Orijinalini görmek için tıklayınız : Evlilik Ata Sözleri

Ezo
12.11.2005, 00:37
Namuslu adam erken evlenir, akıllı adam hiç evlenmez. (Cervantes)
Evlilik aşkın mezarıdır. (Stendhal)
Bir evliliğin geleceği, ilk gecenin sabahından belli olur. (Balzac )
Sevmeden evlenmek, inanmadan ibaret etmek gibi alçakcça bir iştir.
Aşksız evlilik, evliliksiz aşkı dogurur. (Benjamin Franklin)
Evlenme davaya benzer; mutlaka memnun olmayan bir taraf vardır.
Her evli çiftte, en az biri budaladır. (Fielding)
Evlenmenin iyisi olur, ama nefisi olmaz. (La Rouchefoucauld)
Evlilik, bekarların özlediği ve dulların kaçtığı bir şeydir. (F.K. Knowles)
Bütün trajediler ölümle biter; bütün komediler evlilikle. (Byron)
Evliliğe kutsallık veren aşktır. (Tolstoy)
Aşk genellikle bir evlilik mevyesidir. (Moliere)
Evlilik erkeklerin özgürlüklerini, kadınların mutluluklarını ortaya koydukları bir piyangodur. (Madame de Rieux)
Kadın evlenmeden önce, erkek evlendikten sonra ağlar. :garibbak:
Aşk, evliliğin şafağı, evlenme aşkın akşamıdır. (De Finod)
Evlilik, hiçbir pusulanın islemediği derin bir okyanustur. (Heine)
Sağır bir kocayla, kör bir kadın mutlu bir cifttir. (Danimarka Atasozu) :3D_NG (4)
Evlilik, üstünde bütün kadınların anlastığı, bütün erkeklerin de anlaşamadığı bir konudur.
Erkek, evlendiğinin ertesi günü kendini yedi yaş daha kocamış bulur. :3D_NG (9)
Şahane bir evde kavgacı bir kadınla oturmaktansa, tavan arasında yalnız basina oturmak daha iyidir. (Simonider)
Savaşa giderken bir, denize girerken iki, evlenirken üç defa düşün.:3D_NG (9)

sila
12.11.2005, 15:57
Savaşa giderken bir, denize girerken iki, evlenirken üç defa düşün

:))))) ben buna bayildim ya:))) hepside çok dogru ve gerçekler:)))

melisse
13.11.2005, 18:25
Namuslu adam erken evlenir, akıllı adam hiç evlenmez. (Cervantes)

Sağır bir kocayla, kör bir kadın mutlu bir cifttir. (Danimarka Atasozu) :3D_NG (4)

Bende bunlarin ikisine bayildim :))) ozellikle danimarka atasozune;dusununce nekadar hakli olduklari anlasiliyor :)))

Yakapınarlı
13.11.2005, 19:03
evlilikten kaçsam mı yoksa evlenmeyi düşünsemmi anlamadım kafam karıştı:))

Ezo
13.11.2005, 19:44

Siz daha evlilikten taman vazgeçmedinizde hala teredütmu yasiyorsunuz:3D_NG (29 ....Bence uzakdurun yoksa böyle rahat rahat internet yapamazsiniz:))))

Yakapınarlı
13.11.2005, 20:00
Siz daha evlilikten taman vazgeçmedinizde hala teredütmu yasiyorsunuz:3D_NG (29 ....Bence uzakdurun yoksa böyle rahat rahat internet yapamazsiniz:))))
hee valla yemek yap işleri yap çalış bide çocuk olursa otur bakalım bilgisayarın başına haaaaayyyyyyııırrr evlenmiyoruuuuuummm:3D_NG (29

sila
13.11.2005, 20:37
hee valla yemek yap işleri yap çalış bide çocuk olursa otur bakalım bilgisayarın başına haaaaayyyyyyııırrr evlenmiyoruuuuuummm:3D_NG (29

biri evlenme teklifi falan mi etti sakin haaa :))))))

Yakapınarlı
14.11.2005, 17:16
yok beee ben evlenmeye öyle soğuk bakıyorum i evlilik teklifi etmeye bile korkarlar:3D_NG (4) şöyle bir yaşş 35 e gelsin düşünürüz:3D_NG (6)

sila
16.11.2005, 15:12
yok beee ben evlenmeye öyle soğuk bakıyorum i evlilik teklifi etmeye bile korkarlar:3D_NG (4) şöyle bir yaşş 35 e gelsin düşünürüz:3D_NG (6)

tamam guzel :)))) boyle dusunmene sevindimmm...........

