Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunun Anlamı Nedir ???

Doruksaray
17.10.2006, 13:21
Anlatacağım olay yaklaşık 4 ay kadar önce geçiyor ;
Normal şartlarda anlatıldığında inanabileceğim bişey değil ancak kendim şahit oldum...

Yaklaşık 6 ay kadar önce Çocukluk arkadaşlarımdan biri evlendi.Anadolu yakasına taşındıkları için çok sık görüşemiyorduk.2 ay kadar sonra Serkan ( diğer çocukluk arkadaşım ) ve beni hafta sonu evlerine kalmaya davet ettiler.Akşam evde yemek yerken koyu bir sohbet açıldı.Arkadaşımın eşi ;
anlamsız yere sinan'la tartıştıklarını evde bazı şeylerin iyi gitmediğini hiç ortada sebep yokken evde huzursuzluk çıktığını anlatırken Sinan " bu evde bi gariplik var zaten" diyerek söze girdi.Siz kardeşimizsiniz size anlatalım başkasına söylesek dalga geçer dedi.Arkadaşımın eşi başladı anlatmaya ;

Evlendikten 2 hafta kadar sonra akşam üzeri dışarı çıkmışlar.Gece eve geri gelip kapıyı açtıklarında girişteki ışığın açık olduğunu görmüşler.Herhalde açık unuttuk diyerek eve girmişler.Sinan salona eşi yatak odasına çantasını koymaya gitmiş.Ve yatak odasından Sinan'ın eşi Sinana çok heyecanlı ve yüksek bir sesle hemen yanına gelmesini söylemiş.Sinan yatak odasına girdiğinde gardolap ın çekmecesiyle beraber düğünde takılan takıların tamamının darma dağınık bir şekilde yatağın üzerinde durduğunu görmüş.hemen pencereleri heryeri kontrol etmişler hırsız sanıp.Evin hiç bir penceresinde ve ya kapıda olağan üstü bir durum olmadığını görmüşler.( Zaten hırsız olsa takıları orada bırakıp gitmez. )
Dualar ederek Zorla sabah etmişler.Ama mantıklı bir açıklaması olmadığı için bunu kimseye anlatamamışlar.Bu konuşmanın ardından Serkan ve Ben'de istemeden bir sürü kehanet attık ortaya olmaz öyle şey , saçmalamayın vs. diyerek.Konu kapandı ve dışarı çıkıp bostanci sahilde okey oynamaya karar verdik.Hepsi dışar çıktılar ben de evin kapısını kitledim ve gittik.Gece 2 civarı eve geri döndük.Kapıyı Sinan'ın eşi açtı ve bana döndü.Volkan girişteki ışığı açıkmı bıraktın şaka olsun diye dedi.Hepimiz duraksadık.Sinan'ın eşi hızlı adımlarla yatak odasına gitti ve çığlık atıp başladı ağlamaya.Hepimiz odaya gittiğimizde aynı görüntüyle karşılaştık.Tüm takılar çekmeceyle birlikte darma dağınık yatağın üzerinde duruyordu..heryeri kontrol ettik yine evde kapı pencerede en ufak bir ize rastlamadık.Orayı Toparlayıp hepberaber o gece evi terkettik ve onların tekrar orda kalmasına izin vermedik.1 hafta kadar annelerinde kalıp ev bulup ordan taşındılar..Ve böyle bir şey bir daha yaşanmadı..

Çok etkisinde kaldığım ve kesinlikle anlam veremediğim bir olaydır....Sizlerle paylaşmak istedim.Şimdi nedir bu ??:excl:

hatice keleş
17.10.2006, 13:40
gerçektende çok ilginç bi olay paylaşımın için saol

selva
17.10.2006, 13:46
anahtar vardır başkasında oyun oynuyordur bunlara ne olcak yoksa .inler cinler olsa heralde başkalarınıda rahatsız ederlerdi komşularda anlatırlardı zaten bu arkadaşlara:D insanlarımız meraklıdır çünkü bu tür şeylere:p

Doruksaray
17.10.2006, 13:51
anahtar vardır başkasında oyun oynuyordur bunlara ne olcak yoksa .inler cinler olsa heralde başkalarınıda rahatsız ederlerdi komşularda anlatırlardı zaten bu arkadaşlara:D insanlarımız meraklıdır çünkü bu tür şeylere:p

Yok ablam onlardan başka kimsede anahtar yokmuş , Zaten bir önceki olayın ardından kilitleri değiştirmişler.

