Orijinalini görmek için tıklayınız : Hitlerin yolundan giden iki disi seytan

Erki
11.11.2005, 06:08
belki okuyaniniz veya duyaniniz olmustur, bu resimdeki gördügünüz ikiz kardesler lamp ile lynx bir nazi-girl band kurmuslar, grubun adida prussian blue....
Galiba rap usülü seslendirdikleri parcalar (beyaz adam uyan) die geciyormus.
New Orleanse yardim paketinde bulunan bu gencler, sadece beyazlarin bundan faydalanmalarini istemislerdir.
tabiki aileden gelen bu nefret, giddikce büyücege benziyor....
Verdikleri konserlerdede suanadek sadece beyazlar varmis..

yazikk

genclik_atesi
11.11.2005, 09:11
hic duymamistim. iyikide duymamisim, cunku ben ne ayrimciligi severim nede ayrimcilik yaparim. ben insana insan oldugu icin deger veririm, renk,kultur,din bunlar ikinci planda..

tunc2
11.11.2005, 10:58
Evet dostum iyi bir konuya deyimissin bende genelleme yapmayi sevmem ama diyebilirimki almanlarin %30 veya 40 hala iclerinde hitlerden bir parca tasiyor almanyanin ekonomisi kötüye gittikce insanlar sucluycak ve saldircak yer ariyorlar bu sayede yabanci düsmanligi ve fasizim yeniden hortluyor hitler yüzünden 55 milyon insan öldü bunlar hala fasizimden bahsedebiliyorlarsa bu biraz düsündürücu o kadarda korku verici bir olay

Ceyhun
11.11.2005, 11:04
Bunlar daha çocuk ya. Yazık. Bu yaşta faşist olunur mu demiycem, bizim memlekete bakınca olunabileceği anlaşılıyor.

Erki
11.11.2005, 16:03
aileden gelme oldugu icin dogal bisey bence, bu ikizler abd vatandaslari
yazmayi unutmusum henüz 13 yaslarindalar ve texas danlar

özgüreren
11.11.2005, 16:17
yüzlerinde şeytani bir güzellik var:))ama yazık tabi belki ilgi çekmek için yapmışlardır..belkide öyledirler pek fazla dinleyen olmaz sanırım

Bir Zeynep
11.11.2005, 17:33
insallah dinleyen olmaz!! Ay bi yasima daha girdim vallaha!! Daha neler duyacam yaw... yazik gercekten, Allah onlarinda gönlüne göre verir insallah. Ama tabi canlar "görgü", hersey görgü, baska bisey demiyorum.

Erki
11.11.2005, 18:31
zaten texas dan olmalari bile yetiyor. Bush kesin dinliyodur bunlari

TüRk"A"
11.11.2005, 19:04
dostlar gerçekten güzel şeyler söylüyorsunuz,ırkçılık ayrımcılık yapmamak adına söylediklerinize katılmamak elde değil.Ama şu toplumu,gençliği öyle bi hale getirdiler ki kafalarda halkımız bölündü.kendimden biliyorum YANLIŞ olduğunu bile bile bende bazen aşırı TürkAlevisi milliyetçisi fikirlerine kapılıyorum nefretle dolu oluyorum.neyse...

melisse
13.11.2005, 15:54
YANLIŞ olduğunu bile bile bende bazen aşırı TürkAlevisi milliyetçisi fikirlerine kapılıyorum nefretle dolu oluyorum.neyse...

Maalesef zaman zaman bende ayni duygulara kapiliyorum,ama bunun 'etki-tepki' olayina dayali oldugunu dusunuyorum!

Ceyhun
13.11.2005, 19:59
Maalesef zaman zaman bende ayni duygulara kapiliyorum,ama bunun 'etki-tepki' olayina dayali oldugunu dusunuyorum!

Milliyetçilikler her zaman birbirini körükler. Örneğin şu an ülkemize bakınız. Kürt milliyetçiliği güçlendikçe, Türk milliyetçiliği de güçlenmektedir. Türk milliyetçiliği güçlendikçe de Kürt milliyetçiliği güçlenmektedir. Bu kısırdöngü de memleketi çatışma ortamına sürükleyebilir.

izmirksk
13.11.2005, 22:38
türk milliyetçisi olur ama türk alevi milliyetçisi olmaz.bizde milliyetçilik olmaz.
alevilik sözü ve milliyetçilik sözü yanyana gelmez.milliyetçilik kelimesi faşistler tarafından ırkçılığa dönüştürülmüş ve kirletilmiştir.ayrıca yurtseven kelimesi gibi özbe öz bize ait ve herhangi bir faşist düşünce ile kirletilmemiş kelimelerimiz vardır.