Yakapınarlı
16.11.2005, 19:29
tamam guzel :)))) boyle dusunmene sevindimmm...........
sılacım sende aynı düşüncelerdesin galiba benle.bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler.

melisse
16.11.2005, 19:44
kizlar,bana mi oyle geliyo yoksa siz bilinen 'savunma mekanizmalardan' birini mi kullaniyorsunuz :)))))))

Yakapınarlı
16.11.2005, 19:48
kizlar,bana mi oyle geliyo yoksa siz bilinen 'savunma mekanizmalardan' birini mi kullaniyorsunuz :)))))))
savunma mekanizması denemez buna gerçek değilmi bunlar.

melisse
16.11.2005, 20:08
hangisi gercek?yukarda yazilan evlilik ata sozlerinden bahsetmiyorum ki ben...:))

Ezo
16.11.2005, 23:21
ne evligili ya neguzel bareber 30 tuzumuzu bulalim beni ve canomu burda yalniz birakmayin:))))

sila
16.11.2005, 23:24
ne evligili ya neguzel bareber 30 tuzumuzu bulalim beni ve canomu burda yalniz birakmayin:))))

evett canoomnm dogruuu yeni bir kampanya baslattik beraberlik kampanyasii katilanlari beklerizz :))))

saygilar.............

Ezo
16.11.2005, 23:25
evett canoomnm dogruuu yeni bir kampanya baslattik beraberlik kampanyasii katilanlari beklerizz :))))

saygilar.............

:)))) haha buseferde evde kalanlar diye bize bir lakap gelmesinde canooomm:)))

sila
16.11.2005, 23:32
:)))) haha buseferde evde kalanlar diye bize bir lakap gelmesinde canooomm:)))

o devri coktan astik biz canoomm o eskidenmis artik kadinlarinda gozu acildiii :)))))))))))))

onurtt
16.11.2005, 23:35
Beyler biz de burda devam edelim,

erken evlenirsen milyoner;
erken boşanırsan trilyoner olursun.(onurtt)

Ezo
16.11.2005, 23:36
Beyler biz de burda devam edelim,

erken evlenirsen milyoner;
erken boşanırsan trilyoner olursun.(onurtt)

o nasil oluyor:))

onurtt
16.11.2005, 23:39
yani kadınlar çok para harcar ya boşarsan trilyoner olursun, yoksa milyoner kalırsın(tabi türkiye için düşünün milyonerliği)

khaydar
16.11.2005, 23:56
Sevgili Sila Ve Fatma Koparan;
Bende Melisse Gibi Düşünüyorum.yoksa Bir Bayan Neden Bu Kadar Evliliğe Karşi çikar Ki?

melisse
17.11.2005, 00:51

cok hossun :)) evlilikten bahseden yok yaa...kimse evlenmiyo zaten,ben arkadaslara baska bisey sormustum ,bak khaydar nasilda anlamis:)))

Canan
17.11.2005, 01:07
ben evlilige karsi degilim ama ben simdi evlencem desem yine 30yasima kadar beklemem lazim olur.
babam baba hep birsey soyler kizim seni alan yandi.adami bir kac ayda delirtirsin
ilk basda.....
..cok inatciyim...
..baya simarigim...
..bazilerine gore papuc gibi dilim varmis :(
...yanlizca benim bir ayda susume pusume verdigim paraya turkiyede aile gecinir....
...iki bardagi bile 1 saat de yikarim... baya beceriksiz ve yavas is yaparim..
(yemek yaparim ama)

kisacasi beni alan olursa ben hic dusunmem evlenirim:)

veeeeeeeee cocukda yaparim kariyerde.......................

onurtt
17.11.2005, 01:27
Alevimen okumasın kişisel bilgilerimize bir de medeni halimizi koyar artık...

