coşkun
27.10.2006, 16:17
Canlar Akdağmadenine bağlı Alevi köylerinden olanlar varmı?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Yozgat / Akdağmadeni coşkun 27.10.2006, 16:17 Canlar Akdağmadenine bağlı Alevi köylerinden olanlar varmı? mehmettt 06.12.2006, 23:23 merhaba coşkuncum ben akdağmadeninin engüzel köyü olan ardıçalan dan mehmet nasılsın kardeşim senin gibi dostlar oldukça bizim mezhebimiz hiç birzaman unutulmaz sagolasan azemheval 07.12.2006, 09:40 canım kankim bende yazılıtaştanım , evet bizim oralardan olanlarla yazışıp tanışlaım berfoli 07.12.2006, 10:06 mehmet merhaba bende yarı ardıçalanlı yarı bozhüyüklüyüm. ardıçalanı köyünün en güzel köy olduğu konusunda seninle hemfikirim çok teşekkürler:36_3_20: ahmetsa 14.12.2006, 14:00 Coşkun selam bende yarı ardıçalanı lı sayılırım, eşim sizin köylü biz sizi ailecek tanıyoruz ahmet cemo02 17.12.2006, 22:07 slm ben de bozhöyük köyündenim. Tabi bana göre de o civarın en güzel en şirin köyü benim köyüm. coşkun 07.01.2007, 13:06 canlar hoşgeldiniz, ardıçalanı da bizim, bozhöyükte, garüzünde, yazılıtaşta, bizim oraların hepsi güzel... ben şu an askerdeyim, daha doğrusu usta birliğine teslim oluyorum acemilik bitti, yazın köy şenliklerinde görüşmek dileğiyle hepinizi yüreğinizden öpüyorum hoşçakalın canlar... mehmettt 13.01.2007, 01:15 kardeşim sen ne zaman asker oldun tosun allaha emanet ol üzülme bir çirpıda geçer aramıza dönersin eskisi gibi bir istegin olursa beni nerde bulacagını biliyorsun hayırlı teskereler muhammet mustafa yoldaşın haydarı kerrar yardımcın olsun kardeşim mehmet (ardıç alanın delisi) coşkun 20.01.2007, 11:51 şafak 117 canlar, hepinizi seviyorum hoşçakalın berfoli 28.03.2007, 21:33 şafak 117 canlar, hepinizi seviyorum hoşçakalın bitmiş askerlik Coşkun Ali Şah yardımcın olsun odeysus 31.03.2007, 09:00 hemşerilerim merhaba.tesadüfen bu formu buldum ve üye oldum. Bende yazılıtaş köyündenim.uzun zamandır köye gidemiyorum.En son 2001 de köye gittim.bozhüyük'e annemin köyü ardıçalanına gittim.bizim köylerimiz ve köylülerimiz kadar ii ve güzel yer görmedim.harita kadastro tek. oldugum için sürekli konar göçer yaşıyorum.tüm canlara selam olsun sadık güvenç sanırım seni tanıyorum.sende haritacıysan çorumdan seni çok ii hatırlıyorum..sanada selamlar.. coşkun 31.03.2007, 10:20 hemşerilerim merhaba.tesadüfen bu formu buldum ve üye oldum. Bende yazılıtaş köyündenim.uzun zamandır köye gidemiyorum.En son 2001 de köye gittim.bozhüyük'e annemin köyü ardıçalanına gittim.bizim köylerimiz ve köylülerimiz kadar ii ve güzel yer görmedim.harita kadastro tek. oldugum için sürekli konar göçer yaşıyorum.tüm canlara selam olsun sadık güvenç sanırım seni tanıyorum.sende haritacıysan çorumdan seni çok ii hatırlıyorum..sanada selamlar.. hoşgeldin aramıza abim, ben her yaz köye gitmeden yapamam sen nasıl dayanıyosun abi? ama ekmek kavgası işin içine girince iş değişir! Herkeze selam olsun... bu arada şafak 47 :) odeysus 04.04.2007, 09:33 selam coşkun şimdiden hayırlı teskereler,tüm alevi canlar ve özellikle akdağmadeni canları hepini gözlerinizden öperim. coşkun 28.04.2007, 13:55 şafak 19 az kaldı :D roma 04.05.2007, 10:10 selam tüm canlara arkadaslara bende sitma liyim annem bozhöyüklü sizlerle tanismayi bende isterim uzun zamandir bende memleketeime gidemedim ama gönüller bir olsun. benimle görusmek isteyen canlar icin adresim :Esaretin_Bedeli66... com beklerim hepinizin gözlerinden öperim hoscakalin dostlarim coşkun 15.05.2007, 11:03 slm canlar askerliği iiice yedim, son 2 günüm kaldı, hoşçakalın... odeysus 24.05.2007, 20:52 selam coşkun sonunda askerliğide yedin.hayırlı ugurlu olsun...hayırlı teskerler,askerlik şimdi başlıyor(ekmek yuva mücadelesi)tüm canlara selam olsun. ben şu an kars ilinde görev yapıyorum.sanırım 2-5 yıl arası burada olacagım.burada alevi çok.mezhep ve ırk ayrımcılığı toplumda yaygın.burada bi köye gittim adı karacaören..kökü bizim oralara dayanıyo,soyadlar bile uyuyor,ardıç,yıldız..bakalım dibinden ne çıkacak.. karsın yüzde 30 luk dilimini canlarımız oluşturuyor.... coşkun 10.06.2007, 22:38 selam coşkun sonunda askerliğide yedin.hayırlı ugurlu olsun...hayırlı teskerler,askerlik şimdi başlıyor(ekmek yuva mücadelesi)tüm canlara selam olsun. ben şu an kars ilinde görev yapıyorum.sanırım 2-5 yıl arası burada olacagım.burada alevi çok.mezhep ve ırk ayrımcılığı toplumda yaygın.burada bi köye gittim adı karacaören..kökü bizim oralara dayanıyo,soyadlar bile uyuyor,ardıç,yıldız..bakalım dibinden ne çıkacak.. karsın yüzde 30 luk dilimini canlarımız oluşturuyor.... abim bakarsın oralarda akrabalarımız vardır alır getirirsin:) sana kolay gelsin abim, görüşmek üzere... tramosoo33 15.06.2007, 20:43 ben bir yozgat ardıçalanlı olarak burada bulunmaktan gurur duyuyorum keşke herkez burada olsa ......:ilgili: |