Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgilendirme...

EŞİTLİK PARTİSİ
19.11.2005, 20:21
EŞİTLİK PARTİSİNDEN....

Sevgili Sitemiz Ziyaretçileri...

Biraz önce,sadece Partimiz yönetici üyelerine hizmet veren mail adresime acil kodlu bir mesaj,
-Sn Genel Başkanım,sizin önerdiğiniz siteye girdim,çok üzüldüm,EŞİTLİK PARTİSİ'nin altında süpürgeci ( ferraş ) yazıyordu,lütfen siteyi uyaralım bu yanlışlık düzeltilsin.
Düşündüm,gülsemmi,ağlasamı...kendimi toparladıktan sonra...bu arkadaş Mardin ilimizde,örgütlenme yönünden başarılı çalışmaları var,telefonla aradım,klasik konuşmaları bitirdikten sonra...
-Bak arkadaşım,biliyorum ilinizde ALEVİLER yok denecek az,bu nedenle alevilerin DİNİ yaşam tarzlarını bu nedenle bilmeye bilirsin,bu bir onurlandırma derecesidir,yani cem evlerimizde verilen rütbedir,bu sitede kendi koyduğu güzel ölçülerle insanlara,tüzel kişiliklere rütbe veriyor ve diğer izah edilmesi gerekenleri izah ettikten sonra,kendi sünni inacındaki rütbeleri anlattıktan sonra...el cevap.
-Sn.Genel Başkanım,gerçekten özür dilerim,ALEVİLİĞİ doğru ALEVİLİK ilkelerine dayandırarak,sizin katkınızı da isteyerek bölgemizde anlatmak için hemen çalışmaya başlayacağım...şimdi şunu diyebilirsiniz,siz genel başansınız,adam ne diyebilirdi ki,hemen belirtelim bizim iç işleyişimizde kesin olarak öyle birşey yapılmasına gerek olmayacağı net şekilde,tüzük maddeleri haline getirilmiştir...
Bu örnekle insanlarımız hala ALEVİLİĞİ tanıyamıyorlar,bizler bunu her platforda izah ederek bu yanlış anlamaları el birliğiyle ortadan kaldıracağımıza inancım kesin.Saygılarımla.

Bektaş ÇELEBİ