Canan
17.11.2005, 01:32
Alevimen okumasın kişiler bilgilerimize bir de medeni halimizi koyar artık...

ay ne yapdim ben, inanmiyorum simdi tum sapiklar beni rahatsiz ederler kesin:yamukgul: bilasik yikama metodum yuzunden kesin beni rahat birakmazlar.

(gerci ben senin ne demek istedigini tam olarak anlamadim bana mi soyledim bu yazdiklarini???)

onurtt
17.11.2005, 01:36
ay ne yapdim ben, inanmiyorum simdi tum sapiklar beni rahatsiz ederler kesin:yamukgul: bilasik yikama metodum yuzunden kesin beni rahat birakmazlar.

Demek istediğim Alevimen sürekli profilimize yeni sorular ekliyor ya, nerelisiniz, alevi misiniz, cinsiyetiniz gibi artık bir de medeni halimizi soran bir soru ekler demeye çalıştım sen de çok güzel cevap yazmışsın Allah razı olsun klavyenden ellerin dert görmesin...

Canan
17.11.2005, 01:48
Demek istediğim Alevimen sürekli profilimize yeni sorular ekliyor ya, nerelisiniz, alevi misiniz, cinsiyetiniz gibi artık bir de medeni halimizi soran bir soru ekler demeye çalıştım sen de çok güzel cevap yazmışsın Allah razı olsun klavyenden ellerin dert görmesin...

hahahahahahahahahaha:ilgili:
ne demisler sahar duymaz uydurur benimkide aynen oyle oldu (kor gormez gormus gibi yapar :sas:

ozur dilerim baya ters cikis yapdim.:3D_NG (28
senin cevab super ama baya guldum :)

medeni durumdan sonra alevimen kesin ayakkabi numaramizi sorar:)))))))))

onurtt
17.11.2005, 10:25
ozur dilerim baya ters cikis yapdim.:3D_NG (28

Sorun değil yanlış anladığını tahmin ettim, al sana futbol topu doya doya oyna.......:142:

sila
17.11.2005, 13:59
Sevgili Sila Ve Fatma Koparan;
Bende Melisse Gibi Düşünüyorum.yoksa Bir Bayan Neden Bu Kadar Evliliğe Karşi çikar Ki?

cunku evlilikerde deger kalmadigi icin,evlenince olan herseyin bittig icin ve artik gunumuzde cevremizde baya bir ornekelri oldugu icin karsi cikiyoruzz..... vee evlenince karsidaki insanin nasil oldugu ortaya cikiyorrr.....once cicim aylariyla baslayan evlililer sonrayi yerini baska seyler aliyorr:)) sonra bir hayatin kararmasi oldugu bilincindeyizz bu yuzdende evlilige hayir deyipp karsi cikiyoruzzzz bilmem anlatabildim mii.....biz boyle dusunuyoruzz ama sevgili melisss canim sen katilmaya bilirsinn olabilir evlilige sicak bakalbilirsin bu kisiye gore degisirrr sana buyuk mutluluklar canimm :))

khaydar
17.11.2005, 15:26
cunku evlilikerde deger kalmadigi icin,evlenince olan herseyin bittig icin ve artik gunumuzde cevremizde baya bir ornekelri oldugu icin karsi cikiyoruzz..... vee evlenince karsidaki insanin nasil oldugu ortaya cikiyorrr.....once cicim aylariyla baslayan evlililer sonrayi yerini baska seyler aliyorr:)) sonra bir hayatin kararmasi oldugu bilincindeyizz bu yuzdende evlilige hayir deyipp karsi cikiyoruzzzz bilmem anlatabildim mii.....biz boyle dusunuyoruzz ama sevgili melisss canim sen katilmaya bilirsinn olabilir evlilige sicak bakalbilirsin bu kisiye gore degisirrr sana buyuk mutluluklar canimm :))

sevgili sıla;
endişelerine ve verdiğin kötü örneklere katılıyorum.ama gerçekten evlenmeye değer olduğuna karar verebileceğiniz birisine rastladığınız zaman düşüncelerinizin değişeceğini düşünüyorum.çünkü hayat o kadar kötü ve insanlar o kadar ikiyüzlü değil.
hayalinizdeki kişiyi bulmanız dileğiyle...

