Orijinalini görmek için tıklayınız : gizli dünya'dan şaşırtan itiraflar......

reyhan22
11.10.2006, 12:08
’Gizli dünya’dan şaşırtan itiraflar

İsmailağa Cemaati’nin önde gelenlerinden, Cüppeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün gizli dünyasını, bir zamanlar çok yakınında duran, ancak vaazında söyledikleriyle, yaşadıkları arasındaki uçurumu görünce yollarını ayıran eski bir müridi anlattı.

Cüppeli Ahmet, Ortadoğu ve Avrupa’yı, bu eski dostuyla gezmiş. Malta sahillerinde denize girip jet-ski’yle gezmişler, Alpler’de dolaşmış ve ailece tatil yapmışlar. İşte diğer cemaat üyelerine yasaklanan bir yaşamdan ’Cüppeli’ itirafları...

AVRUPA VE ORTADOĞU’YU ADIM ADIM GEZDİK....

Cüppeli ile 1993-1994’te tanıştım. İsmailağa Cemaati’nin içinde oldu tanışmamız. Birkaç sohbete getire götüre bir yakınlaşma oldu. Avrupa seyahatlerimi biliyordu. "Seninle Avrupa’ya gidelim" dedi. Ben de "Olur" dedim. 1998’den itibaren Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun hemen hemen bütün ülkelerine götürdüm onu. Avrupa’da, İsviçre, Almanya, Hollanda, Avusturya ve Malta’yı gezdik. Avrupa gezilerimiz hem sohbet, hem de gezi amaçlıydı. Avrupa’daki Milli Görüş camilerinde sohbet yapıyordu. Ağırlıklı olarak ikimiz giderdik, senede 2-3 defa da ailelerimizle yurtdışında tatil yapardık.

http://www.imagehell.com/out.php/i150864_2282944.jpg

KADINA VE PARAYA AŞIRI ZAAFI VAR....

Ben gittiğim tatil yörelerinde jet ski’ye biniyorum. Onu da davet ettim, bindi. Zaten eğlenceli şeyleri denemeyi sever. Kendisi yabancı kadınlarla bir arada olmamayı öğütler, ama tatillerimizde genelde kadınlı erkekli plajlarda denize girmekten kaçınsa da oralarda dolaşır. 1999’da Kıbrıs’ta Dome Otel’de kaldık, Magosa’da denize girdik. Salamis Bay diye bir otel vardı. Orada yemek yemek istedik. Yemek havuz başındaydı, insanlar kadınlı erkekli havuza giriyordu. Benim hanımım kızdı.

MOLDOVALI KIZLARLA GECELİK İLİŞKİLER....

Tunus’ta gittiğimiz turda, bir ’Tunus gecesi’ düzenlendi. Dansözler çıktı, onları seyretmedi. Ama Arapça bildiği için bir şekilde onların telefon numarasını aldı ve onları Türkiye’ye davet etti. Onları burada 2 gün ağırladı. Cüppeli’nin paraya ve kadına karşı zaafı var. Cemaatten arkadaşları kendisine Moldovalı bir kız getirmişler. Kendisi nikáh yapıyor, beğenmedim deyip ertesi gün boşuyor. Buna muta nikáhı mı dersiniz, beğenmeyip ertesi gün boşadım nikáhı mı dersiniz, bilmem. Eşleri bilmiyor, bilseler buna asla müsaade etmezler.

http://www.imagehell.com/out.php/i150863_2282943.jpg

TOPLADIĞI 150 MİLYARLIK YARDIMLAR NEREYE GİDİYOR....

Cüppeli’nin geliri sadece İsmailağa Vakfı’ndan Kuran tefsiri karşılığında aldığı para. Tefsir adı altında vakıftan resmi olmamak kaydıyla 5-10 milyar arası bir para alıyor. Cemaate de "Ben bundan beş kuruş para almıyorum" diyor. Onlar da "Aslan Hocam" diyorlar. "Kayınbabam bana bakıyor" demesi de yalan. Kayınbabası çok cimri bir adamdır. Cemaatten bazıları bunun eline para sıkıştırır. Bir de toplanan yardımlar var. Mescide bir elektrik cezası gelir 10 milyar, elli yerde konuşuyor, toplanan para 150 milyar. Mağdurun biri gelir, fakirim, dulum, hastayım der. Para toplamak için bunu bir güzel kullanır. Milli Görüş’ün Köln’deki merkezinde Cüppeli’nin sohbet yapmasına neden izin vermiyorlar dersiniz. Yardım topladığı için.

http://www.imagehell.com/out.php/i150862_2282940.jpg

Vaazında ne demişti......

