deniz20
15.10.2006, 18:37
slm ben tokatın ulutepe köyündenin ve formdaki kelitli arkadaşları tanımak istiyorum
kelitin yeniliklerini paylaşmak için siz canları bekliyorum :)
kelitin yeniliklerini paylaşmak için siz canları bekliyorum :)
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat / Kelitli / Ulutepeli köyü deniz20 15.10.2006, 18:37 slm ben tokatın ulutepe köyündenin ve formdaki kelitli arkadaşları tanımak istiyorum kelitin yeniliklerini paylaşmak için siz canları bekliyorum :) Lamekan 15.10.2006, 19:41 slm ben tokatın ulutepe köyündenin ve formdaki kelitli arkadaşları tanımak istiyorum kelitin yeniliklerini paylaşmak için siz canları bekliyorum :) Yakın köylüyüz ve bildiğim kadarıylada ulutepeli arkadaşlar olması lazım.. Ben sanssızım işyerimde bile var ::) adarr 15.10.2006, 19:42 Yakın köylüyüz ve bildiğim kadarıylada ulutepeli arkadaşlar olması lazım.. Ben sanssızım işyerimde bile var ::) neden şanssızsın ali :lol: deniz20 16.10.2006, 16:28 Yakın köylüyüz ve bildiğim kadarıylada ulutepeli arkadaşlar olması lazım.. Ben sanssızım işyerimde bile var ::) sen bence o kadar şanssız degilsin alevi canların içinde çalışıyosun en azından seni hor görmezler benim gibi olsaydın peki ne yapardın ben sünilerle aynı ortamı paylaşıyorum ve benim gelenek ve göreneklerime saygı duymuyorlar ben en azından onlarınkine saygı gösteriyorum Lamekan 16.10.2006, 18:14 sen bence o kadar şanssız degilsin alevi canların içinde çalışıyosun en azından seni hor görmezler benim gibi olsaydın peki ne yapardın ben sünilerle aynı ortamı paylaşıyorum ve benim gelenek ve göreneklerime saygı duymuyorlar ben en azından onlarınkine saygı gösteriyorum Sans ve sanşsızlık konusu işin şaka kısmı.. Evet kendi insanlarımızla çalışmak güzel birşey, ama patronumuz ve diğer çalışanlar gene yabancı.. Saygı konusuna gelince ise zaman içinde herkes aynı saygıyı gösterecek kadar insan olacagına inanıyorum.. Ama bu zaman içindede tabiki sizinki gibi olumsuz durumlar olması hoş değil.... Size gerçekden kolay gelsin bu anlamda... deniz20 16.10.2006, 23:41 Sans ve sanşsızlık konusu işin şaka kısmı.. Evet kendi insanlarımızla çalışmak güzel birşey, ama patronumuz ve diğer çalışanlar gene yabancı.. Saygı konusuna gelince ise zaman içinde herkes aynı saygıyı gösterecek kadar insan olacagına inanıyorum.. Ama bu zaman içindede tabiki sizinki gibi olumsuz durumlar olması hoş değil.... Size gerçekden kolay gelsin bu anlamda... teşekkür ederim ama ben hala sitede göremedim ulutepeli hiç kimse buda benim şansım sanırım:) deniz20 17.10.2006, 18:10 [http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/belediye_album.php?albumkod=1592 http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/belediye_album.php?albumkod=1589 http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/belediye_album.php?albumkod=1590 http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/belediye_album.php?albumkod=14016 http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/belediye_album.php?albumkod=14113 arkadaşlar benim cnm köyüm kelit diger adıyla ulutepe beldesi ve yöremin güzel yerleri yenilikleri ve semahları görmek isteyen canlar için deniz20 06.11.2006, 09:59 :crying: offf yaaaa kimsede yok burda bizim köy gelişmiş ama insanları gelişmemiş belli:crying: :crying: :crying: :crying: aglıcam valla candost_20 06.11.2006, 10:20 slm ben tokatın ulutepe köyündenin ve formdaki kelitli arkadaşları tanımak istiyorum kelitin yeniliklerini paylaşmak için siz canları bekliyorum :) Aslen Tokatlıyım merkezden.Ama dogma büyüme kayseride yaşıyorum.Ne yazık ki memleketimde değilim :uhhm: Azrail 06.11.2006, 10:34 bir defa gittim kelite, tanıdıklar vasıtasıyla, valla bizim oranın adamı fazlasıyla var forumda umarım tanıdık birine rastlarsın Deniz :) Sans ve sanşsızlık konusu işin şaka kısmı.. Evet kendi insanlarımızla çalışmak güzel birşey, ama patronumuz ve diğer çalışanlar gene yabancı.. lamekan abi bu yabancı sözü bizim oranın insanına özgü galiba :) musa1985 06.11.2006, 12:29 ben kelite gelmiştim festivallerde ben turhallıyım can merkezden ama kelit çok güzel bir yer gerçekten havuzların olduğu yer daha ayrı bir güzellik deniz20 06.11.2006, 18:13 :biggrin: sonunda bulamasamda bana cevap veren biri oldu sagolun:blush: :blushing: songülll 09.11.2006, 15:07 Selam Ben de Hasanlı köyündenim. Burda sizin köyden çok var biriyle bende tanıştım hatta. Yakında sende tanışmaya başlarsın :)) musa1985 09.11.2006, 15:51 sana daha çok cevap gelir can merak etme çünki çok turhalı var bu formda bu arada ben tokata ilçelerin de yaşayan form üyelerini bir araya getirmek için bir organizasyon yapmaya çalışıyorum turhal da olacak bu iş destek verirseniz sevinirm alevi_nafta60 09.11.2006, 21:22 slm ben tokatın ulutepe köyündenin ve formdaki kelitli arkadaşları tanımak istiyorum kelitin yeniliklerini paylaşmak için siz canları bekliyorum :) slm ben de turhallıyım kelit dersen (ulutepe) çok gittim çok kişiyi tnırım hatta şimdi bi kelitlinin evinden geldim arızadan(ben lektrikçiyim) murat atılganın yanında çalıştım o da bi kelitli sadık cücü ali cücü ve daha bi çok kişiyi tanırım belediyenin işlerrinide ben yapıordum başkan da devamlı dükkanımızı ziyaret eder ve çayımızı içer burda kelitli fazla varmı bilmiyorum ama bende merak ediyorum olan varmı die slm tüm kelitli canlara bu arada lamekan ağcaşardan gülbey karaaslanı tanırmısın herkeze ii geceler canlar deniz20 17.11.2006, 13:54 slm ben de turhallıyım kelit dersen (ulutepe) çok gittim çok kişiyi tnırım hatta şimdi bi kelitlinin evinden geldim arızadan(ben lektrikçiyim) murat atılganın yanında çalıştım o da bi kelitli sadık cücü ali cücü ve daha bi çok kişiyi tanırım belediyenin işlerrinide ben yapıordum başkan da devamlı dükkanımızı ziyaret eder ve çayımızı içer burda kelitli fazla varmı bilmiyorum ama bende merak ediyorum olan varmı die slm tüm kelitli canlara bu arada lamekan ağcaşardan gülbey karaaslanı tanırmısın herkeze ii geceler canlar cücüler benim akrabamm :D |