Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 Dünya Kupasi

KingAlevi
16.11.2005, 22:42
BURAYA KADARMIŞ!.. ÜÇ GOL LAZIMDI, DÖRT GOL ATTIK AMA İKİ BASİT HATADAN YEDİĞİMİZ GOL YÜZÜNDEN DÜNYA KUPASI HAYALLERİMİZ SUYA DÜŞTÜ!..
İSVIçRE’yi 4-2 YENMEMIZE RAğMEN DÜNYA KUPASII’NA GIDEMEDIK...
:34: :34: :34: :34:

Ne diyelim, bir baska Bahar'a insallah....

Ezo
16.11.2005, 22:45
Çok üzuldum ya iyi oynadilardir,yenildikleri bir takim olsa zoruma gitmiyecek ama yenildekleri takim takimdegilkiii

khaydar
16.11.2005, 23:45
Kimse Iyi Oynadik Gitmek Bizim Hakkimizdi Diye Ah Vah Etmesin.tamam Bu Akşam çok Güzel Oynadik Ama Tek Maçla(şimdiye Kadar Oynanilan Maçlarin çoğunda Kötü Oynadilar) Dünya Kupasina Katilacağimizi Düşünmekte Biraz Hayal Kurmak Olur Ki Artik Hayal Bile Edemiyoruz.

sessizfırtına
17.11.2005, 00:45
zaten belliydi yenileceği çünkü 4 tane gol atabilecek kadar süper oynuyoruz yanlız 85ci dk da gol yiyoruz olacak işmi hayırlısı olsun.....

TheGodfather
17.11.2005, 00:57
Ben ilk saniyelerde topu elle tutup bu basip hatayı yapabilcek kadar basitleşen alpaya mı kızıyım yoksa İsviçre'nin on ikinci futbolcusu hakeme mi, yoksa Takımda yaşlılar kulubünü oluşturan fatih Terime'mi bilmiyorum..:3D_NG (7)
Ama bildiğim bir şey varsa oda İsviçre Türkiye A milli takım ayarında değil...Ayrıca medeniyetten nasibini alamamış futbolcullarına ne demeli bilmiyorum yanii..
He rşeye rağmen üzgünüm takımımız bu güzel oyunundan dolayı kutluyorum..

mustimercan
17.11.2005, 12:37
ilk macta cok kötü oynadik ikinci macta cok güzel bi futbol oynadik ama yetmedi...alpay,in bireysel hatasi yakti bizi...ne yapalim artik baska bahara....

Yakapınarlı
18.11.2005, 15:53
bu maç çok iyi oynadılar ama olmadı ben tamamen hakemlerde sorun buluyorum hak edilen ikinci penaltı verilmiş olsaydı skor 5 olabilirdi.

KoCGIRİ
19.11.2005, 01:48
Bütün bunlar Arif Erdem'in kadroda olmayisindandir.
Sen Hakan Sukur,Alpay Ozalan,Fatih Akyel,Ergun Pembe yi alacaksin ama o serinin en onemli elemani Arif Erdem i almayacaksin.
Olur mu oyle sey ya.
Sakatliktan cikan Yildiray i,Fatih Tekke yi , Nihat i hemen sahaya sürmek,
Alman Liginin en iyi golculerinden Halil Altintop ile Türkiyenin en iyi golcülerinden Ümit Karan i koymuyosun kadroya,bak ne kadar dogru yapiyosun, e alsana Arif Erdem i forvete.
Olmadi Fatih Terim olmadi.
İkinci mactaki oyun gayet iyi,Kadıköyün büyülü atmosferi,taraftarın itici gücüyle şahlandı takım hatta defansimizda alpay-tolga yerine tomas-song gibib bir ikili olsa 4-0 da alirdik maçı ama İsvicredeki macta hic bir top oynamayip 2-0 lik yenilgiyi örtbas eden kimseye sorgulama firsati bile vermeyen her zamanki Milliyetci-Soven-Maco tavriyla ortaligi birbirne katan Fatih Terim.
Aldin medyayi arkana verdin gazi az gelismis ülkemin az gelişmiş halkina, e bizim vatandaş da vur deyince öldürür zaten bir kere gaza gelmeye görsün.
Kimse soramadi ordaki 2-0 lık yenilginin hesabini,kimse sormadi İsvicre gibi basit bir takima elenmeyi,hala milliyetcilik gaziyla gidiyor medyam ve ulkem.
Ama cok surmez emin ol sayin Terim, cunku artik yemezler bunlari.
Avrupayi,Avrupalilari ve Avrupa kültürünü hiç sevmem ama onlarin gözündeki barbar-kaba tavrimizin en güzel kaniti oldu bu son olaylar..Herseferinde bizi asmaya-kesmeye-süründürmeye bayilan Avrupanin eline gayet güzel koz verdik,inşallah ülkem futboluna çok zarar gelmeden atlatiriz bu olaylari.
Çünkü daha ağır faturayı kaldıramaz bu ülke
Faturayı da Fatih Terim ve Federasyonun istifası öder ama yetmez.

Lamekan
19.11.2005, 02:02
ne etiysek onu biçtik arkadaşlar... ii oynasaydık ilk macta yada akıllı oynasaydık ah vah etmezdik şimdi

dostca kalın

2006 dünya kupası hayal oldu nasip 2008 avrupa kupası elemelerine ....

e tabi orayada alırlarsalar bizi :)