DOKTORLAR mecburen yüzme sporu vermişlerdir. Yüzme sünnettir. Biz denizlere gidemiyoruz. Karışık denizlerde, havuzlarda yüzemiyoruz. Sitelerin havuzuna giremiyoruz, erkek kadın karışıktır. Sırf erkek havuzuna da giremiyoruz, çünkü erkekler şortla yüzdükleri için avret yerleri açıktır. Erkeğe de bakmak haramdır. Bu sefer eve mecburen yüzme havuzu yapılmıştır. Kemik erimesi vardır ve bu sporları yapmazsam birkaç sene içinde hareket edemeyecek hale geleceğimi söylediler.

Aslı SÖZBİLİR

arkadaşlar umarım konuyu yanlıs yere açmamışımdır haber hürriyet gazetesinden alıntıdır.........

selva
11.10.2006, 12:14
din iman işte bu kadar güzel sömürülüyor başkalarına günah denildikleri şeyleri kendileri allahın seçtiği kulları olarak yapabiliyorlar. zaten arkadaşlar çok namustan hay haysiyet şereften bahseden insandan korkacaksınız. mutlaka bir eksiği vardırki bu şekilde kapatmaya çalışıyordur

reyhan22
11.10.2006, 12:18
bu ahmet hoca 17 agustos sonrası demeç verip zina yapanların olduğunu ve buyüzden Allah'ın cezalandırdığını söylemişti halka ayrıca mürvidlerine televizyonu kullanmamaları için çeşitli demeçler vermişti gerçi evinde plazma televizyonlar varmış ama ona günah değil herhalde......

slush
11.10.2006, 12:33
Bu hep boyledir sadece dincileri icin gecerli degil ki ...

Hüseyin69
11.10.2006, 12:38
bu haberi dün izledim ama hic sasirmadim bunlar olagan seylerdir
hacidir, hocadir, seyh dir diye adam hayatini yasamasinmi tabiki yasayacak

yakisir hocam yakisir
falza degil bir kac aptal avlayabilsem bende hayatima hayat katarim
ama bizim yaptigimiz numaralar pek ise yaramiyor
siz yinede yapin numaranizi
alin paranizi
yasayin hayatinizi

reyhan22
11.10.2006, 12:47
bu haberi dün izledim ama hic sasirmadim bunlar olagan seylerdir
hacidir, hocadir, seyh dir diye adam hayatini yasamasinmi tabiki yasayacak

yakisir hocam yakisir
falza degil bir kac aptal avlayabilsem bende hayatima hayat katarim
ama bizim yaptigimiz numaralar pek ise yaramiyor
siz yinede yapin numaranizi
alin paranizi
yasayin hayatinizi

abii ben senin mürvidlerinden biriyim yandaş arıyorum yanıma merak etme sen........

Hüseyin69
11.10.2006, 12:51
abii ben senin mürvidlerinden biriyim yandaş arıyorum yanıma merak etme sen........
bak müridlik zor istir istersen tekrar yazdigim mesaji kontrol et ben aptal geri zekali egitimsiz ve koyun gibi hangi yolu bellerse o yoldan gidenleri ariyorum
Bilgili egitimli medeni insanlardan cekinirim:whistling basima bir corab örmelerinden :wink:

izmirksk
11.10.2006, 12:53
bende bir tarikat kuracağım..insanları kandırması kolay..sonra ver elini miami:)ve cennet gibi plajlar:)
reyhan22 yi sen alamzsan ben yanıma bayan mürid oalrak alıyorum:)kadınları o kandırır::)paralarıda fifty-fitty bölüşürüz:)

can85
11.10.2006, 13:02
işte keriz mürütler taparlar şeyhe böle para ile cebi dolunca adam parayı nerede harcayacaığını şaşırır..
helal cübbelime ama şu sakalıda olmasa dahada yakışıklı olacak o zmn belki modavalılar sökmez ruslarla arkadaş olur..

