izmirksk
17.10.2006, 20:05
son zamanlarda çok sık karşılaştım forumda(kimi zaman özel mesajlarda)..kimi arkadaşlar ,forumla ilişkisini kesmek istediğini ve kendisine ait herşeyin silinmesini istiyor..ileridede bu tip davranışlarda bulunanlar olacaktır..o yüzden açıklamam yerinde olur sanırım..
hiç bir şekilde istek üzerine üyeye ait bilgiler silinmiyor ..
Silinen bilgiler konusunda benim dikkatimi çeken bir şey oldu.
Daha önce, üylerin profilinde gördüğümü sandığım, memleketleri hakkındaki bilgileri artık göremiyorum.
Daha önce görüyordum sanki!
Acaba, sadece ben mi göremiyorum; bana özgü bir değişiklik mi oldu yani?
Teşekkürler.
Silinen bilgiler konusunda benim dikkatimi çeken bir şey oldu.
Daha önce, üylerin profilinde gördüğümü sandığım, memleketleri hakkındaki bilgileri artık göremiyorum.
Daha önce görüyordum sanki!
Acaba, sadece ben mi göremiyorum; bana özgü bir değişiklik mi oldu yani?
Teşekkürler.
Sizin gördükleriniz sanırım forumun ilk kuruluş zamanında ki forumdan banlanmış üyeler olsa gerek.. İstek üzerine üyelikleri silme durumu yok.. Bilgileri arşivlenmiş durumda ve tarih olmuş banlı üyeleri görüyorsunuz... çok eski konular aktive olunca böyle durumlar görülebiliyorr..
Doğrudur. İlgine teşekkür ederim.
Özellikle sormadım bu soruyu, konu ile igili başlık görünce aklıma gelivermişti.
Saygılar
Doğrudur. İlgine teşekkür ederim.
Özellikle sormadım bu soruyu, konu ile igili başlık görünce aklıma gelivermişti.
Saygılar
Sanırım Forumun son güncellenmesinde Kontrol Panelinde Bulunan Ekstra Bilgiler bölümü kaldırıldı. O yüzden şu anda gözükmüyor Memleket bilgileri.
Bende göremiyorum çünkü.
Saygılar.:D
Alevimen
18.10.2006, 21:10
Sanırım Forumun son güncellenmesinde Kontrol Panelinde Bulunan Ekstra Bilgiler bölümü kaldırıldı. O yüzden şu anda gözükmüyor Memleket bilgileri.
Bende göremiyorum çünkü.
Saygılar.:D
Evet öyle, fakat halen veri tabanda kayıtlı yani bilgiler kaybolmadı :) yakında gene profil sayfasına entegre edeceğim biraz daha farklıda olabilir henüz son fikrimi bulmadım :wink: