Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya / Arguvan / Atmalı

can hüseyin
12.11.2005, 19:25
malatya arguvan atmalı

can hüseyin
12.12.2005, 17:51
benim köyüm 9 mezradan oluşmuş arguvanın alhasuşağı köyüdür köyümüz yeşil alan bakımından cok geniş bu nedenle her türlü hayvanı barındırmakta dır hayvancılık icin uygun olup tarımada el verişlidir ama gecmişte olduğu kadar hayvandan yapılan kar azalınca köyümüzdeki insanlar kentlere yönelmiş bu nedenden dolayı köyümüzdeki sorun insan azlığından dolayı cem yapılmamaktadır bu birazda insanlarında kaynaklanmaktadır umarım bunun bilincine varırlar

Derya 44
18.01.2006, 09:33
slm atma ama köyünün adi ney, bu arada bende sotik atmaliyim.... köy Cobandere

kgunduz
18.01.2006, 09:44
dostum son derece haklısın..yok terör yok insan azlığı tamam kabul ediyorum bunlar da etken ancak hiç birisi bilgisizlik ve faliyette bulunamama kadar olamaz..diye düşünüyom..

ecem_m
05.03.2006, 21:01
gkunduz selam naber?

halitseyfi
05.03.2006, 22:31
benim köyüm 9 mezradan oluşmuş arguvanın alhasuşağı köyüdür köyümüz yeşil alan bakımından cok geniş bu nedenle her türlü hayvanı barındırmakta dır hayvancılık icin uygun olup tarımada el verişlidir ama gecmişte olduğu kadar hayvandan yapılan kar azalınca köyümüzdeki insanlar kentlere yönelmiş bu nedenden dolayı köyümüzdeki sorun insan azlığından dolayı cem yapılmamaktadır bu birazda insanlarında kaynaklanmaktadır umarım bunun bilincine varırlar

merhaba can hüseyin
ben alhasuşağından yücellerdenim sen himlerdensin. Buarada bir yanımda şotik'e dayanır

can hüseyin
10.03.2006, 15:13
selam canlar benim hepinize gönderdiğiniz mesajlardan dolayı tşk ama bu arada şu konuya değinmek istiyorum toplumu toplum yapan insandır o toplumu kültürlü yapanda insandır ama insalar kültürsüz olmak istiyorsa yapılacak ne varki o toplumda