Orijinalini görmek için tıklayınız : ayna ayna aksam kayna (isterseniz bakın)
ibo_eren_27 15.10.2006, 12:08 Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.
"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
Nette dolaşırken böyle bir yazı okudum ve paylaşmak istedim.. doğru yada yanlış hiç bir fikrim yok..Denemedim de...
hatice keleş 15.10.2006, 14:47 ben bunu yapamam herhalde korkarım ama böyle bişeyi daha önce duydum
tubişimm 15.10.2006, 17:27 Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.
"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve boktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....
Nette dolaşırken böyle bir yazı okudum ve paylaşmak istedim.. doğru yada yanlış hiç bir fikrim yok..Denemedim de...
yaww bi de altta gerilim müziği olsaydı valla daha ürkünç olurdu bu yazılanları okumak ...
:olmadi :olmadi :olmadi
Asla denemem çok ürkütücü karanlıktan korkarım zaten...:buyukgoz:
Geceleri ışık olmadan asla uyuyamam.. Artı geceleri cinlermi dolaşır perilermi bilmem ama bana uğramasınlarda nerelerde geziyorlarsa gezsinler...
ne bu ya ..sizin beni korkutmaya ne hakkınız var:scared:
bu vakitten sonra odamdaki aynanın üstünü gece örtücem..
bazen sınırlı şeyler görmek iyidir:p
hafikakpinar 15.10.2006, 18:02 niye bilmiyorum ama bana çok saçma geldi ..
bana göre cin ve ya diğer ruhani varlıklar insanlara asla zarar veremez .. ,
bu yaşıma kadar hiç karşıma çıkmadılar , kimbilr belkide cinlerden korkmadığım içindir ..
tubişimm 15.10.2006, 18:08 niye bilmiyorum ama bana çok saçma geldi ..
bana göre cin ve ya diğer ruhani varlıklar insanlara asla zarar veremez .. ,
bu yaşıma kadar hiç karşıma çıkmadılar , kimbilr belkide cinlerden korkmadığım içindir ..
ama bide cin çarpması gibi bişiler var ona ne demeli. :uhhm: :uhhm: :uhhm:
ben de böle varlıkların olduna inanıyorum ama hemen herkese zarar vermezler
die düşünüyorumm
hafikakpinar 15.10.2006, 18:36 ama bide cin çarpması gibi bişiler var ona ne demeli. :uhhm: :uhhm: :uhhm:
ben de böle varlıkların olduna inanıyorum ama hemen herkese zarar vermezler
die düşünüyorumm
peki , farzedelimki cinler insanlara zarar verebiliyorlar .. en fazla yapabileceği şey nedir ölüm .. peki neden biz ölümden bu kadar çok korkarız .. ? bu soru beni çok düşündürüyor bi türlü yanıt veremiyorum ..
cin çarpması diye bişey var diyorsun ..
peki bu güne kadar hiç şahit oldumu ya da çarpılan insan gördünmü merak ediyorum ??
ben bu güne kadar hiç görmedim hepsi sadece söylenceden ibaret .. eğer kanıtı ve ispatı varsa lütfen bi kaynak gösterirek yazarmısın??
gerçekten ben çok merak ediyorum .. niyetim tartışma çıkarmak değil sadece kafamdaki sorulara yanıt arıyorum ..
peki , farzedelimki cinler insanlara zarar verebiliyorlar .. en fazla yapabileceği şey nedir ölüm .. peki neden biz ölümden bu kadar çok korkarız .. ? bu soru beni çok düşündürüyor bi türlü yanıt veremiyorum ..
cin çarpması diye bişey var diyorsun ..
peki bu güne kadar hiç şahit oldumu ya da çarpılan insan gördünmü merak ediyorum ??
ben bu güne kadar hiç görmedim hepsi sadece söylenceden ibaret .. eğer kanıtı ve ispatı varsa lütfen bi kaynak gösterirek yazarmısın??
gerçekten ben çok merak ediyorum .. niyetim tartışma çıkarmak değil sadece kafamdaki sorulara yanıt arıyorum ..
