ismailgokhan
14.11.2005, 18:52
bence birinci yanlış bu takım şu takım kavgası yapmak gereksiz bence ben fanatik fenerliyim ama burda aleviler fenerli olmalı diye savlar sunmuyacağım 2. olarak alevi futbolcular diye ayrım yapmak doğru değil bu arada fenerli selçuk şahin alevidir.serhat akın alevi değildir ali eren beşerler alevidir ek bilgi merak edenler için forumların içinde özellikle fenerbahçe ye hakeret eden arkadaşar var buraya alıntı almıyacam herkes biliyor zaten 3.insanlığa nasıl fayda olacağız özel olarakta futboldan toplumun faydalanması ve futbolu geliştirmek için fikir üretirsek fener galatasaray kavgası artık sıktı artık vizyonumuzu geniş tutalım alma takımların stadlarına bakın birde bizimkine bakın arnavutlukla eş değeriz son olarak galatasarayın kurucusu ali sami yen arnavut kökenli bektaşidir bilginize
bence birinci yanlış bu takım şu takım kavgası yapmak gereksiz bence ben fanatik fenerliyim ama burda aleviler fenerli olmalı diye savlar sunmuyacağım 2. olarak alevi futbolcular diye ayrım yapmak doğru değil bu arada fenerli selçuk şahin alevidir.serhat akın alevi değildir ali eren beşerler alevidir
düsüncen iyi katiliyorum, sonucta "fanatik forum" diil Aleviforum adi. Alevi sporculara gelince "alevi futbolculari" ayrim yapiyormusuz - katilmiyorum.
sonucta ben sahsen bilmek isterim kimler Alevi die, ama bu ayrim anlamina gelmez. mesela serhat akin Alevi diil demissin olmasada taraftariyim.
saygilar...
buarada hosgeldin...
ismailgokhan
14.11.2005, 19:37
düsüncen iyi katiliyorum, sonucta "fanatik forum" diil Aleviforum adi. Alevi sporculara gelince "alevi futbolculari" ayrim yapiyormusuz - katilmiyorum.
sonucta ben sahsen bilmek isterim kimler Alevi die, ama bu ayrim anlamina gelmez. mesela serhat akin Alevi diil demissin olmasada taraftariyim.
saygilar...
buarada hosgeldin...ben bilgi olsun diye söyledim serhatı bende çok severim yanlış bilinmesin istedim
sevgili ismail öncelikle hoşgeldin güzel bir konu açmışsın,güzel şeyler yazmışsın da umarım bu sitede fb düşmanlığı yapanlarda okurlar.
bu siteye üye olalı 1 ay falan oldu,ilk girdiğimde dolaştım biraz siteyi spor bölümünü gördüm ne kadar güzel,alevilerimizin spora bakış açılarını, düşüncelerini, futbol yorumlarını okuyacam diye sevindim.
çok safmışım ya.
burada bile bazılarında antifener zihniyeti almış yürümüş , başka bir yerde olsa neysede burada bunları görmek çok üzdü beni. ben fenerliyim diye değil üzüntüm köklerini hoşgörü,insansevgi ve saygısından alan kültürlü bir toplumun bazı insanlarında spor konusunda aklında fikir kalbinde sevgi yerine aklında fesat kalbinde kin gördüm,yazık gerçekten.
fenerbahçe artık bazı şeyleri aştı
o yüzden diğer takım taraftarlarının ne dediğinin fazlaca önemi yok o kadar fazla bence kafamıza takmayalım
biz efendice takımımızı destekliyelim bize yakışan da bu olur
Alevimen
22.11.2005, 22:42
arkadaşlar taraftar olduğunuz takımı desteklerken oraya buraya saldırmadan vaz geçin burası ne fener forumu nede başka bir cumhuriyettir burası aleviforum.com ve spor demek futbol eşit demekte deyildir. böyle fener muhabbetine devam ederseniz resmi olarak forum kurallarına almayı bile düşünmeye başladım. hiç bir türk vatandaşı (98%) sabit olarak futbolu tartışamıyor, daima fener-bjk-gs tartışması ve kavgası üretiliyor. hiçbir taraftar grubu 'sınıfı' geçemiyor ve hiçkimsede kusura bakmasın konu kilitlenmiştir.
sabit fikirlerle topik açıp tartışılırsa engel olmayız.