Ezo
17.11.2005, 15:34
cok hossun :)) evlilikten bahseden yok yaa...kimse evlenmiyo zaten,ben arkadaslara baska bisey sormustum ,bak khaydar nasilda anlamis:)))

:))) benzaten senin yaptigin yaziya yorum yapmadim Fatmayla canoom Silaya yorum yaptim sandedersem sen yanlis anlamisin :))))

onurtt
17.11.2005, 16:00
Bir de "Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin" diye bir söz vardır...Pek evlilikle ilgili görünmüyor gibi ilk bakışta ama bence tipik erkek baskın feodel aile yapısını anlatıyor..

Not:Bu bir varolan atasözüdür, ben ne de güzel bir söz helal olsun yapana da söyleyene de demedim, alıntı yapıp gelmeyin üstüme atarım kendimi 4 .kattan,tutmayın..

melisse
17.11.2005, 16:40
:))) benzaten senin yaptigin yaziya yorum yapmadim Fatmayla canoom Silaya yorum yaptim sandedersem sen yanlis anlamisin :))))

:)))yanlis anlamak sadece sana mahsus olmasa gerek! :)))arkadaslarin biz evleniyoruz veya evlilik taraftariyiz demiyo ki zaten,tam tersi

sila
17.11.2005, 18:33
sevgili sıla;
endişelerine ve verdiğin kötü örneklere katılıyorum.ama gerçekten evlenmeye değer olduğuna karar verebileceğiniz birisine rastladığınız zaman düşüncelerinizin değişeceğini düşünüyorum.çünkü hayat o kadar kötü ve insanlar o kadar ikiyüzlü değil.
hayalinizdeki kişiyi bulmanız dileğiyle...

iyi dilekleriniz icin tesekkurler can da baan gore insanalr hep kotu ve ikiyuzlu geliyorr.... (cevremdekiler) genelleme yapmiyorummm tabikii ama ne olursa olsun ben evlilik gibi bir dusunceyii silmisim aklimdann :)))

Ezo
17.11.2005, 19:30
:)))yanlis anlamak sadece sana mahsus olmasa gerek! :)))arkadaslarin biz evleniyoruz veya evlilik taraftariyiz demiyo ki zaten,tam tersi

melisse senin bir sorununmu var anliyamadim nedir bu manali ve igneliyici sözler....

buyur melisse

ben bu sözlere yorum yaptim ama sen neye yorum yapiyorsun......Birde bu konunun basligini bir bak neden bahsetiyor olurmuu

saygilar

sila
17.11.2005, 19:40

melisse inan senin ne maksata oldugunu bi cozsem bisey diyecegim ama hala burda ne anlatmak istedigini bir turlu anlamadimm sen neye karsisin yada hangi gorusu savunuyorsun ya acikca yazz yada hic yorum yapma sen evlenmek istiyorsan buyur evlen sana bisey diyen yok ki biz istemiyoruzz bu dusuncedeyyizzz sende acik olup neyi anlatmak stiyorsan anlatt canimmmmmmm:)) o arkadaslrin sozcugune askadaslarimiz da diyebilirdin..kendini bizden soyutlamana gerek yok... saygilar.......umarim kirilmassin bu soylediklerimeee :(((

melisse
18.11.2005, 15:26
anlasilan ayni dili konusmuyoruz!
eda,benden sonra yazdigin halde,benim yazima yorum yapmuyorsan ya alinti yaparak yazmaliydin ya da bunu yazinda belirtmeliydin,benden onceki yazilarinda konuyla ilgili fikrini zaten belirtmistin cunki!'ben zaten senin yazina yorum yapmiyorum'diyorsun ve alinti yapmadan yazarsan-'ozrunun kabahatinden buyuk' olmus oluyor/seni takmiyorum benim burda arkadaslarim var biz konulari sadece kendi aramizda tartisiriz anlasiliyor.bu bir.

