Orijinalini görmek için tıklayınız : o intihar etti başkası öldü

pazarcıklı
28.10.2006, 03:24
O intihar etti başkası öldü

23’üncü kattan atladı üstüne düştüğü otomobildeki kadını öldürdü Tayvan’da intihar etmeye kalkışan Chang isimli 44 yaşındaki adam, bir binanın 23’üncü katından atladı, ancak park halinde olan bir aracın üzerine düştü ve yaralı olarak kurtuldu. Aracın içindeki kadın ise tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ayağı kırılan Chang ölen kadının ailesinden özür diledi ancak, ailenin yüklü bir tazminat davası açacağı açıklandı :innocent: :innocent: :innocent:

Kartopu86
28.10.2006, 10:04
:ohmy: :ohmy: :ohmy:

Anlık işte herşey.Ölmek isterken öldürür,öldürmek isterken de ölebilirsin.......
Demekki yaşayacak ömrü varmış daha adamın...
Her ölümün bir sebebi vardır derler ya kadınınkide ilginç olmuş.Ama azrail işte nerde olsa buluyo kaçmak yok yani.....

birdal can
28.10.2006, 10:47
:ohmy: :ohmy: :ohmy:

Anlık işte herşey.Ölmek isterken öldürür,öldürmek isterken de ölebilirsin.......
Demekki yaşayacak ömrü varmış daha adamın...
Her ölümün bir sebebi vardır derler ya kadınınkide ilginç olmuş.Ama azrail işte nerde olsa buluyo kaçmak yok yani.....öldürmeyen allah öldürmüyor işte görüyorsunuz..adamın yaşayacak çook ömrü varmış..kadının ise ömrü bitmiş..

güldestim
28.10.2006, 11:04
Yazık olmuş kadına :(

zohre-35
28.10.2006, 13:14
kendi canına kıymak isterken başkasın canına kıymış.olan kadına olmuş yazık.hayatta herşey olabiliyor.

crewchif
28.10.2006, 13:28
ya insanları anlamak güç onca intihar yöntemi varken neden bu kadar riskli yöntem seçerler bilmiyorum

Ali_Yolcusu
28.10.2006, 14:01
allah'ın işi işte :)

hatice keleş
28.10.2006, 23:19
ilginç adam ölmek isterken başkasının canına mal oldu

SarıVatoz
28.10.2006, 23:31
ya insanları anlamak güç onca intihar yöntemi varken neden bu kadar riskli yöntem seçerler bilmiyorum

haklısın aslında madem niyetin intihar harikiri yap. Hatta vidyoyu aç, kayıtta bırak arkandan ailen görüntüleri satar; sende bir halta yaramış olursun:)

can85
28.10.2006, 23:35
tuhaf bir durum... 23. kattan aşağı atlayacanaa serbest bi yerde atlasa gitmiş kamuya açık bi yerde atlamış...sonuçlarına katlanmak lazım..

nesslimm
28.10.2006, 23:44
öldürmeyen allah öldürmüyo işte.

genede o kadar kattan düşüpte ölmemek tuhaff

esatra
06.11.2006, 19:58
araca ne olmuş bilen varmı?

Rose
06.11.2006, 20:47
gerçekten ilginç sen git ölmek isterken başkasını öldür allahın işi işte öldürmek istemediği öldürmüyor demek ki adamın çekeceği varmış daha dünyada

eskici
06.11.2006, 21:01
Yazık olmuş kadına hiç yere ölmüş...Acaba bu adam bir daha yaparmı..........

acareftelya
07.11.2006, 21:14
herkes kaderini yaşıyor... o adam intahar edereken başına bunun geleceğini bilebilirdi kii...

ALLI07
07.11.2006, 21:35
Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte!Tekrar aynı yere çıkıp atlasa(Her zaman papaz pilav yemez misali)Bu sefer kesin ölür.Başınada kediler toplanır(Çünkü adam pisi pisine gitmiştir).Sonra kediler birden dağılır(Çünkü ciğeri beş para etmez adamdır)........Yazdıklarımın konuyla ne alakası var,nerden aklıma geldi bilmiyorum ki...

ez_u_te
08.11.2006, 00:34
ölümün nerde ne zaman karşımıza çıkacağı belli değil ki her insan ölümü tadacak öyle veya böyle keşke asıl ölmek isteyen ölseydi demek geliyor içimden merak ettiğim bişey daha var şimdi bu adam katil sayılırmı sayılmaz mı

