Orijinalini görmek için tıklayınız : aldatılan erkekler nasıl anlayabilir?
izmirksk 27.10.2006, 13:13 arkadaşımın bana sorduğu bir soru..bir sitede görmüş..aklımda kaldığı kadarı ile şöyle(bende henüz çözemedim ama epey bir ilerledim bu soruda..)
40 kişinin yaşadığı bir kasaba..herkes evli..20 tane evli çift var..fakat bu kasabada ,eğer erkek eşi tarafından aldatıldığını öğrenirse yada bilirse onu kapı dışarı ediyor(en azından namus cinayeti yok:))her ne ise..ama her erkek(nedenini sormayın soru işte:)) başka aldatan kadın varsa biliyor sadece eşini bilmiyor..yani her erkek başkasını görüyor(yatak odasına kadarda mı ..oha yani:)neyse:)ne kasabaymış..)
bir gün kasaba halkından olmayan biri gelir ve misafir olur ve giderken de derki
- ayrılırken itiraf edeyim ki eşini aldatan en az 1 kadın var..(oğlum misafirsen misafirliğini bil sana ne milletin uçkurundan..ama rahat durmazlarki:)kesin kadındır ,dedikodu yaptığına göre:))
aslında aldatılan 3 erkek vardır ve ancak 3.günde hepsi aynı anda eşlerini kapı dışarı ederler..bu nasıl oluyor
(Allah kimsenin başına vermesin diyelim..hani erkek aldatsa neyse de kadının aldatması hoş olmaz..)şaka:))
MeRaLiNa 27.10.2006, 13:26 (Allah kimsenin başına vermesin diyelim..hani erkek aldatsa neyse de kadının aldatması hoş olmaz..)şaka:))
iste bu mantik yüzünden kadinlarin basvurmadigi kurnazlik seytanlik yok bu konularda... aldatan kadin veya erkek ayni düsük seviyededir....
izmirksk 27.10.2006, 21:15 heehee:)o cümleyi bilerek kurdum :)tepki kimden olacak diye sadce merak ediyordum..sen son zamanlarda suskundur hayırdır
bu arada bu soruya yanıt yok mu ,güzel bir soru
izmirksk 27.10.2006, 21:55 pekala temel mantık şu..örneğin sadece bir erkek aldatılsa idi ,diğer kadınların eşlerini aldatmadığını bildiği için eşini kapı dışarı ederdi ..eğer 2 erkek aldatılsa idi her biri sadece tek bir erkeğin aldatıldığını görür ve eşlerini kapı dışarı ederlerdi..bu mantıkla 3 erkeğin nasıl kapı dışı ettiğini anlıyoruz..(yani ben anladım :))ama neden 3.gün ..işte o şimdilik sorun:)
sen anlamasına anladında,birde biz anlayabilsek:) :)
izmirksk 27.10.2006, 22:14 sorunun başında verilmiş ya her erkek kendi eşi hariç diğer aldatan kadınları biliyor..sadece her erkek kendi eşi aldatırsa bilmiyor..diğer kadınları biliyor.
bu bağlamda;sadece bir erkek aldatılsa idi ,diğer kadınların eşlerini aldatmadığını bildiği için eşini kapı dışarı ederdi ..eğer 2 erkek aldatılsa idi her biri sadece tek bir erkeğin aldatıldığını görür ve eşlerini kapı dışarı ederlerdi..bu muhasebe ile 3 erkeğin kapı dışarı etmesinide anlayabiliyoruz..amaen az 1 erkek deniyor ve 3.gün herkes kapı dışarı ediyor..3.gün olayını şu an kafam çakmadı:)
şimdi olay şundan ibaret.posta gazetesinde Mehmet Coşkundeniz'in bir aralar bir köşesi vardı bilmem okuyanınız varmı..ordaki yazılanlardan ve bu konudan şu çıkarılıyor.hep erkek aldatır mantığıyla yaşayan erkekler aslında uyutulmuştur:) :)....bu tabiki şakaydı:) ..bu kadın yada erkek olsun fark etmez.aldatmak kusura bakmayın ama hiç bir mantıklı açıklaması olmayan bir adiliktir..şimdi benim bu yazıdan anladığım bu kadar:)
MeRaLiNa 28.10.2006, 00:18 heehee:)o cümleyi bilerek kurdum :)tepki kimden olacak diye sadce merak ediyordum..sen son zamanlarda suskundur hayırdır
bu arada bu soruya yanıt yok mu ,güzel bir soru
yok ben son zamanlarda forumun tozunu yutuyorum, yanliz sen ask-mesk aldatma, kadin-erkek konunarina cok takildigindan görmemissindir beni hehehehehe :)
bu soruya yanit yok, cünki kafami karistirdi:rolleyes: Meral anlamaz böyle seyleri :)
bunu saten erkeklerin sorunu, kadinlarda 6. his kuvvetlidir :)
sana kolay gelsin:yamukgul:
izmirksk 28.10.2006, 16:01 :36_1_50: kızlar siz adamı uyutursunuz
izmirksk 08.11.2006, 18:40 40 kişinin yaşadığı bir kasaba..herkes evli..20 tane evli çift var..fakat bu kasabada ,eğer erkek eşi tarafından aldatıldığını öğrenirse yada bilirse onu kapı dışarı ediyor(en azından namus cinayeti yok:))her ne ise..ama her erkek(nedenini sormayın soru işte:)) başka aldatan kadın varsa biliyor sadece eşini bilmiyor..yani her erkek başkasını görüyor(yatak odasına kadarda mı ..oha yani:)neyse:)ne kasabaymış..)