Bugün çok bahsettin cinlerden ...Onların ismini birçok kez zikredene mutlaka musallat olurlarmış...Aman dikkat et bugün misafirlerin çok olacak ...Ziyarate gelecekler haberin olsun...:devil2: :devil2: :devil2:
hammerthrower 15.10.2006, 18:53 Çok gereksiz bı konu olmuş bence ay başka işimiz gücümüz cinler kalmıştı bi tartışmadımız!! Yaw arkadaşlar aklınızı başınıza devşirin :D
Heh bide beterböcek diyek tam olsun hoooooopp çıkıverır bırden gorursunuzz
:w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
Çok gereksiz bı konu olmuş bence ay başka işimiz gücümüz cinler kalmıştı bi tartışmadımız!! Yaw arkadaşlar aklınızı başınıza devşirin :D
Kimin gereksiz konu açıp açmadığını denetlemek içinmi bulunuyorsun sevgili arkadaşım Teşekkürler yorumun için ama emeğe saygı konu açmış arkadaş öyle böyle yorum yaptık ...Herkesin aklı yerinde kardeşim beğenmediğin gereksiz bulduğun konula yazmazsın olur biter ...
hafikakpinar 15.10.2006, 18:59 Bugün çok bahsettin cinlerden ...Onların ismini birçok kez zikredene mutlaka musallat olurlarmış...Aman dikkat et bugün misafirlerin çok olacak ...Ziyarate gelecekler haberin olsun...:devil2: :devil2: :devil2:
valla bende sofrayı kurdum onları bekliyorum .. bi dublede cin gardaşlarımla beraber atarım zuhaa :D
zeynep C. 15.10.2006, 19:20 Ürkütücü bir yazı ama bilmem ben de bir cadı olduğum için yapardım herhalde deli cesareti var bende arada cesaretleniyorum.:lol: :biggrin:
:biggrin: Burdan böyle atması kolay benim için yok yavvv yapamam ::no:
Cin min bana uğramasın uğradığınada pişman olur zaten hehehe:biggrin:
hammerthrower 15.10.2006, 19:23 Kimin gereksiz konu açıp açmadığını denetlemek içinmi bulunuyorsun sevgili arkadaşım Teşekkürler yorumun için ama emeğe saygı konu açmış arkadaş öyle böyle yorum yaptık ...Herkesin aklı yerinde kardeşim beğenmediğin gereksiz bulduğun konula yazmazsın olur biter ...
Sayın Canan58 ben burda hiçkimsenın gereklı veya gereksız konu açıp açmamasına nıye bakıyım benım işşim değil, Ayrıca konuyu açan değilde siz neden hiddetlendınız??!!!
Nereye yorum yapıp yapmayacağımı çok iyi biliyorum meraklanmayınız!!
Siz sanırım başka konularda hiç rastlamadınız başka görüşten ınsanlara boyle saçma sapan hiddetlenme olmadını!
Haydi bakalım foruma bi cinlik eksikti oda oldu tam olduuuuuuuuuuu....
Bu yorumumla beraber gereksız çatışmalardan kaçınmak dileğiylee.....
bu tür geyiklerle işte insanları dünya meselelerinden uzaklaştırıyorlar...kaldı ki,izleyen göz olsa ne olur...off:uhhm: :uhhm:
zeynel_can 15.10.2006, 19:59 hayal gücü olanlar denesınn
Sayın Canan58 ben burda hiçkimsenın gereklı veya gereksız konu açıp açmamasına nıye bakıyım benım işşim değil, Ayrıca konuyu açan değilde siz neden hiddetlendınız??!!!
Nereye yorum yapıp yapmayacağımı çok iyi biliyorum meraklanmayınız!!
Siz sanırım başka konularda hiç rastlamadınız başka görüşten ınsanlara boyle saçma sapan hiddetlenme olmadını!
Haydi bakalım foruma bi cinlik eksikti oda oldu tam olduuuuuuuuuuu....
