Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 Dünya Kupasi

KingAlevi
13.11.2005, 20:02
Milli Takımımızın, İsviçre'yi eleyerek, Dünya Kupası finallerine kalacağına inanıyor musunuz ?

onurtt
13.11.2005, 22:10
Şimdi bu sorunun iki yanıtı var..Birisi kalbimden geçen o da takibi ki 3 farklı yenmek ve elemek ancak bir de futbolun dili var ki o kalp falan dinlemez...Sahada mücadeleye bakar tekmeye kafa sokmaya rakibi kovalamaya mücadeleye bakar..İsviçre 2002'den beri önemli bir yapılanma hamlesine girdi..Takımları çok uyumlu..Yanılmıyorsam 2 yıldır Avrupa'da yenilgi görmediler..Normal şartlarda turun favorisi zaten onlardı bir de ilk maçta 2-0'lık bir sonuç elde edince yolu yarıladılar..İşimiz gerçekten çok zor inşallah gideriz....

Erki
13.11.2005, 22:23
gönül isterki vizeyi alsin, ama 3 gol zor yaw...
(tühh ne güzel is arkadaslarimla dalga geccektim, dalga konusu oldum)

mustimercan
14.11.2005, 01:18
evt tabiki gönül ister almanya,ya gelsin türkiye ama cok zor,yemeden 3 gol atmasi lazim,,ve ne yazikki golcü olarak kimse yok..türkiye,nin simdiki en fazla gol atan futbolcusu ümit karan,i almamakla cok büyük hata yapti terim...tabi ilk mactaki yaptigi oyuncu degisiklikleri ise tamamen bir faciaydi....bence türkiye,nin isi cok zor cooookkkk...

Erki
14.11.2005, 02:21
bence ilk 11 yanlisti, mesela hakan sükür, ne isin var millilerde, ümit karanin sakatligi da bahane. bence mahsus alinmadi... ikinci yarida giren okan oyuna biraz renk katsada takimi kurtaramadi :((((

onurtt
14.11.2005, 11:31
bizim sivaslılar başta toroman ve ümit özat malesef dökülenlerin başındaydı...

polata
14.11.2005, 13:43
Üzülerek hayır, çarşamba günü yapılacak karşılaşmada Avrupa'nın son zamanlarda ki en iyi defans kurgusuna sahip İsviçre milli takımını yeneceğimizi zannetmiyorum.

Ezo
14.11.2005, 14:43
Pek futbaldan anlamam ama ben türkiyenin bu kadar kötu oynadigi bir maç daha bilmiyorum :(((( Eski maçlari güzeldi zevk vericiydi yenilsede gurur vericiydi bu oynadigi maç allahtan 2.0 yenildi ben daha çok gol yerler sandediyordum...

Bence isleri biraz zor ama suprizlerde belki olur...

Yakapınarlı
14.11.2005, 17:07
ilk maç taki gibi kötü oynarlarsa üç gol atmaları çok zor.ilk yarı bir faciaydı.ikinci yarıda biraz toplanmış gibi görünüyorlardı.ama türkiye takımı bu olmamalı çok kötü oynadılar umarım üç gol atbilirler ama zoooooooorrrr

candost
14.11.2005, 22:34
her sey bu kadar kolay olmamamli yikildik dogrusu ben bizzat izledim maci ve sesimi bile cikaramadim izledigim futbol karsisinda sadece yaziklar olsun diyorum bu gurbet ellerde boynumuzu bukuk biraktilar sadece dinledik sesimizi cikaramadik ....

sessizfırtına
15.11.2005, 11:45
hayır kesinlikle katılmıyordum ve dediğimde oldu çünkü başta futbolcularda motivasyon diye bir şey yok,kendi aralarında anlaşmazlıklar var bu yüzden başta inanma hırsı ve teknikirektörün bu soruna biraz daha eğilmesi lazım,saygılar.............

Kizilbas 66
15.11.2005, 18:36
Önce güvenmek lazim Eger ilk yarim saatte 1 gol atarsak 2006 Almanya vizesi alacagimizi düsünüyorum.Tek sart Cumartesindeki gibi oynamayacaklar.

onurtt
16.11.2005, 22:31
bugünkü maç için bir şeyler söylenirdi ama biraz sinirim geçsin...

Erki
16.11.2005, 22:44
Aman yaaa, fatih terime ne diim bilmem.
olmaz böyle sey yaa. disarda nihat gibi oyuncuyu beklet, fatih tekkeyi koy.
hele hele necatinin cikmasi, akil almazzz
süküre dicek lafim yok, adam görünmez zaten, hala oynayabiliyor....

Ezo
16.11.2005, 22:51
çok iyi oynadiler ama fatih hocanin hatasina bence gittiler :(((( geç oyuna aldi tumeri ve basturku... BIrde yenildikleri bir takim olsa zoruma gitmiyecek, isviçre futbaldan ne anlarkiii

Lamekan
20.11.2005, 18:22
bir siyasetciler üzülmüşdür gidemedik diye....

arif olan understand....

Dostca kalın

TOKAT-Zile
25.11.2005, 23:07
yaw millierde alpay hala bastonla oynuyor be adam zaten sakat ne yapacağı belli değil orda yedik 2 tane zaten burdada dakka 0 gol 1 ne diyim kafayı yiyecektim mactan sonra yaws boyle olcağına gurutan cıkmasak daha ii olurdu bea 4 tane gol at yine de elen adamı deli ediyo yaws bak yine canım sıkıldı neeuyse hade ii aksamlar millet karpuz kabuğundan gemiler yapmak die bi film warmıs onu izliycem..