iki-'yanlis anlasilmak sadece sana mahsus olmasa gerek 'cumlesinin acilimi=bende yanlis anlarim,herkes yanlis anlayabilirir demek.
uc-enson alinti yaptigin o iki cumleye zaten cok onceden yorum yapmissin,yazilari sirasiyla takip edersen goreceksin ki o alinti yaptigin cumlelerde kalinmamis ve konu ilerlemis;belirli bir zaman sonra tekrar ayni konuya yorum yaparken,gelismeleri goz ardi ederek hala bastaki cumleleri mi yomrumluyoruz?!
dort-konu basligina baktim :) ve...ne dersin sence yorumlar ata sozleri uzerinde mi kalmis yoksa ..yorumlar insanlarin kendi hayatlarina veya kendilerine mi yonelmis?
-ayrica daha once sadece ata sozleriyle ilgili yukarda ben yorumumu yapmisim,konu farklilik kazandiginda yaptigim bir yorum yok,sadece sordugum bir soru var ,onun da cevabi alinmadan hersey arap sacina donusturuldu zaten
--birsey daha:cok once yazilarindan birtanesinde Wernicke-Korsakoff sendromundan bahsetmistin,bende tip ogrencisi oldugunu dusunmustum,anlasilan yanilmisim.yoksa bu karisiklik olusmazdi!

sila,konuyla ilgili yazilan ata sozlerinden zaten alinti yapmisim,yazdigim ilk msja bak,ordan dusuncelerim anlasilmiyor mu?ve dikkat etseydin daha onceki yazilarimda kullandigim kelimeler 'arkadaslar' ve ya 'arkadasim' olmustur;burda benim yaptigim bir soyutlama soz konusu degil.ben onu edanin yazdigi 'ben senin yazdigin yaziya degil,fatmayla silaya cevap yazdim' cumlesine cevap olarak yazdim,cunki bu cumleyi 'sen arkadasim degilsin ki,ben onu arkadaslarima yazdim' olarak algiladim!arti soylediklerine kirilmam icin bi nedenim yok,kendimle barisik bir kisiyim;nedensiz tartismalarin bir anlami yok.saygilar

Ezo
18.11.2005, 18:03
Melisse guzel siralama yapmisinda ama kendinde farketmisin ama anlamadigin kesin benim yaptigim yorum senin yazina degil bunu biliyorsun ama anlasilan anlamiyorsun.... Korkasov nedir melisse senden ogrenebilirmiyim.....

Ikincisi yorummuna yorum yapan arkadaslar zaten anliyor:)))) yani insanlari küçük dusurmuye çalismak yada ustunluk taslamak sana hiç birsey kazandirmaz akilli insan farklidir ben sana kizmiyorum seni anlamaya ve çözmeye, niyetinnedir bunu zamanla anliyacagim......Ha bu arada bende senin yorumlarina dikkat ediyorum bu benim memleketim bölumunde yaptigin yorumuda melisse.....

Not: sana bu son cevap verisim....

melisse
18.11.2005, 20:04
Not: sana bu son cevap verisim....

Bu konuda hemfikiriz,bende ayni seyi dusunmustum!

Hatirlarsan polata nin yazdigi bir hikaye vardi,ordaki son sozler cok hosuma gitmisti:"Insanlarin ne konustugu degil ne anladigi onemlidir.Ya seni anlayan biriyle konus ya da anlasilmiyorsan sus ki,konustugun kisiye birde kendini anlatmak zorunda kalmayasin!"-bende bunu kullanmaya karar vermistim.anlasilan ikimiz icin de gecerli olmus!

not:ben 'Korkasov' diye bisey bilmiyorum,yukarda yazdigim 'Korsakoff' du!bunun konumuzla bir alakasi yok,ama istiyorsan ozel msj olarak sana 'Korsakoff'u tanimlar gonderirim!

