Adem YAVUZ
23.10.2006, 03:15
Sabah kapı çalacak ben uykulu uykulu kapıyı açacağım. Bir sürü çocuk iyi bayramlar diyecek. Eyvah evde şeker yok. Ceptede metelik yok. ne yapacağız şimdi. Onların da üzmek olmaz. Çünkü bugün gelmesini heyecenla bekliyorlardı...:001_wub:
bencede bayramlar çocukları içinde. çünkü her şey onlar içindi bayramda sokakğa çıkıp kim en çok şekeri veye harçlığı topladı diye büyük bir zevkle yarışılan bayramlar hiç bir şeyeden haberi olmadan gülümseyen o sevimli yüzlerinde bayramlar. şimdi biz diyoruz ah nerde o eski bayramlar ama bayramlar hep aynı oysa değişen bizleriz büyüdükçe bayramların aslında bize tat vermediğini anlam ifade etmediğini anlıyoruz ve her şey gibi onunda çocukluğumuzda geçen yanını arıyoruz ama geçmiştir o günler önemli olan şimdiki bayramlarıda hala bir çocuk gibi yaşayabilmek ama benim açımdan o da geçti çünkü bayramları sevmiyorum ben bana bişey ifade etmiyorlar büyüdüm artık ve anlamını bilemden sevindiğim o eski bayramlar geride kaldı.
ben sevmesemde bayramları hepinizin bayramını kutluyorum iyi bayramlar hepinize canlarım.
Serkan_Devrim
24.10.2006, 04:56
Sabah kapı çalacak ben uykulu uykulu kapıyı açacağım. Bir sürü çocuk iyi bayramlar diyecek. Eyvah evde şeker yok. Ceptede metelik yok. ne yapacağız şimdi. Onların da üzmek olmaz. Çünkü bugün gelmesini heyecenla bekliyorlardı...:001_wub:
abi konuyu bir türlü anlayamadım. :höng bu konu neyi amaçlıyor? :garibbak: sırf konu açmış olmak için mi açtınız? :sarkazm
kazana atıyorum.
abi konuyu bir türlü anlayamadım. :höng bu konu neyi amaçlıyor? :garibbak: sırf konu açmış olmak için mi açtınız? :sarkazm
kazana atıyorum.
Sanirim arkadasimiz bayramda düsük gelirli bir vatandasin ekonomik durumu ile ilgili ruh halini ve cocuklarin bayram beklentilerini konu etmek istemis.:wacko:
MeRaLiNa
24.10.2006, 11:12
düsük gelirliler icin her gün bir eziyettir ama özeliklede cocuklari olanlar icin bayramlar daha cekilmez olur herhalde:wacko:
kazana atıyorum.
Adem Yavuz'un suçu yok Serkan, bütün suç bende :blushing:
İlgisiz bir konudaydı o yüzden bayram ile ilgili bir konuya taşımak için ayırdım ama sonra birleştirmeyi unutmuşum. :innocent:
Serkan_Devrim
24.10.2006, 17:30
Adem Yavuz'un suçu yok Serkan, bütün suç bende :blushing:
İlgisiz bir konudaydı o yüzden bayram ile ilgili bir konuya taşımak için ayırdım ama sonra birleştirmeyi unutmuşum. :innocent:o halde bir özür borcum var Adem Yavuz'. kusura bakmayın. :)