tanocan_
20.10.2006, 12:41
http://www.izlesene.com/video/komik_...m_ne_ciziyorum
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : İzle Bakalım Ne Çiziyorum.. tanocan_ 20.10.2006, 12:41 http://www.izlesene.com/video/komik_...m_ne_ciziyorum £LİF 20.10.2006, 12:52 http://www.izlesene.com/video/komik_...m_ne_ciziyorum bende sayfa hata veriyor.Bir sorun mu var acaba ? merak ettim ama ne ciziyorsun ? carpe 20.10.2006, 13:18 walla sayfa hata veriyo izlemek isterdim merak ettim bende:) tsira 20.10.2006, 13:32 evet ya sayfada hata var.bende merak ettim.tanocan bu işe bir baksan ya, merak edenler çoğalıcak. yasemen 20.10.2006, 13:43 merak ettim ya neymiş bu ? sun 20.10.2006, 20:27 sirf hata verdi ya kiymete bindi bende merak ettim ne acaba? hatice keleş 20.10.2006, 21:45 sayfa hata veriyor ya Divani 20.10.2006, 22:08 Bendede Hata!!!!!!!!! rinda 20.10.2006, 22:10 hata serpil_can 20.10.2006, 22:27 bendede hata veriyo yoksa hatalı olan bizmiyiz:D:D MetinK 28.11.2006, 14:13 arkadaslar tahtaya kalkan ilkokul ögrencileri gibi "hata veriyor,hata,hatali" türü mesajlar yazmaya gerek varmi?:hopala Mesajin solunda bulunan sikayet et butonu ile bunu yönetime bildirerek yapabilirsiniz. rinda 28.11.2006, 14:23 hata baktım herkes hata diyor.bende bunu sırayı bozmamak için özellikle yazmıştım:) MetinK 28.11.2006, 14:33 baktım herkes hata diyor.bende bunu sırayı bozmamak için özellikle yazmıştım:) bu da bir "hata" degil mi?:wacko: Saka bir yana; Forumda konulara daha cabuk ve kolay ulasmak icin bircok yerde acilan konular birlestiriliyor,mesajlar temizleniyor,uygun bölümlere kaydiriliyor.Bu biz dahil bütün üyelerin rahati ve forumun kalitesi icin.Artik sadece yöneticiler degil üyelerimiz de bu forumun birer denetcisi,kontrölerleridir.Bu duruma geldik ve bu hepimiz icin güzel bir durum. Üyeler olmadan cok sey eksik kalir.Bana kalsa tüm üyelere,tasdiklilere mesajlari ve konulari denetleme görevi verecegim.:p O zaman Hawai ye tatile bile gidebilirim.:D rinda 28.11.2006, 15:10 bu da bir "hata" degil mi?:wacko: Saka bir yana; Forumda konulara daha cabuk ve kolay ulasmak icin bircok yerde acilan konular birlestiriliyor,mesajlar temizleniyor,uygun bölümlere kaydiriliyor.Bu biz dahil bütün üyelerin rahati ve forumun kalitesi icin.Artik sadece yöneticiler degil üyelerimiz de bu forumun birer denetcisi,kontrölerleridir.Bu duruma geldik ve bu hepimiz icin güzel bir durum. Üyeler olmadan cok sey eksik kalir.Bana kalsa tüm üyelere,tasdiklilere mesajlari ve konulari denetleme görevi verecegim.:p O zaman Hawai ye tatile bile gidebilirim.:D çok haklısınız bu yazımında bir hata oldugunu kabul ediyorum.bu tür gereksiz mesajlar sadece forumu kirletiyor..her şeyi siz modlardan beklemden yazı yazarken biraz daha dikkatli olmamız lazım... MetinK 29.11.2006, 04:42 çok haklısınız bu yazımında bir hata oldugunu kabul ediyorum.bu tür gereksiz mesajlar sadece forumu kirletiyor..her şeyi siz modlardan beklemden yazı yazarken biraz daha dikkatli olmamız lazım... Demek mesajimda saka yaptim demekte yetmiyebiliyor bazen.:).Kendimi suclu hisstmeye basladim.:crying: Konu zaten kirli gelmis Kazana.Iflah olacagi da yok. Böyle bir konunun foruma bir daha geri dönmesi topigin agzi ile kus tutmasina bagli.:p rinda 29.11.2006, 12:17 Demek mesajimda saka yaptim demekte yetmiyebiliyor bazen.:).Kendimi suclu hisstmeye basladim.:crying: Konu zaten kirli gelmis Kazana.Iflah olacagi da yok. Böyle bir konunun foruma bir daha geri dönmesi topigin agzi ile kus tutmasina bagli.:p kendinizi suçlu hissetmeniz için bir sebep yok çünkü ben sizin şaka yaptığınızı zaten biliyorum:D PirO_62 29.11.2006, 14:46 Demek mesajimda saka yaptim demekte yetmiyebiliyor bazen.:).Kendimi suclu hisstmeye basladim.:crying: Konu zaten kirli gelmis Kazana.Iflah olacagi da yok. Böyle bir konunun foruma bir daha geri dönmesi topigin agzi ile kus tutmasina bagli.:p Heheh Bence Topiği Kapatmak Daha İyi Olur Link Geri Gelsede Zaten Yeri Kazanmıs ... Ben İzledim... :001_tt2: :001_tt2: Pek Uygun Değil Yani ... Neyse Halâ Merak Eden var ise Verilen Likteki Sitedede Arama Butonu Var Alıştırma Yapsınlar :D:D:D Saygılar rinda 29.11.2006, 15:15 şu bir gerçekki linkin bozulması ve herkesin bir agızdan hata hata demesi tesadüf değilmiş:) :) sağolsun pironun azimi sayesenide bunuda anlamış olduk,tam kazana layık bir linkmiş:):) :) :) |