selva
17.10.2006, 14:01
valla ben olsam onları çıldırtırdım. madem anahtar kimsede yok.sokağa çıktığımda bakalım döndüğümde nereyi dağıtıcaksınız....arkadaş altınlarımda gözünmü var bir tek onları çıkarıyosun yerinden diye sohbet ederdim..ben kaçacağıma onlar evden kaçardı:p

tanocan_
17.10.2006, 14:04
enteresan bir hikaye

mercan
17.10.2006, 14:14
hımmm ilginç,sinir bozucu vede cok korkutucu bi olay
ben bu konunu devamını okumiyim enisi:uzgunsok: siz şimdi bu tarz biçok olay anlatırsınız bende merak edip okurum kesin :S hem korkagım hemde meraklı neolcak benim sonum :gosterge :bitmisbu:

Siya Saperen
17.10.2006, 14:33
Orada kalıp ne olduğunu anlamak varmış. Ben bulamazsam deliririm. Meraklı kişilik feryadı :sas

Gerçekten nasıl olmuşta merak edip ne olduğunu bulma yolunu seçmemişler anlamadım. Herhalde ben, ne olduğunu öğrenmek için her şeyi yapardım :D

zohre-35
17.10.2006, 15:14
çok ilginç bir durum.doğrusu böyle şeyler yaşamak istemem.evden taşınmakla iyi yapmışlar.her defasında aynı şeylerle karşılaşmasalar bile hep öyle olacağını zannedip tedirgin olurlardı.

FaLLeN
17.10.2006, 15:33
Orada kalıp ne olduğunu anlamak varmış. Ben bulamazsam deliririm. Meraklı kişilik feryadı :sas

Gerçekten nasıl olmuşta merak edip ne olduğunu bulma yolunu seçmemişler anlamadım. Herhalde ben, ne olduğunu öğrenmek için her şeyi yapardım :D

Dostum şu evi tutalımmı ne dersin.? .altın yok ama bizde sigara ve şarap koyarız çekmecelere ...:p

Olayı aydınlığa kavuşturmak lazım...ne olduğunu bilmek gerek...

Siya Saperen
17.10.2006, 15:38
Dostum şu evi tutalımmı ne dersin.? .altın yok ama bizde sigara ve şarap koyarız çekmecelere ...:p

Ben tuttum şimdi. Siz tutun onu biz ziyaretinize geliriz bol bol. :p Ama önce kardeşime danış bakalım ne diyecek :D

Doruksaray
17.10.2006, 15:39
Ufak bir ayrıntı ;

Arkadaşlarımdan sonra evi tutan aile yaklaşık 1,5 ay sonra evden taşınmış ve ev şuan boş..

deli gönül
17.10.2006, 15:46
Volkan ilginç bir olay bu anlattığın.Bir anlam vermek zor.Ama benim de başımdan pek çok defa açıklaması zor hatta imkansız olay geçti.İnsanların inanması zor gelebilir ama ben evde yalnızken saçımın hızla arkadan çekilmesi ya da yanımdan bir gölgenin geçmesi,eşyaların yerinin değişmesi gibi şeyler.Ben evimde ışıkları hiç söndürmem.Bildiğim tek şey yalnız değiliz volkan

didem63
17.10.2006, 16:40
oo arkadaşlar korkutmayın bizleri haketten enteresan ve ilginç bir olay.umarım şimdiki evlerinde problem yokturdur.

selva
17.10.2006, 16:43
Volkan ilginç bir olay bu anlattığın.Bir anlam vermek zor.Ama benim de başımdan pek çok defa açıklaması zor hatta imkansız olay geçti.İnsanların inanması zor gelebilir ama ben evde yalnızken saçımın hızla arkadan çekilmesi ya da yanımdan bir gölgenin geçmesi,eşyaların yerinin değişmesi gibi şeyler.Ben evimde ışıkları hiç söndürmem.Bildiğim tek şey yalnız değiliz volkan

ya saçlarından ne istiyolarmışhadi gölge neysede saç çekme tuaf .çekme saçımı deemedinmi?:hmmm

deli gönül
17.10.2006, 17:10
Sevgili selva sanırım saçlarımı beğendiler.Sana garip gelebilir ama yaşanmış bir gerçek var ortada.Saçımı çekme diyemedim .Ama bu konuda forumun ablasından yardım istesem bana yardım eder mi?

foodal
17.10.2006, 17:12
:18:

Amanın o binayı yıksalar bari :scared:
Komşuların evine de geçmesin...
İlginç bir olay ya cidden... Kimsenin başına gelmze inşallah...

selva
17.10.2006, 17:23
Sevgili selva sanırım saçlarımı beğendiler.Sana garip gelebilir ama yaşanmış bir gerçek var ortada.Saçımı çekme diyemedim .Ama bu konuda forumun ablasından yardım istesem bana yardım eder mi?

canım tabiki ne demek benim saçlarım feda pek uzun değiller ama uzamaya gayret ediyolar. sen bana gönder benim saçlarımı yolsunlar:p işin şakası bu tür konulardan insanlarımız çok etkileniyor biraz gırgıra vuralım dedim.

