Arkadaşlar konuların geçmişlerini okudum. Geri zekalı vs. biz kimiz alevi mi kendini kara cahil alevi mi? Arkadaşımın biri (murat_53) fikrini söylemiş forumda
adı üstünde forum demediğinizi bırakmamışsınız. Hele ki soreş sen böyle değildin ne oldu sana. Murat_53 birşeyler yaşamış bir fikre kapılmış iyi ya da kötü doğru ya da yanlış. Sadece fikrini söylemiş. Beni alevilerde görüp üzen tekşey sabırlı gibi görünüp sabretmemeleri hoşgörülü gibi görünüp öyle davranmamaları. Evet kardeşim can dostunuz bir sünni dahi olsa size benim kız kardeşim olsa sana veriridim vs. dese inanmayın. Kız kardeşi olsa sizinle arkadaşlığını bir çırpıda siler. Size en büyük zorluğu çıkaran o olur. Bir sünniden de falası beklenmez zaten.
meryem demir
16.10.2006, 23:59
Burası kısmende olsa küçük bir türkiye sentezi. Dışarıda ne kadar sabrlıyız bilmiyorum ama burada herkes belkide dışarıda söyleyemedkilerini yada yapamadıklarını; yüzyüze olmamanın, sanalda olmanın vermiş olduğu rahatlıkla düşüncelerini yazabiliyor. Gönül isterdiki herşey saygı çerçevesinde olsun. ama bazen fikirlerimizi söylerken sınırları zorladığımzın farkına varamıyoruz.
bu arada yenisiiz, sizde zamanla bazı şeyleri kavrabilecek ve foruma farkında olmadan ayak uyduracaksınız.
iyi forumlar
bu arada yenisiiz, sizde zamanla bazı şeyleri kavrabilecek ve foruma farkında olmadan ayak uyduracaksınız.
iyi forumlar
Forumda olmanın rahatlığına katılıyorum. Ama bu hiç dürüstçe bir davranış değil bence marifet görüp dokuna bildiklerine değil erişemeyeceklerine saygı göstemektir. Ayrıca bu foruma üye arkadaşarın bir kısmı toplumsal yaşam gereği aleviliklerini doya doya yaşayamamış, öğrenememiş ve tutarlı fikir sahibi olmayan insanlar olabilir. Canlarla bulışmak fikirlerini açıklamk isteyebilirler. Bir alevi derdini bir aleviye açamazsa kime açabilir. Zaten siyasi ve etnik baskılar bu kadar üstüzdeyken
meryem demir
17.10.2006, 00:16
Forumda olmanın rahatlığına katılıyorum. Ama bu hiç dürüstçe bir davranış değil bence marifet görüp dokuna bildiklerine değil erişemeyeceklerine saygı göstemektir. Ayrıca bu foruma üye arkadaşarın bir kısmı toplumsal yaşam gereği aleviliklerini doya doya yaşayamamış, öğrenememiş ve tutarlı fikir sahibi olmayan insanlar olabilir. Canlarla bulışmak fikirlerini açıklamk isteyebilirler. Bir alevi derdini bir aleviye açamazsa kime açabilir. Zaten siyasi ve etnik baskılar bu kadar üstüzdeyken
ben yapmadımki bana ne kızıyon alla alla:)
ben yapmadımki bana ne kızıyon alla alla:)
HÖ:confused1
meryem demir
17.10.2006, 00:23
hö tabi ben bile bugün kendime şaşırırke sizin böyle ses çıkarmanız gayet normal. bugün böyle artık nereye ne yazarsam
ama söz yarın normale dönüp öyle geicem foruma
bugün idare edin artık:)
size iyi forumlar
MeRaLiNa
17.10.2006, 01:23
bence sabirliyizda..... bazilari kendilerini birsey sanip sorgular gibi gelince sabrimiz pek kalmiyor sert cevaplar alabiliyor:S
Kisisel konular icin forumda topik acilmasi dogru degildir.
Tartisma denilen sey hakaret etmeden fikirlerimizi ortaya koymak ve karsimizdakinin fikirlerini ögrenmektir.Buradan hareketlede dogruya ulasmaya calismaktir.
Hakaret edildigi an zaten Yönetim devreye girer ve geregini yapar(!).
Iki üyemizin adini vererek (isteyerek veya istemiyerek -hangisi olursa olsun) insanlari yönlenlendirmeniz de hos degil.Konu kapatilmistir.