Orijinalini görmek için tıklayınız : kötü anlar

mercanboran
17.10.2006, 23:28
merhaba

herkes başından geçen tuhaf olayları yazmış bende yıllardır hafızamdan silemediğim ve anlamınıda veremediğim olayı anlatmak istedim.

o gün 23 nisandı ilkokul 3 sınıftaydı tören sonrası eve geldiğimde kimse yoktu
bende ablamlara giderken yolda sınıf arkadaşımı gördüm ve bana bize gel dedi
bazen annelerimiz der ya iyi tanımadığım kimsenin yada tanımadığın kimsenin evine gitme haklı oldukları durumlarda varmış.
peki dedim birlikte onlara gittik bana evini dolaştırdı,en son yatak odasına gittik
bana şeker ikram etti tam şekeri yerken gözüm yatağa ilişti
iki kişi yatmış ve sanki o yatakta kimse yokmuş gibi üstü kapatılmış düzeltilmiş hiçbir zaman için kimseye birşey diyemedim cesetmiydi değilmiydi kim bunlar burada niye yatıyorlar dedim annemle babam dedi o kadar korktumki hemen koşarak ayakkabılarımı aldığım gibi sokkağa çıktım bir daha o kızla hiç konuşmadım yüzüne dahi bakmadım

birdal can
18.10.2006, 15:22
can sen ozaman 3 gidiyodun yani 9 yaşında falandın.o arkadaşında çocuktu.belki annesi babası uyurken üstlerini düzeltmiştir..

ibo_eren_27
24.10.2006, 13:29
çocuklarım hayal dünyası geniş olurmuş belkide gözüne o an gelebilir

ZülfüKakul
24.10.2006, 13:33
:D:D:D:D:D:D:D bende bi "kötü an" anlatayım :)

Şimdi lisede edebiyat sınavında kopya çekiyorum üzerimdede ceket gibi bişey var koluma sıkıştırdım biraz kağıt arada bakıyorum...

Aynı zamanda okul panosunu hazırlıyordum sen bide kopya çek ne terbiyesizlik değil mi? :D

Neyse panoyu ben hazırladığım için edebiyat hocasıyla sık sık görüşüyordum, sınavdan önce bana kağıt vermişti o haftanın konusuyla ilgili..

Şimdi gelelim esas konuya, hoca sınavda yanıma geldi "sen ver bakayım o kağıtları" dedi allahım yüreğim ağzıma gelmişti.. kopyaları gördü sanmıştım:D:D:D:D

tam çıkartıcaktım ki panodan bahsedince oh dedim başka diğer kağıtları istiyo:D:D:D:D

Aman haa siz kopya çekmeyin :p

mercanboran
24.10.2006, 19:39
yani demek isityorsunki sen öyle algılandın
ama ben ne gördüğümü gayet net hatırlıyorum iki insan asla öyle yatamazdı bilmiyorum sadece hafızamdan silmendiği için anlattım kötü bir anı

can85
24.10.2006, 19:48
iide nasıl yatıyordu bu iki insan ne diye korktun sen..ne diye tanımadığının evine gidiyon alla alla :D :D