Orijinalini görmek için tıklayınız : kitaplar

sessizfırtına
15.11.2005, 11:54
:3D_NG (4) hangi tür kitapları okursunuz veya seversiniz diyeyim....:3D_NG (4)

Yakapınarlı
16.11.2005, 19:12
ben her tarz kitap okurum daha doğrusu ilgimi çeken şu aralar dünya klasikleriyle boğuşuyorum.bittiğinde psikoloji ağırlıklı okuyacağım.mitoloji kitaplarını çok severek okudum.felsefe kitapları zorluğuna göre değişiyor.bi ara batı felksefesi tarihi okumuştum.felsefeden soğuttu beni:3D_NG: .korku kitapları arada okurum.

sessizfırtına
19.11.2005, 13:32
aman fazla korku kitapları okuma pskolojin bozulurr.saygılarrrrrrrr...

Lamekan
20.11.2005, 18:19
ben kitap okumam.....

kitap okumanın zamanının geçtiğine inanıyorum çünkiii.... ..
ve artı okurken kitap zevk almıyorumm.. onun içinde okumuyorum kitap

Yakapınarlı
20.11.2005, 18:23
ben kitap okumam.....

kitap okumanın zamanının geçtiğine inanıyorum çünkiii.... ..
ve artı okurken kitap zevk almıyorumm.. onun içinde okumuyorum kitap
peki zamanını yani boş zamanlarını nasıl değerlendiryosun.

izmirksk
21.11.2005, 22:59
ben kaliteli matematik ve fizik kitaplarına bayılırım
ayrıca felsefe,teoloji,parapsikoloji ve şiir kitaplarıda çok hoşuma gider

sessizfırtına
24.11.2005, 15:32
ben kaliteli matematik ve fizik kitaplarına bayılırım
ayrıca felsefe,teoloji,parapsikoloji ve şiir kitaplarıda çok hoşuma gider

kardeş bu tür kitaplarda insanı verem eder vallahi offffffff ne bileyim nasıl okuyorsunuz bu kitapları başınız ağrımıyomu?biraz daha duygusal romantik maceralı bir şeyler okusanız nasıl olur.........saygılar..........

mercan
24.11.2005, 17:10

tam bir kitap kurduyumdur ;piskoloji ve felsefi kitaplar fariç hertürlü kitabı okuyabilirim.dönem dönem okuduğum türler deişiyor mesela bu aralar fantastik kitaplara merak sardım.ama vazgeçilmezim mısırve firavunlarla ilgili kitaplardır.
şimdi turgut özakmanın şu çılgın türkler adlı kitabına başladım güzel bişeye benziyor:)

izmirksk
24.11.2005, 17:24
kardeş bu tür kitaplarda insanı verem eder vallahi offffffff ne bileyim nasıl okuyorsunuz bu kitapları başınız ağrımıyomu?biraz daha duygusal romantik maceralı bir şeyler okusanız nasıl olur.........saygılar..........
ilgi alanlarımdan vazgeçeceğimi sanmıyorum, yapı olarak duygusal olduğum için duygusal kitaplar yada filmler beni çok sarsıyor.
bu yüzden onlardan uzak durmaya çalışıyorum

sessizfırtına
24.11.2005, 20:30
tamam kardeş yinede sen bilirsin ...............saygılar..............

papatya
06.12.2005, 23:37
ben macera kitaplarını çok severim .şöyle sürükleyici kalın ciltli romanlar olacak.ve hep acaba sonra ne olmuş ;dedirtecek kitapları severim.en son ROBIN COOK' UN DERİN ŞOK isimli kitabını okudum.süperdi.

Drej
07.12.2005, 12:16
Tolkien in tüm kitaplarını okudum gerisini tanımam.
1 Numara Fantastik ama fantastik dediğimiz adamların 5 dakkada uydurduğu bir şey olmamalı.Tolkien bu işe üniversite yıllarında başlayıp ölümüne kadar(40-50 yıl gibi ciddi bir süre) bitirememiş bir adam.Oğlu onun yazılarından yayınlıyor diğer kitapları.Okumanızı tavsiye ederim ama tavsiyem ilk önce yüzüklerin efendisi ile başlamanız zira çok ağır gelecektir ilk kitaplar.

Aze
17.12.2005, 12:35
Merhaba Ben Kitap Okumayi çok Severim Ama Fazla Vaktim Olmaz Aslinda Kitap Okumak Için Hayatimizda Yeterince Vakit Var Ama Biz Bazen Bu Vakitleri Biraz Hantalliğa Birakiriiz Melsela Ben Iş Saatlerm Uzun Olduğundan Ve Işim Yorucu Olduğundan Eve Gittiğimde Beynim şişmiş Oluyo Kitapi Aliyorum Elime Ama Okuduğumdan Bişey Anlamiyorum çünkü Yeterince Yorgun Oluyorum Aslinda Yorgunluğun Arkasina Saklaniyoprum Ama Yinede Ayada Bir Tane Kesinlikle Okuyorum Polisiye Hariçç Tabi Bence Kitap Okumak Inanin çok Yararli Kitaplar Ya Yaşanmiş Yada Hayal Edilen Olaylarin Bize Sunulan Baskilaridir Dinlemek Tecrübedir Tabi Okumakta Uamrim Daha Fazla Kitap Okuruz Bende Dahilllll
Kişilerin Zevklerine Göre Kitap Okumasi Kadar Doyumsuz Birşey Yoktur Inanin Kitap Bir Yogo Gibidir Insani Rahatlatir Biranda Olsa Sadece Ona Odaklaniriz Sorunlarimizdan Kurtuluruz .....
Bol Kitapli Anlarimizin Olmasi Dileğiyle

SivanA SimyacI
18.01.2006, 13:00
güzel olan her kitabı okurum akıcı zevk verici olsun yeter
saygılar.................