bende böle bir imam tanıyom çok yakından yanii imam arkadaşımın babası geçenlerde 3. evliliğini yaptı.. :D :D :D

can85
11.10.2006, 13:03
arkadaşlar gelin dinimize dönelim..canağapaşa cemaati...
gelin üye olun bağış kutusuna ve banka hesabıma yardımlarınız bekliyorum.. :laugh: :laugh: :death: :death: :clown: :thumbup1: :surrender

izmirksk
11.10.2006, 13:09
sen ödül olarak verielcek kadın sayısından bahset:)
ben zikir çekerim gerisini bana bırak , az buçuk bir arapçam vardır..zamanında öğrenmiştim

selva
11.10.2006, 13:18
bende bayanların lider olabildiği bir din bulup kendimi şeyhime ilan edecem valla iyi herşey erkekler için bende kısa yoldan köşeyi dönmek istiyorum

izmirksk
11.10.2006, 13:20
çok zor ..:) islamda kadın önderliği pek olmamıştır..

can85
11.10.2006, 13:21
evt arkadaşlar üniversite sınavlarında sürünmeye veya okullarda sürünmeye hiç gerek yok ii bi meslek edinmeyede gerek yok..
sadece yapmanız gereken şeyhlik kursuna gidip başarılı ile tamamlamak ve bi şube açarak köşeyi dönmek..:) :) :)

geleceğin mesleği şeyhlik...

selva
11.10.2006, 13:24
ya zaten başka bir din dedim. islamda çok zor biliyorum. gelin arkadaşlar ne varsa bayanlarda var.

izmirksk
11.10.2006, 13:27
hımmm... neyse bizim kadar şansınız yok..tarikat erkek işi..elinizin hamuru ile tarikata bulaşmayın:):)

selva
11.10.2006, 13:31
: izmir senin yanmaya niyetin var galiba bir ben olsam neyse baksana bir sürü bayan var formda gerçi onların gönlünü almasını bilirsinde yinede başın ağırır benden söylemesi:devil2:

reyhan22
11.10.2006, 13:36
öncelikle bana gelen müridlik tekliflerini değerlendirmeye alayım

sevgili şeyh metin evet akıllıyımdır ama yerii geldiğinde herşeyi salaklığa vurup çevremdekileri kandırıp sonrada zekamla başa geçebilirim yani benim sağım solum belli olmaz pek onun için bana güvenmeyim

sayın şeyhim izmirksk sizinle bu işi iyice kıvıracaga benziyoruz biz fifty fifty demiştiniz deilmi tamam kadınları kandırmak bizden erkekleri sizden

ben işe başlıyayım
selvacım canım gel sen ugraşma sana bizim tarikatin bölge sorumluluğunu verelım %deni alırsın olurmu.....

şaka bi yana arkadaşlar ama bu tarz topluluklar günümüzde fazlasıyla kurulup insanlar kandırılıyorlar artık dernek adı altında bıle bunları yapıp ceplerını dolduranlar bolca var......

izmirksk
11.10.2006, 13:45
evet selva hanım haklısınız duracağımız yeri bilmek lazım..:)durdum:)
bu arada gerçekten hiçbir kötü niyeti olmadan yanlışda olsa ,sırf iyiniyet uğruna tarikat işinde olanları tenzih ederim..biz matrak geçerken kadınları kızları cinsel isteklerine alet eden ve insanların paralarını onların inancını sömürerek alanlarla dalga geçiyoruz..

tubişimm
11.10.2006, 15:28
biizim insanımız akıllanmadıkça böyle insanlar çıkar ve din adı altında allah yolu altında bu şekilde insanları sömürür. sonra ne yaptığı ortaya çıkınca da şaşırır kalırız.

her şey insanda bitiyo bu tür insanlara prim verilmezse her şey daha ii olur.

