Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 kpss/2 açıklandı!

seheryelikiz
16.10.2006, 13:44
sınavlar umutsuz vaka olsada yinede ümitsiz yaşanmıyor...umarım herkes umduğu puanı almıştır.Ben önlisans düzeyi 70 aldım:(

sertur
16.10.2006, 13:51
teşekürler seheryeli, sınav sonucu bütün canlara hayırlı olsun, devlet işi (kamu) bizim geleceğimiz adına önemlidir.. ihmal etmeyip tercih yapsınlar,
bu arada bakmak isteyen arkadaşlar için link;http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=600

sertur
16.10.2006, 13:54
bu arada bakmak isteyen arkadaşlar için link;http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=600

ErDaL24
16.10.2006, 14:03
hayırlı olsun bende kpss 1 girdim bu yaz ama 520 soru ya karşın 65 aldım
kpss 2 girseydim çeşke daha basitmiş .....

seheryelikiz
16.10.2006, 14:03
teşekürler seheryeli, sınav sonucu bütün canlara hayırlı olsun, devlet işi (kamu) bizim geleceğimiz adına önemlidir.. ihmal etmeyip tercih yapsınlar,

Rica ederim sertur.sanada teşekkürler linki hazırladığın için...Devlet babaya sırtını dayadınmı tamamdır derlerdi eskiden:)

foodal
16.10.2006, 14:04
Umarım herkes istediği puanı alır ve istediği yere yerleşir, ben de lisanstan girmiştim 80 aldım ama malesef bölümüm için açılan kadro o kadar az ki, o yüzden yine yerleşemeyeceğim galiba:no: Devlette çalışmak gerçekten özel yerlere göre çok rahat ve avantajlı, tatillerin..çalışma saatlerin ... maaşın belli:rolleyes: Hayırlısı olsun herkes için:wink:

selva
16.10.2006, 14:04
seheryeli inşallah yerleştirilirsin.arkadaşlar devlet istatislik enstütüsü nüfus sayımında kullanmak üzere yirmi bin işçi alıcak.sigortalı geçicide olsa iş iştir başvurmak isteyenlerin bilgisine sunulur netten devlet istatislik enstütüsüne girerseniz görürsünüz

türkü_nehri
16.10.2006, 14:18
Canlar sağolun bilgilendirmeniz için umarım herkes sonuçlardan mem nun kalır.Bu çok zor bilyorum ama yinede allah herkesin gönlüne göre versin.

seheryelikiz
16.10.2006, 14:26
seheryeli inşallah yerleştirilirsin.arkadaşlar devlet istatislik enstütüsü nüfus sayımında kullanmak üzere yirmi bin işçi alıcak.sigortalı geçicide olsa iş iştir başvurmak isteyenlerin bilgisine sunulur netten devlet istatislik enstütüsüne girerseniz görürsünüz

Teşekkür ederim Selva ablam.DİE(devlet istatistik enstütüsü)konusundada verdiğin haber için teşekür ederim.değerlendirmeye çalışacağım:)sevgiler...

özgürf
16.10.2006, 14:50
inşallah istediğiniz sonuçları almışsınızdır arkadaşlar.

liberti
16.10.2006, 15:16
ArkadaŞlar Bende İlk Gİrdİm Bu Sene 71 Puan AlmiŞim Ne Derece Olur Bİlemİyorum SaĞlik Olsun :)

tubişimm
16.10.2006, 15:19
offf hayatımız sınav :crying: :crying: :crying:

kpss ye giren tüm arkadaşlar umarım bekledikleri sonuçları almışlardır. bende iki

yıl sonra giricem bakalım hayırlısı olsun ...

türkü_nehri
16.10.2006, 15:39
Arkadaşlar iki kere sistem hakknda bilgim olmadığı için kurban oldum denilebilir.Bende buyıl ki kpss ye girdim ve 54 puan ne işime yarar ne yapıcam hiç bir bilgim yok.:no: Bu sonuçları öğrendikten sonra elimiz kolumuz bağlı bekliyomuyuz yoksa herhangi bir başvuru yada tercih sözkonusumu???

BU konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.:sad:

seheryelikiz
16.10.2006, 16:25
Arkadaşlar iki kere sistem hakknda bilgim olmadığı için kurban oldum denilebilir.Bende buyıl ki kpss ye girdim ve 54 puan ne işime yarar ne yapıcam hiç bir bilgim yok.:no: Bu sonuçları öğrendikten sonra elimiz kolumuz bağlı bekliyomuyuz yoksa herhangi bir başvuru yada tercih sözkonusumu???

BU konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.:sad:

türkü_nehri can senin adına üzgünüm ki 54 puanla tercih yapamazsın bildiğim kadarıyla ;çünkü baraj 70...70 ve üzeri puanlar tercih yapabiliyor.canın sağolsun!

selva
16.10.2006, 16:28
birde arkadaşlar bnir tek kazanmanız yetmiyor.yüksek puandan düşük puana doğru yerleştiriliyor birde bir sürü özellik arıyorlar başvurularınızı onun için çok dikkatli yapmalısınız

pirrsultann
16.10.2006, 17:21
bisonraki ne zaman yapılır? yapılacağını duyan olursa bana mail atsın

foodal
16.10.2006, 22:20
bisonraki ne zaman yapılır? yapılacağını duyan olursa bana mail atsın

Kpss sınavları 2 yılda bir yapılır yani 2008 e şansını denersin artık:wink:
Bu arada 2004 de girenlerin puanları hala geçerliliğini koruyor, bu sene sınava girmeseniz bile eski puanınızla tercih yapabilirsiniz.

alevi_murat24
16.10.2006, 22:27
ben sınazda yetitirememiştim ve sınırda kaldık 68 almışız .. ah ah biraz daha matamatik yapa bilseydik ve barajı aşabilseydik sivil savunmayı seçecektik ... arkadaşlar sivil svunmaya her sene kpss den barajı geçenlerden personel alıyorlarmış ilgililerine duyruler... bagri biz geçemedik geçenlere bir ip ucu arkadaşlar allah her kese gönlünce vesin ...

