,Cemalettin ÇELEBİ efendimiz tarafından yapılan yardımlarla,Afgan ve İran halkı tarafından yapılan yardımlarla,Sovyetlerden BU PARALARIMIZ karşılığındaki BİRE BEŞ ödenerek alınan silahlar nasıl ''yardım oluyor anlamadım...( KANIT:T.B.M.M.gizli oturum tutanakları...).
EVET birileri EŞİTLİK PARTİSİNDEN rahatsız,CHP rahatsız,AZERİ vatandaşları,yavuz zamanında dağlara püskürtülen TÜRKMENLERİ,liderleri RUM ( gerçek RUM kökenli,açıkça ve gizlemeden ben RUMUM DİYEN vatandaşlarımızı tenzih ederim...) devşirmesi aracılığıyla ve İnönü yardımıyla ''bloke'' eden MHP rahatsız,dahası kendi ''ülkesinde'' ajanlığını kendi uydurma mahkemelerinde tesçil ettiren ve 30 yıl hapis cezasına çarptırılan gazeteciyi görmezden gelen aşiret reisleri rahatsız,uyuşturucu ve silah kaçakçılığı örgütü PKK rahatsız,ortadoğuda ABD nin en büyük danışmanı,ÜÇ FİDANIMIZIN VE BUTTONUN idamının baş sorumlusu ''halkçı
ecevit'' rahatsız,SİVAS ve BAŞBAĞLAR katliamının baş sorumlusu Erdal İNÖNÜ rahatsız,fetullahçılar,talibancılar,hizbullahçılar ...( izmirksk biliyorum senin hoşuna gitmiyor ama,bu şekilde tekrarlanır...) velhasıl bunların iç ve dış uzantıları rahatsız,ÜLKEMİZDEKİ ÜNİTER DEVLET YAPIMIZA helal getirmeden,kendilerini farklı şekilde izah edenler ve her şeye rağmen rahat ve güvenle geleceğe bakan HALKIMIZ ise rahatsız değil...buda yeter bize.
BİZİ TAKİP EDENLER BİLİR Kİ,EŞİTLİK PARTİSİ HER TÜRLÜ ENGELE RAĞMEN TÜRK HALKI NEZDİNDE SAMİMİYET TESTİNİ ÇOKTAN GEÇMİŞTİR...SEVGİLİ CANLARA SAYGILAR SUNARIM.

BEKTAŞ ÇELEBİ

Hüseyin Kocadag degil Alevi isterse babam1n oglu olsun cetecidir. Sizin esitlikci anlay1s1n1z geregi. Huseyin Kocadag ile birlikte o aractaki ölen ve ölmeyenleri duymak isterdim. Nas1l sivas ve basbaglar1 birlikte telaffuz ediyorsunuz aynen öyle...
Siyaset meydanda yap1l1r "emperyalistlerin aracal1g1" ile degil.

EŞİTLİK PARTİSİ
05.01.2006, 18:44
Niye başbağlardan bu kadar rahatsız oluyorsunuz,onlar insan değilmi,SİVASTAKİ CANLAR nasıl insansa,onlarda insan...
Liste iztemiştiniz,''arz edeyim''
1-) Abdullah ÇATLI,
2-) Sedat BUCAK
Bayanı saymaya zaten gerek yok...
rahmetli Hüseyin KOCADAĞ'A gelince,STAR TV.protestosunda,bizzat şahit olduğum ve eğer rahmetlinin önemli çabaları olmasaydı,Gazi olaylarından daha büyü bir PROVAKSİYON yaşanacaktı,bunu da saygıyla belirteyim,varsa diğer konuları elbette kendini bağlar...
Sizi anlıyorum,size göre,ALEVİLER,PARTİ GENEL BAŞKANI,EMNİYET MÜDÜRÜ,VALİ,İŞ ADAMI,GENERAL,GENEL MÜDÜR ''olamaz'' ne olur peki...
Hiç,sen ''üzülme'' yakında BAŞBAKANDA,CUMHURBAŞKANIDA olacağız...tabi sen ''müsade'' edersen...bakma sen biz,makam ve mevki sevmeyiz ama,ne yapalım senin dediğin gibi emperyalistler ''istiyor''...adamlar çok yalvardı,kıramadık,bizde kabul ettik.
İstenen yerlere bildirebilirsin,EŞİTLİK PARTİSİ ilk meydan mitingini TUNCELİ'DE yapacaktır...( İlgililere ''duyrulur''...)
BEYLER KENDİNİZE GELİN,BİZ HER KELİMENİZDEN SİZİN GİBİLERİN NE OLDUĞUNUZU ANLIYORUZ...''buharlaşan'' listelere bakmadan.
GERÇEK CANLARA SAYGILAR...

