niksar şeryler köyüde alevi fakat nedendir bilinmez yıllarca saklama ihtiyacı duymuşlar bir rivayete görede türkiye dışından zamanında buraya yerleşmişler alevileri ve alevi köylerini çok seviyorum çünkü paylaşmayı seviyorlar ve insan sevgisi hat safhada... ben batman gercüş lüyüm annem niksar lı (anne tarafı bana daha sıcak geliyor alevi ve alevi dostlarını çok seviyorum sevgilerimle):ilgili:
Bir Zeynep
13.11.2005, 19:16
Slm yektat dost, bende niksar tokattan ama aleviyim. aramiza hos geldin, sefa getirdin. evet, biz sicak insanlarizdir hakllisin ; )))) ana sende demk ki, yoksa burda olmazdin ve bu sevindirici bi olay. Hos geldin.
tokat / Turhal / Ağcaşar köyü ...tokat / Turhal / Ulutepe (Kelit diye biliyorum ama ) ...tokat / Turhal Sarıkaya
Niksarli
25.11.2005, 21:32
slm hemsolar, bende Niksarliyim :D
Bende Bende Tokatliyim Tokat Artova Tanyelİ KÖyÜndennn Ama İzmİrde Oturuyorum. Herİs KÖyÜ Var,baŞka Ulusuluk KÖyÜ Var Merteklİ KÖyÜ Var,karaÇam KÖyÜ Var Bunlar Tokatta Alevİ KÖylerİ Bİlgİnİz Olsunn
Ya ArkadaŞlar Pardon KaraÇam Dİye Bİr KÖy Yok :(
istanbul60
22.04.2006, 15:31
:) karaçam tokat -niksarda yazıcık kasabasıyla başçiftlikl arasında var :)
sdtaydemir
11.04.2007, 11:39
niksar şeryler köyüde alevi fakat nedendir bilinmez yıllarca saklama ihtiyacı duymuşlar bir rivayete görede türkiye dışından zamanında buraya yerleşmişler alevileri ve alevi köylerini çok seviyorum çünkü paylaşmayı seviyorlar ve insan sevgisi hat safhada... ben batman gercüş lüyüm annem niksar lı (anne tarafı bana daha sıcak geliyor alevi ve alevi dostlarını çok seviyorum sevgilerimle):ilgili:
selam yektak
arkadasım böyle bir seyi söyleyebilmen için köyümüzü cok iyi bilmen gerekir ama ne yazıkki kulaktan dolma bilgilerle böyle birsey yazmıssın sanırım (köyümüzün adı şeryler değil resmi olarak şeyhler halk arasında şıhlar olarak söylenir) ki sana sadece sunu söyleyebilirim köyünün adı şeyhler olan bir yer istesede alevi oldugunu saklayamaz sanırım dimi??
yurt dısından gelip yerleşme konusuna ben köy adına birsey söyleyemicem ama kendi sulalem adına sölüyorum (yanlışım varsa forumdaki köylülerim duzeltirse sevinirim) dedemin babası köyümüze ordu akkus dolaylarından gelip yerleşmiştir
yektak seni aydınlatabildiysem ne mutlu senden ricam lütfen kulaktan dolma bilgileri doğruymus gibi yansıtmayalım
bizde seni seviyoruz yektak kardeşim