Lamekan
16.10.2006, 23:02
80 anayasası ve inkılap soruları olmasa daha ii olurdu sanırım benim için...

75 almışız ne işe yarar hiçbir fikrim yok ama ... Bende sonuç gelmedi barajın çok altında kaldık diyodum...

Aradıkları tüm özzellikleri bulsalar bile siyal özellik kriterlerine uymayacağımız kesin.. Bunun için başından beri umudum yok..Bizimkilerin hatrı kırılmasın.. Özel sektörde kölelik yapmaya pardon çalışmaya devam...

frtsutoprak
17.10.2006, 00:32
ÖSYM
2006
KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI/2 SONUÇLARI
Sonuç Açıklama Tarihi: 16 Ekim 2006

T.C. Kimlik Numarası .........................Adı ve Soyadı ......................
Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM
Mezun olunan/olunacak
program/alan 1595 FEN BİLİMLERİ
Sınav Tarihi 17 Eylül 2006

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Genel Yetenek Genel Kültür
Doğru Yanlış Doğru Yanlış
058 011 033 027

KPSSP94 070.640
Başarı Sırası: 391.619
Aday Sayısı: 1.309.954

Sorgu Sayfası
2E1S3:588441

...merhab arkadaşlar ben kpss/1 e kendi alanımda 412. oldum ama devlet 17 tane alıyor ......
....kpss/2 de durum çok fena sonunuz hayırlısı kardeşim 70... puanla 390.000 olmuş bu nedek size açıklayayım yani işe üçyüzdoksanbin kişi giedikten sonra kardeşim girecek nerdeeeee.

...öle baraj 70 felan değil bu kanıp kpss den umut beklemeyin sıra numarasına göre değerlendirin.

Lamekan
17.10.2006, 00:37
..öle baraj 70 felan değil bu kanıp kpss den umut beklemeyin sıra numarasına göre değerlendirin.

Sadece buda yetse gene ii .. puanınız çok yüksak ola bile dışarda kalabiliyonuz.. Burası türkiye oyun içinde oyun var sonuçda..

frtsutoprak
17.10.2006, 00:46
Sadece buda yetse gene ii .. puanınız çok yüksak ola bile dışarda kalabiliyonuz.. Burası türkiye oyun içinde oyun var sonuçda..

öle yaşamaya alıştık bazen puanın fazla gelir ama askerlik, yok boy şartı bay/bayan, doğum tarihi .... vay halimize vay

helige_62
17.10.2006, 11:09
arkadaşlar biizm bir arkadaş vardı 75 le girdi tabi onun dayıları vardı sizinde dayılarınzı varsa baraj maraj bahane çünkü bri arkadaşımda 86 almıştı giitti bu sefer sözlü mülakata soktular sonra seni ararız bidaha ne ses var ne seda...

f_adar
17.10.2006, 13:26
80 anayasası ve inkılap soruları olmasa daha ii olurdu sanırım benim için...

75 almışız ne işe yarar hiçbir fikrim yok ama ... Bende sonuç gelmedi barajın çok altında kaldık diyodum...

Aradıkları tüm özzellikleri bulsalar bile siyal özellik kriterlerine uymayacağımız kesin.. Bunun için başından beri umudum yok..Bizimkilerin hatrı kırılmasın.. Özel sektörde kölelik yapmaya pardon çalışmaya devam...

durumun çok vahim ali kardeş ,insan az atar da tutar ya :) çok tembel gördüm seni...:p

f_adar
17.10.2006, 13:29
sen düşük al sonrada tc nin yaptığı sınava sisteme laf et:)

(bu taşda sana ali kardeş)

Lamekan
17.10.2006, 19:24
durumun çok vahim ali kardeş ,insan az atar da tutar ya :) çok tembel gördüm seni...:p

sen düşük al sonrada tc nin yaptığı sınava sisteme laf et:)

(bu taşda sana ali kardeş)

Ben çalışmadıgımı söledim çünki inanmıyorum böle birşeye. Saaadece bizimkilerin hatrı kırılmasın diye... sınavda da babama ayıp olmasın diye sadece mat sorularını çözdüm... gerisini senin dediğin gibi yaptım .. :)

Özel sektörde kaldığımız yerden devam...

duygugemisi
18.10.2006, 11:49
Ben de 90 aldım...ama üniversiteden henüz mezun olamadığım için ortaöğretim mezunu olarak girdim..

türkü_nehri
18.10.2006, 20:31
türkü_nehri can senin adına üzgünüm ki 54 puanla tercih yapamazsın bildiğim kadarıyla ;çünkü baraj 70...70 ve üzeri puanlar tercih yapabiliyor.canın sağolsun!

Seheryelikız can yardımın için sağol.Ne yapalım dediğin gibi sağlık olsun kendimizi ancak öyle avutabiliyoruz.HEr şeyin başı sağlık...