Orijinalini görmek için tıklayınız : etkilemek

sessizfırtına
23.11.2005, 20:10
Sizce çevrenizi ve insanları etkilemenin en büyük yolu nelerdir?SAYGILAR.......

Yakapınarlı
23.11.2005, 20:14
bana göre akıl ve kültürdür.her zaman akıllı ve kültürlü insanlardan etkilenmişimdir.ve ikili beşeri ilişkilerinde saygılı olmalı.böyle bir insan herkezi etkileyebilir.

izmirksk
23.11.2005, 21:11
bence nezaket çok önemli.ama insanlar ne kadar nazik ,beyefendi(yada hanımefendi) demeleri için değilde, gerçekten bunu bir yaşam şekli ve karakteri haline getirmeliyiz.
ayrıca fatmanın söylediklerine katılıyorum .zeki,bilgili insanlar ilgi odağı olurlar.dünyanın her yerinde böyledir diye düşünüyorum.çünkü zeka ve bilgi ,dünyadaki en büyük güçtür.

hulyaa
23.11.2005, 22:03
ayrıca fatmanın söylediklerine katılıyorum .zeki,bilgili insanlar ilgi odağı olurlar.dünyanın her yerinde böyledir diye düşünüyorum.çünkü zeka ve bilgi ,dünyadaki en büyük güçtür.

slm
bence de soylediklerin gibi olmasi gerekiyo ama tabiki bu dunyanin her yerinde boyle olmuyo.ben sana benim yasadigim yerden(hollanda) bir ornek veriyim.simdiki yeni yetisen genclerin ilgi odagi marka takilmak olmus.kimde nike , puma, addidas vs gibi markalar bulunuyorsa onlar dunyanin en cekici erkekleri ve bayanlari burdakiler icin.tabiki iclerinde boyle olmayanlar da var ama benim gozlemledigim kadariyla cogu,soyledigim yontemi izliyor. dogru degil mi SILA can???

izmirksk
23.11.2005, 22:29
tabi olabilir ama zekadan daha büyük güç tanımıyorum
lise çağlarında pek önem verilmez sağlıklı toplumlarda olması gereken zekadır tabi.
ama yinede herkesin tercihleri farklı

mercan
24.11.2005, 01:11
aslında bu , cevrendeki insana da bağlı (onun bakış açısına) :)
günümüzde çoğu insan neyazıkki sadece dış görünüşe bakıyo, öyle insanların etkilenmesi için zeki ve kibar olmak gerkmiyo.

bencede; zeka en önemlisi. tabi zekanın yanında; 1 kilo nezaket, 1 kilo anlayış ee 2 kiloda espiri olursa etkilenmicek insan yoktur heralde :3D_NG (4)

izmirksk
24.11.2005, 12:35
bencede; zeka en önemlisi. tabi zekanın yanında; 1 kilo nezaket, 1 kilo anlayış ee 2 kiloda espiri olursa etkilenmicek insan yoktur heralde :3D_NG (4)
sadece dış görünüşe bakanlar etkilenmezler.(ben senin yalancınım:3D_NG: )

eerkan82
24.11.2005, 12:52
bence nezaket çok önemli.ama insanlar ne kadar nazik ,beyefendi(yada hanımefendi) demeleri için değilde, gerçekten bunu bir yaşam şekli ve karakteri haline getirmeliyiz.
söylediklerine katılıyorum, insarın;yaşam felsefesi,dünya görüşü,zeki,akıllı aynı zamanda kültürlü,ahlaklı ve saygılı insanların bunu başaracağına eminim.

sessizfırtına
24.11.2005, 15:26
teşekkürler güzel cevaplar alıyorum,tabiki herkesin bu olaya bakış açısı farklı oluyor.yine tatmin edici cevaplar diye düşünüyorum...saygılar...........

papatya
06.12.2005, 23:32
içten ve samimi olabilmektir.kendinle barışık olabilmektir.

ErDaL24
07.12.2005, 14:53
insanları etkilmekinin yolu kendin olmak ve bir hayat tarzının olmasııdır.

SivanA SimyacI
20.02.2006, 12:03
bence akıldır birazda cekicilik

candost_20
20.02.2006, 12:36
Bence bu işte saygınlık başı çeker. insan saygılı,efendi,dürüst olursa etkilenecek çok insan olacanı düşünüyorum.

müttaki
20.02.2006, 19:05
sadece dürüst olmalı ama kendine karşı.....

Kemal
20.02.2006, 19:11
bence insanın böyle bir derdi olmamalı...

müttaki
20.02.2006, 19:15
bence insanın böyle bir derdi olmamalı...

o da bir dert değil mi? :)

dert olarak değil hayata bakış amacımızı ortaya koymak, aslında bu da dert dimi :S

Kemal
20.02.2006, 19:35
o da bir dert değil mi? :)

dert olarak değil hayata bakış amacımızı ortaya koymak, aslında bu da dert dimi :S

insanın çevresini ve diğer insanları etkilemek gibi bir derdinin olmaması dert midir bilmem...:) ama benim için değil... (nedenlerini açıklamak çok uzun sürer, ancak sartre ve existantialism hakkında okunacak birkaç makale fikir verebilir.)

ikinci satırı anlamadım...:D

SahHatayi
20.02.2006, 21:44
burda sayilanlarin ücünü yapiyorsaniz, insanlari emin olun etkiliyorsunuz, bilmesenizde ...

hep dogruyu söyle
saygi göster / saygi bekle
ilimsever ol / ilimveren ol
sevgi göster / sevgi bekle

müttaki
20.02.2006, 21:49
insanın çevresini ve diğer insanları etkilemek gibi bir derdinin olmaması dert midir bilmem...:) ama benim için değil... (nedenlerini açıklamak çok uzun sürer, ancak sartre ve existantialism hakkında okunacak birkaç makale fikir verebilir.)

ikinci satırı anlamadım...:D

1- valla kemal o dediğin kelimeler benim için yeni dertler olabilir. :S

2- etkilemek ile etkilenmek arasında ki fark birisinde derdin yok birisinde var ve biz bizi etkileyecek olanları yazdığımız için bizi etkileyeceklerin derdi oluyor. yani etkileyecek olanlar düşünsün. :)

3- bizi etkileyecek şeyler bizim hayata bakışımızı ortaya koyduğu için aslında bizim derdimiz oluyorlar demek istedim.

yahu dertten bu kadar korkma. dertte güzel. dertsiz hayat çok sıkıcı. :D

Sema
20.02.2006, 23:00
Bence karşındaki kim olursa olsun tatlı dilli, güler yüzlü, saygılı, sıcak kanlı ve efendi olursan kesinlikle etkilersin. Mesela bizimkiler nerede güler yüzlü efendi birini görseler öve öve bir ederler, hem onu hem onu yetiştirenleri

TheGodfather
20.02.2006, 23:48
Tatlı dil, kendine güvenme, saygı ve sevgi herşeyden önemlisi çevrendekileri etkilemenin en kolay yolu Karizma.. :D
doğruya doğru..

derviscemal
20.02.2006, 23:53
sevgi sevgi sevgii...

serin
21.02.2006, 01:04
sevgi sevgi sevgii...

veee

saygı
samimiyet
nezaket