Orijinalini görmek için tıklayınız : Cimli Cayir Köyü

ardahanli
15.10.2006, 15:05
Selam canlar.cimli cayirdan olan varmi aranizda.ben cimli cayirli degilim.ama annem cimli cayirli ve akrabalarimiz hala ordadir

aysel
17.10.2006, 13:13
selam benim anamda çimli çayırlı.babamda çatlı...soyadı ne sizin annenizin,benim anneminki çimen bu arada akraba çıkabiliriz :)

dursun erdem
17.10.2006, 21:59
mrb aysel ben kirpeşenliyim ama komşum benim cimli cayırlı ali cimen belki akrabandır soyadınız tuttuguna göre:thumbup1:

aysel
18.10.2006, 12:18
slm dursun erdem

ali çimen annemin amcası...

ardahanli
18.10.2006, 17:09
selam benim anamda çimli çayırlı.babamda çatlı...soyadı ne sizin annenizin,benim anneminki çimen bu arada akraba çıkabiliriz :)
merhaba aysel.benim annemin soyadida cimen.kimlerdenmis annen.dursun erdem benim halamin oglu.ali cimende annemin akrabasi oluyor.
annem gosluk dedemin kiziymis.

ardahanli
18.10.2006, 17:13
annenin adi ney aysel.

dursun erdem
19.10.2006, 01:22
bak akraba cıktık bile benim amcamın hanımı senin annenin halası oluyo..
aysel sen ist neresinde oturuyon..

aysel
19.10.2006, 11:36
merhabalar dursun ve ardahanlı... akrabalığımız çıktı sanırım:)) annemin adı fadime, eşref çimen in torunuyum. buraya işlerimin yoğunluyla çok fazla giremiyom.
ikinizede msn adresimi verdim beni eklerseniz çok memnun olurum...inanın sizleri burda tanımaktan onur duydum...ben avcılar parsellerde oturuyom.
bu arada sizler ne zaman giriyorsunuz bir türlü denk gelemedik buna da üzüldüm açıkçası...Aynı dönemin çocuklarıyız ama birbirimizi sanalda tanıma fırsatı bulduk:)

ardahanli
19.10.2006, 12:44
selam aysel.annemin adi nergis.ve annemler istanbula geldiklerinde parsellerde kaliyorlar.dursun da tokat mahhalesinde yasiyor.ben yurtdisindayim.ama bu yaz istanbuldaydim.son evlerde.tesadüfe bak ya.ama bende cok sevindim.benim tanimadigim bir sürü akrabam var daha.