Bu yorumumla beraber gereksız çatışmalardan kaçınmak dileğiylee.....
Bende savunduğunuz şeyi yaparak gereksiz bir konu için size cevap vermiyorum...İyi forumlar
nesslimm 15.10.2006, 23:27 Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
yaa bu nee korku filmi mubarek he.güzel güzel bakıyoduk gece gündüz aynalara
frtsutoprak 16.10.2006, 00:30 ...dünya dönüyor, biraz sonra gece yarısı olacak yarın için güzel planlar yapalım. kimileri koca cüsseli ama bir işe yaramıyor...
ibo_eren_27 16.10.2006, 15:52 Çok gereksiz bı konu olmuş bence ay başka işimiz gücümüz cinler kalmıştı bi tartışmadımız!! Yaw arkadaşlar aklınızı başınıza devşirin :D
gereksiz bir konu olmussa canan arkadasımızın dediği gibi yazmayabilirdin
içerik gariplik ve olaylar olduğu için açtım bu konuyu isteyen arkadasımız zaten okumaz
saygılarımla
Kimin gereksiz konu açıp açmadığını denetlemek içinmi bulunuyorsun sevgili arkadaşım Teşekkürler yorumun için ama emeğe saygı konu açmış arkadaş öyle böyle yorum yaptık ...Herkesin aklı yerinde kardeşim beğenmediğin gereksiz bulduğun konula yazmazsın olur biter ...
:devil2: :devil2: ablam yorum yazmassa nasıl anlasılacak gereksiz bir konu olduğu heheh madem olumlu yorumlar yapılıyor olumsuz olanlarada saygı göstermek lazım ... :whistling :whistling
Bencede gereksiz bir konu bunu öğrendim de ne oldu ....
bu tür geyiklerle işte insanları dünya meselelerinden uzaklaştırıyorlar...kaldı ki,izleyen göz olsa ne olur...off:uhhm: :uhhm:
:thumbup1: :thumbup1:
:devil2: :devil2: [COLOR="Blue"][B]ablam yorum yazmassa nasıl anlasılacak gereksiz bir konu olduğu heheh madem olumlu yorumlar yapılıyor olumsuz olanlarada saygı göstermek lazım ... :whistling :whistling :
Kardeş de bağrına bas şu söylediklerine bak...Küstüm
tunceli didem 19.10.2006, 17:26 sagol can korkuttun bizi ben bu aksam yatamam senin yuzunden yada odamdaki aynalari kirmam lazim ben onlarin varliklarina inaniyorum gordugum ve duydugum olaylardan dolayi *** *** duydugum bir sey var aksam aynaya bakmak iyi degilmis ama neddenini bilmiyorum
crewchif 20.10.2006, 15:59 çok ilginç bi deneyeyim akşam bakam kim varmış evimde kira vermeden oturan
türkü_nehri 20.10.2006, 17:17 Valla ben hiç bu tür yazılardan yada konulardan etkilenmezdim ama yazıyı okuduğum gece nedense bir türlü uyuyamadım.Olan odamdaki aynaya oldu,garibimi o gece koymadığım yer kalmadı acaba nereye koysamda gözüme çarpmasa diye:biggrin: Anlıycanız herşey bilinçaltı.Ama hiçbirşey benim aynaya bakmamı güzelliğimi görmemi engelleyemez.:lol:
HeR tÜrKü BiR yÜrEğİn SeSiDiR
ibo_eren_27 20.10.2006, 17:21 Valla ben hiç bu tür yazılardan yada konulardan etkilenmezdim ama yazıyı okuduğum gece nedense bir türlü uyuyamadım.Olan odamdaki aynaya oldu,garibimi o gece koymadığım yer kalmadı acaba nereye koysamda gözüme çarpmasa diye:biggrin: Anlıycanız herşey bilinçaltı.Ama hiçbirşey benim aynaya bakmamı güzelliğimi görmemi engelleyemez.:lol:
HeR tÜrKü BiR yÜrEğİn SeSiDiR