Ezo
18.11.2005, 20:40
Bu konuda hemfikiriz,bende ayni seyi dusunmustum!

Hatirlarsan polata nin yazdigi bir hikaye vardi,ordaki son sozler cok hosuma gitmisti:"Insanlarin ne konustugu degil ne anladigi onemlidir.Ya seni anlayan biriyle konus ya da anlasilmiyorsan sus ki,konustugun kisiye birde kendini anlatmak zorunda kalmayasin!"-bende bunu kullanmaya karar vermistim.anlasilan ikimiz icin de gecerli olmus!

not:ben 'Korkasov' diye bisey bilmiyorum,yukarda yazdigim 'Korsakoff' du!bunun konumuzla bir alakasi yok,ama istiyorsan ozel msj olarak sana 'Korsakoff'u tanimlar gonderirim!

evt hem fikirz bende aynisini düsunuyorum

sana sonkez bu korkasov hakkinda yazayim üylerimizde bilgilensin yani evlik konusu hakkinda benim alkol bölumunde yaptigim bir yorum burada tartisiliyor ozaman neredeydin bilmiyorum ama neyse... Korkasov yani alkollun neden açtigi bir hastalikdir ( BIr Rus profeserinin buldugu hastaliktir) turkiyede bu hastalik nekadar biliniyor bilmiyorum melisse....Nerede yazdigimi biliyorum oraya bakacagim yanlis yazmis ola bilirim.....

ben onu edanin yazdigi 'ben senin yazdigin yaziya degil,fatmayla silaya cevap yazdim' cumlesine cevap olarak yazdim,cunki bu cumleyi 'sen arkadasim degilsin ki,ben onu arkadaslarima yazdim' olarak algiladim!arti soylediklerine kirilmam icin bi nedenim yok,kendimle barisik bir kisiyim;nedensiz tartismalarin bir anlami yok.saygilar

burda çok yanlis dusunuyorsun,,,,,, ben bunu kastetmedim sen abana sordun bende dedim silaya ve fatmaya cevap olarak yazdim diye ben kimseyi dislamam burda çok yaniliyorsun.....

Bu konu benim için kapanmistir.....

Lamekan
19.11.2005, 05:06
arkadaşlar evlilik üzerine atasözleri güzel bu konularda ii de geyik çevrilirrr ...
hatta ben 35 kadar evlenmeyecegim diyenler bir de bakmışın 25 şini görmeden evlenirrr. ya da benim gibi erkenden evlenecem diyim 28 olur hala dolanır durur.. bence önemli olan aradığını bulmak hani kimisi diyoya ruh ikizi diye belki onu bencede yaşlandıgında seni çekecek veya senin çekebileceğin birini bulmak önemli...
onunda karşıma ne zamançıkacagını ben bilmiyorum..

tek bildiğim insan kısmetinde ne varsa onla cebelleşir bu bir nasip meselesi...

bir yerde

dostca kalın

melisse
19.11.2005, 05:38
sana sonkez bu korkasov hakkinda yazayim üylerimizde bilgilensin yani evlik konusu hakkinda benim alkol bölumunde yaptigim bir yorum burada tartisiliyor ozaman neredeydin bilmiyorum ama neyse... Korkasov yani alkollun neden açtigi bir hastalikdir ( BIr Rus profeserinin buldugu hastaliktir) turkiyede bu hastalik nekadar biliniyor bilmiyorum melisse....Nerede yazdigimi biliyorum oraya bakacagim yanlis yazmis ola bilirim.....

