galax_19
16.10.2006, 13:51
:34: :36_5_8: nedense kure ye 10 km uzakta olan alacahöyük m.ö 7500yıllık tarihine sahip olan bu belde unutulmuş üzülüyorum
mümkünse yolunuz buradan gecerse alacahöyük beldesini görmeden gitmeyin?
merhaba galax 19 ben adanadan yazıyorum.Alacahöyük imbat köyünden bir arkadaşım var soyadı gınalı olan aileden tanıyormusun beni bilgilendirirsen sevinirim
AleviKürt
20.10.2006, 03:32
Alacahöyük dört köyden olusmaktadir, ve dördü de Alevidir:
Karamahmut
Hüyük
Imat
Kalinkaya
enginsaat
21.10.2006, 03:05
yukarıdaki köylerin altında alamaslı varki(yeni adı çevreli) o da benim köyüm:) selam canlar
BİRAZ devam edersen sola dogru karhın tam karşısında büyük camili, çoruma devam edersen küre alacaya devam edersen de ibrahim köy ve sonrası alacadır.sevgiler engin eren ve ermin (saat) dayısıyım ben.
dostlar alacanın kaç aleviköyü var?
galax_19
29.10.2006, 16:18
evet taniyorum hatta benim orta okul arkadasimdi ama su an imat da yok cünkü onlar antakyaya tasinmişlardi 1994 civarinda arkadasimin ismi ali güngör ginalı
yardimci olabildiysem ne mutlu olamadiysam cok üzgünüm
enginsaat
01.11.2006, 02:37
BİRAZ devam edersen sola dogru karhın tam karşısında büyük camili, çoruma devam edersen küre alacaya devam edersen de ibrahim köy ve sonrası alacadır.sevgiler engin eren ve ermin (saat) dayısıyım ben.
oo güzel abi erminle aynı okuldayız selamını söylerim:)
Karamahmut
Hüyük
Imat
Kalinkaya
ARKADAŞLAR bu yukarıdaki köyler artık alaca höyüğün mahalesi oldular
sadece bilgilendirmek açısından annemde karamahmut köyünden.......
enginsaat
23.05.2007, 00:48
Karamahmut
Hüyük
Imat
Kalinkaya
ARKADAŞLAR bu yukarıdaki köyler artık alaca höyüğün mahalesi oldular
sadece bilgilendirmek açısından annemde karamahmut köyünden.......
bunlara çevreliye de ekleyelim ;)
merhaba galax 19 ben adanadan yazıyorum.Alacahöyük imbat köyünden bir arkadaşım var soyadı gınalı olan aileden tanıyormusun beni bilgilendirirsen sevinirim
dostum adın nedir ben gınalı ailesini tanıyorum hatta çok iyi tanıyorum:blush:
evet taniyorum hatta benim orta okul arkadasimdi ama su an imat da yok cünkü onlar antakyaya tasinmişlardi 1994 civarinda arkadasimin ismi ali güngör ginalı
yardimci olabildiysem ne mutlu olamadiysam cok üzgünüm
galax ben seni tanıyamadım orta okul arkadaşınım ben senin