Yaren44
09.02.2006, 23:20
Sunay Akın ın ONLAR HEP ORADAYDI kitabını okuyorum. Aziz Nesin in kitaplarınıda çok okudum hertürlü kitabı okurumda şuaralar AGATHA CHRISTIE
kitaplarını aldım ölüm diken üstünde okumuştum çok ilginç anlatımı var cinayeti işleyeni sonsayfaya kadar anlayamıyorsunuz bile.

Asli
09.02.2006, 23:24
evet ben de fazlasıyla kitap okumaya çalışıyorum
eğer çok sürükleyici bir kitapsa 2 güne kalmadan bitiriyorum...
Reşat Nuri'nin bütün kitaplarını okudum...
ve şimdi Gogol'un Ölü Canlar kitabını okuyorum...
Daha sırada okuyacağım 3 tane kitabım beni bekliyor...
Bana kolay gelsin diyeyim...

izmirksk
09.02.2006, 23:36
AGATHA CHRISTIE
kitaplarını aldım ölüm diken üstünde okumuştum çok ilginç anlatımı var cinayeti işleyeni sonsayfaya kadar anlayamıyorsunuz bile.
bende çok beğenirim
harika bir yazarmış
bu arada dean koontzda fena değil(tam aynı tür olmasada gerilim var dean koontzda)

karyatit
10.02.2006, 17:14
özellikle seçmem ama son zamanlarda sanat felsefesi ve sanat tarihi ile ilgili araştırmaları inceliyorum..En son Picasso İle Yaşamak (Françoise Gılot)en son okuduğum kitap.Sanatın gerekliliği(Ernest Fıscher),Görme biçimleri(john Berger) sanat felsefesi ile ilgilenenlere bir kaç önerim olabilir

worker
10.02.2006, 17:21
arkadaşlar ben kitap okumanın boş zamanlarda yapılması gerekne bir eylem olduğu düşüncesine karşıyım ilk önce bunu belirteyim ve sorunun cevabına gelirse daha çok teori ( ekonomi siyaset ) üzerine okumayı seviyorum.

Aze
10.02.2006, 18:39
ben tekrar sıkı sıkı kitap okumaya başladım şuan şu çılgın türkleri okuyorum yani yeni başladım bundan öncede gorki anayı yeni okudum bakalım bu kitaptan sonra ne okuycam ama ben kitapları seviyıorum sadece polisiye hariç
ona karşı bir ilgim yok nedense

Sema
10.02.2006, 19:03
Ben hertürlü kitabı okurum ama en beğendiklerim;

Nietzsche Ağladığında

Arayış

Annemi,kız ve erkek kardeşimi katleden ben, Pıerre Rıvıere

Bu 3 kitapta benim için harikaydı. Birde Aziz Nesinin anlatım tarzını çok seviyorum. Kitap sevmeyenleri bile bir kere okuduğunda kendine bağlar. Tabi birde Bütün Dünya dergisi çok güzel (kitap değil ama harika)

Asli
14.02.2006, 17:25
ben şimdi canan tan pirayeyi okuyorum

tavsiye ederim sürükleyici bir kitaptır.

izem
06.03.2006, 13:56
kitap konusu çok fazla ciddiye alınmayacak kadar, ciddi bir konudur. Eğer çok fazla ciddiye alırsanız sıkıcı olma ihtimaliniz var demektir.:)
Siyasi ve tarihi kitaplar vazgeçilmezim..

Kolera
06.03.2006, 14:15
ben yunan mitolojisini cok severim.her türlü okurum ama. en son bu ahmet ümitin kukla adli polisiye kitabini okudum. müthisti.ondan önce bu yunan mitolojisindeki tanrilari okudum. oda cok güzeldi.

mesela troja dan tanidigimiz achilles i anlatiyordu. denizler tanrisinin oglu ve normal bir babaya sahip yari tanri. annesi her aksam onu ateslere yatirip gecede yaralarina tanrilarin merheminden sürüyormus. güclü olmasi icin. henüz on yasindayken bir kahin demiski troya achilles olmadan alinamayacak.
achilles savasmayi cok severmis kücükken annesi onu bir kralicenin cocuklarinin arasina saklamis fakat bunu bilen bir adam savas trompetlerini calmaya baslamis ve achilles dayanamayip ortaya firlamis...acayip hikayeler var

şavolanlı
14.03.2006, 03:15
valla her tür kitap okurum yeterki akla ve mantıga uygun olsun