Canim Ya Ali
22.11.2005, 23:34
Arkadaslar aranizda kosu yapan varmi
Veya marathon yapan
Özel ayakabi kulaniyorsunuz veya özel bir metodunuz varmi
Size kosu nedir
Arkadaslar aranizda kosu yapan varmi
Veya marathon yapan
Özel ayakabi kulaniyorsunuz veya özel bir metodunuz varmi
Size kosu nedir
Ben hafta-ici her sabah saat 06:00 gibi, 15-30 dakika kosu yaparim annemle birlikte (annecigim kosmaz o yurur hihihi...Yalniz cikamiyorum korkuyorum cunku karanlik oluyor). Ozel ayakkabi giymelisin tabiki, bu bellin icin cok onemli ve (agir) birsey yemiyeceksin. Kosmadan yarim saat falan once hafif birsey yiyebilirsin energi icin. Mesela muz cok energi verir. Ve kosuyu yapip eve dondukten sonra hemen kahvalti yapmayin, biraz bekleyin yarim saat falan, cunku vucut o an halen yag yakiyor, ama su icebilirsiniz. Kosu yapmak, spor yapmak benim icin cok guzel birsey, ben spor yaptikca cok rahatliyorum, geceleri daha rahat uyuyorum...yapmazsam rahat edemiyorum!
Sevgiler,
ISIK
Haa bak sunu soylemeyi unutmussum: Hizli kosu yaptigin zaman koolhydrat yakarsin ve vucut condition'un duzelir ama normal yurudugun zaman yag yakarsin...simdi gercekten zayiflamak isteyen insanlarin normal ama uzun sure yurumesi daha cok mantikli!
Cok yuruyen insanlar daha cok yasarmis!!!!!
Haa bak sunu soylemeyi unutmussum: Hizli kosu yaptigin zaman koolhydrat yakarsin ve vucut condition'un duzelir ama normal yurudugun zaman yag yakarsin...simdi gercekten zayiflamak isteyen insanlarin normal ama uzun sure yurumesi daha cok mantikli!
Cok yuruyen insanlar daha cok yasarmis!!!!!
bir söz varya! derler "eski toprak"...
"eski toprak" lar şehre gitmek için 5-6-7 saat yürürmüş... demekki ondan daha sağlıklı olurlarmış hep...
"eski toprak"=hareket
Benim yaptıgım koşu sporu bu aralar ancak uyurken rüyalarımda koşmamdan ibaret. :)
Forum korumak ve eğlenmek amacıyla yaptığım tek spor masa tenisi. Enerji yakmak ve eğlenmek aynı anda yapılabiliyor.
Koşarken tempolu koşmak yerine düşük hızlarda uzun mesafeler tercihimdir..Canım sıkıldıgında , sinirlendiğimde ise uzun uzun yürüyüşler ii gelir...
Benim yaptıgım koşu sporu bu aralar ancak uyurken rüyalarımda koşmamdan ibaret. :)
Forum korumak ve eğlenmek amacıyla yaptığım tek spor masa tenisi. Enerji yakmak ve eğlenmek aynı anda yapılabiliyor.
Koşarken tempolu koşmak yerine düşük hızlarda uzun mesafeler tercihimdir..Canım sıkıldıgında , sinirlendiğimde ise uzun uzun yürüyüşler ii gelir...
Sevgili Lamekan dedecigim,
Yoksa bastonlami yuruyorsun...dede olduguna gore:p :p
Hahahha kizma saka yaptim:p ....haklisin temiz havada uzun uzun yurumek stress'e karsi en iyi ilactir!!!
Sevgiler....