Bektaş ÇELEBİ

izmirksk
05.01.2006, 20:11
bektaş bey biz başbağların sivasla yanyana zikredilmesinden rahatsızlık duyuyoruz
ne zaman sivas tan bahsetsek faşistler hemen sizde intikamınızı başbağlarda aldınız gibi saçma sapan söylemlerde bulunuyorlar.
o olay çok üzücü vahim bir olaydır ama sivasla yan yan zikritmeniz rahatsılık verici.
siz politika ile uğraşıyorsunuz yapabilirsiniz sonuçta siyasette makyavelist politikilara alıştık ama bizim tepki vermemizde normal.

Oli
05.01.2006, 21:24
Niye başbağlardan bu kadar rahatsız oluyorsunuz,onlar insan değilmi,SİVASTAKİ CANLAR nasıl insansa,onlarda insan...
Liste iztemiştiniz,''arz edeyim''
1-) Abdullah ÇATLI,
2-) Sedat BUCAK
Bayanı saymaya zaten gerek yok...
rahmetli Hüseyin KOCADAĞ'A gelince,STAR TV.protestosunda,bizzat şahit olduğum ve eğer rahmetlinin önemli çabaları olmasaydı,Gazi olaylarından daha büyü bir PROVAKSİYON yaşanacaktı,bunu da saygıyla belirteyim,varsa diğer konuları elbette kendini bağlar...
Sizi anlıyorum,size göre,ALEVİLER,PARTİ GENEL BAŞKANI,EMNİYET MÜDÜRÜ,VALİ,İŞ ADAMI,GENERAL,GENEL MÜDÜR ''olamaz'' ne olur peki...
Hiç,sen ''üzülme'' yakında BAŞBAKANDA,CUMHURBAŞKANIDA olacağız...tabi sen ''müsade'' edersen...bakma sen biz,makam ve mevki sevmeyiz ama,ne yapalım senin dediğin gibi emperyalistler ''istiyor''...adamlar çok yalvardı,kıramadık,bizde kabul ettik.
İstenen yerlere bildirebilirsin,EŞİTLİK PARTİSİ ilk meydan mitingini TUNCELİ'DE yapacaktır...( İlgililere ''duyrulur''...)
BEYLER KENDİNİZE GELİN,BİZ HER KELİMENİZDEN SİZİN GİBİLERİN NE OLDUĞUNUZU ANLIYORUZ...''buharlaşan'' listelere bakmadan.
GERÇEK CANLARA SAYGILAR...

Bektaş ÇELEBİ

Allah allah inanamıyorum! eğer gazi olaylarında daha büyük provakasyonları engelleyen Hüseyin Kocadağsa. Provakasyonu kahvehane tarayanlar yaptığına göre, acaba Hüseyin Kocadağ bombalanmayı (falan) mı önledi ki? provakasyonu önledi? Eğer öyleyse haberi var demektir ki? Hüseyin Kocadağ dan ben beklerim şahsen... Derin Devlete, Çetelere de yakışır zaten.
Ancak sizin provakatör dedikleriniz eminim ki halk. Zaten şahsi düşüncem Gazi`de Alevilerin sabrı denenmiştir.

Şemdinli de geçen haftalarda olanları da eminim halkın provakasyonu olarak değerlendirirsiniz.

Sizin aslında sivas ve başbağları birlikte anmanızda yanlış. Sivasta Aziz Nesin provakasyon yapmıştır deyin, başbağları ise katliam olarak anın size yakışacak olan budur.

EŞİTLİK PARTİSİ
05.01.2006, 22:02
Sevgili canlar...