MeRaLiNa
11.10.2006, 15:53
siz cennetteki hurilerin hayalini kurup, bu dünyadaki hurileri kacirmaya devam edin:)

adam öbür dünyada huri, sarap olmadigini iyi biliyor, bu dünyada cenneti yasiyor:D:D:D:D

ErDaL24
11.10.2006, 16:00
bu görüntleri şu zamanda çok görecegiz çünkü asker bu hükümeti cumhurbaşkanlıgı seçimleri ne kadar safdışı etmeyi planlıyor onun için bu irtica cı ve sözde hoca kısmının maskesiinin düştügünü çok görrecegiz bu haber hürriyet çıktı yayın yönetmeni ertugrul özkök bu fotoyu kimin servis yaptıgna tam bir açıklık getiremedi bence bu iş askerin işi bunlar sadece yönleddirme göreceksiniz yakın zamanda sol ve sag örgütler eylemlerini arttıracaklar yolsuzluk haberlerini sırf bu hükümeti aşındırmak için bu yollara başvuracak derin devlet..

reyhan22
11.10.2006, 16:13
erdal haklı olabilirsin aslında bende nezamandır dıyorum ülke yavas yavas askeri darbeye gıdıyor dıye ve bu olursa hepimiz için acı bı son olacak yıne

eylüleren
11.10.2006, 16:13
hocanın dünya nimetlerinden fazlasıyla yararlandığı kesin onun vaazlarını dinleyenler uyumaya devam etsin bakalım.parayı götüren götürmüş dini sömüren sömürmüş bizede bu tarz yorumlar yapmak kalmış daha ne denebilirki..

MeRaLiNa
11.10.2006, 16:20
biz isin dalgasindayiz ama Erdal'in yorumu banada mantikli geldi...
saten bir cok yazida okumustum, "Menderes gibi geldi, onun gibi gidecek"

saten iktidardakilerde Orduyu Cumhurbaskani Sezeri kötülemek icin cabaliyorlar
ordu görevlileri hakkinda telefonlara gelen "o bir yahudidir" mesajlari
Sezerin aslen Ermeni oldugunu yazan kitaplar varmis, yasakliymis palavralari vs

millet aya giderken, biz hala icimizdeki kenelerden kurtulmaya calisiyoruz

Emin Cölasan'ada gün dogdu, simdi bunlara iyi dokundurur:)))))

sonerk
11.10.2006, 16:42
Emin Cölasan'ada gün dogdu, simdi bunlara iyi dokundurur:)))))

gercektende öyle olmuş:) ....emin çöleşan döktürmüş destan yazmış adam ama haklı din tüccarı bunlar....

izmirksk
11.10.2006, 17:53
ben bir ara araştırma maksadı ile bir cemaate girmiştim..yani onlarada demiştim , sizden değilim amacım kimsiniz nesiniz ne yapıyorsunzu diye araştırmak..tabi ben bunu söyleyince , elbette herkes gardını almıştı..ama insan ne kadar kendini tutabilir ki..5-6 yıl sonra o çok takvalı diye bahsedilenler dökülmüştü..hatta cemaatin önde gelenlerinden biri bana demişti-ya ne yapalım dışarı çıkınca dayanamayıp kadınların bacaklarına bakıyoruz..
o an içimden dedim ..o ne:)bu herkesin etrafında pervane olduğu bir önderdi..kimse nefsinden arınmış değil bunu bilmek lazım..

tuncerbio
11.10.2006, 18:04
cumhurbaşkanlığı seçimine bu kadar yaklaşmışken ne ordu,ne iş dünyası nede yargıya dayalı kurumlar tayyip in cumhurbaşkanı olmasını istemediğini açıkça belli etmektedir ...öyleyse ne yapılmalıdır onun bindiği dal kesilmelidir ki bu dal islami cemaatlerin iç yapısındadır...bu konuda daha neler görüceğiz merak ediyorum...birde işin işadamları boyutu olunca medya ve ekonomik halkalarda sizin karşınızda durur buda tayyip için - puan getirecektir...umarım sonu menderes gibi olur(menderesler 3 kişi asıldı tayyip in ortakları unakıtan ve çelik olur herhalde..)

Siya Saperen
11.10.2006, 19:11
Kesin görüntüler foto montajdır :p

Cübbesiz şahsın olası açıklaması;

Tabi efendim şimdi teknoloji oldukça gelişti. Ülkedeki islam karşıtları bu tip politikalarla bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Ey siz koyun sürüleri ben varoldukça sizi dinsizlere koyun etmeyeceğim.