yener
17.10.2006, 18:19
valla ben olsam volkan odaya bir gizli kamera koyardım olay en kısa zamanda çözülürdü ve böyle olağan üstü gibi görünen olay aydınlanırdı
istersen evi yeniden tutup deneyelim bi zaten evde boşmuş

Siya Saperen
17.10.2006, 19:34
Ben evimde ışıkları hiç söndürmem.Bildiğim tek şey yalnız değiliz

Korku filmlerinin giriş bölümlerinde anlatılan hikayeciklerin sonu gibi olmuş. Elinize sağlık :D

deli gönül
17.10.2006, 19:41
Sevgili Siya saperen bu hikayecik değil gerçek.Zaten flimlerde gerçeklerden esinlenerek renklendirilir.Selva sanırım haklısın işi gırgıra vurmak en iyisi.Valla ben anlatırken bile etkileniyorum.
sevgiyle kalın

reyhan22
17.10.2006, 20:46
Ben tuttum şimdi. Siz tutun onu biz ziyaretinize geliriz bol bol. :p Ama önce kardeşime danış bakalım ne diyecek :D

bana göre ok tuttuk bile başımızı sokacak bi ev olsun bide yanımızda sizin gibi dostlarımız daha ne isterizki biz

Rose
17.10.2006, 22:16
volkan abi gerçekten ilginçmiş yav insan o evden çıkar mı valla bende merak ettim şimdi kim varmış ne varmış niye oluyormuş. cemle devrima bi siz tutunda bakalım neyin nesiymiş bu

mercanboran
17.10.2006, 23:15
ilginç belkide eski ev sahibi orada oturmalarını istemiyordu korkutarak evi boşalttı

mercanboran
17.10.2006, 23:15
ilginç belkide eski ev sahibi orada oturmalarını istemiyordu korkutarak evi boşalttı

güldestim
18.10.2006, 11:38
valla ben olsam volkan odaya bir gizli kamera koyardım olay en kısa zamanda çözülürdü ve böyle olağan üstü gibi görünen olay aydınlanırdı
istersen evi yeniden tutup deneyelim bi zaten evde boşmuş

Bende aynen böyle düşünmüştüm:)

£LİF
18.10.2006, 13:02
hayretim şaştı vaLLa .. bende birşeyi merak ettim acaba taşındıkları evde şimdi başkaları oturuyor mu ? eğer oturuyorsa aynı şeyLer oldu mu ?

crewchif
20.10.2006, 15:47
ev sahibinin ruhudur mutlaka zarar vernediğine göre araştırsanız bunu büyük bir ihtimalle bayan birisi olduğunuda bulursunuz bence. duymuştum böyle şeyleri daha öncede.

Doruksaray
24.10.2006, 13:01
ev sahibinin ruhudur mutlaka zarar vernediğine göre araştırsanız bunu büyük bir ihtimalle bayan birisi olduğunuda bulursunuz bence. duymuştum böyle şeyleri daha öncede.

Apar Topar taşındılar , ayrıca araştırmaya cesaret edecek durumda değillerdi pek.

ibo_eren_27
24.10.2006, 13:17
valla inanırım geçen gün cin hikayelerini okuduğumda çeşitli çeşii sesler geliyordu korkumdan mı bilmem kendim uyduruyorum bilmiyorum ama sesleri duydum inanın

pazarcıklı
24.10.2006, 23:38
anlatılan olay ggerçketen çok ilginçmiş ama ne olduğunu anlamadan gidemezdim kamera koymak bana da mantıklı geldi gerçekten birilerinin şakasıda olabilir...ama gerçekten çok ilginç düşünüyorum düşünüyorum...:innocent: :innocent:

ardahanli
27.10.2006, 11:50
Gercekten cok ilginc volkan.Bencede bir kamera yerlestirmek gerekirdi.Hic arastirmadan cikarmi insan ordan.

ezgican
27.10.2006, 14:57
ilginçç :hopala ben çok korkarım öyle şeylerde ya :ehyani :blink:

Kartopu86
27.10.2006, 15:29
hımmmm ürkütücü bir olay bende hemen terkederdim walla
Acaba o eve ne oldu içinde yaşayan varmı hala.......

tarik_akpinar
04.12.2006, 21:15
Bence bu ev hırsız bi ruhun yüzünden böyle oluyodur...Hani şimdi eşyaları çıkarıyo çıkarıyo bi türlü yanına alamıyo :D tabiiii ciddi olarak bence birisi bi şekilde bu eve girip ev sahipleriyle dalga geçiyolar...Cinler,ruhlar filan...Türkler inanır ya böyle şeylere...