Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazaya karişan eşşege göz alti!!

privacy
15.10.2006, 21:29
Kolombiya’nın Arauca kentinde, bir motosikletin çarptığı eşek, kazanın taraflarından biri olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Arauca kenti polis sözcüsü, karayollarında meydana gelen yaralamalı kazalarda, kazaya karışan araçlara el konulduğunu, bu nedenle Paço adlı eşeğin “gözaltına alındığını” söyledi. Kazada motosikletlinin ağır yaralandığı, eşeğin de ayaklarının incindiği belirtildi. Sözcü, hem eşeğe hem de motosiklete el koyarak, geri verilip verilmeyeceğine karar verecek olan müfettişlere teslim ettiklerini kaydetti. Eşeğin sahibi, kendileri önde olduğu için suçlu tarafın motosikletli olduğunu savundu...:biggrin: :biggrin:

privacy
15.10.2006, 21:31
enteresan bi olay yaa.. acaba türkiyede olsa n'oludu?:confused1 :confused1 :confused1

ez_u_te
15.10.2006, 21:44
bence eşek ölüme terkedilir sahibide iyi bi sopa yerdi gibime geliyor

privacy
15.10.2006, 21:50
bence eşek ölüme terkedilir sahibide iyi bi sopa yerdi gibime geliyor
aynen öyle.. bi de onun üstüne ceza bile öderdi aşşegğin sahibi..:lol: :lol: :lol:

Nesimi
15.10.2006, 22:09
Doğu'da da buna benzer bir olay olmuştu. Örgüt üyelerine ait bir eşşek gözaltına alınmıştı :) İşkence yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum daha sonra haber alınamadı eşşekden :) :)

rinda
15.10.2006, 22:19
Doğu'da da buna benzer bir olay olmuştu. Örgüt üyelerine ait bir eşşek gözaltına alınmıştı :) İşkence yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum daha sonra haber alınamadı eşşekden :) :)

bence o eşşeği sucuk yapmışlardır:p

privacy
15.10.2006, 22:45
bence o eşşeği sucuk yapmışlardır:p
:lol: :lol: :lol: :lol: ... rinda alemsin yaaww güldürdün beni şimdi sucuk hee...:lol: :lol: :lol:

can85
15.10.2006, 23:11
kayseri olsa neyse suçsuz yerede eşşekler işkence görüyor :D :D

nesslimm
15.10.2006, 23:12
hey allahım ya eşşek insanların bu halini gördükçe eşşek olduğuna şükretmiştir
heralde:laugh: :laugh: :laugh:

pastoralsenfoni
15.10.2006, 23:14

ben bu olayı duymuştum.şimdi düşünüyorum nereden biliyorum diye.acaba okuduğum ibrahim kaypakkayayı anlatan kitapta mı yazıyordu.merak ettim şimdi.

Nesimi
15.10.2006, 23:37
ben bu olayı duymuştum.şimdi düşünüyorum nereden biliyorum diye.acaba okuduğum ibrahim kaypakkayayı anlatan kitapta mı yazıyordu.merak ettim şimdi.

ibrahim kaypakkaya'yı tekrar okumak zarar vermez ;)

meryem demir
15.10.2006, 23:54
Acaba eşşeğin ehliyeti varmışmış??

can85
16.10.2006, 12:21
Acaba eşşeğin ehliyeti varmışmış??

evet varmış B ehliyet sertifikasına sahipmiş.:)

£LİF
16.10.2006, 12:25
acaba sonucu biLen var mı ? kime ne ceza veriLmiş :)

meryem demir
16.10.2006, 13:13
evet varmış B ehliyet sertifikasına sahipmiş.:)

aha eşekle ben aynı sınıf ehliyeti kullanıyorz:)
Bizim eşşek kazaya bile karışmış; bizde daha tık yok
Bir eşşek kadar olamadım be cano:)

Bella
16.10.2006, 14:18
yapmış bi eşeklik...:) siz affedin

sertur
16.10.2006, 14:26

o eşşeği mayınlı araziye salmışlardı, zavallı,

ibo_eren_27
16.10.2006, 15:56
eşşeği sorguyamı çektiler ne yaptılar kesin içlerinde eşşekçe bilen eşşekler (insan) vardır ki eşşeği almışlardır :D:D:D:D

meryem demir
17.10.2006, 23:53
eşşeğin failimeçhule gittiğini duymuştum bir ara?? Aslı varmı:)

izmirksk
18.10.2006, 00:53
bir kerde bir gazet haberinde eşeğe tecavüz eden bir adamın haberi vardı eşeğinde resmi çekilmişti ama gözlerini ince bir çizgi ile kapatmışlerdı.
daha sonra o gazeteci hakkında kanunlarla dalga geçiyor dieye dava açılmıştı..savcılıkmıydı neydi davayı açan:)

sertur
18.10.2006, 10:09
bir kerde bir gazet haberinde eşeğe tecavüz eden bir adamın haberi vardı eşeğinde resmi çekilmişti ama gözlerini ince bir çizgi ile kapatmışlerdı.
daha sonra o gazeteci hakkında kanunlarla dalga geçiyor dieye dava açılmıştı..savcılıkmıydı neydi davayı açan:)

adam mağdur, eşek suçlu olmasın,he he :yamukgul: eşeği sansürlediklediklerine göre:biggrin:

izmirksk
18.10.2006, 12:45
yok mağdur eşekti :) olayı haber yapan gazeteci konuşmuştu televizyonda..savcılık dava açmış..hani tecavüze uğrayanların yüzünü kapatırlar ya gazetelerde, işte adamda eşeğin yüzünü kapatmışdaha doğrusu gözlerini ince bir çizgi ile kapatmıştı..savcılıkta demiş ,vay sen bizim yasalrla dalga geçiyorsun:)gazetecyi mahkemeye vermişler..
yani tecavüze uğrayan eşek..zaten tecavüze uğrayan adam olsa idi muhtemelen hayatta olmazdı..heeehee:)

sertur
18.10.2006, 13:41
yok mağdur eşekti :) olayı haber yapan gazeteci konuşmuştu televizyonda..savcılık dava açmış..hani tecavüze uğrayanların yüzünü kapatırlar ya gazetelerde, işte adamda eşeğin yüzünü kapatmışdaha doğrusu gözlerini ince bir çizgi ile kapatmıştı..savcılıkta demiş ,vay sen bizim yasalrla dalga geçiyorsun:)gazetecyi mahkemeye vermişler..
yani tecavüze uğrayan eşek..zaten tecavüze uğrayan adam olsa idi muhtemelen hayatta olmazdı..heeehee:)

çok komik olaylar,
en komiğide mahkemeye verilmes son söylediğin konuda haklısın :lol: :lol: :thumbup:

birdal can
18.10.2006, 15:03
walla olay türkiyede olsaydı motorsiklet arkadan vurduğu için 100 de 100 kusurlu olurdu.hatta eşşeğin sahibine belki yeni bi eşşek aldırırlardı...