Hayda... (Burada bir şahıs anlatımdaki aşk ile fenalık geçirip kendini kaybediyor :sook )

Tekbir... :sook

Uzar gider...

Şimdi buradaki koyun sürüleri kim oluyor? Asıl sorunsal bu :p

(Biliyorum konu mizah değil ama bana çok komik geliyor :D )

ThassosIsland
11.10.2006, 20:49
"depremde yitirilmiş bebekler için, büyüyüp de munafık- kafir olacaklardı, öldükleri iyi olmustur"

işte adapazarı depremınde ölenler cocuklar ıcın bu hocanın yorumu..

cennetten arsa satması ile ortaçağ papazlarını andıran,

allah' ın kime nasıl ceza kestiğini bildiğini iddia etmesinden mütevellit şirk düşkünü,

bunlara rağmen avukatları türeyen üfürükçü.

Din taciri.

1- önce özgür iradeye ve hür düşünceye sahip olmayan cahil insanlardan oluşan bir çevre bulunur. yoksa yaratılır. pardon yaratılmaz, allahın izniyle insanlar cahilleştirilir. bunun için eğitimin önemi iyi kavranmalı ve özellikle çocukların bilinçlenmeye başlaması beklenmeden beyni yıkanmalıdır.

2- hepsinin kalbine çeşitli korkular salınır. bu korkular ne kadar çok olursa o kadar iyidir. allah korkusu en baştadır tabii ama tek başına (pazarlama açısından) pek bir şey ifade etmez. biraz somutlaştırmak lazım. cehennem korkusu, mezar azabı korkusu, deprem korkusu (başa taş yağmasının postmodern versiyonu) gibi korkular en revaçtakilerdir. yaratıcılığınıza göre arttırabilirsiniz.

3- onlara bol bol arapça kuran dua felan okuyun. nasıl olsa anlamazlar. kuran'daki miras bölümlerini okurken bile coşturup ağlatabilirsiniz onları. onlarla beraber siz de ağlayın.

4- eveet, şimdi elinizde cahil, kalpleri korku dolu ve sizin engin din bilgilerinize muhtaç bir cemaat var. kendi başlarına düşünemiyorlar ve korkularından kurtulmak için din alimlerine ihtiyaç duyuyorlar. siz de hoş sohbet bir insansınız zaten. artık korkularının üzerine gitmeli ve bu acılardan nasıl kurtulacaklarını anlatmalısınız. ama elbette herşeyin bir fiyatı var. işte ilk kazançlarınız geliyooor. kasetlerinizi para vermeden çoğaltmaya çalışanlara karşı yine her zamanki silahımızı kullanıyoruz. din. hakkınızı helal etmeyeceğinizi söyleyin. en korktukları şeydir bu.

5- aman dikkat, bazı din tacirleri burada gevşeyip ipin ucunu kaçırmaktadır. karşınızdaki insanlar cahil olabilir ama belki aptal değildir. yaşantınızdaki aykırılıklar için iyi açıklamalar bulmalısınız. tabii yine dini kullanıyoruz. örneğin özel bir havuzunuz olsun istiyorsunuz, ama tepkilerden çekiniyorsunuz. "karışık sularda yüzemiyorum" deyin. işte oldu, hem cemaatinizin gözünde yüceldiniz hem de artık her haltı karıştırabileceğiniz özel bir havuzunuz var. cinsel ihtiyaçları hiç dert etmeyin. o kolay iş.

6- cemaat büyüdükçe maddi kaynaklar artmaya başladı, değil mi? artık cemaat dışından da cukkalar geliyor. çünkü artık bir oy potansiyelini yönetiyorsunuz. gene de boşlamayın işleri. korkuları hep taze tutmazsanız boku yersiniz. insanoğlu nankör. mesela ısrarla dinden sapan insanların başlarına taş yağacağını iddia edin. bunu hem mecazi anlamda hem de gerçek anlamda kullanın. nasıl olsa bir deprem, sel, heyelan felan olur ve insanlar ölür. işte o zaman değil 2 rekat 200 rekat şükür namazı kılsanız yetmez. cahil insanlar böyle şeylerin üzerine atlarlar. biraz da siz gaz verin, tamamdır. puan üstüne puan, para üstüne para.