TüRk"A"
14.11.2005, 17:17
o zaman temizleyelim kirletilmiş bu sözcüğü...
Yanlış düşünüyorsun bence neden gelemezmiş ki yanyana Alevi ve milliyetçi kelimeleri.En büyük milliyetçiler Alevilerdir bence,ve bu sözümü eminim forumdaki çoğu arkadaşlarımızda destekleyeceklerdir...Vatanını seven,Atatürk'ü sadece sevmekle yetinmeyip yaktığı ışığı şu zamanda zorda olsa daha da çoğaltmaya çalışan herkes milliyetçidir yani tüm Bilinçli Alevi halkı.Faşistliği karıştırma bence

Yakapınarlı
14.11.2005, 17:19
En büyük milliyetçiler Alevilerdir
alevilerde milliyetçilik yoktur.milliyetçilik ne anlama geliyor ona göre düşünürsen kesinlikle alevilerin milliyetçi olmadığını anlarsın.

izmirksk
14.11.2005, 21:37
Yanlış düşünüyorsun bence neden gelemezmiş ki yanyana Alevi ve milliyetçi kelimeleri.En büyük milliyetçiler Alevilerdir bence,ve bu sözümü eminim forumdaki çoğu arkadaşlarımızda destekleyeceklerdir...Vatanını seven,Atatürk'ü sadece sevmekle yetinmeyip yaktığı ışığı şu zamanda zorda olsa daha da çoğaltmaya çalışan herkes milliyetçidir yani tüm Bilinçli Alevi halkı.Faşistliği karıştırma bence
mutlak milliyetçilik kelimesi kullanmak istiyorsan 'insan milliyetçiliğini ' kullan.
yani dini dili ırkı rengi ne olursa olsun insanı baz al.
yani diyarbakır da istanbulda yada başka şehirde çöplerden ekmek toplayan çocuğun mücadeleside senin kavgan olmalı afrikada açlıktan ölmek üzere olanlarında.
ama hayır benim için türk miliyetçiliği önemlidir dersen ,oda senin bileceğin iş.

TüRk"A"
14.11.2005, 22:00
sayın Fatma Koparan ne anlama geliyor milliyetçilik söylermisiniz?

Ceyhun
16.11.2005, 16:47

Nereden çıkardın Alevilerin en büyük milliyetçiler olduğunu. Biz 72 millete bir gözle bakarız. Böyle birşey yok.

TüRk"A"
16.11.2005, 18:56
milliyetçilikten kastım vatanını halkını örfünü adetini seven kişidir...
CcGünal kardeşim böyle değilmisin sen.
Kendi halkını sevmeyen 72 değil 2 milleti sevemez.Milliyetçilikle Faşistliği karıştırmayalım.Atatürk İlkelerindeki milliyetçilikten bahsediyorum ben,Türkeşinkinden değil.

Yakapınarlı
16.11.2005, 18:58
milliyetçilik=ırkçılık benim gözümde bu ve aleviler ırkçı insanlar değildir.

Ceyhun
16.11.2005, 19:01
milliyetçilikten kastım vatanını halkını örfünü adetini seven kişidir...
CcGünal kardeşim böyle değilmisin sen.
Kendi halkını sevmeyen 72 değil 2 milleti sevemez.Milliyetçilikle Faşistliği karıştırmayalım.Atatürk İlkelerindeki milliyetçilikten bahsediyorum ben,Türkeşinkinden değil.

Milliyetçilik, bahsettiğiniz şey değil. Milliyetçiliğin basit ve bilinen bir tanımı var. "Kendi milletinin çıkarlarını başka milletlerden üstün tutmak." Bu kadar basit. Yani vatanını, halkını sevmekle milliyetçiliğin bir alakası yok. Ben kendi halkımı da seviyorum, başka halkları da. Halk benim halkım olduğu için çıkarlarımızı başkalarınınkinden üstün tutmuyorum.

İşte milliyetçiliğin sözlük anlamı:
http://tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=milliyet%E7ilik

Bu kadar basit. Ve bu tanımı yapılan şey bana hiç mi hiç uymuyor. O yüzden ben milliyetçi değilim. Alevilerin de birçoğu değil. Bu konuda bir anket var ve orada açıkca gözüküyor.