aksoycoskun
14.10.2006, 20:07
[8073
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : tokat_turhal_köyleri aksoycoskun 14.10.2006, 20:07 [8073 uzman 15.10.2006, 21:11 sizin orada hubyar dedeliği varmış bu nedir açıklar mısın? hacirizeli 15.10.2006, 21:58 sizin orada hubyar dedeliği varmış bu nedir açıklar mısın? Yahu sizler bu vatanın dostu mu veya düşmanımısınız? bunde bunu çok merak ediyorum. Ha yazacağınız cevabıda az çok tahmin ediyorum. Ama sizlerin bu tip araştırma içinde olmanız bence bu vatana yapılacak en büyük ihanettir... Bu gibi araştırmaların içinde bulunmak bölücülüğe yol açar. Bu tip oyunlara lütfen gelmeyelim. Bu oyunlar tarihte çok yapıldı , ama ne oldu. Yıllardır kardeşçe bu topraklarda yaşayan insanları sen şu ırktan ben bu ırktan diyerekten bölünmeler ve sonucunda "neden biz yüce bir ırkız bölgemizde bağımsız olmayalım " düşüncesiyle(fitne) kanlar dökülmüş. Bu günde yok efendim Fıransada meclislerde karar çıkartmalar.... İşte tarihten bir sahne... Bu komple bir oyundur. uzman 15.10.2006, 23:27 Yahu sizler bu vatanın dostu mu veya düşmanımısınız? bunde bunu çok merak ediyorum. Ha yazacağınız cevabıda az çok tahmin ediyorum. Ama sizlerin bu tip araştırma içinde olmanız bence bu vatana yapılacak en büyük ihanettir... Bu gibi araştırmaların içinde bulunmak bölücülüğe yol açar. Bu tip oyunlara lütfen gelmeyelim. Bu oyunlar tarihte çok yapıldı , ama ne oldu. Yıllardır kardeşçe bu topraklarda yaşayan insanları sen şu ırktan ben bu ırktan diyerekten bölünmeler ve sonucunda "neden biz yüce bir ırkız bölgemizde bağımsız olmayalım " düşüncesiyle(fitne) kanlar dökülmüş. Bu günde yok efendim Fıransada meclislerde karar çıkartmalar.... İşte tarihten bir sahne... Bu komple bir oyundur. Ben hubyarlığın ne olduğunu bilmiyorum. eğer aleviliği rencide edici bir şeyse onada şaşırmam. Elbetteki itibar edeceğim şey olmayacaktır. garcia 15.10.2006, 23:59 Yahu sizler bu vatanın dostu mu veya düşmanımısınız? bunde bunu çok merak ediyorum. Ha yazacağınız cevabıda az çok tahmin ediyorum. Ama sizlerin bu tip araştırma içinde olmanız bence bu vatana yapılacak en büyük ihanettir... Bu gibi araştırmaların içinde bulunmak bölücülüğe yol açar. Bu tip oyunlara lütfen gelmeyelim. Bu oyunlar tarihte çok yapıldı , ama ne oldu. Yıllardır kardeşçe bu topraklarda yaşayan insanları sen şu ırktan ben bu ırktan diyerekten bölünmeler ve sonucunda "neden biz yüce bir ırkız bölgemizde bağımsız olmayalım " düşüncesiyle(fitne) kanlar dökülmüş. Bu günde yok efendim Fıransada meclislerde karar çıkartmalar.... İşte tarihten bir sahne... Bu komple bir oyundur. siz hangi bölünmüşlükten,hangi bölücülükten bahsediyorsunuz anlamış değilim son günlerde herkes,sakız değilde bölücülük çiğniyor.söylemek istedileriniz konusunda biraz daha açıklayıcı olursanız fena olmaz.bu ülkede amerikan uşakları bile ellerinde yumurta orhan pamuku taşlamaya gidiyor.lütfen böyle ulu orta herşeyi heryerde müsrifçe kullanmayınız(bölücülükle ilgili).en büyük bölücülük insanların etnik farklılıklarını inkar etmektir.kimse yüce ırk değildir,kimse bir ırka mensup olmakla mutlu olamaz.kahrolsun ırkçılık,bir gün faşizm döktüğü kanda boğulacaktır.bu ülkede çocuklar devlet kurşunlarıyla katlediliyor siz neden bahsediyorsunuz. Lamekan 16.10.2006, 00:16 Ben hubyarlığın ne olduğunu bilmiyorum. eğer aleviliği rencide edici bir şeyse onada şaşırmam. Elbetteki itibar edeceğim şey olmayacaktır. Bilmiyorsanız bir arama butonunu kullanmayı deneyebilirsiniz... hubyar bir ocak .. tokat Turhal yakınlarında.. Tokat turhal ve köyleri ilgili konular oldugundan ve bu konu amacından saptıgın dan rizelihacının ne demek istediğini kimse anlayamadıgından kazana sularına doğru yola çıkmıştır.. Ayrıca karadeniz biögesi derken yanında Tokat Amasya çorum hazriç diyor.. Konu yanlış bölümde.de Kazan.. |