Canan58
08.11.2006, 00:45
Ya Allahım ne beceriksiz adamalr varyaa ... Kadının ölümüne sebeb olmuş şimdi zaten ölmekten beter olmuştur....BECERİKSİZZZZZZZ

hafikakpinar
08.11.2006, 10:59
Bence bunu kadercilikten ve ya öldürmeyen allah öldürmez kavramlarından ayırmak lazım .. büyük bi talihsizlik yaşanmış ,olan arabanın içindeki zavallı kadına olmuş .. beceriksiz herif :p :S

reyhan22
08.11.2006, 11:17
yazık ölüm ne zaman ve nasıl karsımıza cıkacagı belırsız bır durum ve buna müdahele edemiyoruz bize biçilmiş ömrü değiştiremiyoruz.......

uysalengin
19.11.2006, 10:52
ya arkadaşlar ya o arabada biz olsak
ölümün nereden gelecegi belli olmuyor

meltem381
22.11.2006, 12:18

İntihar psikolojik sorundur arkadaşım yöntemini düşünmez kişi sonucu da sadece yapar

tsira
22.11.2006, 14:19
Ya adamda başka intihar yolu yoktu sanki, başka şekilde de öldürebilirdi kendini.
Olan kadına olmuş ya. En çok ona üzüldü.
Adam da hem ölmediğine yanar şimdi, hemde ölümüne sebebp olduğu kadına.

tarik_akpinar
03.12.2006, 21:41
Yaa gerçekten çok acayip ama bunun türkiyede olanını duymuştum...Adam 5. kattan atlıyo ama aşağıdaki kadının başına düşüyo...Kadın ölüyo adam ölmüyo...çok var böyle tuhaf olaylar...

Servan
03.12.2006, 22:00
intihar eden korkmus galibe yalnız gitmek istememiş.

minerva
03.12.2006, 23:33
Gerçekten çok kötü. Pisi pisine giden Niyazi vakaları. Umarım ölümüm kendini öldürmeye çalışan bir gerizekalının yanlış hesabına denk gelmez. :) Aksi halde reankarnasyonun gerçek olmasını temenni ederim. Bir başka bedende gelip o kişinin haddini bildirmek için :)

hafikakpinar
04.12.2006, 10:20
Gerçekten çok kötü. Pisi pisine giden Niyazi vakaları. Umarım ölümüm kendini öldürmeye çalışan bir gerizekalının yanlış hesabına denk gelmez. :) Aksi halde reankarnasyonun gerçek olmasını temenni ederim. Bir başka bedende gelip o kişinin haddini bildirmek için :)

Yorumun özellikle en sonuna çok güldüm tşk ederim :) :)

minerva
04.12.2006, 12:01
Yorumun özellikle en sonuna çok güldüm tşk ederim :) :)

:blushing: rica ederim :biggrin:

Gülseren58
04.12.2006, 13:00

Risk almak, yani heyecan da duymaktır. Adam giderayak heyecan duymak istemiştir.
Belki de intihara bir anda karar vermiştir. O anda da en yakın yol kendini pencereden aşağıya sarkıtmaktır.
Yani oturup uzun uzun hangi yöntemle intihar edeyim diye düşünen bir kişinin akıl sağlığından şüphe etmek gerekir, öyle değil mi?
Bu,bir anlık iş.

Ya adamda başka intihar yolu yoktu sanki, başka şekilde de öldürebilirdi kendini.
Olan kadına olmuş ya. En çok ona üzüldü.
Adam da hem ölmediğine yanar şimdi, hemde ölümüne sebebp olduğu kadına.

Sevgili tsira,
Yazdıklarından samimiyetle çok hoşlandım. Bu yüzden tekrar alıntı yaptım.
Sen olsaydın böyle düşünürdün demek? Ne kadar iyisin.

deli gönül
04.12.2006, 15:03
Takdiri ilahi işte ne denir ki başka buna.Adam da beceriksizin alasıymış yani.Beceriksiz seni sen kendi canına kastet ama başkası ....yoluna gitsin.

Lazoşa_62
04.12.2006, 19:50
Bence Adam yanlış zaman ve yanlış mekandaymış.Kadına ve arabaya çok üzüldüm. Türkiyeye gelip Mersin Metropolu çıkıp altada ben geçtiğimde düşseydi ya...

tsira
04.12.2006, 19:56
Sevgili tsira,
Yazdıklarından samimiyetle çok hoşlandım. Bu yüzden tekrar alıntı yaptım.
Sen olsaydın böyle düşünürdün demek? Ne kadar iyisin.

Evet öyle düşünürdüm, hatta bu vicdan azabına dayanamayıp tekrar inti:biggrin: :lol: har ederdim.
Ama bu sefer işi şansa bırakmazdım, kesin ölümü getirecek bir şey yapardım ve bu kimseye zarar vermeyeceği bir yöntem olurdu.:)
Ama bu adamdaki şansla yine birini daha öldürür ya.:lol: