Mizah bölümüne gönderdiğim polyanna isimli konunun silinmesi garibime gitti.Burada belli bir gruba hitap edilmediği yazılmış.Mesaj açık olduğu söylenebilir ama ben zaten bunu belirtmek için başlığa +16 yazmışım.O belli grup kendilerine hitap edilmediğini anlar ve girip bakmaz.(o belli grup kimse artık)
Mizah zevkim gayet oturaklıdır,merak etmeyin.Sizin mizah zevkiniz bunu kaldıramadıysa önceden söylerdiniz,biz de bir daha mesaj atmazdık.
Gokko Bey ben açılan konuyu görmeden belediye çöpe göndermiş ancak +16 yazdığınıza göre sitenin formatıyla da pek uygun olmayabilir...Bilmiyorum neydi ancak ahlak vs gibi bir konuysa şayet bence yerinde olmuş sonuçta espirinin de bir seviyesi ayarı vardır...Dediğim gibi görmedim ama şayet tipik bel altı espirilerinden ise ben kendi adıma hiç sevmiyorum bel altı espirilerini..Bizim toplumda ilginç bir bel altı espiri hayranlığı var her halde Amerikan film ya da dizi kültüründen bulaştı, insanlar her bel altı espirisine kahkahayla gülüyor, anlayabilmiş değilim ki ben gırgırı, şamatayı eğlenceyi çok severim...
Mizah bölümüne gönderdiğim polyanna isimli konunun silinmesi garibime gitti.Burada belli bir gruba hitap edilmediği yazılmış.Mesaj açık olduğu söylenebilir ama ben zaten bunu belirtmek için başlığa +16 yazmışım.O belli grup kendilerine hitap edilmediğini anlar ve girip bakmaz.(o belli grup kimse artık)
Mizah zevkim gayet oturaklıdır,merak etmeyin.Sizin mizah zevkiniz bunu kaldıramadıysa önceden söylerdiniz,biz de bir daha mesaj atmazdık.
+16 yazdiginiz an daha çok iligi çekersiniz konulmasi gerekenler birde konulmamasi gerekenler var siz konulmamasi gerekenin baya asmisiniz. Kabul edilenemezdi burasi bir aleviforumu mizah bölumude olsa belirli bir siniri var asilmamasi gereken.
Mesaj saklanarak,altına da ciddi şekilde ikaz yazıları yazılarak ders verildiği mi sanılıyor.Silinsin mesaj o zaman tümden;ben de bir daha böyle mesajlar göndermiyim.