Sizi çok iyi anlıyoruz...ama sizin inanmak istemediğiniz,daha doğrusu size öğretilen bizim,sizlerle birlikte İKTİDAR olmamızın asla mümkün olamıyacağı,bunu lütfen çok rica ederim bize bırakın,bize bırakın derken siz bir şey bilmiyorsunuz,her şeyi biz biliyoruz demek istemiyoruz...
EŞİTLİK PARTİSİNİN iktidarından ne izmirksk,ne oli zarar görürür,ama sizlerin ne demek istediğinizi,sizlerin bizden asırlar sonrasını düşünerek acımasızca eleştirilerinizi anlıyorum,yanlış anlamayın tecrübenizde yok demiyorum ama izmirksk dediği gibi yazılarımızı tekrar tekrar okuyun...
Yani biz aklımızı peynir ekmekle yemedik,sizlerin olduğu gibi bizlerinde yeddi ceddi belli,o halde olayı getirip başbağlara kilitlersiniz,yada bahsettiğim konuda samiyetinden asla şüphe edilmemesi gerek rahmetli Hüseyin KOCADAĞ'A atfen yaptığım açıklama gözümle gördüğüm olay...ona kilitlerseniz bundan kim zarar görür.
Niye TRABZON ve RİZEYLE ilgili TAYAD bildirisini okumadınız,onuda bir değerlendirin,niye TAYAD ın davası ERZURUMA alındı...onuda bir değerlendirin...niye gazi davası TRABZONA alındı,MEHMET SEVİGEN kim,Ali TOPUZ kim...neden araştırmıyorsunuz...
sizlere değil ama anlayana atfen...

İŞGALDEKİ HALİ SAKIN UNUTMA
ATATÜRK'E DİL UZATMA SEBEPSİZ
SEN ANANDAN ÇIKARDIN AMA
BABAN KİMDİ BİLEMEZDİN ŞEREFSİZ

Bektaş ÇELEBİ

Oli
05.01.2006, 22:12
İŞGALDEKİ HALİ SAKIN UNUTMA
ATATÜRK'E DİL UZATMA SEBEPSİZ
SEN ANANDAN ÇIKARDIN AMA
BABAN KİMDİ BİLEMEZDİN ŞEREFSİZ

Bektaş ÇELEBİ

Ben bunu zaten üstüme almam... Ben bunları ilkokulda düşünüyordum. Atatürk olmasaydı Yunan olurduk falan. 15-20 sene geçmiş gerçekleri görmeye başlayınca bunun yanlış olduğunu gördüm. Tarihe bakarsan tarihte bunlar milyon kez yaşandı belki... Şah İsmail Yavuzu yenseydi mesela o zaman da anasından doğardı millet, ancak kimse sorgulamazdı kimdenim diye. Yavuz kazandı yine devran döndü kimse sorgulamadı babam kim diye. tersi olsa şimdide Yunanlılar derdi biz kazanmasak babanız kimdir belli olmazdı diye? Bunların hepsi görece kavramlar ancak sizin tek bakış açınız var.

Hüseyin69
05.01.2006, 23:17
BAKIN...

Biz edep ve irfan dersi almayız,edep ve irfan dersi veririz,hala ATATÜRK'LE PİR SULTANIN amacının aynı olduğunu bilmez gözükerek ve mesajımızı da üstünüze alınarak zaten her şeyi,ne olduğunuzu açıklıyorsunuz...
ÇAĞDAŞ tarife gelince,yaşanılan zamana en yakın zamandır ve bu gün,PİRSULTANLARIN yeni versiyonu da ATATÜRK'tür...
Yine PİRSULTANIN,

Bektaş ÇELEBİ

arkadasim sen edeb irfan dersini bana veremessin cünki buna ihtiyacim yok ve sen kimden edeb irfan dersi aldin simdi kime vermeye ugrasiyorsun

sana bir örnek verim ibrahitm tatlises yilmaz güneye özendi birkac film cevirdi simdi sen ibo ile cirkin krali ayni kategoriyemi koyuyorsun cevabin evet ise ki atatürk ile KOCADEVI pir sultani zaten ayni kategoriye koymussun sana bir dost tavsiyesi esitligi partiligi birak dev aynasina degilde normal aynaya bak derim
yazdiklarinda sunu cizebildim beynimde sen galiba tvler deki haber lari degilde mafya usulu dizileri cok izliyorsun
tekrarliyorum koca pirsultani atatürk seviyesine düsürme dayanamiyorum isin sonu banlanmaya gitse dahi senin anlayacagin dillede sana cevap veririm simdi hemen özür dile kücük bir hata oldu yanlis anlasilma oldu de olay kapansin

özellikle altini ciziyorum

EŞİTLİK PARTİSİ
06.01.2006, 12:19
BİZ SÖYLEYECEĞİMİZİ SÖYLEDİK
AĞU İÇTİK ÖLMEDİK...

