Lamekan
22.11.2005, 02:27
merhaba dostlar...
arama motorlarında mp3 arayordum bir baktım 5000 den fazla mp3 diye bir link dedim bir bakınayım nasıl bir yer.. link takip ettim site islamcı bir site ve mp3 ler de ilahi tipi şeyler dedim bunlar beni açmaz.. tam kapatacağım gözüme bir anket ilişti sizinle bu anketti paylaşmak ve görüşlerinizi öğrenmek istedim....
Soru :Siz En Çok Hangisinden Şikayetcisiz
Seçenekler ..................................... Katılım
1- iş problemlerim-işsizlik......................365
2-içimdeki manevi boşluk......................1970
3-mazlum müslümanlar ........................2228
4-Çocuklarımın itaatsizliği.....................260
5-Ailevi geçimsizliklerim 509
..................Katılım......................... ...5835
sizin fikriniz nedir bence bu oylamaya katılanlar türkiyede yaşamıyor ya da dünyada yaşamıyorlar galiba işsizlikle ve ekonomik sıkıntılarla alakaları olmadığına göre bizim dünyadan olamazlar... mazlum müslümanlardan neden bu kadar şikayet ediyorlar oda bir garip durum...............
dostca kalın
arama motorlarında mp3 arayordum bir baktım 5000 den fazla mp3 diye bir link dedim bir bakınayım nasıl bir yer.. link takip ettim site islamcı bir site ve mp3 ler de ilahi tipi şeyler dedim bunlar beni açmaz.. tam kapatacağım gözüme bir anket ilişti sizinle bu anketti paylaşmak ve görüşlerinizi öğrenmek istedim....
Soru :Siz En Çok Hangisinden Şikayetcisiz
Seçenekler ..................................... Katılım
1- iş problemlerim-işsizlik......................365
2-içimdeki manevi boşluk......................1970
3-mazlum müslümanlar ........................2228
4-Çocuklarımın itaatsizliği.....................260
5-Ailevi geçimsizliklerim 509
..................Katılım......................... ...5835
sizin fikriniz nedir bence bu oylamaya katılanlar türkiyede yaşamıyor ya da dünyada yaşamıyorlar galiba işsizlikle ve ekonomik sıkıntılarla alakaları olmadığına göre bizim dünyadan olamazlar... mazlum müslümanlardan neden bu kadar şikayet ediyorlar oda bir garip durum...............
dostca kalın