Orijinalini görmek için tıklayınız : rapidshare den sınırsız indirebilir miyim?
rockçı turna 21.11.2005, 15:51 slm arkadaslar!
bir soum olacaktı bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim;
rapidshare den (ücretsiz) sınırsız indirme imkanımız varmıdır acaba? yada sınırsız olmasa da indirme işlemini maksimum düzeyde nasıl gerceklestirebilirim??? çünkü 5-6 sarkı indirdikten sonra 24 saat içinde baska bir sey indirmeme izin verilmiyor!!!:uhhm:
dostum bir yanlisin olabilir benim bildigim 50 mb indirdikten sonra ip numaran yarim saatligine donduruluyor yarim saat sonra birdaha indirebilirsin
rockçı turna 21.11.2005, 17:38 dostum bir yanlisin olabilir benim bildigim 50 mb indirdikten sonra ip numaran yarim saatligine donduruluyor yarim saat sonra birdaha indirebilirsin
yaw dogrusun tunc2 dostum.anlasılan ben pespese indirm yapamayınca kendimce ertesi gün denemek gibi bir yol keşfetmişim(!!!) ve ancak böyle olabilecegine inanmısım:)
şimdi denedim oldu; tşk yardımın için:sas:
Birde dikkat etmen gereken sey diyelimki 10 mb bisey indirdin ikinci inderecegin sey 45 mb ozamanda olmuyor aslinda sinirsiz indirebilirsin ama bunu sana ben pek tavsiye etmem bir sürü yolu var zaten 50 mb yarim saatligine yeter herhalde :))
Bir Zeynep 21.11.2005, 22:12 çünkü 5-6 sarký indirdikten sonra 24 saat içinde baska bir sey indirmeme izin verilmiyor!!! bendede gecen öyle bnisey dedi. Üc dört bisey indirdikten sonra o yazi geldi!?!?!?!?!?!?!
erdemkocak 21.11.2005, 22:34 bendede gecen öyle bnisey dedi. Üc dört bisey indirdikten sonra o yazi geldi!?!?!?!?!?!?!
Arkadaşlar rapid size 24 saat sınır koymaz.. Sadece 20 MB'dan fazla dosya indirdiğiniz de bir sonraki download etmeyi 1 saat sonra gerçekleştirirsiniz... Benim bu konuda uyguladığım yöntem:
Modeminizi tamam kapatın ve Pc nizi yeniden başlatın... Sonra tekrar modemizi açın...
rockçı turna 21.11.2005, 23:17 Benim bu konuda uyguladığım yöntem:
Modeminizi tamam kapatın ve Pc nizi yeniden başlatın... Sonra tekrar modemizi açın...
dosum sagol ya; bilmiyordum bu öntemi, gercekten işe yaradı:3D_NG:
Bir Zeynep 21.11.2005, 23:22 modem degil ki can, dsl flat!?!?!?!
erdemkocak 21.11.2005, 23:37 modem degil ki can, dsl flat!?!?!?!
ablam internete bağlanırken telefon hattınızdan gelen kablonun bir modeme takılması gerekir... Sizde ne tür bi sistem olduğunu anlayamadım ama böyle bir cihaz olması gerekir... Yada internetiniz ile ilgili herhangi bir donanım varsa elektrik fişini çekin pc yi kapatın ve yeniden açın...
Burda maksat ip'nizin resetlenmesidir... Mantık olarak da böyle gerçekleşmesi gerekir... Ms-Dos'dan komutu da var yani modemi falan kapatmaya yada pc'yi tekrar başlatmaya gerek kalmadan... ancak böylesi daha garanti...
arkadaslar ben www.megaupload.com u öneririm, hem sinirsiz hemde 250 mb veya 500 mb e kadar upload sansi var...
ama sanirsam rapidshareden yavas...
ablam internete bağlanırken telefon hattınızdan gelen kablonun bir modeme takılması gerekir... Sizde ne tür bi sistem olduğunu anlayamadım ama böyle bir cihaz olması gerekir... Yada internetiniz ile ilgili herhangi bir donanım varsa elektrik fişini çekin pc yi kapatın ve yeniden açın...