7- geldik en önemli kısma. zenginsiniz, istediğiniz gibi yaşıyorsunuz, malta'ya felan tatile gidiyorsunuz, hepsi helal hoş olsun. ama sakın fotoğraf cektirmeyin. o fotoğraflar daha sonra sizi çekemeyenler tarafından kullanılabilir. hadi fotoğraf çektirdiniz, aman sakın ha avret yerleriniz görünmesin. çünkü şekilcilik çok önemlidir. kıyafetiniz tesettüre uygun olursa sizi savunacak dingiller mutlaka olacaktır. eserinizle gurur duyabilirsiniz.

Nesimi
12.10.2006, 12:45
http://image.haber7.com/haber/42157.jpg

Sportif insan :lol:

Hüseyin69
12.10.2006, 13:02
kücük büyüge karsi geliyorsa suc kücükte degil
it sahibine hirliyorsa suc itin degildir

medyada isini biliyor traj kaybi söz konusu olunca birilerinin yarasina basiyor
kimbilir görüntüler kac yil yada kac ay önce medyanin elindeydi
simdi niye sormuyorlar bu görüntüler daha önce niye yayinlanmadi
bakin biri rahip katili biride camide katliam ve linc biz yurt disindakinler icerde
olanlari pek bilmeyiz her iki olayin görütntüleri beni baya düsündürmüsti laik modern ve cagdas diye adlandirilan bir ülkenin görüntüleri yoktu bazen cagdas laik modern türkiye görüntülerini izledigimizde kamera yanlisliklamidir nedir yine su zamana uygun olmayan görüntüler takiliyor
heryeri bir ahtapot gibi saran cübbe sarikli görüntüleri bugüne getirenler sokaktaski sarikli cübbeli karacarsafli insan degil adina saygi dedigi ve bu cirkin görüntülere göz yumanlari bulmak lazim yani tepeden baslayim tirnaktan temizlenmeli buda ihtimal dahi söz konusu olmadigina göre
o meshur cümle
"canim insan nasil yasamak istiyorsa yasasin,
yeterki etrafina zarar vermesin saygi duymak lazim" yine boy gösteriyor
1990larda türkiye tam olmasada ceyrek denilebilecek cagdas medeni ve laik bir ülke oldugu söylene bilirligi ihtimali ibaresi biraz yüksekti ama günümüzde bu ibare ?????

reyhan22
12.10.2006, 14:05
7- geldik en önemli kısma. zenginsiniz, istediğiniz gibi yaşıyorsunuz, malta'ya felan tatile gidiyorsunuz, hepsi helal hoş olsun. ama sakın fotoğraf cektirmeyin. o fotoğraflar daha sonra sizi çekemeyenler tarafından kullanılabilir. hadi fotoğraf çektirdiniz, aman sakın ha avret yerleriniz görünmesin. çünkü şekilcilik çok önemlidir. kıyafetiniz tesettüre uygun olursa sizi savunacak dingiller mutlaka olacaktır. eserinizle gurur duyabilirsiniz.

çoktan kendisi başlamıştır savunmaya ve müridleride tabiki haberdede yazıyor zaten yüzme havuzu için bahanesi doktor rahatsızlığı nedeniyle spor olarak vermiş aslında yaptıkları hersey için bahaneleri hazır bize sadece izlemek düşüyor.....

ErDaL24
12.10.2006, 14:07
hoca dün akşam tv de resmen stabd-up yatpı :) hızlı ve karşındakini uyutan üslupla milleti nasıl kandırdıkalrı belli oldu..

defne samyeli ile aynı ekranı paylaşmaması ise tuhaftı mayolu olsa belki daha çok ilgisini çekerdi...

takke düştü kel göründü.:)

reyhan22
12.10.2006, 15:27
hoca dün akşam tv de resmen stabd-up yatpı :) hızlı ve karşındakini uyutan üslupla milleti nasıl kandırdıkalrı belli oldu..

defne samyeli ile aynı ekranı paylaşmaması ise tuhaftı mayolu olsa belki daha çok ilgisini çekerdi...

takke düştü kel göründü.:)

Hehehehe süpersin erdal ya harbiden aynı ekranda göremedik adamı nasıl yakaladın bunu ya.......