komik olma eda,ilk Korsakoff dan bahsettigim cumleyi tekrar oku, bundan neden bahsettigimi anlamamis olamazsin!
ve lutfen suna Korkasov deyip durma,'muzisyen' mi bu adam? 'korsakoff ' la 'korkasov 'arasinda fark yok mu sence? Bu sekilde mi uyelerimiz bilgileniyo?Arti -alkolun neden oldugu bir hastalik-hepsi bu mu??? 'kronik alkol' ve ya 'alkolizm' veya 'asiri alkol tuketimi';'uzun suren aclik','malnutrisyon','tiamin eksikligi'-sence bu kelimeler bu hastaligi tanimlarken gozardi mi edilmeli!!!

uyelik tarihime baksaydin,o konu tartisilirken nerde oldugumu anlardin!

not:bu konunun buraya aktarilmasini istemezdim,herkesden ozur dilerim!

Ezo
19.11.2005, 13:34
komik olma eda,ilk Korsakoff dan bahsettigim cumleyi tekrar oku, bundan neden bahsettigimi anlamamis olamazsin!
ve lutfen suna Korkasov deyip durma,'muzisyen' mi bu adam? 'korsakoff ' la 'korkasov 'arasinda fark yok mu sence? Bu sekilde mi uyelerimiz bilgileniyo?Arti -alkolun neden oldugu bir hastalik-hepsi bu mu??? 'kronik alkol' ve ya 'alkolizm' veya 'asiri alkol tuketimi';'uzun suren aclik','malnutrisyon','tiamin eksikligi'-sence bu kelimeler bu hastaligi tanimlarken gozardi mi edilmeli!!!

uyelik tarihime baksaydin,o konu tartisilirken nerde oldugumu anlardin!

not:bu konunun buraya aktarilmasini istemezdim,herkesden ozur dilerim!

:)))) ya beni çok guldursun ama ben korkasovu detayli anlatmam mi gerekirdi buraya...korsakoff bu yanlis yazmisim yani korkasov dogru meliscigim......

saygilar....

Ezo
19.11.2005, 13:35
arkadaşlar evlilik üzerine atasözleri güzel bu konularda ii de geyik çevrilirrr ...
hatta ben 35 kadar evlenmeyecegim diyenler bir de bakmışın 25 şini görmeden evlenirrr. ya da benim gibi erkenden evlenecem diyim 28 olur hala dolanır durur.. bence önemli olan aradığını bulmak hani kimisi diyoya ruh ikizi diye belki onu bencede yaşlandıgında seni çekecek veya senin çekebileceğin birini bulmak önemli...
onunda karşıma ne zamançıkacagını ben bilmiyorum..

tek bildiğim insan kısmetinde ne varsa onla cebelleşir bu bir nasip meselesi...

bir yerde

dostca kalın

dogru çanlar nezaman çalinir belli olmaz,

melisse
19.11.2005, 14:58
:)))) ya beni çok guldursun ama ben korkasovu detayli anlatmam mi gerekirdi buraya...korsakoff bu yanlis yazmisim yani korkasov dogru meliscigim......

saygilar....

ku konu fazla uzadi!
kimse senden bu konuyla ilgili bilgi vermeni istemedi,ama sen bir bilgi vereceksen ya tam ver ,ya da hic bilgi verme!en azindan eksik tanimlama yapma!
sen ulkende 'korkasov' olarak biliniyorsa,benim ulkemde ' korkasov'la 'korsakoff' iki farkli isim-bunu bir arastirirsan sevinirim!

Ezo
19.11.2005, 15:03
ku konu fazla uzadi!
kimse senden bu konuyla ilgili bilgi vermeni istemedi,ama sen bir bilgi vereceksen ya tam ver ,ya da hic bilgi verme!en azindan eksik tanimlama yapma!
sen ulkende 'korkasov' olarak biliniyorsa,benim ulkemde ' korkasov'la 'korsakoff' iki farkli isim-bunu bir arastirirsan sevinirim!

bana bu konuyu kapattirmayin lütfen, ben size açiklamayi yaptim, sonunda farkina vardiniz turkcesi farkli olabilir bizde farkli oldugunu......ben size yazdim degilmi yanlis yazmisim korkasov dir ismidiye.... arastiracak bir sey yok benim içinnnnn