Sizleri iyi anlıyoruz,olmayanı bize eklerken altından kalkamayacağınız savlarda bulunuyorsunuz,ama biz ne şarlatan türkücüyüz,nede bir başka ''olumsuz'' örneğiz...bunu bana tüm yaşamımda herkes denedi de tutmadı,kendilerine yazık ettiler...ALLAH GÜNAHLARINI AF ETMESİN...
Sana bir şey söyleyeyim mi,nesin kimsin bilmiyorum ama...neyse...ATATÜRK'le kim uğraştıysa sonu bellidir,bu ister birey,ister toplum olsun,evet biz her filmi halk adına izleriz de,o filimler sizi etkilediği kadar bizi etkilemez...size göre cevap.

BİZ SÖYLEYECEĞİMİZİ SÖYLEDİK
AĞU İÇTİK ÖLMEDİK

BEKTAŞ ÇELEBİ

Hüseyin69
06.01.2006, 19:13
BAKIN...

PİRSULTANLARIN yeni versiyonu da ATATÜRK'tür...

Bektaş ÇELEBİ

iste bu cümlede küück bir yanlis anlasilma yada parmak hatasi var hepinizden özür diliyorum
diyecegin zamani sabirsizlikla bekliycem
bana göre bu cümle koca efsane PIR SULTAN ABDAL a yapilan en cirkin hakaret ve saldirlardan hinzir pasadan sonra gelen en büyük ikinci bir olaydir
ben bekliycem arkadasim kirmizi yaziyla altini cizdigim cümleleri senin parmaklarindan düsecek günleri bekliycem

EŞİTLİK PARTİSİ
07.01.2006, 00:57
Bak canerzincan...

İnadım inat diyerek,ALEVİLİKLE ilgili olmayan sözler sarf ediyorsun ve dediğimizi anlamamakta ısrar ediyorsun,tabi bu senin sorunun...
Cevap verme nedenimiz ise insanlar yanlışından ne zaman dönerse,yani ATATÜRK'ü tanırsa,ki ATATTÜRK'ün buna ihtiyacı yok,o zaman doğru yola yani ALEVİLİĞE girir diye de belirtiyoruz,bekliyoruz...
Tüm CANLARA saygılar.
Son kez...

SÖYELEYECEĞİMİZİ SÖYLEDİK
AĞU İÇTİK ÖLMEDİK

Bektaş ÇELEBİ

Hüseyin69
07.01.2006, 03:28
Bak canerzincan...

İnadım inat diyerek,ALEVİLİKLE ilgili olmayan sözler sarf ediyorsun ve dediğimizi anlamamakta ısrar ediyorsun,tabi bu senin sorunun...

Bektaş ÇELEBİ

arkadasim sen bu yazdiklarini icki masasindami yaziyorsun yoksa gercekten
bir birikimin oldugu icinmi bilmiyorum ama sana bir bektasi fikrasi anlatim
bir gün zorla bektasiyi camiye götürmüsler
namazdan sonra hoca vaaz vermis allahtan söz etmis
-Allah birdir ne yer ne icer ne yerde ne gökte ne anasi var ne babasi vs uzattikca uzatmis yaninda oturan biri bektasiye soruyor
-erenler bu imam ne diyor böyle
bektasi
-imam Allah yok diyecek ama cemaatan korkuyor

senin yazilarini okudukca aklima bu fikra geliyor
arkadasim istersen agzindaki baklayi cikar kimseden korkmana gerek yok en cok banlanirsin ölecek degilsin
ayrica yasinin 54 olduguna inanmiyorum söylermisin bana atatürkün alevilikle ne ilgisi var haa diyecenki
haci bektas veli türbesine gitmis vsvs
haci bektas türbesine bugün herkes imkani oldugu sürece gidiyor kimi inanci geregi kimide adina politika siyaset dedigimiz dalavereler icin

iste bu cümlede küück bir yanlis anlasilma yada parmak hatasi var hepinizden özür diliyorum

bu kirmizi alt cizgili cümleleri senin imzan altinda yeniden görmek icin bekliycem sayin
ESITLIKPARTISININ sayin üyesi

EŞİTLİK PARTİSİ
07.01.2006, 13:45
Bizim önceden tahmin ettiğimiz,öngördüğümüz her karşı saldırının nedenlerini sizlerin ve bizlerin yazılarımızı karşılaştırarak halk görüyor...A.D.S. harşısında güçsüzlüğün ifadesi bunlar,biz kişilerle değil A.D.S. karşısındaki sistemleri muhatap aldık... eh tabi onlar kendileri değil,temsilcilerini gönderiyor bizde onlarla oyalanıyoruz işte,ara sırada kafayı çekiyoruz tabi...

BEKTAŞ ÇELEBİ