ayvaz58
14.10.2006, 16:55
bişey sorcam arkadaşlar itibar puanı verdiğim kişiye bir daha verebilmem için arada kaç kişiye vermem gerekiyor acaba yardım ederseniz sevinirim.kafama takıldı bi veriyo bi vermiyo
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : itibar puanı yardım ayvaz58 14.10.2006, 16:55 bişey sorcam arkadaşlar itibar puanı verdiğim kişiye bir daha verebilmem için arada kaç kişiye vermem gerekiyor acaba yardım ederseniz sevinirim.kafama takıldı bi veriyo bi vermiyo Alevimen 14.10.2006, 16:58 10 24 saat içindede en fazla 3 değerlendirme Yani hesaba göre tam 3.3333333 :) gün arayla aynı kişiye değerlendirme yapabilirsin. Şimdi niye böyle diye soracaksan peşin cevap: Daha sağlıklı değerlendirme olur, kişi dikkatlı davranır çünkü kısıtlı olduğu için ayrıca puan-çetesi oluşmaması içinde uygundur. astare 14.10.2006, 16:59 paso aynı kişiye verme sende :):yamukgul: ayvaz58 14.10.2006, 17:05 paso aynı kişiye verme sende :):yamukgul: aynı kişiye değil sadece ne kadar arada veriliyor diye sordum ve cevabımı gereken kişiden aldım senden değil Alevimen 14.10.2006, 17:06 10 24 saat içindede en fazla 3 değerlendirme Yani hesaba göre tam 3.3333333 :) gün arayla aynı kişiye değerlendirme yapabilirsin. Şimdi niye böyle diye soracaksan peşin cevap: Daha sağlıklı değerlendirme olur, kişi dikkatlı davranır çünkü kısıtlı olduğu için ayrıca puan-çetesi oluşmaması içinde uygundur. Artık özel formül açığa kavuştu :clown: Bizim yönetim tarzını kopyalayanlar hadi iş başına :pinch: MeRaLiNa 15.10.2006, 04:56 bir kere ayni topicte bir cok kisiye puan vermek istedim ama takildim:S ayni gün baska topicte yine bir kac kisi vardi yine takildim:S isimleri görmememizi anliyorum ama insan coookk merak ediyor Alevimen 15.10.2006, 05:44 bir kere ayni topicte bir cok kisiye puan vermek istedim ama takildim:S ayni gün baska topicte yine bir kac kisi vardi yine takildim:S isimleri görmememizi anliyorum ama insan coookk merak ediyor Neyi merak ediyorsun? :innocent: MeRaLiNa 15.10.2006, 06:00 Neyi merak ediyorsun? :innocent: kimin arti yada eski puan verdigini.... eksi puan verildigi zaman nisbet olsun diye karsilik verilir, ortam gerilebilir üyeler arasinda arti puan verildigi zaman bu bana arti puan vermis bende ona diyerek bir neyi karsilikli alis-veris olabilir, ilk önce ismimi yaziyordum ama artik yapmiyorum sadece tanidiklarimda yaziyorum herkesin hakki ismini yazmamak, ama insan coooookkk merak ediyor cagdascetin 15.10.2006, 12:55 kimin arti yada eski puan verdigini.... eksi puan verildigi zaman nisbet olsun diye karsilik verilir, ortam gerilebilir üyeler arasinda arti puan verildigi zaman bu bana arti puan vermis bende ona diyerek bir neyi karsilikli alis-veris olabilir, ilk önce ismimi yaziyordum ama artik yapmiyorum sadece tanidiklarimda yaziyorum herkesin hakki ismini yazmamak, ama insan coooookkk merak ediyor Başkalarıda kimin kendisine puan verdiğini merak ediyor.Özelliklede eksi puan verdiğinizde;isminizi yazmasanız bile nedenini neden eksi yönde puan verdiğinizi açıklayınız.Zaten düşünen birisi bunu saygıyla karşılar,neden doğru ve geçerliyse. MeRaLiNa 15.10.2006, 23:39 Başkalarıda kimin kendisine puan verdiğini merak ediyor.Özelliklede eksi puan verdiğinizde;isminizi yazmasanız bile nedenini neden eksi yönde puan verdiğinizi açıklayınız.Zaten düşünen birisi bunu saygıyla karşılar,neden doğru ve geçerliyse. dogru nedeni yazmak gerek ama saten artik nedenini yazmayinca engelleniyor, eksi puan veremiyorsunuz..... aslinda pek ilgilenmen bu arti eksi puanlarla ama yine merak ediyor insan:))) sahsen ben kendim pek eksi puan vermiyordum ama son 1-2günde biraz abarttim:rolleyes: ... yine eskisi gibi kimseye eksi puan vermiyecem:) birde arti puanda isminizi yazinca, ben sana puan verdim karsiligini bekliyorum gibi oluyor galiba..... bu yüzden arti puandada yazmasam iyi olur galiba:) cagdascetin 15.10.2006, 23:46 dogru nedeni yazmak gerek ama saten artik nedenini yazmayinca engelleniyor, eksi puan veremiyorsunuz..... aslinda pek ilgilenmen bu arti eksi puanlarla ama yine merak ediyor insan:))) sahsen ben kendim pek eksi puan vermiyordum ama son 1-2günde biraz abarttim:rolleyes: ... yine eskisi gibi kimseye eksi puan vermiyecem:) birde arti puanda isminizi yazinca, ben sana puan verdim karsiligini bekliyorum gibi oluyor galiba..... bu yüzden arti puandada yazmasam iyi olur galiba:) Bence hakeden kişilere eksi puan vermekten kaçınmayın. Çünkü buda bir tepki yöntemidir.Birde şunu unutmayın kendilerini başkasında görenler böyle şeyler düşünür.Ondan dolayı isminizi kaçınmaktan çekinmeyin.(bide bu mesajdan sonra tüm eksi puanlarda siz sorumlu oluyormuşsunuz hahaha:stuart: :stuart: :stuart: ) Altaylardan 10.11.2006, 03:44 Buradan bazi kisilere seslenmek istiyorum.Eksi puan vermenizi anlayisla karsilarim.Ne de olsa ayni görüslere sahip degiliz.Ancak eksi puan verirken yaptiginiz degerlendirmeler hic de hos degil.Forumda insan sevgisinden bahsediyorsunuz ama diger taraftan insanlara hic de haketmedigi hakaretleri savuruyorsunuz.Moderatör arkadaslar Canugurun vefat topigindeki mesajimi acip okusunlar ve orada yanlis ne yazmisim bir baksinlar.Bu vesile ile bazi kisilerin itibar puani verme durumunu ne kadar kötüye kullandiklarini ve kisisellestirdiklerini görsünler.Adam bu mesajima yorum olarak Fasizme ölüm halklara hürriyet yazmis.gecenlerde bu konuyu buradan baska bir topikte dile getirmistim.Bu mesajimi bir baskasi (veya ayni kisi) senin gibi bir fasiste az bile diyerek eksi puan vermis. Ben bu iki yazimda bir görüs belirtmedigim halde arkadaslar eksi puan vererek ve de hic alakasi olmayan yorumlar yapmislar. Lütfen arkadaslar, gercekten eksi puan vermeniz gerekiyorsa verin, herkes herkesin görüsünü begenmek zorunda degil, ama alakasiz yorumlarla ve kisisel olmasin bu is. Ayrica ben de bazi üyelerin yorumlarini degerlendirmek istiyorum ama nedense degerlendirme ve tsk.etme butonu calismiyor. Alevimen 10.11.2006, 05:16 topik kişisel soruna dönüşüyor.. kazan. |