Orijinalini görmek için tıklayınız : siz ne düşünürsünüz

Lamekan
22.11.2005, 02:27
merhaba dostlar...

arama motorlarında mp3 arayordum bir baktım 5000 den fazla mp3 diye bir link dedim bir bakınayım nasıl bir yer.. link takip ettim site islamcı bir site ve mp3 ler de ilahi tipi şeyler dedim bunlar beni açmaz.. tam kapatacağım gözüme bir anket ilişti sizinle bu anketti paylaşmak ve görüşlerinizi öğrenmek istedim....

Soru :Siz En Çok Hangisinden Şikayetcisiz

Seçenekler ..................................... Katılım

1- iş problemlerim-işsizlik......................365

2-içimdeki manevi boşluk......................1970

3-mazlum müslümanlar ........................2228

4-Çocuklarımın itaatsizliği.....................260

5-Ailevi geçimsizliklerim 509

..................Katılım......................... ...5835

sizin fikriniz nedir bence bu oylamaya katılanlar türkiyede yaşamıyor ya da dünyada yaşamıyorlar galiba işsizlikle ve ekonomik sıkıntılarla alakaları olmadığına göre bizim dünyadan olamazlar... mazlum müslümanlardan neden bu kadar şikayet ediyorlar oda bir garip durum...............

dostca kalın

Lamekan
23.11.2005, 12:22
KİMSE BİŞEY DÜŞÜNMÜYORMU 19 kişi incalemiş tek satır yok enterasan dogrusu

dostca kalın

Canan
23.11.2005, 12:59
bu siteye katilan insanlar (sen haric) asiri islamici. ve bu islamcilar normal bir sekilde girdiklari sitenin formatina uyan cevaplar veriyolar.
ISLAMCI SITE= ISLAMCI CEVAP
musluman kardesleri aci cekerken onlar kendi is veya aile problemlerinimi dusunecekler????

ayrica bu sitedeki muslumanlarin sefaletini ve kotu durumlarini anlatan makaleler varsa onlarda ziyaretcilerin cevaplarini etkileyebilir.
ziyaretciler basga muslimanlarin kotu durumda olduklarini ogrenince, kendi durumlarina sukrelerler. ziyaretciler basda biraz acikli haberlerle doldurusa geldilerse bu tur cevap vermeleri normal bence.

eerkan82
23.11.2005, 13:11
KİMSE BİŞEY DÜŞÜNMÜYORMU 19 kişi incalemiş tek satır yok enterasan dogrusu

dostca kalın

slm dostum,dün bende inceledim ama işlerimin yoğunlu nedeniyle birşeyler yazamadım.

burada mazlum müslümanlar derken neden kastettiği ortada. asırlardır bu böyle gidiyor insanlar olaylara bakarken hep dinsel açıdan bakıyorlar oysaki kendileride diğer yazılmış olan şıkların farkındalar,diğer ülkeleri bilemeyeceğim ama bizim ülkemiz insanlarının din konusunda çok hassas oldukları ortadadır.
bizlare yani alevi kesimine olan düşmanlıkları değişmeyeceği kanısındayım,çünkü;bizim tv kanallarımız yok bizim radyolarımız yok denecek kadar çok az ve en önemlisi bizim alevi insanlarımızda fazla birlik beraberlik yok. ben, bunlar olazsa olmaz kanısındayım sesimizi duyura bilmenin kendim
izi onra karşı ispat etmenin ezdirmemenin bu olduğunu düşünüyorum.

saygılar.....

Lamekan
25.11.2005, 05:51
adamlar mazlum müslümanlar derken bizi kast etmedikleri açık ama bu insanlar aç değilmi bu insanlar işsiz değilmi....

içinde manevi boluk varmış insan olmanın ne oldugunu bilmesse o boşluk hep olacak belkide vicdanlarıdır o e tabi varsa.....

bizim lkemiz hiç bir yere varamaz bence...

dostca kalın...

ozgur416
29.11.2005, 17:05
bence şii sünni olayı siteyi iki taraftan birileri hazırlamış diğerlerini böyle görüyor herhalde.

teşekkürler