Orijinalini görmek için tıklayınız : Savaşa Hayırrr !!!

hafikakpinar
14.10.2006, 23:13
Arkadaşlar bu kareleri gördükten sonra eminimki tüyleriniz diken diken olacak ..

Sizden ricam şudurki ; elinizden geldiğince bu kareleri başkalarına da iletin ..

http://web.comhem.se/~u53900029/Israil-filer/frame.htm

hafikakpinar
16.10.2006, 16:13
Alevi toplumu olarak bu kadar duyarsızmıyız arkadaşlar .. ?

Pes vallahi ..:thumbdown

tsira
16.10.2006, 16:21
Bu mail savaşın devam ettiği dönemde bana gelmişti ve maili tüm adres defterimdekilere gönderdim.
Savaşa ve zulme HAYIR.

nesslimm
16.10.2006, 21:16
bu mail bana da gelmişti gerçekten insanın tüylerini diken diken ediyor.

soykırım tarihini gerçekten görmüş bir milletin bunu başkasına yaparak terör devleti olduğunu dünyaya bu kadar haykırması büyük bir gövde gösterisi.
kendi politikasını düşmanını asla öldürmemek üzerine kurmuş bir devlet .bu savaş ne zaman biterse israilde o zaman istediklerini tam alamamış olacaktır.ekmeğine yağ sürenler de çok sayıda fazla.kısacası ortadoğu da savaşın bitmesi şu an için pek mümkün görünmüyor.

tubişimm
16.10.2006, 21:31
resimlerin hepsi o kadar acı verici ki inanın tamamını seyretmeyi
başaramadım.oldukça kötü görüntüler.İsrail in savaşı en kötü savaşlardan
birisi. sanırım dünyanın da seyirci kaldığı ya da film gibi seyrettiği tek
savaş.

o kadar barış örgütü var BM milletler bunun başında ama yapılan hiç
bişi yok en kötüsü de bu. Bazı ülkeler kalkıp bi yerlere demokrasi götürmek adına herşeyi yapıyo ama barışı götürmek adına hiçbiş yapılmıyo. bu görüntüleri gördükçe, bu zulmün yapıldığını gördükçe insanın insanlığından utanası geliyo.

umarız daha fazla kan akmadan barış her yerde çiçeğini açar...

frtsutoprak
17.10.2006, 00:35
şavaşa hayır...:surrender barış aynada!

MetinK
17.10.2006, 03:04
[FONT="Tahoma"]Arkadaşlar bu kareleri gördükten sonra eminimki tüyleriniz diken diken olacak ..
Benim tüylerim diken diken olmadi cünkü birsey göremedim bu linkte.
Ya da benim bilgisayrimdan kaynaklandi.Kontröl edilirse iyi olur.

hafikakpinar;262765]Alevi toplumu olarak bu kadar duyarsızmıyız arkadaşlar .. ?
Actiginiz topige cevap yazilmamasi insanlarimizin duyarsiz oldugunu göstermez sn. hafikpinar.
Bu topik acilmadan da insanlarimiz duyarlilik göstermistir savaslara,katliamlara.Cünkü buna yabanci degiller.

Imzamin bir kismi da bunu göstermiyor mu?:blushing:
[SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]SaVaSa GeReK YoK!

.

birdal can
20.10.2006, 23:57
eğerki medyada bu şekilde gösterilse durum dahada farklı olabilir.bilmedğimiz gerçeklerden bi kısmı sadece.kimbilir daha neler neler var bilmediğimiz...BEBEKLER VE ÇOCUKLAR ÖLMESİN.

hafikakpinar
21.10.2006, 10:01
[QUOTE=MetinK;263291]Benim tüylerim diken diken olmadi cünkü birsey göremedim bu linkte.
Ya da benim bilgisayrimdan kaynaklandi.Kontröl edilirse iyi olur.COLOR]

Link sağlam daha şimdi baktım galiba senin pc açmıyo .. İstiyorsan bi daha dene ?

[QUOTE=MetinK;263291]
[B]Actiginiz topige cevap yazilmamasi insanlarimizin duyarsiz oldugunu göstermez sn. hafikpinar.
Bu topik acilmadan da insanlarimiz duyarlilik göstermistir savaslara,katliamlara.Cünkü buna yabanci degiller.

Imzamin bir kismi da bunu göstermiyor mu?:blushing:
[COLOR="DarkRed"]SaVaSa GeReK YoK!

Ne kadar duyarsız olduğunu göstermez tabiki ama .. Gene de ben daha farklı olmasını beklerdim .. ne de olsa yüzyıllardır aynı kaderi paylaşıyoruz lübnandaki filistindeki insanlarla :cursing:

Zulme Hayırr ..!

zeynep C.
21.10.2006, 14:06
Resimlere bakarken çok kötü oldum ve bi an sevdiklerimi o halde düşünüp ağladım çok kötü yaaa artık bitsin bu savaşlar...

8196

Alevimen
21.10.2006, 14:12
Bendede söz konusu sitede birşeyler çıkmadı sanırım her tarayıcıyı (firefox ile hiç birşey, İE ile sadece yazıları var) desteklemiyor.
Ayrıca bu tip koyun-sürüsü stratejiyi sevmiyorum. Savaşa hangi aklı başında insan evet diyebilir ki, site resmen anti-israil propagandası. Alevi insan kendi aklını kullanır onun bunun peşinden koşmaz çünkü alevi insan kültürlü ve eğitimlidir. Bundan dolayı lütfen artık anti-israil anti-coca-cola gibi kampanyalarını bırakalım. Resmen bazı kesim için köle olmuş gibi görüntü ciziyorsunuz. Silkelenip kendinize gelin, arada bir durup kendinize bakın (!!) -> Kazan.