alevi_can35
06.10.2006, 19:55
slm canlar haftanın son gününde isteklerinizle türkülere yolculugumuz devam ediyor
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 ekim canlı yayın alevi_can35 06.10.2006, 19:55 slm canlar haftanın son gününde isteklerinizle türkülere yolculugumuz devam ediyor tubişimm 06.10.2006, 20:02 slmmmmmmm sezen aksudan 'biliyorsun' şarkısını nesslimm için istiyorum çalarsanız sevinirim ii yayınlar ... Lamekan 06.10.2006, 20:05 slmmmmmmm sezen aksudan 'biliyorsun' şarkısını nesslimm için istiyorum çalarsanız sevinirim ii yayınlar ... Öncelikle Merhaba Lamekndan Seçmelerde format olarak Ağırıklı bir şekilde türk Halk Müziği, bunun yanında özgün Müzik ve arada etnik kökenli müzik yayaını yapıyorum ben.. İstediğiniz bende olmadığı için çalamıyorum.. pop müzik veya arabesk tarszı bende pek bulunmaz... Saygılar..... pica 06.10.2006, 20:08 selda bagcan dan sivasın yolları nı calarsanız sevinirim tubişimm 06.10.2006, 20:08 anladım teşk edrim yine de o zamannnnnnnnnn sabahat akkirazdan ne ağlarsın adlı türküyü çalarsanız sevinirimmm ii yayınlarrr :) ayvaz58 06.10.2006, 20:11 ali abi senden nurettin rencberden eski yarayı istiyorum çalarsan sevinirim iyi yayınlar Lamekan 06.10.2006, 20:25 anladım teşk edrim yine de o zamannnnnnnnnn sabahat akkirazdan ne ağlarsın adlı türküyü çalarsanız sevinirimmm ii yayınlarrr :) Olduğunu biliyorum bende ama aradım aradım bulamadım.. Ben size Lamekan çalayım Sabahat Akkiraz dan saygılar.. ali abi senden nurettin rencberden eski yarayı istiyorum çalarsan sevinirim iyi yayınlar Sırada kadeş tokatlı önder 06.10.2006, 20:55 slm dost senden bu akşam aşık gülabiden adalete bak isimli türküyü istiyorum çalarsan sevinirim saygılarımla tokatlı önder Nesimi 06.10.2006, 21:01 Nilüfer Akbal dan Koçgiri Türküsü çalarsan sevinirim. iyi yayınlar. Hüseyin69 06.10.2006, 21:06 Nilüfer Akbal dan Koçgiri Türküsü çalarsan sevinirim. iyi yayınlar. Kizil sana benden zele mele (mehmetali) den wastiya rastiye (gercek yar) tabi ali abimiz calarsa.. ayrica bu ezgiyi sadece sana degil kizil..... forumun tüm radyo dinleyicilerine Nesimi 06.10.2006, 21:07 Kizil sana benden zele mele (mehmetali) den wastiya rastiye (gercek yar) tabi ali abimiz calarsa.. ayrica bu ezgiyi sadece sana degil kizil forumun tüm radyo dinleyicilerine sağol abi. :walkman: Lamekan 06.10.2006, 21:10 Kizil sana benden zele mele (mehmetali) den wastiya rastiye (gercek yar) tabi ali abimiz calarsa.. ayrica bu ezgiyi sadece sana degil kizil..... forumun tüm radyo dinleyicilerine Abi waştiya rastiye yı çaldım gene çalarım ayıpsın.. Senden kızıl kardeşe gitsin onun istediği yok gibi çünki.. Hüseyin abim sanada Lilith dan Meso çalayım... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) slm dost senden bu akşam aşık gülabiden adalete bak isimli türküyü istiyorum çalarsan sevinirim saygılarımla tokatlı önder önder isteğini bulamadığım için çalamadım kusura bakma yanlış anlaşılmasın... Aşık Gülabiden bir türkü de sana çalacağım.. Alevi demişler sünliler bize parçasını... Hüseyin69 06.10.2006, 21:18 ali gercekten radyoyu dinliyorum ama zevkler renkler olayini bilirsin bazen radyonun sesini kisiyor zelemele nin o türküsünü dinliyorum bu yüzden ilk caldiginda fark etmemisim abimden özür diliyorum tekrar kahrima katlandigin icin yüreginden öpüyorum Lamekan 06.10.2006, 21:22 tekrar kahrima katlandigin icin yüreginden öpüyorum ne kahrı abim.. Sen olmasan ben yada diğer dostlar nereden bulacakdık bu güzel türküleri.. Yüreğine sağlık abimm ben teşekür ederim.. zeynep C. 06.10.2006, 21:28 İyi yayınlar abim ... Arzudan Sor Beni yada Abdullah Papurdan bir türkü çalarsan sevinirim. Lamekan 06.10.2006, 21:50 rmut ağaçcı kardeşim buralarda dolaşıyor :) kaan kardeş yayın pek düzgün değil çalabilirsem çalarım... Aydın. 06.10.2006, 21:57 Selam abiciğim öncelikle yasatıgın güzelikler icin tesekürler grup cıgdan yaz baharım döndü kısa türküsü ve armut agacını calarsan sevinirim bu türküler hüzünle koyun kalan canım arkadasım leyla icin gelsin şimdiden tesekürler iyi yayınlar abicim... Lamekan 06.10.2006, 22:09 Selam abiciğim öncelikle yasatıgın güzelikler icin tesekürler grup cıgdan yaz baharım döndü kısa türküsü ve armut agacını calarsan sevinirim bu türküler hüzünle koyun kalan canım arkadasım leyla icin gelsin şimdiden tesekürler iyi yayınlar abicim... Ok kardeş armut ağacı sıradaydı zaten çalıyo şu an... Grup çığdan da isteğini çalacam.. tokatlı önder 06.10.2006, 22:20 ya ben isteğimi dinlleyemedim başka bi istek daha istesem ayıp olurmu mesela yavuz bingölden iki dağın arasında kalmışam olabilirmi saygılarımla tokatlı önder Lamekan 06.10.2006, 22:30 iki dağın arasında önder böyle arama yaptırdım bulamadı listede isimde hata yok değil mi... can85 06.10.2006, 22:32 hemşo ii yayınlar.. ne desem ne istesem bilmiyom gönlüne göre çal bütün foruma gelsin.. ayvaz58 06.10.2006, 22:48 ali abim iyi yayınlar eğer elinde varsa ercan ulusu dan yıllar yılı adlı parçayı istiyorum (varsa uygun bi zamanında up load edrsen sevinirim)yoksa nurettin rencberden geceleri çalar mısın abi iyi yayınlar Lamekan 06.10.2006, 22:57 ali abim iyi yayınlar eğer elinde varsa ercan ulusu dan yıllar yılı adlı parçayı istiyorum (varsa uygun bi zamanında up load edrsen sevinirim)yoksa nurettin rencberden geceleri çalar mısın abi iyi yayınlar Malesef yok kardeş... biraz halay çalalım efkar dağıtır... ayvaz58 06.10.2006, 22:58 Malesef yok kardeş... biraz halay çalalım efkar dağıtır... olur abi genede teşekkürler |