Burda maksat ip'nizin resetlenmesidir... Mantık olarak da böyle gerçekleşmesi gerekir... Ms-Dos'dan komutu da var yani modemi falan kapatmaya yada pc'yi tekrar başlatmaya gerek kalmadan... ancak böylesi daha garanti...
Dostum benim de bildiğim adsl modemler dinamik ıp kullanmıyorlar yani ıp adresleri sabit. onuniçin adsl modemi kapatsanda bir işe yaramıyor diye biliyorum çünkü gene aynı ıp ile bağlanıyor. Senin dediğin harici modemlerde olması lazım. galiba sanırsam.
Bunun yerine adamlar dinamik ıp lerini gizleyen programlar kullanmayı seçiyor..
rockçı turna 30.11.2005, 19:44 Dostum benim de bildiğim adsl modemler dinamik ıp kullanmıyorlar yani ıp adresleri sabit. onuniçin adsl modemi kapatsanda bir işe yaramıyor diye biliyorum
dostum ben adsl modem kullanıyorum ve arkadasın önerdiği yöntemi denedim; başarılı oldu:sas:
ben denemistim ama olmamisti bugün gene denedim gene olmadi. bi prog. indirdim orda ip adresi örenebiliyosun. dikkatimi ceken; 2 tane ip num. varmis
1. nete baglanmak icin sabit olan, 2. herhangi bi siteye girince olan sanrim
tuaf...
Pek bilemiyorum dostum ama bende hala işe yarmıyor.. Bir açıdan da yaramadıgına sevnmiyor değilim bu ay 3,7 Gb oldu. malüm sınırlı kullanıyoruz geçmemek gerek...
meymane_usari 03.03.2006, 21:08 slm arkadaslar!
bir soum olacaktı bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim;
rapidshare den (ücretsiz) sınırsız indirme imkanımız varmıdır acaba? yada sınırsız olmasa da indirme işlemini maksimum düzeyde nasıl gerceklestirebilirim??? çünkü 5-6 sarkı indirdikten sonra 24 saat içinde baska bir sey indirmeme izin verilmiyor!!!:uhhm:
sevgili can sana bu kısıtlamayı çözmenin yolunu söylüyorum eğer internete adsl ile bağlaniyosan bu kısıtlama mesajını aldıktan sonra bu adsl kablosunu modemin arkasından çıkarıyorsun sonra bilgisayarıma gelip orda sırasıyla ara/bul>>>>kriterlere rapidshare ya da rapidshare cookie yazdığın zaman çıkan bu aramayla ilgili bütün dosyaları sil sonra çıkardığın kabloyu geri takıyosun işlem tamam sorunun çözülmüş olacaktır ben bunu yapıyorum kesin çözüm.... siteden dosya indirdiğinde pc seni,n ip numaranı kaydeder ve sonra kendi kendine siler sen bunu kendi ellerinle yapmış oluyosunn...
umarım yardımcı olmuşumdur...
arkadaşlar rapidin sınırı 100 mb ama bir sefere mahsus diğeri için 1 saat bekleniyor ama bunun için programlarda va rapidden aynı anda 2-3 tane dosya indirebiliyorsun ben denedim OLMADI dosyaları indirdi ama açmadı yani bildiğim kadarıyla yapmış adamlar
ThassosIsland 22.09.2006, 00:37 Uğrasmayın modeme bi reset atın yeter...
evet modeme reset atınca indirebilirsiniz tekrar. ip adresiniz değişecektir çünkü.
MeRaLiNa 22.09.2006, 00:44 ama bu reseti bir kac kez yapinca anliyor ve yine olmuyor.... bana bir kac kez böyle olmustu sanki?!?
ama bu reseti bir kac kez yapinca anliyor ve yine olmuyor.... bana bir kac kez böyle olmustu sanki?!?
Çaktırmadan yapıcaksn :lol:
ThassosIsland 22.09.2006, 00:54 arkadaslar bılmıyorum ama ben en son bunu yapıp burda bır arkadasın nazlı yarım dıye türkusunu ındırmıstım.. hatta babam cok beğendı sabahtan berı 23232213234 cu tekrarı yaptırıyor... :thumbup1:
|