bir gün kasaba halkından olmayan biri gelir ve misafir olur ve giderken de derki
- ayrılırken itiraf edeyim ki eşini aldatan en az 1 kadın var..(oğlum misafirsen misafirliğini bil sana ne milletin uçkurundan..ama rahat durmazlarki:)kesin kadındır ,dedikodu yaptığına göre:))
aslında aldatılan 3 erkek vardır ve ancak 3.günde hepsi aynı anda eşlerini kapı dışarı ederler..bu nasıl oluyor
(Allah kimsenin başına vermesin diyelim..hani erkek aldatsa neyse de kadının aldatması hoş olmaz..)şaka:))
yaş ilerledikçe kafa durur derler ama yok ben şarap giyim yıllandıkça artıyor:):)
neden 3.gün olduğunu az önce buldum..o yüzden coştum:)
1.gün olayı basit..diyelim denilseydiki sadece 1 kişi aldatıyor sorun yoktu , herkes başkasını gördüğü için aldatılan erkek hemen anlardı..çünkü diğerlerinde aldatma görmeyenişi otomatikman bu hükmü verirdi..peki ya 2 kişi olsaydı?
aldatılan 2 kişi olsaydı yine kolaydı ve 2.gün kapı dışarı ederlerdi ,çünkü ilk gün sadece 1 er kişinin aldatıldığını görürdü her ikiside..aldatılan 2 erkekde birbirlerini görürdü ama kendilerini görmezdi ama başkalarınında aldatılmadığını görürlerdi..dolayısı ile 2.gün anlarlardıki sadece gördükleri kişi değil aldatılan..çünkü öyle olsaydı o adam ilk gün kapı dışarı ederdi eşini demekki o da birilerini yada birisini görmüş..ee etrafta aldatılan olamdığına göre, demekki 2 kişi varmış diyerek eşlerini kapı dışarı ederler ve bunu 2.gün yaparlar(hesap kitap işi ile böyle:))
3.günde böyle işte..3 aldatılan erkek varsa her biri kendi eşlerinden bihaber olacakları ama başkalarını görecekleri için 2 kişinin aldatılacağını görünce ,beklerdi..ama 2.gün sonunda kapı dışarı edilen olmadığına göre 2 kişiden başka aldatanı bunlar göremeyeceklerine ,o halde her biri bizde varız işin içinde diyecekler ve 3 kişide 3.gün eşlerini kapı dışarı edeceklerdi..
oh be anladım :)
Ne karışık soru bu yaaa valla çözemedim .Ama çzödüğüm bir tek şey var Boynuzlanmış 3 Erkek hehehhee :p :p :p
reyhan22 08.11.2006, 19:13 bu ne şimdi yaaaa bizene kardeşim kim aldatıyorsa aldatsın.........yani nerde bi ilginçlik nerde bi karışıklık altından sen çıkıyorsun izmirksk helal valla
MeRaLiNa 08.11.2006, 19:55 hec bise anlamamisem:yaw2 ayrica sen o kadar gün yemedin icmedin kim kimi neden nicin aldatmis niye fark etmemis diyemi kafa yordun:blink:
acareftelya 08.11.2006, 21:33 ne olursa olsun yanlış birşey kimse böyle şeyler yapmasın.ne kadına ne erkeğe yakışır...adam olan yapmaz zaten
izmirksk 08.11.2006, 21:40 Ne karışık soru bu yaaa valla çözemedim .Ama çzödüğüm bir tek şey var Boynuzlanmış 3 Erkek hehehhee :p :p :p
farzı olmasada sünneti çözmüşsün:)
hec bise anlamamisem:yaw2 ayrica sen o kadar gün yemedin icmedin kim kimi neden nicin aldatmis niye fark etmemis diyemi kafa yordun:blink:
yok yav bu soruyu unutmuştum bile, bugün bu sayfaya girer girmez kafamda şimşek çaktı
..çözemediğim bir soruyu daha sonra çözmek çok adetim değildir ama kısmet:)
türkü_nehri 16.11.2006, 09:45 yok yok zaten işlerin yoğunluğundan beynim yeterince nasibini aldı.artık düşünmüycem, pes ediyorum:p :p :p
anlamadım yahuuu:innocent:
HeR tÜrKü BiR yÜrEğİn SeSiDiR
|