ben zaten ilk okuduğumda hiç bişey olmamış gibi oldum ama ancak gece yatağıma geldim ışığı kapattım olan ondan sonra oldu yalan söylemiyorum etkilendim
tunceli didem 21.10.2006, 01:09 vallah ben dedigim gibi korktum yatamadim
crewchif 21.10.2006, 18:02 arkadaşlar ben bu yazıyı okuduktan sonra tırsa tırsa akşam baktım herhangi bişey görmedim içiniz rahat oılsun davetsiz misafir yok evde
ibo_eren_27 21.10.2006, 19:09 arkadaşlar ben bu yazıyı okuduktan sonra tırsa tırsa akşam baktım herhangi bişey görmedim içiniz rahat oılsun davetsiz misafir yok evde
sonuçta tırstın değilmi
ben tras oluyordum bizim aynada üçgensi biçimde köşeli sağı da solu da gösteriyor ben sadece kendime baktım diğer köşelere bakmadım dediğin gibi tırstım
:36_5_10: ayna cin ve karanlık bunlara gerek varmıydıki gündüzleride bunlardan çok var merak etme hepsi cin olmuş .bu insan kanı emen pireler.
ayna omu hertaraf zaten dolmuş bizi gözetleyen ibişler kameralarıyla aynaya gerek kalmamış .
pireler artık akşamları çıkma gereği duymuyorlar gündüzlerde onların olmuş çünkü.
meryem demir 22.10.2006, 00:28 gündüz gözüyle bakarım artık. bugün baya geç oldu.
ilginç bişiy yapmayı denedim ama başaramadım..:( :(
Ürkütücü.... Hiç denememiştim, deneyecek olsam da denemem :P
gece saat 04:17 ben bir bakayım :)
Şaka bir yana
Bu Cin masalları Sunni kaynaklı ve insanların bilinçaltını etkileyip korkutmak için uydurulmuş. İslamda temel korku üzerine kurulmuş nede olsa. Cennet-Cehennem , Ödül-Ceza
Cinler de bu işin çarklılarından. Korkuyu körüklemek için ideal üstelik insanların bilinmeyene olan ilgisi ve bazende bilinç altında ki hayaller yanılsamalar insanlara hayalet ve cin gibi varlıklar olarak görünüyor.
Öncelikle ruhlarımızı arındırmalıyız beynimizi temiz tutmalıyız...
Tam deneyecekken vazgeçtim..
Evin içindeki çıtırdılar
ve heyecanla atan bir kalp..
Aman Allahım...
O an gelmişti..
İblisler, cinler, ruhlar, hayaletler... Takma adı casperlar..
Of of..
Tam bakmak için aynalı odaya giderken...... hoooopsss.. geri döndü.... tırstı..:P
Şu cinler, Şeytan hep çok dincilere musallat oluyor :)
Filmlerde Şeytanın girdiği kızlar hep dinibütün insanlar :) Aman dikkat :lol:
hammerthrower 22.10.2006, 11:51 Şu cinler, Şeytan hep çok dincilere musallat oluyor :)
Filmlerde Şeytanın girdiği kızlar hep dinibütün insanlar :) Aman dikkat :lol:
Aynen size katılmamak elde değil. İnsan zıhnınde yaşanan saçmalıktan başka bişe değil. Sırf bu işe kanalize olmuş bir beyınden ne beklenılebılırkı!!??:confused1 :confused1
Birtakım dini bütün insanlar anca bunları düşünüp ilim, bilim yapadursunlar elin oğlu uzaya gitsin işte ahada fark budur!!!!
:cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing:
arkadaşım bu konuyu gülelim diye yazdın zannediyorum
ibo_eren_27 22.10.2006, 14:14 arkadaşım bu konuyu gülelim diye yazdın zannediyorum
yok arkadaş bana garip geldi tırstırdı beni ondan yazdım forumun başlığı bile garip olaylar ondan yazdım yani gülelim diye yazmadım istersen sen gül
|