aksoycoskun
17.10.2006, 22:25
Burada gördüğüm en önemli şey, iletişim konusundaki toplumsal açlığımız oldu. Msn ortamı ve bu aleviforum gibi siteler bizleri bir araya getirmeye paylaştırmayı başarıyor ve bizler bu ortamları değerlendirip dostlukları paylaşımları canlar olarak sanaldan gerçeğe dönüştürmemiz bence güzel olur sadece sizlerden destek bekliyorum ben istanbul avrupa yakasındayım ama bu o kadar sorun değil çoğunluk hangi yakadaysa orda daha sıcak ortamlar sağlayalım unutmayın biz canlarız bizim bizden başka dostlarımız yok madem aynı dilde aynı kanda aynı yoldaysak bence bir olalım diri olalım bu beraberlikler arkadaşlığı dostluğu paylaşımı getireceğine inanıyorum sorunlarımız olur paylaşalım belki birilerimizin birilerine faydası dokunur illa fayda değil sıcak dostluk kurmamız bile benim için en güzel duygu diye düşünüyorum gerekli desteği sağlarsanız çoğunluğun hangi yakada ise o yakada güzel bir ortam bulur bir tanışma için zaman yer belirleriz hadi canlar gelin bir olalım diyorum bana
sorarsanız dijital ortamda dostluklar eksik kalıyor. Dostluğu, arkadaşlığı,
sohbeti, samimiyeti bilgisayarda değil çevremizde yakalayalım bu yakalanmış güzel fırsatı değerlendirip aleviforuma teşekür edelim
Hadi hep destek tam destek diyorum
sevgiyle kalın
coşkun aksoy
sorarsanız dijital ortamda dostluklar eksik kalıyor. Dostluğu, arkadaşlığı,
sohbeti, samimiyeti bilgisayarda değil çevremizde yakalayalım bu yakalanmış güzel fırsatı değerlendirip aleviforuma teşekür edelim
Hadi hep destek tam destek diyorum
sevgiyle kalın
coşkun aksoy